راستی نگفتی چرا نمیتونی بازی کنی چون خیلی دوست داشتم نظرتو درباره بازی بعد اومدنش بدونم .
راستی نگفتی چرا نمیتونی بازی کنی چون خیلی دوست داشتم نظرتو درباره بازی بعد اومدنش بدونم .
Last edited by CV30; 08-08-2013 at 01:01.
راستش سیستم دیگه خیلی پیر شده و بازیهارو جواب نمیده و ازاون طرفم وضعیت مالی اصلا مساعد نیست که سیستم رو عوض کنم.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ عرضه بازی رو در اروپا 19 September اعلام کرد .
Last edited by ™...; 08-08-2013 at 05:39.
پس اگه اینطوریه دیگه دموی دوم نداریم . چون تا دموی اولو بدن خوده بازی میاد بیرون دیگه وقتی نیس.
خسته نباشین. دمو تو آگوست میاد؟ می خواستین بذارین 3 روز قبل اومدن خود بازی بدین.![]()
به سلامتی 2014 در راهه..من اولین روزه پست 2014 میخونم و میخوام یکی خبر خوش بده بگه که لیگ کشورا که حذف شده بود دوباره هست?
اره لیگ هم هست ! فقط تو 2013 نبود که الان دوباره به حالت اول برگشته !
بخش community که حذف شده بود و بعدش توی آپدیت فقط حالت آنلاینش اومده بود، دوباره هست یا نه؟
حالا که خبر نیست ...> تصاویری از مسابقات2013 PES در کشور آلمان که دو ماه پیش به پایان رسید . ببینین چه تشکیلات دارن
. فکر کنم مرحله پایانی و فینال در یک مکان حومه شهر برگزار شده . انگار امکانات رفاهی فراوونه اونجا و اونایی که بازی ندارن دور هم رفتن یه فوتبال واقعی رو تو محوطش تجربه میکنن (حالا تو دنیای مجازی فوتبال سرم نمیشه اینجا که سو لاخی
).اونطرفم یه عده دارن با تیروکمان میزنن بیرون هدف
. خلاصه حسابی بهشون خوش میگذره .
خانومها در تمام زمینه ها حضور پر رنگی دارند و در صحنه حاضر هستند . ( آقا )
![]()
یه ایرانی پاشه بره اونجا پوزشونو به خاک بماله برگرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)