تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 65 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مورینیو یه صحبتایی کرده که اینقد جام بردم و کی اینقدر برده و ... خلاصه بن مایش اینه که "من بهترین هستم"
    موندم چرا وقتی فرگی بود این صحبت ها رو نمی کرد
    کلا باخت جلو پاریس و صحبت های رسانه ها انگاری بیش از حد سنگین بوده براش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو یه صحبتایی کرده که اینقد جام بردم و کی اینقدر برده و ... خلاصه بن مایش اینه که "من بهترین هستم"
    موندم چرا وقتی فرگی بود این صحبت ها رو نمی کرد
    کلا باخت جلو پاریس و صحبت های رسانه ها انگاری بیش از حد سنگین بوده براش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه جای صحبتش گفته که چند تا مربی لیگ برتر تا حالا همه ی جامهای انگلیس رو بردن ؟

خب سوال پیش میاد که چند تا مربی لیگ برتر تا حالا مربی چلسی آبراموویچ بودن ؟

البته من دوستدار مورینیو هستم ولی این کارو مورینیو کرده تا دوباره حاشیه ها رو تماما بکشه به سمت خودش و اول اینکه افکار عمومی رو از باخت به پاریس منحرف کنه و دوم هم اینکه تیم رو در آرامش ببره و مثل همیشه خودش رو سپر بلای حاشیه کنه

بیخودی نیست که عاقای خاص شده

4. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چلسی آبراموویچ
    یادم نبود منچستر هیچ وقت هیچ پولی نداشته

لمپارد : دوست دارم بازیکن تاریخ سازِ لیگ لقب بگیرم اما خب واقعا بازیکن های بزرگی تو لیگ برتر بودند مثلِ تیری هانری، آلن شیرر، دنیس برکمپ اونا لیاقت بودن در تاریخ رو دارن ولی در موردِ من شاید فقط بگن که بازیکنِ خوبی بود و روز های خوبی ازش بخاطر داریم
    آدم کاری جز افتخار کردن به این بازیکن نمیتونه انجام بده
    Last edited by jb.NY; 15-03-2015 at 15:38.

6. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورینیو: من بهترین مربی جهان هستم

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي عنوان کرد که هيچ سرمربي در انگليس، در سطح او نيست.

به گزارش "ورزش سه"، آبی های لندنی روز چهارشنبه با تساوی 2-2 در استمفوردبریج و به خاطر گل خورده در خانه، از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدند ولی این فرصت را دارند که با پیروزی در بازی‌های عقب افتاده خود در لیگ برتر، اختلاف امتیاز با سیتی را به 11 امتیاز برسانند.

مورینیو در جمع خبرنگاران گفت:" مردم خیلی نگران من هستند. آنها نمی‌دانند چه چیز من را خوشحال می‌کند. خوشحالی من در درجه ی اول، وقتی است که خودم را با دیگران مقایسه می‌کنم. تنها عده ی کمی را می‌بینم که از لحاظ موفقیت به من نزدیک هستند. و همچنین ، در مقایسه با بقیه، اختلاف بسیار بسیار زیادی بین خود و آنها می‌بینم. این یک جنگ با آنها نیست. من احترام زیادی برایشان قائلم. ولی در لیگ برتر، چه مربیانی قهرمانی اروپا کسب کرده‌اند؟ من و فان خال، درست است؟ در لیگ برتر، چه مربیانی بیش از دو قهرمانی دارند؟ من و آقای ونگر. چند نفر تمامی جام‌های ممکن در این کشور را برده اند؟ کامیونیتی شیلد، جام حذفی، جام اتحادیه، لیگ برتر؟ چند نفر؟ چند نفر؟

در سراسر اروپا را ببینید، چند مربی 7 جام قهرمانی لیگ کسب کرده؟ چند مربی دو قهرمانی چمپیونزلیگ دارد؟ آنچلوتی 3 قهرمانی کسب کرده، فان خال و پپ هم دو قهرمانی. من نگرانی از این بابت ندارم ولی به نظر، شما خیلی نگران من هستید. چیزی که به من احساس ویژه ای می‌دهد این است که بالاتر از همه ی این‌ها، شما فکر می‌کنید من به مزخرفاتی که می‌خوانم، اهمیت می‌دهم؟ واقعا فکر می‌کنید اهمیت می‌دهم؟ نه اینطور نیست."

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب، 1 امتیاز دیگه بدست آوریدم، امیدوارم بازی بعد رو ببریم
    ساوتمتون هم عالی دفاع کرد و دروازبانشون خیلی از موقعیتامونو در اورد، 1 امتیاز حقشون بود
    از اونطرف تیم خودمون.... کم کم داره دلم واسه سبک قدیمیمون تنگ میشه، شوت و سانتر، توی لیگی مثل لیگ جزیره با اینهمه تیم قدرتمند شوت از راه دور و سانتر تکنیکیه که به برد کمک میکنه، مخصوصا توی یه همچین بازی های بسته ای. دریبل زنی و پاس کاری های ممتد همیشه به کار نمیاد، اما شوت و سانتر همیشه موقعیت خطرناک ایجاد میکنن.

پ.ن:
    چهره کاپیتان توی دقیقه 90 بعد از اینکه دوبار پشت سر هم شوتش وارد دروازه نشد چه غم سنگینی توش داشت، دلم گرفت

10. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خخخخخخخ بهترین مربی جهان نمیتونه ساوتهمپتون رو هم ببره !!!! بهترین مربی جهان ترکونده با این خریدهاش، فیلیپه لوییز که چسبیده به نیمکت، کوادرادو هم که نقش هویج رو داره !!!!

12. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فابرگاس نیم فصل دوم خیلی افت کرده
    یه آماری بود فک کنم نشون می داد کلا فابرگاس توی چند سال اخیر توی نیم فصل اول ها خیلی بهتر از نیم فصل دوم بوده!
    همین افت فابرگاس توی تیم تاثیر بدی داشته و به جز اون هم دیگه بازیساز خاصی توی وسط زمین نداریم
    اسکار هم هست که اونم که کلا از اول فصل خیلی خوب نبوده!

بازی با ساتهمپتون خیلی خوب نبودیم
    ولی با این حال موقعیت ها نسبتا زیاد بودن که بعضی هاشون رو دروازه بان خیلی عالی گرفت
    دفاع شون هم خیلی سرسخت بودش

با این حال هنوز اختلاف امتیاز نسبتا زیاده
    باید توی این سه بازی اخیرمون امتیاز خوب جمع کنیم که بعدش بازی ها سختر میشه
    نباید الکی امتیاز از دست بدیم تا برای قهرمانی خیالمون راحت باشه

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یه آماری بود فک کنم نشون می داد کلا فابرگاس توی چند سال اخیر توی نیم فصل اول ها خیلی بهتر از نیم فصل دوم بوده!
    همین افت فابرگاس توی تیم تاثیر بدی داشته و به جز اون هم دیگه بازیساز خاصی توی وسط زمین نداریم

بازی با ساتهمپتون خیلی خوب نبودیم
    ولی با این حال موقعیت ها نسبتا زیاد بودن که بعضی هاشون رو دروازه بان خیلی عالی گرفت
    دفاع شون هم خیلی سرسخت بودش

با این حال هنوز اختلاف امتیاز نسبتا زیاده
    باید توی این سه بازی اخیرمون امتیاز خوب جمع کنیم که بعدش بازی ها سختر میشه
    نباید الکی امتیاز از دست بدیم تا برای قهرمانی خیالمون راحت باشه
    از اولین باخت تیم دیگه اون سبک بازی هجومی را نداریم حتی بازیکن ها هم افت کردند اگر دقت کنیم توپ زیر پای کاستا باشه چشم بسته حتما درون چهار چوب بود اما الان داستان بر عکس شده بازی با SOU فابرگاس پر اشتباه بود ... اگر هازارد تو تیم نباشه حتی در بدترین شرایطش بازیم تیم ریتم حجومی و هماهنگی را نداره به نظرم داشتن یک بازیکن مثل ماتا یا لمپارد برای تیم لازم بود رامیرز یا اسکار حتی میکل فوق العاد ضعیف کار کردن کوین داره تو تیم جدیدش فوق العاده کار میکنه اگر اخبار را دنبال کرده باشید بازیکن های فروخته شده یا قرضی چلسی نمره بهتری از هم پستی های حاضرشون تو تیم گرفتند... شانس خوبه چلسی هست که بازی های آینده آسان هستند وگرنه با این شرایط باید نگران قهرمانی میشدیم...

16. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

افت فابرگاس از عجایب دورانش بارسا بود... هر سه سال تفاوت فابرگاس نیم فصل اول و دوم بسیار محسوس بوده. من هرچقدر فکر نکردم نتونستم دلیلی پیدا کنم ولی الان که در چلسی هم این روند ادامه داره قطعا دلیلش وابسته به بارسلونا نبوده... مورینیو که "بهترین مربی جهان" هست فکر کنم لازمه این رو کشف کنه شاید فابرگاس از اون بازیکن هایی است که وسط فصل به یک دوره استراحت + بازسازی بدنی نیاز داشته باشه.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

افت فابرگاس از عجایب دورانش بارسا بود... هر سه سال تفاوت فابرگاس نیم فصل اول و دوم بسیار محسوس بوده. من هرچقدر فکر نکردم نتونستم دلیلی پیدا کنم ولی الان که در چلسی هم این روند ادامه داره قطعا دلیلش وابسته به بارسلونا نبوده... مورینیو که "بهترین مربی جهان" هست فکر کنم لازمه این رو کشف کنه شاید فابرگاس از اون بازیکن هایی است که وسط فصل به یک دوره استراحت + بازسازی بدنی نیاز داشته باشه.
    نه، این کارها یعنی بازسازی فابرگاس و فهمیدن مشکلش تو نیم فصل دوم، ربطی به بهترین مربی جهان نداره، بهترین مربی جهان فقط باید بشینه رو نیمکت و کار خاصی لازم نیست بکنه چون بهترین مربی جهانه و همین اسمش، باعث قهرمانی تیم میشه. بهترین مربی جهان به ما افتخار میده که رو نیمکت تیممون میشینه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •