تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 53 از 136 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا کمکم کنین رشته من ریاضی فیزیک هست درسامم بدک نیستن (شیمیم نسبت به ریاضی و فیزیک قوی تره)(عمومی هارو هم فقط ادبیات و عربی مشکل دارم)

راستش من نمیتونم پشت کنکوری بشم و یک ضرب باید قبول بشم و برم ...

میخواستم بپرسم چیکار کنم تا رتبه ام تو کنکور سراسری 93 زیر 5000 (منطقه 3) و تراز بالای 4000-5000 بیاد؟

به نظرتون از 55 سوال ریاضیات و 45 سوال فیزیک و 35 سوال شیمی باید چند تا سوال رو درست جواب بدم تا رتبه ام زیر 5000 و تراز بالای 5000بیاد؟

عمومی هارو سعی می کنم بالای 50-60 درصد بزنم
    Last edited by Mehran-King; 10-11-2013 at 20:00.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا کمکم کنین رشته من ریاضی فیزیک هست درسامم بدک نیستن (شیمیم نسبت به ریاضی و فیزیک قوی تره)(عمومی هارو هم فقط ادبیات و عربی مشکل دارم)

راستش من نمیتونم پشت کنکوری بشم و یک ضرب باید قبول بشم و برم ...

میخواستم بپرسم چیکار کنم تا رتبه ام تو کنکور سراسری 93 زیر 5000 (منطقه 3) و تراز بالای 4000-5000 بیاد؟

به نظرتون از 55 سوال ریاضیات و 45 سوال فیزیک و 35 سوال شیمی باید چند تا سوال رو درست جواب بدم تا رتبه ام زیر 5000 و تراز بالای 5000بیاد؟

عمومی هارو سعی می کنم بالای 50-60 درصد بزنم
    باید همه درس ها رو به طور متوسط خوب بزنی و اختصاصی رو یکم بیشتر از خوب . ریاضی بالا زدن سخت تره ( ریاضی جدید سخته خداییش) . دیفرانسیلت خوب باشه میتونی راحت ریاضی رو 55 بزنی . نقاط قوتت ( مثلا همون شیمی) رو سعی کن خوب بزنی و توی دروس دیگه هم متوسط باشی . اگه همه دروس رو متوسط خوب بزنی زیر 5000 خیلی سخت نیست .
    راستی 5000 منطقه 3 زیادم جالب نیست . . . الان نسبتا وقت مناسبی هم تا کنکور مونده .
    یخورده تلاش کن زیر 2000 میشی .

3. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

باید همه درس ها رو به طور متوسط خوب بزنی و اختصاصی رو یکم بیشتر از خوب . ریاضی بالا زدن سخت تره ( ریاضی جدید سخته خداییش) . دیفرانسیلت خوب باشه میتونی راحت ریاضی رو 55 بزنی . نقاط قوتت ( مثلا همون شیمی) رو سعی کن خوب بزنی و توی دروس دیگه هم متوسط باشی . اگه همه دروس رو متوسط خوب بزنی زیر 5000 خیلی سخت نیست .
    راستی 5000 منطقه 3 زیادم جالب نیست . . . الان نسبتا وقت مناسبی هم تا کنکور مونده .
    یخورده تلاش کن زیر 2000 میشی .
    ممنون از راهنماییتون ، سعیمو می کنم زیر 2000بیارم تنها دروسی که واسم سختن ریاضی و فیزیکن :| راهی نیست آسون تر و سریعتر این دروس رو یاد بگیرم(تست) یا اینکه راهی نیست فقط سوالات مهم رو تست بزنم (اونایی که پرتکرارن) مثل مشتق 7-8 تا میاد ...

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون ، سعیمو می کنم زیر 2000بیارم تنها دروسی که واسم سختن ریاضی و فیزیکن :| راهی نیست آسون تر و سریعتر این دروس رو یاد بگیرم(تست) یا اینکه راهی نیست فقط سوالات مهم رو تست بزنم (اونایی که پرتکرارن) مثل مشتق 7-8 تا میاد ...
    راستش جدیدا داوطلبا مولتی مدیا شدن !!! یعنی دو ر و ور کتاب نیستند . بیشتر طرفدار دی وی دی هستند!
    من به شخصه با کتاب راحت ترم . زیاد هم توی فیزیک و ریاضی کمبود حس نکردم . به همین خاطر منابع جدید( دی وی دی) رو نمیشناسم زیاد .
    واسه فیزیک اگه میخوای با حداقل مطالعه بیشترین درصد رو بگیری اینا رو بخون : بردار - حرکت شناسی دوبعدی - دینامیک - کار و انرژی
    اینا همه به هم وصلند و یادگیریشون به ترتیب ، به همدیگه کمک میکنه و بودجه بندی بالایی داره . حرکت نوسانی و دایره ای و موج های مکانیکی نسبتا سخت ترند(ریاضی وار ترند) . از سخت تر های دیگه میتونم به مغناطیس اشاره کنم .
    خازن و جریان الکتریکی زیاد سخت نیستند .
    نور و شکست و آیینه ها یکم سخته ولی بهتره ازش نگذری چون 5 تا تست ازش میاد و مهمه .
    کتاب هم من" 7 چیز خیلی سبز " رو میخونم که البته بار آموزشی زیادی نداره و بیشتر جمع بندیه . در مورد کلاس و دی وی دی من زیاد آپدیت نیستم . دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن .

در مورد ریاضی دو صفحه قبل کامل توضیح دادم . . . .
    اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .
    Last edited by PLAΨMID; 10-11-2013 at 21:59.

6. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام مهران جان
    برای فیزیک از دی وی دی های مسعودی استفاده کنی خوبه من خودم هیچی بارم نبود ولی با این یکم راه افتادم البته اید تلاش کنی
    ولی برای ریاضی همین چند صفحه قبل آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش گفتن که میخوام اونو تست کنم ایشالا جواب بگیرم
    راستی برای مشتق هم مسعودی سی دی تکنیکی داره ولی به درد من نخورد چون پایم خیلی ضعیفه هم حوصله ندارم واسه 1 2 تا سوال اونقدر نگاه کنم

8. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بچه ها زمان كل مغناطيس و القا مسعودى چند ساعته ؟dvd هاى يكى دوسال قبل گيرم بياد مورد نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها زمان كل مغناطيس و القا مسعودى چند ساعته ؟dvd هاى يكى دوسال قبل گيرم بياد مورد نداره ؟
    10 تا دی وی دی ـه
    ولی تو مغناطیس تکنیک به اون صورت نمیگه همون درس رو جوری بهت میگه که بفهمی اگه تو فهم مفاهیم مشکل داری بگیر اگه نداری من که میگم نگیر
    محصولات قدیمیش هم زیاد خوب نیست ولی برای پارسال خوبه

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

از صفر میخوام بخونم
    DVD ها رو هم ارزون گیر میارم.
    ولی اولویتم هنوز کتابه چون هم چشام اذیت میشه وقتی زیاد و پشت سر هم فیلم میبینم هم حواسم پرت میشه و مجبورم جلو عقب کنم.

میشه بگین هر DVD حدود چند ساعت تدریسه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

از صفر میخوام بخونم
    DVD ها رو هم ارزون گیر میارم.
    ولی اولویتم هنوز کتابه چون هم چشام اذیت میشه وقتی زیاد و پشت سر هم فیلم میبینم هم حواسم پرت میشه و مجبورم جلو عقب کنم.

میشه بگین هر DVD حدود چند ساعت تدریسه ؟
    مغناطیس و القا چون نسبتا بحث هایی سبک هستن هر دی وی دی حدود 1:15 هست زمانش .

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

راستش جدیدا داوطلبا مولتی مدیا شدن !!! یعنی دو ر و ور کتاب نیستند . بیشتر طرفدار دی وی دی هستند!
    من به شخصه با کتاب راحت ترم . زیاد هم توی فیزیک و ریاضی کمبود حس نکردم . به همین خاطر منابع جدید( دی وی دی) رو نمیشناسم زیاد .
    واسه فیزیک اگه میخوای با حداقل مطالعه بیشترین درصد رو بگیری اینا رو بخون : بردار - حرکت شناسی دوبعدی - دینامیک - کار و انرژی
    اینا همه به هم وصلند و یادگیریشون به ترتیب ، به همدیگه کمک میکنه و بودجه بندی بالایی داره . حرکت نوسانی و دایره ای و موج های مکانیکی نسبتا سخت ترند(ریاضی وار ترند) . از سخت تر های دیگه میتونم به مغناطیس اشاره کنم .
    خازن و جریان الکتریکی زیاد سخت نیستند .
    نور و شکست و آیینه ها یکم سخته ولی بهتره ازش نگذری چون 5 تا تست ازش میاد و مهمه .
    کتاب هم من" 7 چیز خیلی سبز " رو میخونم که البته بار آموزشی زیادی نداره و بیشتر جمع بندیه . در مورد کلاس و دی وی دی من زیاد آپدیت نیستم . دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن .

در مورد ریاضی دو صفحه قبل کامل توضیح دادم . . . .
    اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .
    سلام ممنونم ، نه من هم اصلا از مولتی مدیا خوشم نمیاد ... کتاب بهتره ... به نظرتون اگه همه این بخش هایی که گفتین رو خوب بخونم و بتونم همه اینارو بزنم چند درصد میتونم فیزیک بزنم؟ بالای 30% میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •