تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 148 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امروز روز منچستر نبود مشکلی نیست مبارک سیتی و طرفداراش
    بهتر بازی کردن حقشونم برد بود

منچستر تو این سالا اینقدر بهمون حال داده که این جور باختا پیشش هیچ چیزی نیست

بد بازی کردیم همه بازیکنا بد بودن
    باید از همون اول روی دفاع کند سیتی فشار میاوردیم دیدیم که وقتی اواخر بازی فشار آوردیم چقدر شکننده به نظر میرسیدن

تو این وضعیت و بعد از یه باخت سنگین انتقاد کردن آسون هستش
    اما منچستر هنوز هیچ چیزی رو از دست نداده ابتدای لیگ هستیم و چه بخوایم چه نخوایم یکی از مدعیهای قهرمانی هستیم

این تیم توی اولین روزهای دوران بعد از فرگوسن هست طبیعیه که راهی طولانی پیش رو داره
    زنده باد منچستر

2. 13 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این یانگ به هیچ دردی نمی خوره.هر بازی زیر نظرش دارم میگم شاید بازی بعد بهتر باشه ولی فرقی نمی کنه.شده ترمز برای تیم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

4. 5 کاربر از amirharry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

امروز روز منچستر نبود مشکلی نیست مبارک سیتی و طرفداراش
    بهتر بازی کردن حقشونم برد بود

منچستر تو این سالا اینقدر بهمون حال داده که این جور باختا پیشش هیچ چیزی نیست

بد بازی کردیم همه بازیکنا بد بودن
    باید از همون اول روی دفاع کند سیتی فشار میاوردیم دیدیم که وقتی اواخر بازی فشار آوردیم چقدر شکننده به نظر میرسیدن

تو این وضعیت و بعد از یه باخت سنگین انتقاد کردن آسون هستش
    اما منچستر هنوز هیچ چیزی رو از دست نداده ابتدای لیگ هستیم و چه بخوایم چه نخوایم یکی از مدعیهای قهرمانی هستیم

این تیم توی اولین روزهای دوران بعد از فرگوسن هست طبیعیه که راهی طولانی پیش رو داره
    زنده باد منچستر
    صد در صد حرفت درسته..انتقادی هم نکردیم..فقط میگیم که فرگی که به یانگ و والنسیا(فصل آخر) اعتقادی نداشت چرا باید مویس این همه برای بازی دادن این دو تا تاکید داشته باشه؟؟

6. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

صد در صد حرفت درسته..انتقادی هم نکردیم..فقط میگیم که فرگی که به یانگ و والنسیا(فصل آخر) اعتقادی نداشت چرا باید مویس این همه برای بازی دادن این دو تا تاکید داشته باشه؟؟
    حرف شما هم بدون تعارف کاملا درسته
    اما خب باید قبول کنیم مویس هنوز اول راهه
    باید با فضای منچستر خو بگیره
    مویس با اورتون حال همین سیتی رو میگرفت
    از طرفی این سیتی جنس بازیکناش به ما نمیخوره برای منچستر خیلی چغر و بد بدن هستن
    فراموش نکنیم زمان فرگوسن هم مقابلشون شکست سنگین خوردیم

مقابل این تیم و هافبکی مثل توره نباید محتاطانه بازی کرد برعکس باید فشار آورد و از جلو پرس کرد چون توره کند هستش خیلی راحت از جریان بازی خارج میشه
    حتی از نظر انرژی و نفس هم کم میاره
    اما بازی رو دادیم دستشون
    فلینی هم هنوز توجیه نیست خیلی شبیه محمد نوری بازی میکنه

ولی با کمک خدا درست میشه

ورود گلهای سلطان رونی رو به کانال 300 تبریک میگم

8. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عامل باخت:ترکیب اشتباه
    وینگر بی کیفیت و ولبک بی کیفیت اصلی ترین عامل باخت امروز بودن.
    ترکیب تیم خیلی راحت قابل پیش بینی هست و اصلا به عوض کردن به ترکیب عقیده ای نداره.
    ما دیر کار رو شروع نکردیم این سیتی بود که زود کار رو تموم کرد.
    همین و بس.
    اخ گفتی...
    مقصر اصلی این باخت اونم به این شکل افتضاح( منظورم نتیجه نیست نحوه بازی تیمه) بدون شک مویزه... ترکیب اولیه افتضاح بود
    زوج کریک- فلینی خیلی کنده اصلا جواب همچین بازی اونم با این ضرب اهنگ رو نمی ده با اومدن کلورلی یه ذره بهتر شدیم
    فردیناند هم خیلی بد بود دقیقا مثل بازی با لورکوزن دیگه تو این شرایط سنی 3 تا بازی پشت سر هم نباید بازی کنه اونم وقتی اونز رو نیمکته
    نمی دونه چه اصراری داره یانگ فیکس باشه... ولبک هم که دیگه بماند...
    حداقل به زاها و عدنان بازی می داد دلمون خوش بود جوونن بعدا تجربه می شه براشون تازه این تحت شرایطیه که بگیم مثلا یانگ از عدنان بهتره( که کاملا مطمئنم اینجوری نیست)
    مویز باید این محافظه کاری رو بزاره کنار چون سطح توقعات یونایتد با اورتون خیلی فرق می کنه
    ----------------------------------------------
    بعد از این شکست فشار ها روش زیاد می شه
    از طرفی هم یاد حرف های رئیس می افتم اما مطمئنم این فشار لازمه و مویز باید تحت فشار قرار بگیره
    معنیش هم این نیست که ازش حمایت نکنیم
    من خودم هیچ موقع دوست ندارم بعد باخت بیام اینجوری تیمو بکوبم چون خیلی کار ساده ای هست انتقاد کردن اما بعضی وقتا لازمه
    نمونش هم همین ارسنال که اولین بازی رو 3-1 به ویلا باخت و فشار ها اینقدر رو ونگر زیاد شد اما الان فکر می کنم 7 تا بازی پشت سرهمه که بردن تو همه رقابت ها
    Last edited by shakerifar; 22-09-2013 at 21:09.

10. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش تصویری: نیمه اول سیتی- من یو

آبی ها در نیمه اول دو گل زدند تا اولین دربی برای مویس سخت تر آن چیزی که فکر می کرد، پیش برود
    سایت گل- نیمه اول دربی منچستر با پیروزی 2-0 سیتی به پایان رسید
      محتوای مخفی: عکس ها 

اولین جدال مویس و پیگرینی؛ آنها چند دربی را رو در روی هم تجربه خواهند کرد؟

نیمکت نشینان من یو؛ کاگاوا علی رغم بازی خوب در دیدار قبلی، در ترکیب اصلی نیست

آگوئرو خیلی زود سیتی را پیش انداخت؛ روی ارسال کولاروف

سیتی به لطف ستاره های تکنیکی اش، در بیشتر دقایق بازی توپ و میدان را در اختیار داشت

حمله گاز انبری فلینی و رونی به یحیی توره؛ ستاره ساحل عاجی غیرقابل مهار نشان داد

اشلی یانگ برای مهار توره کمی "ریز" به نظر می رسید

توره در آخرین ثانیه های نیمه اول حساب کار را 2-0 کرد

و چهره مویس در پایان نیمه اول!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________

فن پرسی مصدوم روی سکوها+ عکس

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________

بخاطر کشیدن عقب ساعت ها دیدنه این بازیو از دست دادم متاسفانه
    دیروز نگاه کردم دیدم ساعت 19.30 زده ، من 8.30 رسیدم خونه خوشحال بودم که حداقل یه نیمه رو میبینم
    روشن کردم tv رو دیدم خبری نیست بعد اومدم نت رو نگاه کردم دیدم که 18.30 بوده ، که متاسفانه از دست دادم
    مثل اینکه بازی خوبی نکرده منچستر و با اختلاف باخته
    حالا اول فصله ولی در کل منچستر فصل رو خوب شروع نکرده و 8 امتیازو از دست داده که در آینده بدست آوردنش سخته
    Last edited by Abdolreza2012; 22-09-2013 at 21:20.

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بحث کوبوندن تیم نیست.وقتی چنین باختی رقم میخوره مسلما تیم مشکل داره.البته برای قهرمانی و بردن تیمهای دیگه در لیگ برتر همین تیم بسه اما برای بازی مقابل تیمهای بزرگ کافی نیست،مثل بازیهای برگشت در لیگ جزیره و مراحل حذفی جام قهرمانان
    عدم خرید بازیکنان جدید هم باعث همون قابل پیش بینی بودن ترکیب میشه.
    یکی از ضعففهای بزرگ تیم که در پست قبلی هم گفتم پرس ضعیف بازیکنان بود.بازیکنان من سیتی خیلی راحت پاسکاری میکردند و از فضاها استفاده میکردند.البته منکر بازی عالی اونها هم نمیشم ولی ما منچستریم و نباید چنین اشتباهات فاحشی رو شاهد باشیم حداقل اینکه برای بازیهای مهم دیگه درس بگیریم.
    فاصله با صدر 5 امتیازه و کاملا قابل جبرانه.تو اولترافورد که نود درصد امتیازات رو میگیریم
    به امید بازیهای بهتر در آینده و اول از همه انتقام از لیورپول

14. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مویس:"ما با لورکوزن خیلی خوب بازی کردیم..دلیلی نبود که بخواییم این بازی رو بد بازی کنیم!"
    دلیل بود اون هم ترکیب قابل پیش بینی!
    “I’m disappointed that we didn’t perform,” he explained. “We played very well in midweek so there was no reason for us not to perform well today. But it’s one game, there are plenty more to come. There is plenty of time for us to try and fix it.”

16. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

واقعا یانگ برامون تبدیل شده به فاجعه این فصل باید میفروختیمش تا از شر بازی های احمقانش خلاص بشیم......

والنسیا هم همینطور و البته پول بیخودی که براش دادیم......

اشتباه از مویس هم بود قطعا در مقابل تیمی مثل سیتی باید از بازیمنانی مثل کلورلی استفاده بشه تا میانه تیم حریف که نقطه قوتشه خسته بشه وبقیه بتونن راحت کارشون انجام بدن......

ولبک هم که دیگه عادت کردیم یه بازی خوبه 5 تا افتضاحه......

وقعا موندم چرا از زاها استفاده نمیکنه این مویس..........

18. 5 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ما دیر کار رو شروع نکردیم این سیتی بود که زود کار رو تموم کرد.
    همین و بس.
    کل بازی تو همین یه جمله بود، دوستان فکر نکنن که ما اخر بازی خوب کار کردیم بلکه من سیتی این اجازه رو به ما داد دقیقا از اولین ثانیه بعد از گل چهارم من سیتی فرم بازیش رو عوض کرد و اجازه داد که ما بازی رو در دست بگیریم.

در مورد نیمه اول که تو پست قبلی صحبت کردم،نیمه دوم هم عکس العمل مناسبی نسبت به اون نتیجه 2-0 نداشتیم.

به هر حال دوستانی که بازی رو از شبکه سه دیدن ، شاید متوجه جو سنگین ورزشگاه نشده باشند، اما فشار اول بازی بیشترش به خاطر این بود که بازی خونگی بود و چیز طبیعی بود منطقی ترین کار این بود که تیم اون دوره 15 دقیقه ای اول بازی رو رد میکرد بعدش شروع به حمله میکردیم اما به خاطر فشار زیاد من سیتی و یارگیری نامناسب ما نتونستیم تحمل کنیم.

خدا رو شکر که من حداقل بعد پیروزیمون از وضعیت فنی تیم انتقاد کردم، نه تنها الان.به هر حال وضعیت تیمی که ضعف داره مشخصه که در اینده به باخت های بد منتهی میشه.

اما یه مشکل اصلی دیگه هم هست که کسی بهش توجه نمیکنه. ولی به نظرم این مورد تاثیر زیادی داره رو بازیکنا.

اونم فشار مربی روی بازیکناست، منظورم فشار مثبته...

بازیکنا نباید از حضورشون در ترکیب مطمئن باشند همیشه موقعیتشون باید در تهدید باشه. همیشه باید یه فشار مثبت روشون باشه که بهترین عملکردشون رو نشون بدن.
    کاری که بزرگترین مربی های جهان میکنن همینه.

اما واسه اینکار یه مشکل هست، اونم اینه که بازیکنا اون قدرت رو حس نمیکنن!در واقع مویز به خاطر شرایطش خودش در ناحیه ضعف قرار داره و نمیتونه اون قدرت مربی رو نشون بده.
    احساس میکنم که هر موقع بازیکنا از زختکن میخوان خارج بشن مویز فقط با یه نطق که اخرش به دست زدنش ختم میشه تیم رو میفرسته زمین.
    انقدر شل میزنن که انگار خبری از تهییج بازیکنا نیس

امیدوارم یه سشوار خیلی بزرگ و چند صد واتی امروز بعد بازی توی رختکن روشن شده باشه
    بزرگترین سورپرایزمون باید قایم کردن مصدومیت فن پرسی باشه، دیگه بیش از این تغییری نمیشه که احساس کرد

ولی مصدومیت فن پرسی و رسیدن کمپانی معادلات بازی رو هم تغییر داد !
    Last edited by eman619rv; 22-09-2013 at 21:41.

20. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •