تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 80 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

الان قیمت ندارم ولی این شکلی بود و ولقعا زیبا بود

2. این کاربر از koroush_rahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirazimy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان شما هم در ویندوز 8.1 مشکل sleep دارید من لبتابم 4540 اس هست که در حالت اسلیپ نمیره
    ممنون

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان شما هم در ویندوز 8.1 مشکل sleep دارید من لبتابم 4540 اس هست که در حالت اسلیپ نمیره
    ممنون
    سلام
    لپ تاپ 4540 آره مشکل اسلیپ و سوییچ داره
    اما من خودم 450 دارم لپ تاپ 450 این مشکلات رو اصلا نداره
    تاپیک لپ تاپ 4540 اینه آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من مدتیه که میخوام لپتاپ بگیرم.اولش نظرم روی z510 بود ولی با یک مهندس توی یکی از مراکز دولتی-نظامی صحبت کردم گفت لنوو کلا قطعاتش همچین بگی نگی خوب نیست.البته نه اینکه بد باشه ولی گفت تعدادی از بچه ها که خریدن همچین خرکار و جون دار نیست.خودش گفت که سعی کن ایسوس بگیری نشد اچ پی.ما یه لپتاپ اچ پی تو خونه داریم که تا حالا ازش راضی بودیم.خیلی خرکاره.حالا بهخاطر قیمت های افسانه ایه ایسوس همون میخوام اچ پی بخرم چون واسه ما که جوابشو پس داده....
    خوب حالا من برای کار3دی مکس میخوام و نمیخوام y510 بخرم بخاطره مشکلی که کلا با مارک لنوو دارم.....
    بودجه هم تا 2700.با قابلیت افزایش 100 الی200.
    حالا بنظر خودم یا این مدلو بخرم و قید گرافیک رو بزنم یا پاویلیون 15 n240tx بخرم و گرافیک خوب داشته باشمو قید سی پی یو رو بزنم.البته n240tx تفاوتش با بقیه مدل هاش اینه که تا 16 گیگ قابل ارتقاست رمش و این لپتاپ و دیگر پاویلیون 15 ها این قابلیت رو ندارن.حالا میخوام نظر شما رو بدونم.در ضمن اهل بازی هم نیستم.نهایتا pes بازی کنم اونم2012 چون تجربه نشون داده من چند ماه توی یکی از مرحله های مدرن وارفار گیر کردم پس کلا دور بازی رو خط میکشم....
    حالا شما دوستان اگر نظری دارید بگید .اینو بخرم یا پاویلیون15.بعدش کلا گارانتی های اچ پی بترتیب جوابگویی و رفع مشکل چیان؟؟؟؟ برای کاری مث چت کردن باتری چقد دووم میاره......؟؟
    قبل از دادن نطراتتون هم بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و متنم رو خوندید.راهنمایی شما باعث دلگرمی ماست....

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من مدتیه که میخوام لپتاپ بگیرم.اولش نظرم روی z510 بود ولی با یک مهندس توی یکی از مراکز دولتی-نظامی صحبت کردم گفت لنوو کلا قطعاتش همچین بگی نگی خوب نیست.البته نه اینکه بد باشه ولی گفت تعدادی از بچه ها که خریدن همچین خرکار و جون دار نیست.خودش گفت که سعی کن ایسوس بگیری نشد اچ پی.ما یه لپتاپ اچ پی تو خونه داریم که تا حالا ازش راضی بودیم.خیلی خرکاره.حالا بهخاطر قیمت های افسانه ایه ایسوس همون میخوام اچ پی بخرم چون واسه ما که جوابشو پس داده....
    خوب حالا من برای کار3دی مکس میخوام و نمیخوام y510 بخرم بخاطره مشکلی که کلا با مارک لنوو دارم.....
    حالا بنظر خودم یا این مدلو بخرم و قید گرافیک رو بزنم یا پاویلیون 15 n240tx بخرم و گرافیک خوب داشته باشمو قید سی پی یو رو بزنم.البته n240tx تفاوتش با بقیه مدل هاش اینه که تا 16 گیگ قابل ارتقاست رمش و این لپتاپ و دیگر پاویلیون 15 ها این قابلیت رو ندارن.حالا میخوام نظر شما رو بدونم.در ضمن اهل بازی هم نیستم.نهایتا pes بازی کنم اونم2012 چون تجربه نشون داده من چند ماه توی یکی از مرحله های مدرن وارفار گیر کردم پس کلا دور بازی رو خط میکشم....
    حالا شما دوستان اگر نظری دارید بگید .اینو بخرم یا پاویلیون15.بعدش کلا گارانتی های اچ پی بترتیب جوابگویی و رفع مشکل چیان؟؟؟؟ برای کاری مث چت کردن باتری چقد دووم میاره......؟؟
    قبل از دادن نطراتتون هم بازم از شما ممنونم که وقت گذاشتین و متنم رو خوندید.راهنمایی شما باعث دلگرمی ماست....

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام دوستان.
    سلام
    منم با خود شما هم عقیده هستم و زیاد طرف لنوو نمیرم اما خوب به اونصورت فکر نمیکنم که باشه الان دیگه اکثر برند ها رقابتی کار میکنن و خوب سری های ضعیف تو همه برند ها شاید مشاهده بشه ، در مورد Lenovo Y510 هم بنظرم گرافیک قوی ای داره و از گرافیک GT 750 اش نمیشه گذشت

لپ تاپ HP Pavilion 15-n240tx با گرافیک GT 740M زیاد گرافیکش از HP ProBook 450 قوی تر نیست ( در حد چند درصد قوی تره) اما خوب گرافیک های انویدیا بهتر از گرافیک AMD هست
    لپ تاپ HP Pavilion 15-n240tx پردازندش سری کم مصرف هست اما برای پروبوک 450 کانفیگ های دیگه اش هستن که Intel Core i7 4702MQ هست و بسیار قوی تره پردازندش
    حتی لپ تاپ 450 خودم با پردازنده Core i5 3230M هم قوی تر از Core i7 4500U هست
    در مورد افزایش رم هم مشکلی نداره این لپ تاپ هم تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه
    مورد بسیار مهمی که هست صفحه نمایش هست ، صفحه نمایش پروبوک 450 مات هست ، اما من که روی دیجیکالا دیدم صفحه نمایش Pavilion 15-n240tx رو زده براق و همونطور که خودتون میدونی این مورد بسیار مهم هست و تفاوت بسیاری دارن با هم

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان.
    داداش من کاری ندارم که شما از lenovo بگیری یا hp یا Asus یا اینکه این رفیقت چی گفته! منتها لنوو پرفروشترین برند فروش کامپیوتر های شخصی توی دنیاست! و این امر خودش نشون میده وضعین چجوریاست!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    سال 2013!

کد:
    2012

کد:
    این امار هم خودش گویای همه چیز هست که میبینید چندین سال متوالی پشت سر اپل بوده! الان رکود فروش این اپل رو در سه ماهه اول سال زده.... حالا اگه کسی این برند رو دوست نداره دلیلی بر این نیست که لنوو بی کیفیت هست!

بجز مادربرد در لپتاپها همه چیز لپتاپها ساخت یک کارخانه دیگست! هارد-رم - تاچ پد - صفحه - صدا-بلندگو. وای فای- بلوتوث و........ خلاصه اینکه لنوو توی دنیا خیلی ازش استقبال میشه و دلیل ارزانتر بودن برند لنوو در ایران بخاطر نام اشنا نبودن این برند در بازار ما هست! و شک نکنید که این وضعیت اینجور نمیمونه... انتخاب با خودتون هست

کد:

دیگه دوره به جایی رسیده که برند نباید با برند مقایسه بشه... مدل با مدل باید مقایسه بشه... ادم باید ببینه تو رنج قیمتی که میخواد بخره چه انتخابهایی داره ... با توجه به نیازش انتخاب کنه...

ممکنه مثلا تو رنج 3 تومن انتخاب هم بالای 7 8 تا نباشه... که یکیش مشکل لولا داشته باشه... از یکیش خوشت نیاد... یکیش باطری ضعیف... یکی کانفیگ ضعیف.. یکی گارانتی نداره یا بدرد نخوره....
    Last edited by hasanoooooooo; 03-07-2014 at 18:25.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

شما درست میگی.اگه اشتباه نکنم از 2012 تا حالا لنوو دومین برند لپتاپ گفته شده توی آمار و ارقام ها.ولی بالاخره هرکس یه سلیقه ای داره دیگه.بعدشم من نگفتم بی کیفیته گفتم خرکار نیست مدلای معمولیش.اگه شما خرکار به سری تینک پدش میگید درسته چون اصلا سری تینک پد رو همه به جونداریش میشناسنش.ولی ما داریم تو بازه ی 2ونیم تا 3 تومن بحث میکنیم و گرنه هرچی پول بدی همون قد هم آش میخوری....

بنظر من لنوو در لپتاپ مثل هواوی در تلفن های همراه هست.یعنی فلسفه وجودشون یکیه.....
    خودتون منظورمو خوب میدونید....

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما درست میگی.اگه اشتباه نکنم از 2012 تا حالا لنوو دومین برند لپتاپ گفته شده توی آمار و ارقام ها.ولی بالاخره هرکس یه سلیقه ای داره دیگه.بعدشم من نگفتم بی کیفیته گفتم خرکار نیست مدلای معمولیش.اگه شما خرکار به سری تینک پدش میگید درسته چون اصلا سری تینک پد رو همه به جونداریش میشناسنش.ولی ما داریم تو بازه ی 2ونیم تا 3 تومن بحث میکنیم و گرنه هرچی پول بدی همون قد هم آش میخوری....

بنظر من لنوو در لپتاپ مثل هواوی در تلفن های همراه هست.یعنی فلسفه وجودشون یکیه.....
    خودتون منظورمو خوب میدونید....
    والا هووایی کجا و لنوو کجا! پیشینه لنوو ibm هست!

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

البته من رده بندی هارو عادلانه نمیدونم ولی حداقل 2014 اش عاقلانه تره با اینکه در حق کمپانی مث سونی اجهاف شده.چطور شد؟ حالا ما بگیم لنوو از ایسوس بهتره!!!!لنوو از اچ پی بهتره.......حالا عاقلانه است که لنوو از سونی هم بهتر باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!! یه جاهایی بهتره بیخیال آمار و ارقام بشیم و با بهره گیری از عقل به نتیجه برسیم......( خودم رو دار عرض میکنم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •