تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 70 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ونگر: بنتنر اجازه رفتن به کپنهاگ را نداشت

ملی پوش دانمارکی در تساوی دیدار چهارشنبه لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ در تیم حضور نداشت و متهم به تهدید یک راننده تاکسی و بازکردن دکمه شلوار خود و ... در یک حادثه در پایتخت دانمارک است و این در حالی است که هم تیمی های او در آلمان مشغول بازی بودند.

ونگر تایید کرد که این بازیکن 26 ساله که از 2 فوریه برای آرسنال به میدان نرفته است و به دلیل سفر بدون اجازه به خانه از سوی باشگاه تنبیه های در مورد او اعمال می شود و زمانی که از او سوال شد آیا "آیا او دیگر شانسی ندارد؟"، او گفت: "در پایان فصل قرارداد او تمام می شود.

"راستش را بخواهید واقعاً نمی دانم چه اتفاقی افتاده است زیرا با او صحبت نکرده ام. تنها چیزی که از آن مطمئنم این است که او کاری در کپنهاگ نداشت.

"هیچ کس اجازه رفتن به کپنهاگ را به او نداده بود و او به خاطر این موضوع جریمه خواهد شد. در مورد باقی مسائل و مشکلاتی که در آنجا به وجود آورده است اطلاعی ندارم. امروز با او صحبت خواهم کرد."

GunnersTrust: ترجمه Rebecca
    Last edited by Sara; 15-03-2014 at 02:39.

2. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض تاریخ جدید سه بازی لیگ برتر تایید شد

تاریخ و زمان این بازی ها را می توانید در زیر مشاهده کنید:

Arsenal v West Ham United
    Tuesday 15th April 2014
    Kick-off: 7.45pm
    Live on: SKY SPORTS

Everton v Arsenal
    Sunday 6th April 2014
    Kick-off: 1.30pm

Arsenal v Newcastle United
    Monday 28th April 2014
    Kick-off: 8.00pm
    GunnersTrust: ترجمه Rebecca

4. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ترکیب آرسنال - تاتنهام , 16 مارچ 2014

Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Giroud

Subs: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Monreal, Flamini, Gnabry, Sanogo

6. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

8. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

یه بازی شرم آور از آرسنال به خصوص در نیمه دوم...آرسنالی که من دوست داشتم این جوری عقب نمی کشید. خوش شانس بودیم ک بازیو بردیم،

گمون نکنم جلوی سیتی و چلسی این قدر خوش شانس باشیم.

10. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

اصلا نميتونم اسمش رو بذارم شرم آور! درست ترين تصميم در مقابل يه تيم افسار گسيخته مثل تاتنهام بود که طورى حمله ميکرد که هر لحظه نزديک بود گل بزنه. سر دسته اين تيم با اخلاق! تيم شروود بود که اوتى که براى آرسنال گرفته شده بود دو بار پرتاب کرد تو شکم سانيا که در نهايت آرتتا دخالت کرد. روزها و ماه هاى آينده کسى نمياد جام زيبا بازى کردن به ما بده... فقط نتيجه نگرفتن تو يادها ميمونه... دفاع عالى مرتساکر و کوسيلنى و نجات دروازه , گل زيباى روسيچکى, حفظ نتيجه, عملکرد مسلط و عالى آرتتا... اگر اينا زيبايى هاى بازى نيستند. پس اسمشون رو چى ميذاريد؟ شرم آور؟؟!!! همه تيم ها تا حدى خوش شانسى ميارند... شک نکنيد سهم آرسنال از همه کمتره.... به هواداران تبريک ميگم برد و کسب سه امتياز مهم رو

Shared from Google Keep
    Last edited by Sara; 16-03-2014 at 23:12.

12. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

اصلا نميتونم اسمش رو بذارم شرم آور! درست ترين تصميم در مقابل يه تيم افسار گسيخته مثل تاتنهام بود که طورى حمله ميکرد که هر لحظه نزديک بود گل بزنه. سر دسته اين تيم با اخلاق تيم شروود بود که اوتى که براى آرسنال گرفته شده بود دو بار پرت کرد تو شکم سانيا که در نهايت آرتتا دخالت کرد. روزها و ماه هاى آينده کسى نمياد جام زيبا بازى کردن به ما بده... فقط نتيجه نگرفتن تو يادها ميمونه... دفاع عالى مرتساکر و کوسيلنى و نجات دروازه , گل زيباى روسيچکى, حفظ,نتيجه. عملکرد مسلط و عالى آرتتا... اگر اينا زيبايى هاى بازى نيستند. پس اسمشون رو چى ميذاريد؟ شرم آور؟؟!!! همه تيم ها تا حدى خوش شانسى ميارند... شک نکنيد سهم آرسنال از همه کمتره.... به هواداران تبريک ميگم برد رو
    فقط لازمه این بازی رو با بازی لیورپول برابر همین تاتنهام مقایسه بکنید تا بفهمید منظور از بازی زیبا چیه، اگه قراره فقط برای نتیجه گرفتن بازی کنیم باید بریم یکی مثه مورینیو رو بیاریم، فلسفه فوتبال آرسنال برای نتیجه گرفتن بازی کردن نسیت گر چه نتیجه مهمترین بخش بازی هست اما همه طرفدارای آرسنال تا حالا هزاران بار تیمی مثل چلسی رو به سخره گرفتن که برای نتیجه گرفتن بازی میکنن، نمونش بازی رفت چلسی تو امارات، ما اگه بره نتیجه گرفتن بازی میکردیم هم خوب بود، ما امروز همه چیو سپردیم دست شانس و تاتنهام، واقعا بازیکنا تاتنهام خیلی بد بودن که نتونستن کاری بکنن، حرف های من یادتون باشه با این جور بازی کردن جلوی چلسی و سیتی به احتمال قریب به یقین نتیجه نمیگیریم، امیدوارم پیشبینیم اشتباه از آب درآد ولی بعید میدونم.

14. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

با احترام به نظرتون, دوست عزيز شما جزييات رو به کليات تعميم مى ديد. منم سوتى ژسنى و تک به تک چمبو و شروع حرکت گل روسيچکى و ... به خاطر دارم. اما عملکرد خوب دفاع و گل زيبا رو هم در کنار اينها مى بينم. امروز بازى ليورپول رو ديدم و لذت بردم گرچه منچستر رسما انگار هيچ ايده اى تو زمين نداشت. اما درباره بازى اى که شما مثال زديد نمى تونم اظهار نظر کنم. ولى آيا بين بازى هاى نه تنها ليورپول که حتى تيم هاى مدعى تر هميشه زيبا بازى شده؟ گاهى و شايد بيشتر از گاهى حفظ نتيجه نبوده و اين بخشى از فوتبال هست که بايد بپذيريمش و به قابليت هامون اضافه کنيم. چون يکى از انتقاداتى که فصل هاى گذشته به آرسنال وارد بود عدم توانايى در حفظ برترى نتيجه بود. در مورد هواداران تا جايى که من خوندم و ديدم همه فقط تاکيد مى کنم فقط به دنبال بازى زيبا نيستن و شکايت اصلى هوادارا از بى جامى هست. چه بپذيريم چه نپذيريم کسب جام هست که اسپانسرها رو به تيم جذب ميکنه, بازيکنان تاپ رو جذب مى کنه و ... . شک نکنيد اگه همه چيز دست تاتنهام و شانس بود الان نتيجه 5-2 به نفع اسپرز بود! نفوذ ناپذيرى مرتساکر و مواردى ... که قبلا گفتم فقط شانس نيست. هر بازى شرايط خاص خودش رو داره. معيار سنجش متاسفانه يا خوشبختانه جام هست و من دوست دارم تابستون يه مهاجم تاپ رو در آرسنال ببينم. در کل شايد من نيمه پر ليوان رو بيشتر مي بينم و اين فقط تفاوت ديدگاه هاست : )

Shared from Google Keep

16. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه بازی شرم آور از آرسنال به خصوص در نیمه دوم...آرسنالی که من دوست داشتم این جوری عقب نمی کشید. خوش شانس بودیم ک بازیو بردیم،

گمون نکنم جلوی سیتی و چلسی این قدر خوش شانس باشیم.
    به نظرم دیروز تاکتیک ونگر همین بود مثلا نمیه ی اول ما به جز گل ۳ تا موقعیت صد درصد داشتیم . تاکتیک ضد حمله که به شخصه تصور نمیکردم اینقدر خوب جواب بده فراموش نکنید ما 6سال بود نمیتونستیم تو وایت هارت لین برنده بشیم که دیروز شکستیم این روندا!!! من این بازی جز بازیایی میددم که قطعا امتیاز از دست میدیم یه دربی سختا بردیم
    از نظر من یه بازی فوق العاده بوده که ما را به کورس برگردوند. الان همه چیز دست خودمونه
    Last edited by mansoor 7; 17-03-2014 at 09:57.

18. 3 کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

on a side note: Giroud, You Are Shite Mate

20. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •