سلام
باتری رو وصل کن بعد آپدیت کن بایوستو
سلام
باتری رو وصل کن بعد آپدیت کن بایوستو
سلام
خیلی خیلی ممنون فقط نمیدونم چرا دکمه تشکر نیست تا تشکر کنم![]()
سلام می شه بگین آپدیت بایوس چه فایده ای داره و چیه چون من شنیده بودم کار ریسکی ایه؟؟
لینک خود سایت لنوو ( لینک آپدیت بایوس ) رو می شه بذارین؟
سلام
یه نکته ای می خواستم بگم تا بقیه به حال و روز من دچار نشن
وقتی از Lenovo Energy Managment استفاده می کنید از قسمت Gauge Reset استفاده نکنید چون فکر کنم باگ داره
من از این قسمت استفاده کردم و بعد از اون دیگه شارژ نشد دستگاهم و وقتی بردم گارانتی (سازگار) الکی میخواستن سر هم بندی کنن و گفتن مشکل از باتریه و اگه باتری عوض کنید درست میشه ولی بعد از مشکلات فراوان و خرید باتری معلوم شد مشکل از باتری نبوده و الان هم مادر بورد دستگاه رو فرستادم تهران ببینم چی میشه.
خلاصه اینکه ازش استفاده نکنید
سلام از اینجا میتونی دانلود کنی همه درایور های به روز شده رو برای BIOS هم از قسمت BIOS .....Component رو انتخاب کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
بیشتر سوالم این بود آپدیت بایوس به چه دردی میخوره؟
مثلا واسه شما چه تغییری کرد؟
1- مادربرد توانایی شناسایی سخت افزارهای جدید مانند هاردهای با ظرفیت بالا را پیدا می كند.
2- مشكلاتی مانند خاموش شدن سیستم بعد از Shut Down كردن آن در مادربردهای پنتیوم II برطرف می شود.
3- اگر مادربرد با قطعه خاصی مشكلاتی دارد و ایجاد تداخل می كند با به روز كردن بایوس برطرف می شود.
4- اگر مشكلی در راه اندازی سیستم از طریق سخت افزارهای مختلف وجود دارد برطرف می شود.
5- اگر مادربرد در كار كردن با سری جدید CPU ها مشكلی در نمایش میزان فركانس و ... داشته باشد برطرف می شود.
Last edited by sepideh31; 11-09-2014 at 18:44.
سلام میخواستم بدونم میشه این لپ تاپو اورکلاک کرد؟؟؟اگر میشه چطوری؟؟؟؟؟ ممنون میشم به سوالم جواب بدید![]()
سلام میخواستم بدونم میشه این لپ تاپو اورکلاک کرد؟؟؟اگر میشه چطوری؟؟؟؟؟ ممنون میشم به سوالم جواب بدید
سلام
راستش من هم اورکلاک کردم وهم تجربشو دارم البته نه با لپتاپ.همونطور که میدونید این لپتاپ خودش تا 3.4 اورکلاک میکنه اتوماتیک و چون دماش میره بالا سریع فرکانسشو کم میکنه.
اورکلاک کردن این فک نکم امکانپذیر باشه.در ثانی گیریم شما اورکلاک کردی ،حالا چجوری میخای خنکش کنی؟؟؟؟با کول پد که نمیشه.من الان تو کارای خیلی سنگین و شبیه سازی دماش تا 97 هم میره.اگه هم امکانش باشه این کار شدنی نیست.
سیستم خونه من سی پی یوش 1090t هست و من از 3.2 تا 3.7 اورش کردم ولی کولر مخصوص داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)