تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 249 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

وضعيت مبهم خلعتبري براي بازي در پرسپوليس

وضعيت محمدرضا خلعتبري براي بازي در پرسپوليس در هاله اي از ابهام قرار گرفته است.

در شرايطي که به نظر مي رسد پرسپوليس توانسته يک ميليون دلار مدنظر باشگاه عجمان امارات براي صدور رضايتنامه محمدرضا خلعتبري را تامين کند، معلوم نيست که اين بازيکن در صورت توافق با پرسپوليس مي تواند قبل از نيم فصل براي اين تيم به ميدان برود يا نه.

به گزارش اوج نيوز،شهبازي يکي از مسئولان سازمان ليگ درباره وضعيت خلعتبري به اوج نيوز گفت: بايد فسخ قرارداد او با باشگاه قبلي اش قبل از 15 تير باشد تا بتواند به عنوان بازيکن آزاد با پرسپوليس قرارداد امضا کند و براي اين تيم به ميدان برود. در غير اينصورت او تا نيم فصل حق بازي کردن ندارد.

شهبازي در پاسخ به اين سئوال که آيا رئيس سازمان ليگ مي تواند مجوز بازي کردن خلعتبري در هفته هاي آينده را صادرکند، گفت: در آيين نامه آمده که هيات رئيسه سازمان ليگ و هيات رئيسه فدراسيون فوتبال مي توانند در موارد خاص از اختياراتشان استفاده کنند. حالا بايد ديد اين موضوع شامل حال خلعتبري مي شود يا نه.

2. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مهرداد میناوند:
    قلب مردم از دعوای دایی و کریمی می‌شکند/
    علی کریمی آدمی نیست لیدر اجیر کند، دایی هم آدمی نیست بازیکن خراب کند/
    درد پرسپولیس این است که اسطوره‌هایش با هم نمی‌سازند/

سایت گل – مهرداد میناوند بازیکن سابق پرسپولیس صبح فردا برنامه نود را آنطور که خودش می‌گوید با ناراحتی آغاز کرده است، ناراحتی چیزهایی که می‌بیند و به سختی باورش می‌کند. چیزهایی مثل دعوای تمام نشدنی علی دایی و علی کریمی چیزی که برای پرسپولیسی‌ها خوشحال کننده نیست. میناوند که به تازگی دوره Bمربیگری را تمام کرده است و قصد دارد وارد این عرصه تازه شود درباره جنگ بی‌پایان علی دایی و کریمی با سایت گل صحبت می‌کند. میناوند با کریمی و دایی هم بازی بوده و سابقه دوستی نزدیک با آنها را دارد.
    آقای میناوند از درگیری بین علی دایی و علی کریمی مطلع هستید؟
    تصاویری که برنامه نود دیشب نشان داد برای همه پرسپولیسی‌ها آزاردهنده بود، خیلی آزاردهنده. هر چه باشد علی دایی و علی کریمی دو شخصیت مهم این فوتبال هستند و این تقابل مردم را به فکر فرومی‌برد. آنها از خودشان می‌پرسند واقعا ته این فوتبال چیست که اسطوره‌هایش اینطور به جان هم افتاده‌اند.
    شما هم با دایی و هم با کریمی هم بازی بوده‌اید، واقعا مشکل این دو نفر چیست؟
    دایی و کریمی اخلاقیات خاص خودشان را دارند. آدم‌های خوبی‌اند اما با یکدنگی‌های خودشان. اگر دقت کرده باشید هر دویشان در این خصیصه مشترک‌اند که با هیچ قدرتی لابی نمی کنند و به ندرت شده از کسی تعریف و تمجید الکی کنند که بخواهند از بغلش به چیزی برسند. هر دویشان هم خصوصیت لیدری دارند و شاید هم به همین دلیل است که نمی‌توانند همدیگر را تحمل کنند. البته رابطه دایی و کریمی مدتی خوب شده بود اما دوباره به هم خورده.
    ظاهرا همه چیز به سرمربیگری دایی و جدایی کریمی برمی‌گردد؟
    نه این دو نفر قبل از این هم با هم مسئله داشتند و در واقع به نظر می‌آمد آنچه که در اول فصل افتاد در امتداد مشکلات قبلی بود اما این موضوع از چند جنبه قابل بررسی است. از یک طرف علی دایی حق دارد تیمش را آنطور که دلش می‌خواهد ببندد و علی کریمی به تاکتیکش نمی‌خورده، از طرف دیگر کریمی در سال جام جهانی انگیزه زیادی داشت و می‌خواست بهترین بازی‌اش را در پرسپولیس انجام بدهد. بنابراین همانطور که می‌بینید هر دوی انها در این زمینه حق داشتند ولی در نهایت کسی نتوانست بین این دو نفر را بگیرد و جدایی اتفاق افتاد. من به اتفاقات بعد از این کاری ندارم ولی به نظر من خوب بود هر دو نفر خودداری می‌کردند و علیه همدیگر در رسانه‌ها حرف نمی‌زدند، خیلی از دوستان من با آدم‌های کوچه و خیابان وقتی به ما می‌رسند سوالشان را می‌پرسند آنها می‌گویند چرا پرسپولیسی‌ها با هم کنار نمی‌آیند و من واقعا جوابی ندارم. آنها استقلال را مثال می‌زنند و این که امیر قلعه‌نویی همه پیشکسوت‌ها را تا آنجا که توانسته دور خود جمع کرد. واقعا وقتی فکر می‌کنم می‌بینم حق با آنهاست ولی چه می‌شود کرد؟ اوضاع پرسپولیس چند سالی است فقط به غصه‌های آدم اضافه می‌کند ...این را هم بگویم که من پیشکسوت پرسپولیس نیستم چون کم در این تیم بازی کرده ام .ولی آدم شرمنده می شود از مردم .
    دایی و کریمی اتهام‌هایی هم به زده‌اند.
    این دیگر بی انصافی هر دویشان نسبت به همدیگر است، آدم باید صادق باشد حتی نسبت به دشمن‌اش. البته دایی و کریمی اصلا دشمن هم نیستند ولی خب اختلاف دارند اتفاقا به نظر من خوب است که یک بار مرد و مردانه جلوی یکدیگر بنشینند و حسابش را با هم صاف کنند. این که علی دایی یک جور از سکوها صحبت می‌کند که انگار کریمی لیدر اجیر کرده واقعا بی‌انصافی است، آن حرف‌های تند کریمی و علی هم خوب نیست. گفتم که ناسلامتی این آدم‌ها چهره‌های ممتاز پرسپولیس در طول تاریخ‌اند... به هر حال به نظر من ادامه اینجور کارها و حرف‌ها به ضرر پرسپولیس و تراکتورسازی است و من توصیه‌ام این است که هر دو نفر از این دعوای بی‌نتیجه دست بردارند یا حداقل سکوت کنند به خاطر مردمی که دلشان خوش است به دایی و کریمی.
    شنیده‌ایم که مربیگری را آغاز کرده‌ای؟
    بله، دوره ب مربیگری را گذرانده‌ام و حالا می‌خواهم کار عملی را شروع کنم. یکی، دو مربی از دوستان خوبم پیشنهاد همکاری داده‌اند من هم منتظرم ببینم با کدامشان کارم را شروع کنم.
    Last edited by Alinho; 13-08-2013 at 17:56.

4. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

رونمايي از پورتال اينترنتي جديد باشگاه پرسپوليس

پورتال جديد پرسپوليس به همراه نسخه جديد بازي اينترنتي "رد کاپ" در حضور رويانيان افتتاح شد.

مراسم رونمايي از پروتال جديد باشگاه پرسپوليس و همچنين بازي جديد اينترنتي اين پورتال تحت عنوان "رد کاپ" با حضور رويانيان در نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي در مصلاي تهران برگزار شد.

به گزارش ايسنا،پس از ورود رويانيان به نمايشگاه تعداد زيادي از علاقه‌مندان به پرسپوليس اطراف غرفه اين باشگاه جمع شدند و قصد داشتند با رويانيان عکس يادگاري بيندازند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از رونمايي از اين دو سامانه اظهار کرد: جا دارد از مسئولان براي برگزاري اين نمايشگاه خوب تشکر کنيم. استفاده از بازي‌هاي رايانه‌اي يکي از نيازهاي بنيادي جامعه امروز ما بويژه قشر کودک و نوجوان است. بايد با انديشه و فکر مردم همراه شويم.

رويانيان با اشاره به اينکه پورتال جديد پرسپوليس امکانات زيادي دارد درباره بازي "رد کاپ" هم گفت: اين بازي طوري طراحي شده که 8 ميليون کاربر مي‌توانند به صورت آنلاين در آن بازي کنند.

6. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خداداد: اگر خلعتبري برنگردد، از بي‌عرضگي آقايان است.

سایت هواداران پرسپولیس: خداداد عزيزي هميشه نقطه نظرات جالبي درخصوص مسائل روز فوتبال ايران دارد که شنيدن آنها خالي از لطف نيست. او اين بار حرفهاي تندي در مورد کفاشيان و فدراسيون زده است...

ظاهرا مخالف کسر امتياز از باشگاه‌هايي هستي که تماشاگران خاطي دارد؟
    بله، خود شما مي‌گوييد تماشاگر خاطي !آخر اين قضيه چه ارتباطي به بازيکن، مدير يا حتي هواداري دارد که در ورزشگاه حضور نداشته است؟ کجاي دنيا چنين حکمي صادر مي‌شود که در ايران اينگونه برخورد مي‌کنند. قانون بايد بين جرم و جريمه تناسب قائل شود تا افکار عمومي پذيرش حکم را داشته باشد. به هر حال بايد دراين رويه تجديد نظر شود.

تا اينجاي کار چه تيمي موفق‌تر بوده و چه تيمي در حد انتظار ظاهر نشده؟
    به اعتقاد من سپاهان هم در گرفتن بازيکن موفق بوده و هم توانسته حضور پرقدرتي در ليگ برتر داشته باشد از طرف ديگر هم تراکتور با توجه به مخارج کلاني که در فصل نقل و انتقالات داشت و ستاره‌هايي که به خدمت گرفت بايد بهتر از اينها ظاهر مي‌شد. انتظارم از تراکتور بيش از اين بود.

به عنوان لژيونر سابق فوتبال ايران در مورد خلعتبري چه نظري داري؟
    خلعتبري را درک مي‌کنم اما معتقدم حضور وي در تيم عجمان و بازي کردن اين ملي‌پوش در ليگي که نام جعلي را بر خود گذاشته خيانت به آرمان‌هاي ملت ايران است.

خوب چه بايد کرد؟
    شنيدم کفاشيان و نبي‌پورشه‌هايي که براي رحمتي و هادي عقيلي در نظر گرفته بودند را به نام خودشان وارد مي‌کنند. آقايان به جاي اين پورشه‌ها حيثيت ملي ايران را بخرند.
    پس لااقل اين بار به فکر اين بازيکن وشان فوتبال ايران باشند. رک و پوس‌کنده بگويم اگر خلعتبري باز خريد نشود از بي‌عرضگي آقايان است در ضمن در يک مصاحبه شنيدم رئيس فدراسيون گفته غير از پول از هيچ کمکي براي بازگشت خلعتبري دريغ ندارم. به خدا خجالت دارد. اين کار تنها با پول حل مي‌شود و شما از دادن پول عذر مي‌خواهيد و بعد توقع داريد مشکل حل ‌شود؟

8. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

12 زادروز یک پرسپولیسی

اسماعیل حلالی (زاده ۲۲ مرداد ۱۳۵۲) بازیکن سابق فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس است. وی دارای دو فرزند پسر است .

وی ۶ سال از 1995 تا 2002 عضو باشگاه پرسپولیس بوده است و در ۱۱۸ بازی که با لباس این تیم به زمین رفت ۱۰ گل به ثمر رساند. حلالی سابقه بازی برای باشگاه‌های تراکتورسازی ٬ صنعت نفت٬ پیکان ٬ استقلال اهواز و شاهین بوشهر را نیز دارد.وی ۱۵ بازی ملی در کارنامه دارد.

از بازیهای به یاد ماندنی برای وی : بازی با تراکتور بود که در نهایت با درخشش علی کریمی ( دریبل 7 بازیکن ! ) بازی 4-2 تمام شد

گلهاي تيم پرسپوليس رو در اين ديدار اسماعيل حلالي (پنالتي) ، هاشمي نسب ، كريمي و حميد استيلي به ثمر رسوندن.
    هردوگل تيم تراكتورسازي هم از روي نقطه ي پنالتي بود كه هردو پنالتي رو كوروش برمك به گل تبديل كرد

وی در حال حاضر سرمربي تيم فوتبال دسته اولي مس سنگون است .

اسماعيل حلالي مي گويد بزرگترين مربيان ممکن است در دربي زمين گير شوند.بازی معروف 9 نفره

يکي از اخراجي ها در دربي سال 78.اسماعيل حلالي پس از گذشت 12 سال از آن بازي مي گويد که داور عربستاني تصميم درستي گرفته بود:«اخراج من درست بود اما هرگز فکرش را نمي کردم که 10 دقيقه پس از اخراج محمد خاني و بدون اينکه تذکري از داور بگيرم از زمين اخراج شوم.»حلالي از زمين بيرون رفت تا پرسپوليسي ها 60 دقيقه 9 تفره مقابل استقلال بازي کنند.ديداري که به عقيده اسماعيل به تاريخ پيوسته است و اگر پرسپوليس 9 نفره نمي شد شايد بازي را به حريفش واگذار مي کرد:«9 نفره شدن ما انگيزه بچه ها را بالا برد.من مي گويم اگر 10 نفره بوديم به استقلال مي باختيم.»هافبک سال هاي نه چندان دور پرسپوليس در گفت و گويي با خبرآنلاين،خاطراتش را مرور مي کند و از حال و هواي دربي در بهمن ماه حرف مي زند.
    از همان دربي معروف شروع مي کنيم.از بازي اخراج شدي و پرسپوليس 9 نفره شد.خيلي ها بر اين عقيده بودند که با اخراج حلالي و محمد خاني ديگر کار پرسپوليس تمام است.
    صبح من از خواب بيدار شدم اصلا آرامش نداشتم.تنها روزي بود که دوست داشتم بازي زود شروع شود.انگار حس کرده بودم که قرار است يک اتفاقي بيفتد.هر کاري کردم خودم را آروم کنم،نشد.موقع بازي،وقتي داشتيم از راهرو مي رفتيم بالا که وارد زمين بشويم محمد خاني که از من خيلي با تجربه تر بود زير کفش هايش را نشان داد و گفت الان مي زنم و ...از اين حرف ها!
    يعني از قبل آمادگي اين را داشت که روي بازيکنان استقلال خطا کند؟
    منظور او محکم بازي کردن بود.فکر مي کنم ميواست به من هم بگويد که بايد سفت و محکم بازي کنم.من خودم آرامش نداشتم و بيشترين تاثير را روي من گذاشت.حرف هاي او استرس من را بيشتر کرد.وقتي محمد خاني اخراج شد هرگز فکرش را نمي کردم که داور در کمتر از 10 دقيقه به من هم کارت قرمز نشان بدهد.چون در ايران معمولا داورها وقتي کارت قرمز به بازيکن يک تيم مي دهند کمي مراعات مي کنند که بدون تذکر بازيکن ديگري اخراج نشود اما داور عربستاني به من هم کارت قرمز نشان داد.من در ان بازي اشتباه کردم و الان مي گويم که آن اخراج کاملا درست بود.آن بازي هم به تاريخ پيوست و ما 9 نفره توانستيم با جان و دل بازي کنيم.من مي گويم شايد اگر 10 نفره بازي مي کرديم بازي را مي باختيم اما 9 نفره شدن انگيزه بچه ها را بالا برد.آن دربي در خاطره هواداران خواهد ماند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي آقاي فتح الله زاده 12 سال پس از آن دربي اين حرف ها را مي زند حتما خودش مجرم است.حرف را بايد در موقعش زد.بعد از 12 سال بيان اين حرف ها اصلا درست نيست.تا به حال به ما نگفته اند کاري کنيد تا بازي مساوي شود.حتي اگر سرمربي تيم هم بگويد اين کار را بکنيد خود فوتباليست نمي تواند اين کار را انجام بدهد.مطمئن باشيد اين شايعات دروغ محض است و هر کس اين حرف ها را مي زند ضعف وجودي خودش است.چنين چيزهايي در فوتبال نيست.ما در آن بازي 60 دقيقه 9 نفره بازي کرديم.جالب اينجاست که موقعيت گل هم داشتيم اما استقلالي ها نه.
    روز جمعه پرسپوليس در شرايطي به مصاف استقلال مي رود که يحيي مي خواهد نخستين دربي اش در قالب سرمربي پرسپوليس را تجربه کند.
    خيلي ها مي گويند که قلعه نويي دربي باز است،اما اصلال اين طور نيست که بگوييم فلان مربي دربي باز است و ديگري کم تجربه.دربي به وضعيت روحي و رواني بازيکنان در روز مسابقه بر مي گردد.اگر بازيکنان در شرايط خوبي قرار داشته باشند مي توانند عصاي دست مربي خود باشند.اگر بازيکن آماده نباشد بزرگترين مربيان زمين گير مي شوند.هيچ کس دربي باز نيست اما مربي مي تواند با بازيکنانش حرف بزند و آنها را از لحاظ روحي و رواني آماده کند.افراد نمي توانند بگويند که من در دربي نمي بازم.به نظر من پرسپوليس يک ايراد بزرگ داشت که روز به روز فاصله بين مربي و بازيکن در اين تيم افزايش پيدا مي کرد.

10. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض زادروز یک پرسپولیسی ( با یک روز تاخیر ! )

نام: ادموند

شهرت:بزیك

نام پدر: ماتئوس

محل تولد: تهران

وضعیت تاهل:متاهل

تحصیلات: سیكل

تاریخ تولد: 21/5/1354

شروع فوتبال: از تیم سیپان

اولین مربی: پطروسیان

اولین باشگاه: آرارات

تعداد بازی ملی: 1 بازی ملی

افتخارات:

یك بار آقای گل جوانان تهران، آقای گل امید تهران ، قهرمان جوانان و امید با آرارات ، دوبار سوم آسیا و یكبار چهارم، با پرسپولیس سال 75، 77 و 78 قهرمان ایران با پرسپولیس، یكبار قهرمان جام حذفی با پرسپولیس.مثل همه فوتبالیست های ارمنی ایران با پیراهن نارنجی آرارات شروع كرد. بازیهای خوب و گلهای حساسش در تهران و با پیراهن پرطرفدارترین تیم پایتخت نوید روزهای خوب را می داد، روزهایی كه " ادموند" آرزوی دیدن آنها را داشت، اما ناگهان" پسر گلزن" پرسپولیس با افت شدیدی روبرو شد و تاوان آن افت ناگهانی را با جدایی اش از پرسپولیس پس داد. را خیلی ها جدا شدن از پرسپولیس را پایان كار او می دانستند اما او حالا می خواهد ثابت كند كه تمام نشده است.

هنوزهم اگر به سراغ فوتبالی های ارامنه كشور بروید و از آنها در مورد" ادموند" سؤال كنید متوجه می شوید كه " ادموند" برایشان همان محبوبیت سابق را دارد، محبوبیتی كه نه با جدایی اش از آرارات كم شد، نه بارفتن از پرسپولیس ." ادموند" این روزها مصصم تر از قبل تمرین می كند، شاید او می خواهد روزهای از دست رفته را جبران كند ، شاید هم من و شما از افكارش بی خبریم و نمی دانیم او پایان كار را كجا می داند؛ آقای گلی و قهرمانی با پیراهن سپاهان یا رسیدن به پیراهن تیم ملی؟
    آرارات قدرتمند

من فوتبالم را از زمین خاكی" رافی" تهران شروع كردم و بعد هم عضو یك تیم كوچك به نام " سیپان" شدم. تیم خوبی بود در واقع یك باشگاه كوچك بود، بعد ازآن هم به تیم " ماسیس" رفتم و از آنجا به عضویت نوجوانان آرارات در آمدم و سپس جوانان آرارات. فكر می كنم سال 69، 70 بود. آرارات آن سالها رده امید نداشت، نوجوانان بود و جوانان. مربی بزرگسالان آرارات هم آقای حسن حبیبی بود كه فكر می كنم من انتخاب ایشان بودم. البته آن زمان آقای " ایشخان ست آقایان" هم بود.

بازی در پرسپولیس

چون سرباز بودم. سال 74 بود كه باشگاه كشاورز مرا خواست ، همان سالی بود كه مرحوم سیروس قایقران رفته بود كشاورز. چند وقتی آنجا بودم اما بازی نكردم ، چون آرارات رضایتنامه ام را نمی داد. بعد از آن اوایل سال 75 بود كه " استانكو" شد مربی پرسپولیس و من هم با پیشنهاد پرسپولیسی ها و آقای عابدینی به عضویت این تیم درآمدم. فرشاد پیوس، مهدی مهدوی كیا، رضا ترابیان، مجتبی كرمانی مقدم و علی دایی مهاجمان آن سال پرسپولیس بودند. من حدود یك ماه از بازیها دور بودم چون هنوز رضایت نامه ام را نداده بودند تا رسید بازی با پاس كه 1-1 مساوی شدیم. در آن بازی من در تركیب پرسپولیس قرار گرفتم و اولین بازی خودم را برای این تیم انجام دادم. آن موقع من و مهدی مهدوی كیا مهاجمان پشت سر علی دایی بودیم و دایی مهاجم نوك بود. من با استقلالی ها مذاكره ای نكردم ، حتی یكی دوبار آمدند درب خانه ما برای صحبت كردن ، ولی چون شرایط پرسپولیس بهتر بود به آنجا رفتم. بعد از چند بازی، علی دایی از پرسپولیس رفت و من دیگر بازیكن فیكس شدم البته قبل از آن هم ذخیره نبودم و حتی در مسابقات آسیایی هم بازی كردم.
    استانكو

مربی خیلی خوبی بود اما ما آن سال مهره هم خیلی داشتیم در كل مربی با هوش بود. او مراخیلی دوست داشت.
    اولین گل برای پرسپولیس

در جام حذفی بود ولی یادم نیست مقابل چه تیمی بود ؛ بعد از آن هم مقابل ماشین سازی در لیگ گل زدم.
    رفتن استانكو و آمدن درخشان

بله بعد از ده ماه درخشان آمد اما ما با استانكو روزهای خوبی در پرسپولیس داشتیم ؛ آقای درخشان هم مدتی سر مربی تیم ما بود.
    طلسم استقلالی ها شكست

بازی استقلال- پرسپولیس سال 75

آن بازی خیلی حساس بود، پرسپولیس 7 سال بود كه استقلال را شكست نداده بود. قبل از آن بازی مصدوم شدم وحتی به تبریز هم نرفتم . تیم كه از تبریز برگشت یك هفته مانده بود به بازی با استقلال، من هم حسابی تمرین كردم تا به آن دیدار برسم. بازی خوبی بود ما داشتیم گل می خوردیم البته یك توپ به تیر دروازه استقلال زدیم، ادموند اختر هم یك توپ به تیر دروازه ما زد تا بالاخره دقایق آخر بازی من گل پیروزی را زدم.

بعد از درخشان ، " مت كوویچ"

به نظرم تمرین دهنده خوبی بود ولی جرات ریسك كردن نداشت. فكر می كنم او در حد پرسپولیس نبود و بیشتر به درد كار كردن در تیمهای پایه می خورد تا بزرگسالان.
    بازگشت پروین به پرسپولیس

من آقای پروین را یك بار قبل ازحضورش در پرسپولیس دیده بودم.

بعد از بازی استقلال- پرسپولیس سال 75 كه 1 بر صفر بردیم به همراه مهدی مهدوی كیا رفتیم پیش علی آقا و ایشان خیلی از ما تعریف كرد.
    استانكو- پروین

ج: او به پرس كردن اعتقاد زیادی داشت ، خدایی هم ما آن سال این كار را خوب انجام می دادیم و به همه تیمها 3 تا 4 تا گل می زدیم. علی آقا دوندگی را دوست داشت می گفت دریبل بزنید ، در كل به فوتبال فانتزی علاقه داشت.
    سالهای اول حضور پروین در پرسپولیس

یك سری مشكلات داشتم كه از لحاظ روحی آزارم می داد. در ضمن آن موقع مثل الان فكر نمی كردم، وقتی گل نمی زدم فكر آن آزارم می داد ولی الان فهمیدم كه یك مهاجم نباید به این موضوع فكر كند. این را هم یادآور شوم من آن سال هم برای پرسپولیس بد بازی نكردم ، فقط گل نمی زدم.

مهاجمان الان پرسپولیس ؟

وا... چه بگویم.
    سال آخر حضور در پرسپولیس؟

خیلی ها فكر می كردند ادموند بزیك در سن 25 سالی تمام شده است ؛ من هم بعد از كنار گذاشته شدنم از پرسپولیس ، علیه پروین صحبت نكردم چون نان و نمك آنها را خورده بودم.

اخراج از پرسپولیس

اخراج دسته جمعی؟

دوست ندارم درباره آن حرف بزنم. دلیلش را نفهمیدم؛ می گفتند چون در مراسمی كه مدیریت آن زمان( انصاری فرد) گذاشت شركت كردید اخراج شدید! حتی تقی پور هم بود، پس چرا فقط من و چند تای دیگر فقط اخراج شدیم.
    می گفتند در آن مراسم به شما جوایزی داده اند كه " پروین" به همین دلیل ازدستتان ناراحت بوده.

بعدش همه گرفتند حتی انصاریان هم گرفت. بعضی ها عذر خواهی كردند و برگشتند. كاری نكرده بودم كه عذرخواهی كنم، من اگر می دانستم ، به آن مراسم نمی رفتم . پس چطور از آن 17 نفری كه شركت كردند فقط تعدادی اخراج شدند؟ من شمال بودم كه گفتند این اخراجها صورت گرفته. جالبه كه من بعد از آن اخراج ، مقابل استقلال رشت برای پرسپولیس فیكس بازی كردم و بعد از عید گفتند دیگر نیایید سر تمرین.

مصاحبه های آن دوران در مرود بزیک :
    عبدالعلی چنگیز: در نتایج اخیر نقش مهمی داشته

فقط چند بازی از او دیده ام اما به نظرم بازیكن فوق العاده متحركی است و برای گل زدن زیاد تلاش می كند. محجوب است و موقعیت سنج. اما فكر نمی كنم تمام توانایی های خود را نمایش داده باشد چون او می تواند بهترازاین باشد. دو سه سال اخیر به خصوص امسال چهره ای خوب از خود به نمایش گذاشته و در نمایش های خوب سپاهان امسال نقش مهمی داشته است.
    ناصر محمد خانی: باید بیشتر كار كند

اولین بار بازی او را در آرارات دیدم . در همان بازی خیلی خوب نشان داد و حتی یك ضربه سر زیبا هم زد. ضربات سرش خوب است، باهوش و فرصت طلب است ضمن اینكه باید كار كند تا با تلاش بیشتر بهتر از اینها بشود.به نظر من در تیم ملی به حق خود نرسیده ؛ هر چند كه بارها دعوت شده اما از بخت بدش ، مهاجمانی چون دایی و خداداد عزیزی درتیم ملی حضور داشتند و او نتوانست به حق واقعی اش برسد.
    صمد مرفاوی: باید بیشتر دفاع كند

بزیك نسبت به قبل با تجربه تر شده و در خط حمله سپاهان می تواند حرف اول را بزند. نقطه قوت او این است كه همواره در اختیار تیم است. حركات بدون توپ اوعالی است و می تواند برای مهاجم كناری اش و هافبك ها توپ سازی كند. نقطه ضعف او این است كه كمتر در كارهای دفاعی شركت می كند. این را هم بگویم از قدرت و فیزیك بدنی خوبی سود می برد.
    فرشاد پیوس: نعمت بزرگی بود

یك بازیكن باهوش است كه اگر به او روحیه بدهند بازی خوبی انجام می هد، پاس گل می دهد و گل می زند، خوب سر می زند و یكی دیگر از مشخصه های خوبش تك ضرب بازی كردن است. به نظر من پرسپولیس با از دست دادن او، نعمت بزرگی را از دست داد.درمورد نقاط ضعفش باید بگویم زیاد به لب خط ها می رود در صورتی كه مهاجمی باهوش بالای او، باید بیشتر داخل هجده قدم بازی كند.
    ادموند اختر: جزو بهترین های ایران است

ادموند را سالهاست كه می شناسم و با او همبازی بودیم. بچه خوب، با معرفت و مهربانی است. از لحاظ فنی هم جزو بهترین مهاجمان ایران به حساب می آید كه توانایی های زیادی در گلزنی دارد به خصوص در زدن گلهای حساس و سرنوشت ساز.من معتقدم كه او در سطح ملی به حق واقعی خود نرسیده است و می توانست تعداد بازی های ملی اش بالاتر از این باشد.

...............................................

وی در مهر ماه 89 به کلاسهای مربیگری رفت و در تهران کلاس فوتبال رو تشکیل داد

........................

وی با نظر مدیر آکادمی باشگاه راه‌آهن، سرمربی تیم امید باشگاه شد. بزیک که فصل قبل در کادر فنی تیم بزرگسالان پرسپولیس حضور داشت، کار خود را با امیدهای راه‌آهن شروع کرد
    بنابر اعلام محمود کلهر مدیر آکادمی باشگاه راه‌آهن، خلیل زارعی به عنوان دستیار در کنار ادموند بزیک فعالیت خواهد کرد.

12. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گویا نیلسون بعد بازی سرما خورده و هنوز خوب نشده.تو تمرینم فشارش افتاده.
    سنش بالاست بازیها هم خیلی فشردست در ادامه بیشتر مصدوم خواهد شد.
    از ذخیره ها هم احتمالا حقیقی درواره بان دومه، چون بازی قبل رو نیمکت بود.
    خیلی وقته که بجز چنتا بازی دوستانه تیم ملی، تو یه بازی رسمی بازی نکرده.
    درسته اروپا رفته ولی اکثرا رو نیمکت که هیچ، رو سکو بود!
    خلاصه خدا بخیر کنه

14. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خلعتبری هم بیاد تیم تیم بشو نیست تو این تاکتیک بکش زیرش الان پرسپولیس خلعتبری کجاش قرار می گیره به نظرتون اینا به جای اینکه 5 میلیارد خرج خلعتبری کنن اگه این پول که تقریبا میشه 2 میلیون دلار رو می دادن یه هافبک بازی ساز درجه یک کلاس جهانی(حالا تو ذهنتون اینیستا و ژاوی رو تصور نکنین یه سه چهار کلاس پایین تر) رو به خدمت می گرفتن بهتون قول می دم پرسپولیس این فصل قهرمان بود

16. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

گویا نیلسون بعد بازی سرما خورده و هنوز خوب نشده.تو تمرینم فشارش افتاده.
    سنش بالاست بازیها هم خیلی فشردست در ادامه بیشتر مصدوم خواهد شد.
    از ذخیره ها هم احتمالا حقیقی درواره بان دومه، چون بازی قبل رو نیمکت بود.
    خیلی وقته که بجز چنتا بازی دوستانه تیم ملی، تو یه بازی رسمی بازی نکرده.
    درسته اروپا رفته ولی اکثرا رو نیمکت که هیچ، رو سکو بود!
    خلاصه خدا بخیر کنه
    نیلسون: برای بازی با ملوان هیچ مشکلی ندارم و صد درصد آماده‌ام.

نیلسون کوریا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره آخرین وضعیت خودش اظهار داشت: متاسفانه بعد از بازی با سایپا سردرد عجیب و شدیدی داشتم که باعث شد شرایط بدنی‌ام خالی شود اما از کادر پزشکی تشکر می‌کنم که زود به داد من رسید. وی افزود: برای بازی با ملوان هیچ مشکلی ندارم و صد درصد آماده‌ام. اگر دایی صلاح دانست در دروازه قرار می‌گیرم.
    وی در پاسخ به سوالی که آیا این مشکل شما به باخت مقابل سایپا ربط دارد یا خیر گفت: نه، چنین چیزی نیست. نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد فقط متوجه شدم که سرم گیج می‌رود. خوشبختانه با استراحت الان در شرایط نرمالی هستم. باخت مقابل سایپا سخت بود اما ربطی به بی‌حالی من نداشت. ما خیلی فرصت داشتیم که ساده از دست دادیم و باید در بازی‌های بعدی جبران کنیم. نباید می‌باختیم اما این اتفاق افتاد ولی جای جبران داریم و نباید اجازه دهیم اتفاقات فصل گذشته بیافتد.

پ‌ن: تا نیلسون رو داریم باید ازش استفاده کنیم. معلوم نیست بعد این دروازبان بزرگ چه بلایی میخواد سر دروازه پرسپولیس بیاد!

18. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

استقلال مقابل گربه سياه؛ پرسپوليس مقابل ملوان

هفته پنجم ليگ برتر با انجام هشت مسابقه در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود و استقلال و پرسپوليس مقابل داماش و ملوان بايد به ميدان بروند.

رقابت‌هاي هفته پنجم ليگ برتر در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود. به گزارش فارس، در اين هفته دو تيم استقلال و پرسپوليس بايد مقابل دو نماينده گيلان يعني داماش و ملوان به ميدان بروند. نگاهي به اين بازي‌هاي مي‌اندازيم؛

داماش گيلان - استقلال؛ آبي‌پوشان مقابل گربه سياه

استقلال بعد از بازي افتضاحي (به تعبير قلعه‌نويي) که مقابل صباي قم انجام داد، سه امتياز را گرفت تا در پايان هفته چهارم خودش را مثل فصل قبل مدعي قهرماني نشان بدهد. آبي‌پوشان تهراني روز پنج‌شنبه بازي آساني مقابل داماش ندارند. اين حريف رشتي هفته گذشته سه امتياز در اهواز مقابل فولاد از دست داده و تاکنون هم بردي در ليگ نداشته است. بنابراين بازيکنان داماش تلاش مي‌کنند تا اولين برد خود را در ليگ برتر سيزدهم دشت کند. فصل گذشته در ديدار اختتاميه ليگ و در شبي که آبي‌پوشان مي‌خواستند مقابل تماشاگران خودي در ورزشگاه آزادي جام قهرماني را بالاي سر ببرند داماش دو بر يک به استقلال را شکست داد. در بازي رفت هم داماش توانست سه امتياز را از استقلال بگيرد و به همين دليل اکنون داماش را خيلي‌ها گربه سياه استقلال مي‌دانند و آبي‌پوشان تهراني هم مي‌خواهند پنج‌شنبه هم سه امتياز اين بازي را و انتقام دو شکست فصل گذشته را از داماش بگيرند.

البته با توجه به انتقادهايي که قلعه‌نويي از شيوه بازي تيمش مقابل صبا انجام داد به احتمال فراوان ترکيب استقلال دچار تغييرات خواهد شد. استقلال با وجود کسر يک امتياز از اين تيم از سوي کميته انضباطي همچنان در رده دوم جدول است و مي‌تواند پنج‌شنبه شب به صدر بيايد و اگر فولاد نتواند سه امتياز را از راه آهن بگيرد در آن‌صورت صدر جدول در پايان هفته پنجم آبي خواهد شد. البته به شرطي که استقلال بتواند از پس گربه سياه‌ بربيايد.

پرسپوليس - ملوان؛ باخت و مساوي ممنوع!

ديدار دو تيم هميشه جذاب و ديدني بوده است. ملوان در ورزشگاه آزادي معمولا بهترين نمايش خود را ارائه مي‌کند. پخش زنده بازي به جوانان اين تيم انگيزه مضاعفي مي‌دهد. ملوان هفته گذشته اولين برد خود را مقابل استقلال اهواز به دست آورد تا دراگان در انزلي روي خوش هم ببيند اما سرخپوشان اولين باخت خود را مقابل سايپا به دست آوردند و علي دايي دوست ندارد دومين باخت خود را تجربه کند بنابراين پرسپوليس با يک ترکيب هجومي به ميدان خواهد آمد. دراگان هم مي‌گويد که هيچ‌وقت تيمش را براي يک امتياز به ميدان نمي‌فرستد بنابراين انتظار مي‌رود که يک ديدار زيبا و تماشاگر پسند را در ورزشگاه آزادي شاهد باشيم.

پرسپوليس که در رده پنجم جدول است فقط در صورتي که فولاد، سپاهان، استقلال و تراکتورسازي در اين هفته مقابل حريفان‌شان متوقف شوند و امتياز از دست بدهند شانس صدرنشيني دارد احتمالي که بسيار ضعيف است. سرخپوشان بيش از 100 هفته است که در ليگ برتر ايران صدرنشين نبوده‌اند. آخرين بار سرخپوشان پايتخت در هفته ششم ليگ دهم با علي دايي صدرنشين ليگ بوده‌اند. بنابراين اگر دايي مي‌خواهد طلسم 100 هفته‌اي سرخپوشان زودتر شکسته شود بايد در اين هفته قوي سپيد را قرباني کند.

فجرسپاسي- سپاهان؛ اولين برد يا ادامه سريال‌هاي شکست؟

فجرسپاسي تنها تيم بدون امتياز ليگ برتر اين هفته نيز بازي دشواري مقابل سپاهان دارد. غلام پيرواني در ليگ سيزدهم شروع بسيار بدي داشته و اگر مي‌خواهد در تا پايان فصل هدايت فجر را برعهده داشته باشد بايد از تيم قدرتمند سپاهان سه امتياز را بگيرد. سپاهان هم که دوست ندارد از کورس قهرماني عقب بماند با تمام توان در شيراز به ميدان خواهد رفت.

دو تيم از نظر مهره به هيچ عنوان قابل قياس نيستند ولي قطعا شاگردان جوان پيرواني تلاش مي‌کنند تا يک شگفتي در ليگ برتر خلق کنند و دومين شکست را به سپاهان با تمامي بازيکنان با تجربه‌اش تحميل کنند.

تراکتورسازي تبريز - مس کرمان؛ ارتش سرخ تبريز مقابل تيم سرهنگ!

تراکتورسازي بعد از شش امتيازي که از دو تيم سپاهان و ذوب آهن در دو هفته متوالي گرفت اين هفته مي‌خواهد مقابل تماشاگرانش به سومين پيروزي متوالي برسد و در کورس قهرماني قرار بگيرد. مس کرمان اما هنوز بردي به دست نياورده و بعيد است که ياوري شاگردانش را در تبريز براي برد به ميدان بفرستد او مي‌داند اگر مقابل تماشاگران پرشمار و پرشور تبريزي يک امتياز بگيرد نوعي برد براي تيمش محسوب مي‌شود.بايد ديد مس مي‌تواند مقابل ارتش سرخ تبريز مقاومت کند و با امتياز از تبريز به کرمان برگردد يا شاگردان سرهنگ ياوري تسليم مي شوند و تراکتورسازي سومين برد متوالي را هم کسب مي‌کند.

ذوب آهن - سايپا؛ نبرد دو مربي خارجي

مديران باشگاه ذوب آهن لوکا بوناچيچ را به اصفهان نياورده‌اند که شاهد حضور تيم‌شان در انتهاي جدول باشند. به همين دليل بوناچيچ بايد از اين مسابقه روند تيمش را تغيير بدهد و به پيروزي برسد. ذوب آهن تاکنون يک برد هم نداشته است. نارنجي‌پوشان سايپا هم بعد از برد خانگي مقابل پرسپوليس اعتماد به نفس خوبي پيدا کردند و به همين دليل آنها نيز براي برد به ميدان خواهند رفت. فيرات سرمربي آلماني و ترک تبار هدايت سايپا را برعهده دارد و نبرد دو مربي خارجي ليگ جالب توجه است.

صباي قم - گسترش فولاد تبريز؛ مايلي‌کهن به دنبال شيريني برد!

مايلي‌کهن بعد از شکست مقابل استقلال در تمجيد بازي بازيکنان جوانش گفت که باخت هم لذت‌بخش است. البته بعيد است که مايلي‌کهن بخواهد اين لذت را براي سومين هفته متوالي آن هم مقابل گسترش فولاد تجربه کند. گسترش فولاد اگر بتواند از صبا امتياز بگيرد وضعيت مناسبي در جدول پيدا مي‌کند اما وضعيت صبا نابسامان خواهد شد. به همين دليل مايلي‌کهن اين مرتبه به دنبال اين است که مزه و لذت برد را بچشد. گسترش هم هفته گذشته فجرسپاسي را شکست داده است. بنابراين بازيکنان اين تيم از نظر روحي در شرايط مناسبي هستند و تلاش مي‌کنند دومين برد اين فصل را هم در قم به دست بياورند به ويژه اينکه صبا تيم خيلي پرطرفداري نيست. بنابراين گسترش در قم خيلي احساس غريبگي نمي‌کند.

راه آهن - فولاد خوزستان؛ نبرد تاکتيکي

فولاد که سه برد متوالي داشته و صدرنشين است براي تداوم صدرنشيني به تهران مي‌آيد و مي‌خواهد با قطار سريع السير فاصله‌اش را با رقبا افزايش بدهد. تيم ابراهيم‌زاده هفته گذشته در ديدار با نفت شکست خورد البته سرمربي راه آهن معتقد بود که به خاطر اشتباه داور سه امتياز را از دست داده است.

فرکي و ابراهيم‌زاده کاملا به تفکرات تاکتيکي يکديگر شناخت دارند. از نظر مهره و بازيکن هم هر دو تيم بازيکنان خوبي دارند و بايد ديد بازيکنان کدام تيم مي‌توانند به خوبي تفکرات سرمربي‌شان را در ميدان اجرا کنند و اشتباه کمتري دارند.

استقلال خوزستان - نفت تهران؛ رويارويي دو مربي جوان

عبدالله ويسي هفته گذشته در انزلي اولين شکست خود را پذيرفت و به همين دليل در خانه به دنبال جبران آن شکست خواهد بود. نفت تهران هم که در رده ششم قرار دارد مي‌خواهد در اين فصل هم همچنان يکي از تيم‌هاي بالانشين باشد. بنابراين ديدار اين دو تيم هم جذاب است. گل‌محمدي که فصل گذشته سرمربي پرسپوليس بود در اين فصل اولين ديدارش را با استقلال از نوع خوزستاني‌اش تجربه مي‌کند. ويسي هم مثل گل‌محمدي مربي جوان و جسوري است و نبرد تاکتيکي اين دو مربي هم قابل توجه است.

برنامه و اسامي داوران هفته پنجم ليگ برتر به شرح زير است؛

پنجشنبه - 24 مرداد ماه

داماش گيلان - استقلال تهران، ساعت 20:30، ورزشگاه عضدي رشت

احمد صالحي – علي ميرزابيگي – محمدرضا اميني – حسن اکرمي – ناظر: مسعود مرادي

جمعه - 25 مرداد ماه

*فجرسپاسي شيراز - سپاهان اصفهان، ساعت 19:45، ورزشگاه حافظيه شيراز

شاهين حاج بابايي – رحيم شاهين – عليرضا کناري – علي صفايي – ناظر: هدايت ممبيني

*تراکتورسازي تبريز - مس کرمان، ساعت 19:45، ورزشگاه يادگار امام تبريز

جمشيد دانش مهر – سعيد علي نژاديان – مهدي ناصحي – پيروز سيف اله‌پور – ناظر: زاهد بحريني

*ذوب‌آهن اصفهان - سايپا البرز، ساعت 19:45، ورزشگاه فولادشهر

بيژن حيدري – رسول فروغي – يعقوب سخندان – جواد شرفي – ناظر: نويد مظفري

*صباي قم - گسترش فولاد تبريز، ساعت 19:45، ورزشگاه يادگار امام قم

جمشيد محمدي – مصطفي فراهاني – حسن طوماري – حميد حاج ملک – نميرزابيگياظر: ابراهيم

*راه‌آهن تهران - فولاد خوزستان، ساعت 19:45، ورزشگاه تختي

محمدرضا اکبريان – محمدرضا ابوالفضلي – عليرضا ايلدروم – وحيد کاظمي – ناظر: مسعود عنايت

*صنعتي استقلال خوزستان - نفت تهران، ساعت 20:30، ورزشگاه تختي اهواز

محسن قهرماني – حسين طالقاني – هادي طوسي – محمدحسين زاهديفر – ناظر: سعيد بطحايي

*پرسپوليس – ملوان انزلي – ساعت 20 ، آزادي تهران

عليرضا فغاني – حسن کامراني فر – سعيد زارع – غلامرضا جباري – ناظر: حسين خوشخوان

20. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •