تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 293 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

2. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بار دیگر روز بازیهای ملی رسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی این بار ویروس فیفا تنها 10 بازیکن بارسلونا را گرفته
    با توجه به مصدومیت پویول، سسک و پدرو و استراحت دادن به پیکه، بوسکتس و ژاوی، تعداد بازیکنان ملی پوش بارسا کمتر از پیش شده:

والدز، آلبا، اینیستا و تیو (اسپانیا)
    ماسکرانو و مسی (آرژانتین)
    نیمار و آلوز (برزیل)
    الکسیس (شیلی)
    سانگ (کامرون)

همچنین دونگو و بابونسکی از تیم ب نیز برای اولین بار به تیم ملی دعوت شده اند.

از داشتن این تعداد کم ملی پوش باید راضی باشیم و میتونیم فصل را با شرایط بهتری آغاز کنیم، گرچه احتمالا در بازیهای ملی آینده بازیکنان بیشتری دعوت خواهند شد، از جمله 6 ملی پوش اسپانیایی که این بار دعوت نشده اند (پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، سسک، پدرو)، آدریانو (برزیل)، دوس سانتوس (مکزیک)، مونتویا و بارترا (تیم زیر 21 سال اسپانیا)

در واقع به جز پینتو و اویر سایر بازیکنان بارسلونا امید دارند که در طول فصل به تیم ملی دعوت شوند

امروز تولد ۲۲سالگی بازیکن جوان و آینده دار باشگاه تیو بود

آمار و عملکرد بارسا در پیش فصل

در 6 بازی پیش فصل ، بارسا موفق به کسب 4 پیروزی شد و 1 تساوی و 1 شکست در کارنامه تیم ثبت شد.
    بارسلونا در این بازیها 26 گل به ثمر رساند و 6 گل دریافت کرد.
    تنها شکست بارسا مقابل بایرن بود که با نتیجه 2-0 به پایان رسید.سپس در دیدار مقابل والرنگا بارسا با 7 گل زده به پیروزی رسید.بازی بعدی مقابل لخیا با نتیجه 2-2 پایان یافت.
    بازی بعدی بارسا مقابل سانتوس بود ، اولین بازی که با مربی گری تاتا مارتینو انجام شد که بارسا با نتیجه 8-0 موفق به پیروزی شد.
    سپس در تور آسیایی بارسا تیم های تایلند و مالزی را به ترتیب با نتیجه 7-1 و 3-1 شکست داد.

مسی در صدر گلزنهای بارسا
    لئو با 5 گل زده در صدر لیست گلزنان بارسا قرار گرفت و البته او بازی آخر را به دلیل مصدومیت از دست داد.
    دیگر گلزنان بارسا : پدرو با 7 ، الکسیس و دونگو با 3 و نیمار با 2 گل

درخشش نیمار
    اولین بازی نیمار برای بارسا مقابل لخیا انجام شد که بیش از 11 دقیقه به او فرصت بازی نرسید. نیمار 45 دقیقه در جام گمپر به میدان رفت و اولین گلش را در تایلند به ثمر رساند.سپس مقابل مالزی یک سوپر گل زد تا پیش فصل را با موفقیت سپری کرده باشد.

دونگو و بگناک ، دو استعداد کشف شده
    دو بازیکن 18 ساله کامرونی برای اولین بار با تیم اصلی تمرین کردند.عملکرد عالی آنها در نوک حمله و قلب خط دفاع کادر فنی را شگفت زده کرد.

مسی (همین الان تو پیج خودش):

"شرمنده که نتونستم بخاطر مشکل عضلانی مقابل مالزی بازی کنم. امیدوارم یه روزی بتونم این همه محبت رو جبران کنم"

۱۲بازیکن ۲۷گل‌ بارسلونا را در بازی‌های پیش فصل به ثمر رساندند که مسی با ۵گل‌ در صدر گلزنان و پدرو با ۴گل‌ بعد از مسی بیشترین سهم را داشته.

تاتا مارتینو در کنفرانس خبری:ما بهترین ورژن تیم را در بازی در برابر مالزی ندیدیم اما برای رویایی با لالیگا آماده هستیم

امروز بعد از رسیدن تیم به بارسلونا و انجام تستهای پزشکی روی پای فابرگاس پزشکان تیم پیچ خوردگی رباط مچ پای راست فابرگاس رو تایید کردند ولی هنوز به طور دقیق نگفتند که چند روز طول میکشه این مصدومیت ولی چیزی که مسلم هست غیبت او در بازی دوستانه تیم ملی اسپانیا در مقابل اکوادور هست که همین امروز هم از لیست بازیکنای دعوت شده خارج شد.
    امیدواریم خیلی زود مصدومیتش برطرف بشه و به شروع فصل جدید و بازیهای مهم هفته آینده و به خصوص فینال سوپرکاپ برسه.

کاریکاتور اسپورت

مصدومیت سسک، جنبۀ منفی بازی
    "اما جنبه مثبت هم داشت...و اون اینه که من بازی بی فایدۀ اسپانیا رو از تلویزیون میبینم (شاید اون رو هم نبینم)"

ایران قهرمان آسیا شد.
    جام جهانی هم سال دیگه تو اسپانیاست و احتمال داره بازیهای ایران تو بارسلون باشه

کاروان باشگاه بارسلونا امروز صبح بعد از پروازی ۱۲ ساعته به شهر بارسلونا برگشت تا پرونده پیش فصل هم بسته بشه و از هفته آینده فصل جدید به طور رسمی آغاز بشه.

بعد از بازی دیروز با منتخب مالزی اعضای تیم مستقیما به فرودگاه کوالالامپور رفتند با یک ساعت تاخیر در ساعت هشت و نیم امروز صبح به وقت محلی وارد بارسلون شدند.

تاتا امروز به بازیکنهاش استراحت داده و فردا بعد از ظهر تمرینات پیگیری خواهد شد.
    در تمرینات فردا بازیکنانی که در بازیهای دوستانه ملی شرکت میکنن غایب خواهند بود.
    دلبوسکه به ژاوی، بوسکتس، پیکه و پدرو استراحت داده.

موندو دیپورتیوو
    ‎نيمار:"مسی بت من است و رفتارش با من واقعا بسیار خوب است. اگر من میخواستم به تکامل برسم باید در کنار ژاوی، اینیستا و لئو بازی میکردم."

4. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

استادیوم نیوکمپ " بارسلونا " سال 1981
    بازسازی بدلیل گنجایش ورزشگاه برای جام جهانی 1982

دو اسطوره هلندی در بارسلونا (1974)
    يوهان نيسكينز و یوهان کرویف

6. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۱۲آگوست

کلید هفته

امضای قرار داد با یکی‌ از سه کاندیدای نهایی

داوید لوئیز، یان ورتونگن و آگگر سه کاندید نهایی بارسا در شش روز مانده به شروع لالیگا

مصاحبه اختصاصی ژاوی

- تا تا یک رهبر است
    او یک مربی توانا، آماده و پر تجربه
    - روحیه نیمار عالی‌ است، او بدون هیچ فشاری بازی خودش را می‌کند
    - من بمانند جوان ۲۰ ساله حالم خوب است و همچنان انگیزه برای پیروزی دارم

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

گزارش آماری بازیهای پیش فصل بارسلونا:

بارسلونا در پیش فصل امسال 6 بازی تدارکاتی انجام داد که حاصل آن 4 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست، 27 گل زده و 6 گل خورده بود. اگر این بازیها را به دو بازه بدون حضور ملی پوشان اسپانیایی و برزیلی، و در حضور آنها تقسیم کنیم، در بازه اول، از 3 بازی، بارسلونا 1 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست، 9 گل زده و 4 گل خورده داشت. در حضور ملی پوشان، بارسا 3 پیروزی، 18 گل زده، و 2 گل خورده کسب کرد.

آمار گلهای بازیکنان بارسلونا:
    مسی 5 گل
    پدرو 4 گل
    الکسیس، فابرگاس و دونگو 3 گل
    نیمار 2 گل
    تیو، دوس سانتوس، خوان رومان، روبرتو، آدریانو و پیکه 1 گل
    (لئو، بازیکن تیم سانتوس یکی از گلهای بارسلونا را به اشتباه وارد دروازه خودی کرد)

آمار پاس گلها:
    مسی، الکسیس، فابرگاس 5
    آلبا، نیمار، مونتویا 2 (یکی از پاس گل های مونتویا، گل به خودی بازیکن حریف بود)
    اسپینوزا، اینیستا، سرجی روبرتو، پدرو، آدریانو 1
    (یکی از گلهای بارسلونا پنالتی مسی بود که پاس گل ندارد)

دقایق بازی بازیکنان:
    الکسیس 389 دقیقه
    ماسکرانو 307 دقیقه
    آدریانو، مونتویا 303 دقیقه
    سرجی روبرتو 286 دقیقه
    مسی 273 دقیقه
    سانگ 271 دقیقه
    بارترا 265 دقیقه
    پینتو 237 دقیقه
    دوس سانتوس 196 دقیقه
    سسک 195 دقیقه
    پیکه 173 دقیقه
    تیو 172 دقیقه
    والدز 168 دقیقه
    دونگو 162 دقیقه
    بوسکتس، ژاوی، اینیستا 152 دقیقه
    نیمار 147 دقیقه
    خوان رومان 143 دقیقه
    اویر، آلوز، آلبا 135 دقیقه
    پدرو 125 دقیقه
    سرجی گومز 108 دقیقه
    کارلس پلاناس، پاتریک، ایلیه، اسپینوزا 102 دقیقه
    بگناک 95 دقیقه
    دنی نیتو 94 دقیقه
    کیکو فمنیا، سرجی سمپر 72 دقیقه
    یوردی کوینتیا 45 دقیقه

پویول، آفلای و کوئنکا نیز به دلیل مصدومیت در پیش فصل بازی نکردند. از نکات جالب توجه 3 گل و 5 پاس گل الکسیس در 389 دقیقه بازی، 5 گل و 5 پاس گل مسی در 273 دقیقه بازی، 3 گل و 5 پاس گل فابرگاس در 195 دقیقه بازی و 4 گل و 1 پاس گل پدرو در 125 دقیقه بازی می باشد. همچنین دونگو با به ثمر رساندن 3 گل در 162 دقیقه توجهات زیادی را به خود جلب کرد و به تیم ملی کامرون نیز دعوت شد. بگناک نیز با وجود 95 دقیقه بازی کردن، توانست نظر کادر فنی را به خود جلب کند.

10. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این عکس رو اینیستا بعد از برگشت به خونه تو پیج شخصی خودش تو فیسبوک قرار داده. بازم اینیستا علاقه خودش رو به کارتون فوتبالیستا با تیشرتی که پوشیده نشون داده، این لباس رو که یادتونه؟!

بارسلونا قصد داره آخرین پیشنهاد خود برای لوییز را برای باشگاه چلسی ارسال کنه

بعد از رد پیشنهاد اولیه بارسا به ارزش 20 میلیون یورو + 5 میلیون مبالغ متغیر، باشگاه پس از مذاکره با لوییز و اطمینان از تمایل وی برای آمدن به بارسلونا 10 میلیون به پیشنهاد قبلی خود اضافه کرده و قصد دارد پیشنهادی به ارزش 30 میلیون یورو + 5 میلیون مبالغ متغیر را برای لوییز ارسال کند.

این مبلغ 15 میلیون کمتر از مبلغ درخواستی چلسی میباشد ولی مسئولان بارسلونا انتظار دارند تمایل لوییز برای آمدن به بارسلونا امکان انجام این انتقال را فراهم کند.
    آبراموویچ قصد دارد برای ممانعت از این انتقال حقوق لوییز را افزایش دهد (کاری که پاریسن ژرمن برای حفظ سیلوا مجبور به انجام آن شد)

تیترهای روزنامه الموندو ۱۲آگوست

نهایتأ ۳۵میلیون یورو

داوید لوئیز از طریق مدیر برنامه‌هایش به چلسی اعلام خواهد کرد که می‌خواهد به بارسا برود

پیشنهاد بارسا نهایتاً ۳۵میلیون یورو، بهمراه مخارج اضافی

آلوس: گرفتن او از مرینیهو کار سختی است

سسک به اکوادور سفر نخواهد کرد ولی‌ برای بازی شروع فصل آماده خواهد شد

با وجود اینکه لوییز در صدر گزینه های بارسلونا قرار دارد، ولی بارسا حاضر نیست هر قیمتی برای وی پرداخت کند و 35 میلیون یورو آخرین مبلغ مورد نظر باشگاه برای لوییز است و در غیر این صورت بارسلونا به سراغ گزینه های جایگزین خواهد رفت.

آگر، مدافع باتجربه لیورپول دیگر گزینه مدنظر کادر فنی بارسلونا است. البته لیورپول علاقه ای به فروش وی ندارد و تمام تلاش خود را برای حفظ آگر انجام میدهد. به نظر میرسد این انتقال با مبلغ 25 میلیون قابل انجام باشد.

گزینه بعدی ورتونگن است. تاتنهام در مذاکرات با رئال مادرید نشان داده است که بازیکنان خود را به راحتی نمیفروشد. ولی روابط راسل با مدیر تاتنهام بسیار بهتر از روابط پرز با وی است و میتوان تصور کرد که ورتونگن نیز تلاش زیادی برای پیوستن به بارسا انجام دهد.

متیو، مدافع قدبلند و سرعتی والنسیا یکی دیگر از گزینه ها است که جدیدا قرارداد خود را با والنسیا تمدید کرده و مبلغ جدایی وی 20 میلیون یورو است، ولی طبق بندی از قرارداد جدید، این مبلغ برای بارسلونا بسیار کمتر خواهد بود.

همچنین اینیگو مارتینز، مدافع بسیار خوب سوسیداد نیز از لیست بارسا حذف نشده است، ولی با توجه به حضور این تیم در لیگ قهرمانان، امکان ندارد مسئولان سوسیداد حاضر شوند به راحتی ستاره خود را به فروش برسانند و بارسا اعتقاد دارد برای خرید وی باید قیمت بسیار زیادی پرداخت شود.

مسی به همراه بقیه اعضای تیم آرژانتین امروز وارد ایتالیا شدن، بعد از ظهر تمرین خواهند کرد و مسی یا تمرینات سبکی میکنه یا استراحت.
    اعضای هر دو تیم هم فردا با پاپ در واتیکان دیدار میکنن و بازی هم پس فردا (چهارشنبه ساعت 23:15 به وقت ایران) برگزار میشه.

نیمار: پدرو شگفت زده ام کرد.

نیمار در مصاحبه با نشریه ی موندو دیپرتیوو در مدت کوتاهی که در بارسا بوده از میان نامهای بزرگ، شگفت آورترین بازیکن را پدرو معرفی کرد.
    " من واقعا پدرو را دوست دارم. او ظرفیت انجام همه ی کارها را در زمین دارد."
    "او گل میزند ، میدود ، حمله می کند، دفاع میکند و در مجموع همه کار میکند. او کسی است که مرا خیلی شگفت زده کرده."
    "ما به مادرید فکر نمیکنیم. در رختکن راجع به این تیم صحبت نمی کنیم و در غرق این موضوع نیستیم. تیم های خوب دیگری هستند که باید مراقب آنها باشیم"

12. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه messi77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم
    1- آخرین مهلت نقل وانتقالات اروپا تا چه روزیه؟
    2- اومدن لوییز به بارسا قطعی شد اگه نتونه لوییز رو بگیره باید باشگاه چی کار کنه؟

16. 2 کاربر از messi77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

گفتگویی جذاب با نیمار: اختلاف با مسی؟ چطور ممکن است که با سمبل و الگویت به مشکل بخوری؟
    من دربهترین مدرسه فوتبال دنیا هستم

سایت گل- نیمار ستاره برزیلی و خرید تابستانی باشگاه بارسلونا در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اسپورت کاتالونیا به بازتاب نظراتش درمورد تیم جدیدش پرداخته. او از همان دقیقه اول حضور در بارسا نشان داد که سران این باشگاه در خرید او اشتباه نکرده اند.

چهره او مملو از صحبت است و لبخند از لبان او دور نمی شود. او در بارسلونا با آدریانو و آلوس هموطنان برزیلی اش ارتباط بیشتری دارد؛ چون با هم همزبان هستند ولی او در بارسلونا به یادگیری زبان برای درک هم تیمی هایش در داخل زمین نیاز ندارد.کیفیت فوتبال همه چیز را حل می کند.دراینجا می توانید متن این گفتگوی جذاب را مطالعه کنید. این بخش اول این گفتگوی خواندنی است:

*تو را چطور صدا کنیم؟ نیمار؟ نی یا نیمار جونیور؟

نیمار جونیور

*مشکل کم خونی ات در چه حالی است؟

واقعیت این است که بعد از عمل جراحی ای که انجام دادم، پروسه پیچیده ای را پیش رو داشتم؛ چون در طول عمل خون زیادی از من رفت و کمی ضعیف شده بودم ولی خوشبختانه این ماجرا حالا به دست فراموشی سپرده شده است. الان خیلی بهترم و هربار از نظرفیزیکی قوی تر و با اعتمادبه نفس بیشتری کار را دنبال می کنم .

*پدرت گفته که 7 کیلو لاغر شده ای

نمی دانم چند کیلو ولی بله، لاغر شده ام. به لطف پزشکان تیم تدریجا در حال بازیابی شرایط آرمانی ام هستم و به وزن قبلی ام باز می گردم

*بازیهایی که بارسا تا به اینجا برگزار کرده را چطور ارزیابی می کنی؟

خوب بود. احساس آرامش می کنم، چون تدریجا حالم بهتر می شود و اعتماد به نفس بیشتری برای موفقیت درکارهایم به دست می آورم. شروع کردن در تیمی به این بزرگی کار آسانی نیست ولی به لطف هم تیمی های فوق العاده ای که دارم احساس راحتی می کنم.هدفم این است که هربار بهتر از قبل کار کنم تا بتوانم دقایق بیشتری برای تیم به میدان بروم.

*می توانی یک بازی کامل برای تیم برگزار کنی و یا اینکه حس می کنی که هنوز برای حضور 90 دقیقه ای دریک بازی آماده نیستی و خسته ای؟

من دوست دارم 90 دقیقه بازی کنم ولی این چیزی است که به سرمربی تیم بستگی دارد. در هر صورت من عجله ای ندارم . اردوی پیش فصل برای رسیدن به بهترین شرایط آمادگی است .

*خوشبختانه آلوس و آدریانو را درکنارت داری و به تو کمک می کنند تا در زودترین زمان ممکن با شرایط تطبیق پیدا کنی.نه؟

بله. آنها برای من خیلی مهم هستند. هردویشان به من خیلی کمک می کنند؛ چه در داخل زمین و چه خارج از زمین. آنها مهره های اساسی در تطبیق یابی من هستند. من آنها را مجبور می کنم که همه جا با من به زبان اسپانیایی صحبت کنند تا بدین ترتیب هرچه زودتر زبان اسپانیایی را یاد بگیرم.

* به کلاس زبان نمی روی؟

الان نه. آنها به من یادمی دهند و من هم دانش آموز خوبی هستم. البته اگر آنها از من خسته شوند باید به دنبال یک پروفسور باشم.

*امیدواریم که نیمار و مسی را درکنار هم در یک بازی رسمی ببینیم.

پس هنوزمنتظر بمانید. بعضی ها به من می گفتند که فکر می کردند که من ممکن است درکنار مسی به مشکل بخورم ولی من از شما می پرسم: چطور ممکن است که با سمبل و الگویت به مشکل بخوری؟ با کسی که بیش از هرفرد دیگری در دنیا او را تحسین می کنی؟ همه آنچه می شنوم به نظرم احمقانه و بی معنا می آید. به ویژه وقتی که کسی که دستش را به سمت تو دراز می کند، مسی باشد. او انسان فوق العاده بزرگی است و من به خاطر همه چیز از او متشکرم. الان فقط مانده تا بیشتر در زمین چمن همدیگر را بشناسیم. چون زمان خیلی کمی در کنار هم بازی کرده ایم.

می دانستم که اگر می خواهم رشد کنم، باید درکنار این بازیکنان باشم و هرروز کنارشان کار کنم. من در بهترین مدرسه دنیا هستم و در حال لذت بردن از فوتبالشان هستم.

*اگر کاپیتان تیم ملی برزیل بودی برای برنده توپ طلا به چه کسی رای می دادی؟

لئو مسی. او بهترین است. بدون هیچ شکی.بهترین است..

* و نفر دوم. نیمار است؟

نه نفر دوم اینیستاست

* و نفر سوم؟

چابی

*پس با بهترین استادهای دنیا کلاس برداشته ای

بله.این یکی از دلایلی بود که من بارسلونا را انتخاب کردم تا کنار این بازیکنان باشم. من زمان کوتاهی است که در بارسلونا هستم ولی این روزها به تمام حرکات این بازیکنان توجه می کنم. می دانستم که اگر می خواهم رشد کنم، باید درکنار این بازیکنان باشم و هرروز کنارشان کار کنم. من در بهترین مدرسه دنیا هستم و در حال لذت بردن از فوتبالشان هستم.

* به همین خاطر از همان اولین روز در انتخاب بارسلونا به عنوان مقصدت شکی نداشتی؟

بله.می دانستم که رئال مادرید هم به دنبال من است ولی اگر قرار بود که از سانتوس جدا شوم، هدفم پیوستن به بارسلونا بود. هیچ انتخاب دیگری نمی توانستم انجام دهم. به علاوه اینجا آلوس و آدریانو هستند که دائما تاکید می کردند که کجا بهتر از اینجا برای من است. به همین خاطر می دانستم که اگر بخواهم روزی بهترین بازیکن دنیا شوم، باید در ابتدا در کنار بهترین ها باشم.

*احساس نمی کنی که روزهای زندگی ات خیلی سریع می گذرند؟ با 21 سال سن الان یک ستاره بین المللی هستی و کلی اسپانسر داری و البته یک بچه هم داری

واقعیت این است که دوست دارم زمان متوقف شود و نفسی بکشم ولی می دانم که الان نمی توانم این کار را انجام دهم چرا که افراد زیادی پشت سر من هستند و من نمی توانم از آنها عقب بیفتم. من به سرکردن با این شرایط در کمال آرامش و به صورت طبیعی عادت کرده ام. در سانتوس هم مسئولیت های زیادی داشتم و درکمال آرامش این کار را انجام می دادم.

پ.ن : قبل از اومدن نیمار به بارسا عده ای که حتی شامل هوادارای بارسا میشد هم میگفتن ممکن هست نیمار با بارسا به مشکل بخوره از جهات مختلف ولی من از همون اول مطمئن بودم موفق میشه و خاطرات رونالدینیوی بزرگ رو زنده میکنه و هر چند برای قضاوت زود هست ولی تو همین فرصت کم نگرانی های خیلی ها رفع شده ...
    2-3 تا بحث عمده این بود که :
    1- تک روی نیمار : که تو بازی فینال جام کنفدراسیون ها برزیل - اسپانیا این نگرانی برای من کاملا حل شده بود . تو اون بازی نیمار پاس های فوق العاده ای میداد و تو این دو سه بازی بارسا هم هم دو سه پاس گل داد .
    2- به مشکل خوردن با مسی : عده ای میگفتن مسی و نیمار به مشکل میخورن ولی اتفاقا خیلی بازیکن متواضع و فهمیده ای هستو تو مصاحبه های مختلف نیمار به این موضوع اشاره کرد که مسی اسطوره و الگوی اون هست و هیچ مشکلی وجود نداره
    3- ظاهر و شادی های پس گل نیمار : که البته کلا موضوع مهمی هم نبود و نیست ولی خوب برای بارسا جلف میدونستن ولی تو این دوسه گلی که نیمار زده منتظر رقص سامباش بودم که دیدم نه و همون استایل بارسایی شادی کرد
    Last edited by Greedy; 12-08-2013 at 19:52.

18. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم
    1- آخرین مهلت نقل وانتقالات اروپا تا چه روزیه؟
    2- اومدن لوییز به بارسا قطعی شد اگه نتونه لوییز رو بگیره باید باشگاه چی کار کنه؟
    2.قطعی نیست طبق اخبارا آخرین پیشنهاد رسمی بارسا یه چلسی برا لوییز 35میلیون بوده که چلسی 50 تا گفته اگه این هم رد بشه بارسا گزینه های دیگه ای هم داره که به پستای بالا مراجعه کنی دقیقا متوجه میشی!

20. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •