اگر قرار به پاک کردن تمام این اشتباه ها باشه که اکثر پست ها رو باید پاک کنیم. مهم اینه که دیگه از این اشتباه ها نکنید!
موفق باشید
اگر قرار به پاک کردن تمام این اشتباه ها باشه که اکثر پست ها رو باید پاک کنیم. مهم اینه که دیگه از این اشتباه ها نکنید!
موفق باشید
ببین من هرچی جستجو میزنم این ارور رو میده Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to
allocate 35 bytes) in /home/forump3/public_html/search.php on line 1155
حالا چیکار کنم یه سوالی هم دارم
از key تو paradox چطور باید استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببین من هرچی جستجو میزنم این ارور رو میده Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to
allocate 35 bytes) in /home/forump3/public_html/search.php on line 1155
در زمان ایجاد جدول، ردیف مربوط به فیلد مورد نظر رو در ستون key دوبار کلیک کنیداز key تو paradox چطور باید استفاده کرد
سلام
سینتکس دلفی7 با پاسکال چقدر فرق داره؟ چون کتاب دلفی ندارم اما بجاش دو تا پاسکال دارم برای همین مخوام بدونم خوندن این کتاب ها مفیدن؟
برای شروع دلفی 7 مناسبه؟
یا نسخه های بالاتر بهتره؟
سلام
تفاوت های زیادی وجود داره ولی بیشترین شباهت در syntax این دو مربوط به تعریف متغیر ها و توابع و دستورات شرطی و حلقه های تکرار هست. اما در برنامه نویسی شباهت زیادی ندارند.
یادگیری پاسکال برای شروع و داشتن پیش زمینه خوب هست
برای شروع هم با دلفی 7 شروع کنید چون منابع فارسی بیشتری وجود داره و کمک میکنه که به برنامه نویسی در محیط ویژوال مسلط بشید. بعد از اون مهاجرت به نسخه های دیگه راحت تر میشه
موفق باشید
آخه save نمیکنه
مگه میشه save نکنه؟
procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
begin
if key = #13 Then
Begin
Edit2.SetFocus;
End;
end;
سلام
می خوام یه دکمه روی فرم ام قرار بدهم با کلیک روی اون دکمه به یه فرم دیگه منتقل شوم،من اصلا با دلفی کار نکردم،اینو ضروری نیاز دارم ،ممنون میشم دوستان این کد رو به من بدهند.
متشکرم
اگه ميخوايد اون يكي فرم رو هم نشون بده:سلام
می خوام یه دکمه روی فرم ام قرار بدهم با کلیک روی اون دکمه به یه فرم دیگه منتقل شوم،من اصلا با دلفی کار نکردم،اینو ضروری نیاز دارم ،ممنون میشم دوستان این کد رو به من بدهند.
متشکرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)