در مورد اعراب تا اونجا که من به یاد میارم تیم قطر حتی میخواست بازیکنی که توی تیم ملی برزیل هم بازی کرده با استفاده از لابی
بن همام به تیم ملیش بیاره که شخص بلاتر اعتراض کرد و این پروزه نیمه کاره موند ( پس فقط بجث بازیکنان بومی اون کشورها نبود )
در مورد ترکیه به دفعات روزنامه ها این مساله رو به سخره گرفتند که ترک های مقیم المان رو به تیم ملی برای جلوگیری از بازی کردن
ان ها برای تیم ملی المان به تیم ملی ترکیه دعوت میکنند و بازیکن یک بازی ملی میکنه و با این کار اجازه دیگه نداره در تیم ملی المان
بازی کته. خیلی از این بازیکنان فقط یک بازی ملی دارند [ برای هر دو مثال رجوع بشه به ارشیو روزنامه ها برای 6-7 سال پیش ]
در مورد بازیکن های 2رگه این مساله برای ایران با کشف زندی توسط برانکو رخ داد که همون موقع با مخالفت اشخاصی مثل مایلی کهن
رو به روشد حالا سوال الینجاست ایا امثال زندیها با دعوت به تیم ملی ایران و بازی در تیم ملی ایران پیشرفت قابل ملاحظه ای کردند؟!
ببینید من مخالف دعوت بازیکن خارجی نیستم بحث من سر این موضوع هست که چرا روی زیرساخت ها کار نمیشه که تیم ملی ما که
روزگاری روزنامه های ما به کشورهای عربی و ترکیه میخندید به وضعیت بدتری دچار بشه . مقصر این ماجرا کیروش نیست مقصر کسانی
هستند که فقط به فکر جیب خودشون هستند
فوتبالی که نتونه پدیده سازی کنه فوتبال بیماری هست فوتبالی که باشگاه هاش نتونند بازیکن پروری و استعداد یابی داشته باشند فوتبال
بیماری هست چرا باید از رده نونهالی بازیکنان با تاکتیک درست و اصول بازی اشنایی نداشته باشند که کیروش حالا به دلیل تاکتیک پذیری
بازیکنان خارجی کشور به کشور دنبال بازیکن خوب بگرده [ همون گل قوچان نزاد به کره یک ضربه فنی ای بود که اگه اون بازیکن در ایران رشد
میکرد هرگز در باشگاه های ایران نحوه ضربه زدن رو بهش خوب یاد نمیدادند]
متاسفانه فوتبالی که باشگاهش فقط به دلیل منافع شخصی یا خصوصی شدن مخالف هست نباید انتظار بیش ازاین را داشت.
.