نوبتی هم که باشه دیگه نوبت قهرمانی آلمانه . مطمئن هستم اگر داوری سوتی نده، تیر دروازه به کمک برزیل نیاد و بازی به پنالتی نکشه ، آلمان برنده بازیه.
نوبتی هم که باشه دیگه نوبت قهرمانی آلمانه . مطمئن هستم اگر داوری سوتی نده، تیر دروازه به کمک برزیل نیاد و بازی به پنالتی نکشه ، آلمان برنده بازیه.
اوج حساسیت !
حساسیت در حد مرگ !
هر جا مطلبی در مورد بازی میخونم تپش قلبم تند تر میشه !
از 2 چیز میترسم- امتیاز میزبانی برزیل- داور بازی
و اینکه مهجما در زدن ضربات آخر باید نهایت دقت رو داشته باشن !
این دیگه الجزایر نیست مولر 2 3 تا گل 100% رو خراب کنه
یا فرانسه نیست شورله اونقدر مسخره شوت بزنه !!
اگه 4 تا موقعیت خراب شد شک نکنین دیگه بازنده ایم
این بازی جایی نیست که موقعیت هدر بدیم
امیدوارم بریم فینال و قهرمان بشیم . واقعا حقمونه ! اگه نشیم که من یکی دیگه فوتبال زده میشم !
آخرین قهرمانی ملی که دیدم 96 بوده !
تاثیری که ایام امتحانات و دانشگاه داره، هیچی نداره!!!!
امروز چند شنبس؟ چند روز دیگه چه ساعتی برزیل رو لوله میکنیم؟؟؟ کی سه شنبه میشه؟؟؟؟ من فقط شنبه ها کلاس دارم واسه همین امار روزا رو از دست دادم!!!! بعد خنده دار اینه که ساعت بازی رو که ۰:۳۰ هست رو توجه نکرده بودم و فک میکردم همش که ۲۰:۳۰ هستش!!!! واسه همین فک میکردم چهارشنبه عصر بازی برگذار میشه ولی ظاهرا...!!))
Last edited by senaps; 08-07-2014 at 15:12.
آیا می دانستید؟!
لام و شواین اشتایگر در روز فینال جام جهانی 2002 آلمان مقابل برزیل، درست در فاصله 2.5 ساعت مونده به شروع بازی فینال، در قالب تیم جوانان بایرن مونیخ در بازی برگشت از دور نیمه نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آلمان و در مقابل بروسیا دورتموند بازی کردند! (از دیگر بازیکنان تیم جوانان بایرن در اون تیم، تروخوفکسی و کریستین لِل بودند.)
اونم در حالی که بازی رفت در مونیخ با حساب 2-3 به نفع دورتموند به پایان رسیده بود و لام و شواینی –که امشب بعد از 12 سال حالا باید خودشون باید در مقابل برزیل قرار بگیرند- کار سختی داشتند و باید در زمین دورتموند نتیجه رو جبران می کردند. که نهایتا موفق شدند نتیجه مجموع رو به تساوی بکشونند و بازی به وقت اضافه کشیده شد و بایرن در ضربات پنالتی پیروز شد و اون تیم جوانان بایرن به فینال راه پیدا کرد (و نهایتا در فینال مقابل اشتوتگارت قهرمان شد)
اما نکته جالب این هست که به خاطر طولانی شدن بازی بایرن و دورتموند در رده جوانان و کشیده شدن بازی به وقت اضافه و ضربات پنالتی، و بعد از اون رفتن به رختکن، دوش گرفتن و راهی شدن به سمت مونیخ، نتونستند بازی فینال 2002 رو درست و حسابی تماشا کنند، بازی که اولین تقابل دو تیم برزیل و آلمان در جام های جهانی بوده و در دومین تقابل اینبار لام و شواینی این فرصت رو دارند که نه تنها بازی رو ببینند، که خودشون در بازی حضور داشته باشند و این دفعه نتیجه دیگه ای رو رقم بزنند!
المان این بازی رو ببره بره فینال با گل کلوزه به قهرمانی برسه
محتوای مخفی: .
داور بازی مشکوک نیست ؟
همون داور آیتالیا . اروگوئه ست
ترکیب که خوبه، به امید پیروزی![]()
۱۰ دقیقه دیگه..... ما برندهایم قطعا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)