تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 168 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من تو اون پستم چنین حرفی زدم؟؟؟ گفتم دشمنان دایی آدمای بدی ان؟
    من کاری به دروغ و راست بودن حرفاش ندارم
    اتفاقا خیلی هاش رو هم قبول دارم. ( مثلا در مورد محمد دایی هرچی گفته، گل گفته )
    من فقط قسمتی از کلام خدا رو که فکر می کنم مصداق کار های ایشونه اینجا، نوشتم.
    .
    .
    حرف من اینه که اینطوری بیانیه دادن هاش همیشه به ضرر پرسپولیسه. ( چیزی که خودش میگه همه ی این کارا رو به خاطرش می کنه! )

یه سوال دارم:
    چرا هیچوقت آقای مایلی کهن از مربی های پرسپولیس حمایت نکرده؟
    هر وقت هرکسی سرمربی پرسپولیس بوده ایشون توی رسانه ها و سایت ها تیم رو فقط برده تو حاشیه و عملکرد سرمربی ها رو زیر سوال برده؟

آری هان
    افشین قطبی
    وینگادا
    استیلی
    دنیزلی
    علی دایی
    و ...

به همه ی این افراد حمله نکرد و عملکردشون رو زیر سوال نبرد؟

ایشون حاضره به خاطر دشمنیش با دایی تیم پرسپولیس بره دسته یک ولی حداقل آبروی دایی رو ببره و یه بیانیه جانانه دیگه ای علیه دایی صادر کنه.

من میگم پرسپولیس الان فقط به آرامش و حمایت احتیاج داره، همین و بس! اما یه عده نمیزارن!

موفق باشین.
    منظورم از شما تو پست قبل حالت کلی داشت (کسایی که خودشون پرسپولیسی میدونن ولی همش ذکر علی دایی رو لبشون جاری ه)

این مشکل علی دایی که هیچ وقت انقاد پذیر نبوده و با کار هاش باعث تحریک پشیکسوت ها میشه
    کلا اگه مربی میخواد تو پرسپولیس موفق باشه باید دهن این پیشکسوت هارو ببنده نه اینکه آتیش زیادتر کنه
    خدایش یه سری از حرف هاشو نمیشه نادیدی گرفت مثلا پولی که علی دایی و اطرافیانش به جیب زدند و یا هروقت از تیم دور بوده جو رسانه ای ضد تیم راه انداخته !!
    همین حرکتاش که باعث میشه حق به پیشکسوت ها بدیم
    البته حرفتون قبول دارم که مایلی کهن و علی دایی دشمنی دیرینه دارن

2. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یکی دیگه از مشکلات باشگاه اینه که پیشکسوتان خوبی نداریم،همونطور که قبلا اشاره شد همشون پرسپولیس رو ارث آبا و اجدادشون میدونن.
    همین ها هستن که با مصاحبه کردن علیه سرمربی و کادر فنی تیم رو به حاشیه میبرن.
    حمید درخشان هم جز افرادی بود که زمان دایی یه سر بیانیه میداد

4. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت رسمی برنامه نود - مدیر ورزشی باشگاه ختافه اسپانیا فردا وارد ایران می‌شود و طبق برنامه قرار است نمایندگان ایران در آسیا دیدار‌های دوستانه ای را با این تیم لالیگایی داشته باشند.

به گزارش وبسایت نود، انتونیو منوز گومز، بازیکن سابق تیم ملی اسپانیا و مدیر ورزشی باشگاه ختافه اسپانیا بامداد فردا وارد کشورمان می‌شود.

وی ابتدا ظهر فردا با حسین هدایتی به جهت فروش بخشی از سهام باشگاه ختافه نشستی را برگزار می‌کند، سپس عصر همین روز او در نشست با مسئولان فدراسیون فوتبال از جمله کفاشیان و نبی در خصوص مسائل مربوط به در اختیار گذاشتن کمپ مادرید به تیم‌ ملی ایران و باشگاه‌های ایرانی دیدار می‌کند.

همچنین طبق توافقات قبلی قرار است تیم‌های ایرانی حاضر در باشگاه‌های آسیا در تهران با ختافه دیدار تدارکاتی برگزار کنند.
    به به.هم خوشحالم هم ناراحت.ناراحت از این که حیبن هدایتی میخواد سهام یه باشگاه خارجی رو بخره و عملا خرید پرسپولیس منتفی میشه.
    بازم ناراحتم که پرسپولیس چندتا میخواد بخوره؟(اگه برگذار بشه)
    خوشحال از این که پرسپولیس یه محک خیلی خوبی میخوره(اگه برگذار بشه)و تا حدودی میفهمن فوتبال یعنی چی!!!!!

6. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

براي مايلي‌كهن و بيانيه‌هاي بي‌پايانش عليه كي‌روشي‌پور و پول‌ پرستي و سايرين

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَى أَن يَكُونُوا خَيْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاء مِّن نِّسَاء عَسَى أَن يَكُنَّ خَيْرًا مِّنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الاِسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ وَمَن لَّمْ يَتُبْ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد، گروهى [از مردان‏] گروه ديگر را مسخره نكنند، شايد آنان - كه مسخره شده‏ اند - از اينان - كه مسخره كرده‏ اند - بهتر باشند
    و نه زنانى زنان ديگر را، شايد آنان از اينان بهتر باشند.
    و از خودتان- از يكديگر - عيبجويى مكنيد و يكديگر را به لقبها [ى بد و ناخوش‏] مخوانيد.
    بد نامى است نام ‏كردن [مردم‏] به بدكردارى پس از ايمان آوردن [آنها].
    و هر كه توبه نكرد پس اينانند ستمكاران.

سوره الحجرات، آیه يازدهم

.
    ..
    ...
    ..
    .

اگه پرسپولیس الان اینجاست به خاطر اینه که از اول فصل غرق تو حاشیه بوده.

1. حاشیه ی رفتن سید جلال حسینی.
    2. ماجراهای محمد رضا خلعتبری و پول عجمان.
    3. رفتن پولادی به لیگ برتر جزیره
    4. جذب نشدن هیچ کدام از بازیکنان مدنظر دایی ( از جمله عبداله کرمی، حدادی فر و ... )
    5. ماجرای مبلغ قرارداد بازیکنان و کادر فنی (+ 2 میلیارد دایی)
    6. خداحافظی علی کریمی و جو بدی که علیه علی دائی درست شد.
    7. ماجراهای کارت پایان خدمت ماهینی
    و ...
    کدوم تیمی تو فاصله یک و ماه نیم اینقدر حاشیه داشته؟
    .
    این حاجی مایلی هم که از وقتی یادم میاد داره با بیانیه ها، مصاحبه ها و رفتاراش برای پرسپولیس حاشیه درست می کنه.
    برادر شما تو سایت بانک ورزش به قول معروف قلم میزنی؟چون عین این مطلب شما رو اونجا هم دیدم و از شما ذکر منبعی هم دیده نشده بود...

8. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

برادر شما تو سایت بانک ورزش به قول معروف قلم میزنی؟چون عین این مطلب شما رو اونجا هم دیدم و از شما ذکر منبعی هم دیده نشده بود...
    نویسندگی؟ من؟ نه بابا یه وقتایی یه چیزایی می نویسم ولی نه در حد مقاله استاندارد بودن.

ببخشید وقتی داشتم اون قسمت آخر رو اضافه می کردم، مثله اینکه یادم رفت منبع رو وارد کنم.
    (( پست ویرایش شد. ))

.
    .
    .
    برای رفع اسپمینگ؛ قسمتی از مصاحبه امروز ظهر تسنیم نیوز با یحیی گل محمدی

تسنیم نیوز: در مورد اتفاقاتی که در پرسپولیس افتاد چه نظری دارید؟

یحیی گل محمدی: من ترجیح می‌دهم با سکوتم به پرسپولیس کمک کنم. برای دایی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم درخشان بتواند این تیم را به موفقیت برساند.
    برای من به عنوان پرسپولیسی تنها این مهم است که هواداران روزهای خوشی داشته باشند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرمربی جدید چقدر پول می گیرد؟! / قرارداد درخشان یک میلیارد و 600 میلیون کمتر از دایی

این سوالی است که همه می خواهند جوابش را بدانند. سوالی بسیار بزرگ و حساس که جوابش بی شک دارای پیچیدگی های زیادی است. علی دایی با باشگاه پرسپولیس قراردادی به مدت 3 سال و مبلغ هر سال، یک میلیارد و 750 میلیون تومان منعقد کرد که در هر فصل، 20 درصد به مبلغ آن اضافه می شود. با این حساب قرارداد دایی در این فصل 2 میلیارد و 100 میلیون تومان است که خودش هم این رقم را تائید می کند. همچنین باشگاه موظف به پرداخت مالیات هر سال این قرارداد سنگین است و البته پاداش هایی نیز به آن اضافه می شود؛ پاداش قهرمانی در لیگ، قهرمانی در جام حذفی، کسب سهمیه آسیا، کسب پیروزی در هر بازی و... مسائل دیگری هم در قرارداد دایی وجود داشت مثلا شرایط فسخ بسیار سخت و دشوار و البته عدم جریمه به همراه تیم در روزهای شکست!
    این قرارداد، یکی از عجیب ترین قراردادهای فوتبال ایران است که صفر تا صد آن به سود سرمربی شد و تقریبا باشگاه هیچ منفعتی از آن نبرد. قرارداد به قدری عجیب امضا شده که امیررضا خادم نیز نسبت به آن گلایه دارد و در مصاحبه ای در جمع خبرنگاران به این نکته اشاره کرد. خادم، مدیران سابق (بخوانید محمد رویانیان) را مسبب اصلی این اتفاقات می داند. با این حال، مسئولان باشگاه برای عقد قرارداد با حمید درخشان، شرایط دیگری را در نظر گرفته اند. اولین خبر، بسیار جالب است؛ قرارداد درخشان چیزی حدود 500 میلیون تومان تا پایان فصل خواهد بود. البته اگر درخشان تا پایان فصل بماند، 500 میلیون را می گیرد. این یعنی فاصله بین قرارداد درخشان و دایی "یک میلیارد و 600 میلیون تومان" است؛ یک فاصله وحشتناک!
    حمیدرضا سیاسی نیز تاکید دارد تا دیگر هیچ مربی با پرسپولیس قرارداد ترکمانچای امضا نکند. او می داند باشگاه باید متحمل چه ضرر سنگینی بابت قرارداد دایی شود و از این رو حاضر نیست نه به لحاظ مبلغ و نه از نظر شرایط و آپشن ها، قراردادی عجیب و غریب با درخشان امضا کند. منع قانونی دیگری هم در این میان به چشم می خورد. این بار کمیته اخلاق سازمان لیگ هم پا پیش کشیده و از درخشان می خواهد تا قبل از امضای قرارداد، "فرم تعهد مضاعف" را امضا کند. فرم تعهد مضاعف! برگه ای که حتما وظایف جدیدی را برای درخشان تعریف می کند. مسئولان باشگاه حالا دریافته اند شاید درخشان از "برخی جهات" برای کار کردن در پرسپولیس به مشکل بربخورد و از این رو، حتما مربیان دیگری را زیر نظر دارند، همان طور که بهروز منتقمی بعد از جلسه با امیررضا خادم گفته بود: "درخشان مشکل داشته باشد، سراغ مربیان دیگری می رویم." اصلا شاید نام مربی دیگر "زلاتکو کرانچار" باشد!

خبر آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رهبری فرد: آقای دایی! برادر شما حق امثال هاشمیان را خورد/محمد دایی شده پرسپولیسی و من شده‌ام کفترباز

خبر آنلاین
    اولین کسی که به آن مصاحبه واکنش تندی نشان داد، بهروز رهبری فرد بود. کاپیتان اسبق پرسپولیس. محمد دایی در بخشی از صحبت هایش از یک "پیشکسوت کفترباز" یاد کرده بود که همواره از دایی انتقاد می کرد. بهروز رهبری فرد هم با این تصور که برادر دایی او را متهم به انتقاد علیه سرمربی سابق پرسپولیس کرده، از کوره در رفت و حرف های قابل تامل و قابل بحثی به زبان آورد. صحبت های رهبری فرد را بخوانید: *محمد دايي گفته من كفتربازي مي‌كنم و در عين حال منتقد دايي هم هستم. البته ربط اين دو را نفهميدم و بعيد مي‌دانم خود محمد هم چيزي از حرف‌هايش سر درآورده باشد اما مگر سير كردن شكم بندگان خدا بد است؟! من با افتخار مي‌گويم كبوتر دارم و به آنها غذا مي‌دهم ولي نان نام ديگران را نمي‌خورم.
    *محمد دايي در محله خودشان هم گل‌كوچيك بازي نكرده بود كه به يك‌باره سر از پرسپوليس درآورد. صدها نفر در ايران كلاس مربيگري رفته‌اند اما كدام‌شان روي نيمكت پرسپوليس نشسته‌اند؟ فقط آنهايي كه برادر علي دايي بودند! محمد اشتباه مي‌كند، كسي كه زحمت ‌كشيده و فوتباليست شده، علي دايي بود نه محمد دايي. اينكه برادر من، مرا با خود به اين تيم و آن تيم ببرد كه نشد زحمت‌ كشيدن!
    *او حتي حساب و كتاب هم بلد نيست. بنده 14 سال پرسپوليس بودم و 7 قهرماني ليگ دارم. دايي چند بار با پيراهن پرسپوليس قهرمان ليگ شد؟ چند سال براي پرسپوليس زحمت‌ كشيد؟ يك سري آدم بيمار آمدند و به اين افراد گفتند مربي! حالا هم باورشان شده مربي هستند.
    *روزي كه برادر شما در عوارضي تهران، اتوبوس تيم را نگه داشت و گفت يا پولم را بدهيد يا نمي‌گذارم اتوبوس از اين جلوتر برود، من قرارداد سفيد داشتم. سال‌ها با 80 هزار تومان و نهايتاً 90 ميليون تومان براي پرسپوليس بازي كردم. هر وقت پول داشتند، به ما كمي پول مي‌دادند، نداشتند هم با فحش‌هاي علي پروين سرگرم بوديم اما شخص علي دايي چه كار كرده است؟
    *بگذاريد حرف‌هاي دلم را بگويم‌؛ علي دايي هم حق امثال وحيد هاشميان را خورد كه توانست سال‌ها نفر اول تيم‌ملي باشد. من نمي‌گويم دايي بازيكن كوچكي بود اما حق هاشميان و امثال او هم خورده شد تا فقط دايي بازي كند، حتي وقتي اصلاً روي فرم نبود. اين‌ها يك نشانه است.
    *مهم‌ترين افتخار محمد دايي فرياد كشيدن سر بچه‌هاي طرشت هنگام فوتبال دستگرمي بود كه به او پاس بدهند، با همين رزومه هم به پرسپوليس آمد. حالا نمي‌گويم چطور خودش را به تهران رسانده است!
    *پرسپوليس جاي بزرگان است، جاي پروين، مايلي‌كهن، محرمي، پيوس، درخشان، پنجعلي نه شما. براي پرسپوليس چه كار كرده‌‌ايد كه اين همه ادعا داريد؟ باخت به تراكتور و ملوان هم شد كارنامه كاري؟ كارنامه شما اين بود كه خودت و برادرانت برويد استاديوم و عليه علي پروين شعار بدهيد!
    *من اصلاً برايم مهم نيست چه كسي سرمربي پرسپوليس شده ولي مي‌گويم فوتبال قانون دارد. قانون فوتبال مي‌گويد وقتي نتيجه نگرفتي، بايد بروي ولي نمي‌دانم رفتن چرا اين قدر براي دايي نگران‌كننده است؟!
    *مي‌گويند دايي بد مدل از پرسپوليس رفت، چه كسي خوشگل از اين تيم جدا شد؟ هميشه اخراج شدن بد است ديگر! در تاريخ فوتبال اين مملكت تا به حال ديده‌‌ايد يك مربي را با احترام اخراج كنند؟ حالا دايي چه چيزي از پرسپوليس مي‌خواهد كه سختش است از اين تيم برود، خدا مي‌داند.
    *من با 14 سال سابقه در پرسپوليس وقتي شنيدم باشگاه مرا نمي‌خواهد، فوتبالم تمام شد و رفتم پي زندگيام اما محمد دايي را امروز اخراج كردند، فردا رفت سر تمرين تيم! حالا او شده پرسپوليسي و ما شده‌ايم كفترباز.
    *هيچ‌كس در اين مدت به من پيشنهاد نداد كه مربي پرسپوليس شوم، خدا را شكر كاملاً از فوتبال فاصله دارم اما اگر درخشان پيشنهاد كرده كه بنده دستيارش شوم و اعضاي هيأت‌مديره مخالف اين قضيه بودند، من از حق خودم دفاع مي‌كنم و فقط يك سؤال از هيأت‌مديره مي‌پرسم‌؛ يعني بهروز رهبري‌فرد نمي‌تواند مربي پرسپوليس شود اما رضا فروزاني، محمد دايي، بهزاد غلامپور و مولايي مي‌توانند به اين جايگاه برسند؟ غلامپور جواني‌‌اش را در استقلال گذرانده، فروزاني هرگز رنگ پرسپوليس را نديده، مولايي هم كارهاي بانكي داشته و محمد دايي هم با اتوبوس ايران‌پيما به تهران آمده، آنها حق دارند مربي تيم شوند اما من با 5، 6 سال كاپيتاني پرسپوليس، حق ندارم؟
    *در نهايت به محمد دايي مي‌گويم تو عددي در فوتبال ايران نيستي كه عليه من صحبت كني اما اگر يك بار ديگر حرفي راجع به من بزني، چيزهايي به زبان مي‌آورم تا بداني دنيا دست كيست. حرف‌هايي مي‌زنم كه تا سال‌ها ديگر كسي اسمت را هم نشنود!

+
    اینا اگه پرسپولیسی بودن اینقدر با این حرفاشون تیمو به حاشیه نمیبردن
    Last edited by hajemadi; 15-09-2014 at 12:42.

13. 3 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پیغام محمد نوری برای هواداران پرسپولیس:

در تیم جوانان یک سال شاگرد درخشان بودم و اصول پایه فوتبال را از ایشان یاد گرفتم.
    الان هم هر کمکی که از دستم بربیاید برای موفقیت پرسپولیس و سرمربی اش انجام می دهم.
    پرسپولیس به حمایت هوادارانش نیاز دارد تا بتواند نتایج خوبی بگیرد.
    زمان همه چیز را درست می کند و هواداران هم باید صبر کنند. همه مربیان سابق و امروزی پرسپولیس قابل احترام هستند
    اما هوادار واقعی بیشتر از هر کسی پرسپولیس را دوست دارد و نباید اجازه بدهد که دودستگی به وجود بیاید.

15. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا این مایلی کهن چرا قاط زد ؟؟
    جو گرفتش !!
    راه داشت از تلویزیون میرفت اونور فردوسی پور رو میزد !

علی دایی زد تو برجکش : گفت اگه واسه حرفت مدرک داشتی تو دادگاه 3 بار محکوم نمیشدی !!

17. 5 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

کیروشی پور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •