تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 64 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اون آمار رو بیخیال شو. شواینی هر بازی چنتا گل و پاس گل داره؟!
    مهم پاس های مفید هست و عملکرد بازیکن.

کروس به نظرم الان بهترین نباشه جز بهترین هافبک های دنیا هست.
    یه مثال بیار که یک هافبک هم بتونی اونو بزاری پشت مهاجم هم وسط زمین و هم دفاعی. شوت زن خیلی خوبی هست. قد و فیزیک مناسبی داره. قدرت و همچین رنج (منظورم فاصله هایی که می تونه توپ رو به هدف برسونه) خیلی بالایی تو پاس دهی داره.

یکی از کامل ترین هافبک هایی هست که من دیدم.

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هشدار اوليور کان به پپ گوارديولا

کاپيتان پيشين باواريايي‌ها در خصوص نتايج ضعيف اخير تيم قديمي‌‌اش به سرمربي اسپانيايي اين تيم هشدار داد.

اوليور کان، سنگربان و کاپيتان پيشين بايرن مونيخ 2 شکست متوالي اخير باواريايي‌ها در بوندس‌ليگا را نگران‌کننده دانست و به پپ گوارديولا، توصيه کرد براي متوقف کردن اين روند تدبيري اتخاذ کند.

بايرن مونيخ که قهرماني‌اش در بوندس ليگا را 7 هفته به پايان رقابت‌ها قطعي کرد، 2 بازي متوالي اخير خود، به ترتيب برابر تيم‌هاي آگزبورگ (خارج از خانه) و بورسيا دورتموند (در آليانتس آره‌نا) را با شکست پشت سر گذاشت که اين اتفاق باعث نگراني کان از بابت تداوم اين شکست‌ها در ديگر تورنمنت‌ها شود.

کان با هشدار به پپ گوارديولا بابت اشتباه آسوده‌خاطر شدن بازيکنانش پس از قهرماني در بوندس‌ليگا، به سرمربي اسپانيايي باواريايي‌ها، اتفاق تلخي که چندين سال پيش براي اين تيم رخ داد را يادآوري کرد.

وي که اکنون به عنوان مفسر شبکه تلويزيوني zdf آلمان مشغول به فعاليت است، به نشريه بيلد گفت: در فصل 99-1998 ما قهرماني‌مان در بوندس‌ليگا را در هفته سي‌ويکم قطعي کرديم اما 3 هفته بعد در فينال ليگ قهرمانان اروپا به منچستريونايتد باختيم و جام حذفي را هم از دست داديم.

کان در ادامه در خصوص سيستم چرخشي که پپ گوارديولا در بايرن مونيخ استفاده مي‌کند، تصريح کرد: هدف گوارديولا از به کارگيري اين سيستم استراحت دادن به بازيکنان در پست‌هاي به خصوص است اما به نظر من استفاده از اين سيستم باعث مي‌شود تيم يک رهبر ثابت در زمين بازي نداشته باشد.

وي در خاتمه در تحسين تيم پيشين خود بابت قهرماني‌اش در بوندس‌ليگا هم گفت: به نظرمن قهرماني بايرن مونيخ 7 هفته به پايان اين رقابت‌ها يک قهرماني تاريخي است.

4. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

Guardiola, animated and anxious in his press conference ahead of their German Cup semi-final against Kaiserslautern on Wednesday, admitted his side are in a "dangerous situation" and need to recover quickly if they hope to match Real Madrid next week.
    "If we play like we have done in the last three league games, we won't be reaching any finals," the 43-year-old said.
    "We have to quickly find our form back. We're in a dangerous situation. If we play in Madrid like we have done recently then we have no chance.
    "Sometimes a defeat helps to improve a team. But when the focus isn't there, then the head is slow and everything happens a slower.
    "It's been the same training, the same system, the same players."
    Guardiola is also sweating over the fitness of goalkeeper Manuel Neuer who was substituted at half-time during Saturday's defeat to Borussia Dortmund with a calf problem.
    The former Barcelona boss said: "He could not train today but hopefully he will be able to play tomorrow."

گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی نیمه نهایی چهارشنبه مقابل کایزرسلاوترن اذعان کرد که تیم او در "وضعیت خطر" به سر می برد و اگر می خواهد به بازی هفته آینده مقابل رئال مادرید امیدوار باشد باید به سرعت ریکاوری کند.

این مربی 43 ساله گفت: "اگر مثل سه بازی قبلی لیگ بازی کنیم، به هیچ فینالی نخواهیم رسید."
    "باید هر چه سریعتر به فرم خود برگردیم. در وضعیت خطر قرار داریم. اگر مقابل مادرید مانند بازی های اخیر بازی کنیم هیچ شانسی نداریم.
    "گاهی اوقات شکست به پیشرفت یک تیم کمک می کند. اما وقتی تمرکز نباشد، همه چیز کند و کندتر می شود.
    "همان تمرین ها، همان سیستم و همان بازیکنان را داریم."

همچنین گواردیولا درباره مصدومیت ماهیچه ساق پای مانوئل نویر در شکست شنبه مقابل دورتموند گفت:
    "امروز نتوانست تمرین کند اما امیدواریم فردا قادر به بازی کردن باشد."

sky SPORTS
    ترجمه: Rebecca

Last edited by Sara; 15-04-2014 at 23:17.

6. 5 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آخرین وضعیت کروس از زبان پپ: "تصمیم با تونی است."

will do everything to keep Toni here. But it is up to Toni. He is a young person, it is his decision

Guardian انگلیس مدعی شده که منچستر یونایتد پیشنهاد دستمزد نجومی 260 هزار پوند در هفته رو داده {تقریبا 4 برابر دستمزد فعلی کروس} [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    +
    طبق صحبت های پپ هنوز مشخص نیست نوئر به بازی فردا برسه یا نه.

8. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باستین هافبک دفاعیه. تعداد توپ هایی که از رو خط دروازه بر گردونده از گل های زده ی کروس بیشتره

تازه با اینکه نصف فصل مصدوم بوده و کروس بیشترین دقایق بازی رو داشته، باز هم تعداد گل و پاس گل باستین بیشتره

پاس داریم تا پاس، اکثر پاس های کروس پاس یک امتیازیه، یعنی ساده ترین و بی ارزش ترین نوع پاس

کلا زیادی بزرگش کردن، از همون سال اولی که اومد چیز خاصی ازش ندیدم. بازیکنی نیست که در نبودش تیم به مشکل بخوره

البته به این معنی نیست که دلم بخواد جدا شه، بازی کردن کروس رو هم به خیلی ها منجمله تیاگو ترجیح می دم.

حالا اینکه خودش بخواد جدا شه یه بحث دیگه است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب رسما اعلام شد که امروز ردر به جای نویر توی دروازه قراره وایسه.
    شانس صعودمون از 99 درصد یوهویی رسید به 51 درصد بر اساس تخمین های دقیق من

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ردر کیه دیگه؟
    تا حالا اسمشم نشنیده بودیم!
    فکر کنم در همین لحظه باید با سه گانه خداحافظی کنیم

13. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فک کنم مسئولین مملکت هم مثه بردیا تخمین میزنن
    دو هیچ با گل های کروس و شواینی جلو هستیم فعلا

15. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ردر کیه دیگه؟
    تا حالا اسمشم نشنیده بودیم!
    فکر کنم در همین لحظه باید با سه گانه خداحافظی کنیم
    نمیدونم لوکاس ردر هست یا رادر
    Raedr
    بر اساس game of thrones باید رادر باشه
    دروازبان تیم آماتورای بایرن مونیخ هستش که تو لیگ منطقه ای بازی میکنه

فک کنم مسئولین مملکت هم مثه بردیا تخمین میزنن
    دو هیچ با گل های کروس و شواینی جلو هستیم فعلا
    من خواستم با حرفام به تیم شوک بدم.
    شنیده شده که بعد از رسیدن حرفای من به مونیخ،بچه ها هم قسم شدن تا به من نشون بدن بدون نویر هم میتونن قدرتمند باشن

17. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تو شالکه موندی شده.
    بعد تمدید گوندوگان، این دومین خبر خوب بود. انشالله سومیش رو هم برد بایرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •