توی شبکه اجتماعی لاین لاین رسمی منچستر یونایتد
یک سری quizگذاشته درباره باشگاه و بازیکناش در صورت درست جواب دادن و برنده شدن گفتن پیراهن امضاء شده فالکائو میدن![]()
توی شبکه اجتماعی لاین لاین رسمی منچستر یونایتد
یک سری quizگذاشته درباره باشگاه و بازیکناش در صورت درست جواب دادن و برنده شدن گفتن پیراهن امضاء شده فالکائو میدن![]()
در نیمه اول همونطور که فکر می کردم گل خوردیم و گل زدیم !
دفاع کاملا تویه بازی رویه زمین آرسنال آسیب پذیر هست؛ اونم با حضور اسمالینگ ! رویه گل اول هم دقیقا یار مستقیمش رو ول کرد و همون بازیکن هم راحت گل زد !
از طرفی تویه فاز حمله خیلی کم تعداد هستیم، عملا رونی و فلاینی اونجا هستند و توپ ها هم فقط سانتر میشن ! از همون طریق هم رونی رویه سانتر عالی دی ماریا گل زد. این گل ها رویه تک موقعیت ها شاید به وجود بیاد و نمیشه بهشون دلخوش کرد.
نمی دونم چرا از ماتا استفاده نمیشه ! این سبک بازی، سبک بازی دلچسبی نیست، با اون بازی همیشگی منچستر که چندین و چند پلن برای گل زدن داشت، خیلی متفاوت هست، الان صرفا توپ ها به جناحین برای سانتر ختم میشه.
بر خلاف محمد، من رو گل اول هم والنسیا رو مقصر میبینم، امشب کاری کرد (والنسیا و ایضا اسمالینگ با اون سوتیش که نصفه جون شدیم و موقعیتی که قبل گل ولبک خراب کرد) که آخرین امیدمون برای کسب جام بر باد بره.
تو نیمه دوم خطاهای بی مورد زیاد داشتیم. داوری هم که افتضاح بود! اخراج دیماریا که آخرش بود!!
فن خال هم خیلی زود تعویضا شو خرج کرد و به نظرم میتونست به جای فلینی، فالکائو رو بیاره.
بهترین بازیکنمون هم دخه آ بود.... این وضعیت بخواد باقی بمون و دخه آ اینقدر موقعیت بگیره و خط حمله کاری نکنه، بعید نیست دخه آ هم بره رئال...![]()
افتضاح فن خال در این فصل کامل شد
باختن به این آرسنال هنر زیادی میخواست که فن خال به خوبی از پسش بر اومد
نمیدونم چی تو کریک دیده بازی به این حساسی ازش استفاده کرده - ماتا هم که نقش نخودی در تیم فن خال داره همیشه باید ذخیره بمونه
تاکتیک تیم فقط شده سانتر و توپ ریختن روی سر فلینی
مدافعای منچستر هم که یک سوتی در حد المپیک دادن تا با گل ولبک از جام حذفی کنار بریم
یک جام مفت از دست داد با این مسیر آسونی که امسال توی جام حذفی داشت![]()
Last edited by clau; 10-03-2015 at 01:21.
یه پله دیگه به اخراج فن خال نزدیک شدیم و من یکی با این بازیا میترسم از عاقبت این تیم.........
فرگوسن الان فکر کنم بیشتر از اون موقع که رو نیمکت بود داره حرص میخوره.....
اگه یه نفر تمام سعیشو هم میکرد نمی تونست اینقد اشتباهی که فن خال تو این فصل انجام داد رو باهم مرتکب بشه!! چرا باید بعدِ این همه مدت یه ترکیب رو اینقد بد بچینی که مجبور بشی تعویضا رو اونطوری از دست بدی!!
فقط یه لحظه تصور کنید دخیا نبود...
چطوری به بازیا لیگ امید داشته باشیم و گرفتن سهمیه با این وضع تیم!
الان فن خال بخوان رد کن چه گزینه ای در دسترس هست برا فصل بعد
ای کاش سال آخر حضور فرگوسن مدیرای باشگاه میتونستن رضایت پپ برای اومدن به منچستر یونایتد بگیرن
اگه لیورپول همون تیم آماده فصل قبل بود و در کورس قهرمانی بود الان فن خال هم به وضعیت مویس دچار شده بود و فقط باید برا چهارمی لیگ میجنگید
افکار فن خال اساسی نم کشیده در جام جهانی هم اگه اون دایو روبن و اشتباه داور مسابقه نبود شاید جلو مکزیک کار هلند تمام شذه بود
برای اولین بار در طول عمرم برای لیورپول آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم جام حذفی امسال ببرن![]()
Last edited by clau; 10-03-2015 at 01:45.
کلا کاری به نتایج فن خال ندارم !یه پله دیگه به اخراج فن خال نزدیک شدیم .........
ولی 2 تا گزینه رو در نظر باید بگیرید
اول اینکه چه مربی درجه اولی الان بیکاره بیاد منچستر ؟؟
و اینکه چه کسی بیاد ؟
گزینه دوم و مهمتر
اگه قرار باشه هر مربی بیاد و بد کار کنه اینجوری تا چندین سال باید مربی منچستر عوض بشه
پارسال مویس اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد
امسال هم فن خال اومد و تغییرات خودشو داد و بازیکن های خودشو اضافه کرد !
این همه تغییرات و تغییر سیستمی نیاز به زمان نداره ؟
چنتا از کلیدی ترین بازیکن های خط وسط و مهاجم تو این 2 فصل اومدن
فکر کنم نتیجه گیری در مورد فن خال خیلی زود باشه !
با این رویه که دوستان میگن هر فصل تیم باید مربی عوض کنه و بازیکن جدید اضافه کنه
این همه تغییرات خیلی سخته هماهنگ کردنش !
خودم که بازی های رئال رو دنبال میکنم مورینیو هم اوایل اومدنش به رئال تو اولین فصلش چیکار کرد ؟
یا همین فصل قبل تو چلسی !
تو رئال بعد 2 فصل و تو چلسی هم دقیقا بعد 2 فصل قهرمان لیگ شد !
خیلی زوده یه مربی همون فصل اول ازش انتقاد بشه ! (( البته نظر شخصی خودم به عنوان یه بی طرف بود - نظر دوستان محترمه))
نه دوست عزیز بحث سر تعویض فن خال نیست من حتی پارسال با کنار گذاشتن مویس هم موافق نبودم چون خود فرگوسن جمله ش این بود به طرفدارا حالا وظیفتون حمایت از مربی جدیده وقتی مویس کنار گذاشته شد یه جورایی تمامی حرفایی که در حمایت ازش زده بود بی معنی شد . خود فرگوسن هم از همون ابتدای حضورش در یونایتد 3تا 3تا جام نگرفت که! بحث سر اشتباهاتیه و حرکاتیه که فن خال انجام داده و نمیشه که انتقادم نکرد و همه چیزو عالی دید و واقعا به عنوان طرفدار یونایتد امیدوارم آخر کار فن خال نباشه چون این مربی عوض کردن مدام اصلا برای یونایتد خوب نیست همه احتاج به فرصت دارند حتی اون مویس بیچاره هم این حق رو داشن به نظر من.
اما باور کنید این آرسنال باختن نداشت اونم تو اولدترافورد واسه همین یه کم از روی هیجان حرف میزنیم![]()
کلا تاکتیکمون سانتر رو سره فلینی شده در حالی که ماتا رو نیمکته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)