شما اول یه سیم تلفن تهیه کن یه سر حالت دوشاخه یه سر هم سوکت به پشت مودم وصل میشه
بعد سر سیم لخت تلفن رو دور دوشاخه سیم تلفن میبندی همون که یه سرش سوکت هست و داخل مودم هست بعد مودم رو هم به برق وصل میکنی و از انجا ببین کیفیت تغییر میکنه یا نه
شما اول یه سیم تلفن تهیه کن یه سر حالت دوشاخه یه سر هم سوکت به پشت مودم وصل میشه
بعد سر سیم لخت تلفن رو دور دوشاخه سیم تلفن میبندی همون که یه سرش سوکت هست و داخل مودم هست بعد مودم رو هم به برق وصل میکنی و از انجا ببین کیفیت تغییر میکنه یا نه
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟
نوع مودم من هم :Tplink8961 ND وایرلس
تا قبل از عید روی همین سرویس سرعت دانلود من روی 480 بود ولی از عید تا حالا سرعت دانلود من روی 20 اومده هست {فکر میکردم بخاطر حجم بالای دانلود سرعتم پایین اومده ولی امروز بررسی کردم}
و امروز که دیدم قطعی من خیلی بالا رفته دیگر پیگیر شدم ای اس پی به من گفت خط شما نویز بالایی دارد گفتم اینجا از شما دوستان عزیز هم سوال کنم تا شما که وارد هستید در این زمینه راهنماییم کنید
متشکرم
خط شما شدیدا نویز داره جدیدا سیم کسی تلفن رو تغییر دادین ؟
منم این مشکلو دارم. یعنی چیکار کردن؟ فاصله و سیم کشی مخابرات تا خونه رو چجوری درست کردن؟ از مسیر دیگه ای براتون سیم کشیدن؟
سلام دوست عزیز اول از اینکه سریع پاسخ دادید از شما تشکر میکنم
بعد از عید خط تلفن محدوده ما حدود یک ماه قطع بود من خودم پیگیرش بودم از مخابرات اینجور که میگفتند یکی خط های تلفن را محدوده ما را قطع کرده بود و این مشکل طی 2 ماه برطرف شد
من اون زمانی که قطع تلفن ما وصل شده بود فکر نمیکردم اصلا نویز داشته باشم و اینترنتم اینقدر قطع و وصل نمیشد
خلاصه من مدتی پیگیر شدم تا فهمیدم خطم نویز داره {اینجا سوال کردم میخواستم مطمئن شوم }
مودم را بردم از دم در خونه خطی مستقیم تلفن به مودم وصل کرده و با تبلت وارد تنطیمات مودم شدم ولی بازم مقدار نویز خط من خیلی بالا بود
حالا دیگر نمیدانم چیکار کنم مشکل از کجاست ؟
الانم با 117 تماس گرفتم تا خرابی تلفن بررسی شود تا شاید بررسی کنند ولی تا حالا که جوابی نگرفتم
دیگر نمیدانم چیکار باید بکنم
نظر شما دوستان عزیز چیست ؟
یه قسمت هایی از مسیر سیم کشی مشکل داشت که خودشون تعمیر کزدم بعد به ما گفتن تست کینیم که مشکل کلا رفع شده بود البته ما از طریق خرابی تلفن 17 پیگیری کرده بودیم
امکان این رو دارید که یه خط جدید بگیرید بعد این سرویس رو انتقال بدین روش؟
بعد از این که با 17 تماس گرفتین خودشون باهاتون راجع خرابی تماس نگرفتن ؟
اره درسته Voip داره تو ایران ک بدرد نمیخوده فکر کنم!
لازم نیست حضوری برم؟ من یه بار با 17 تماس گرفتم بعد خودشون زنگ زدن گفتم مشکل نویز دارم گفت به ما مربوط نمیشه و به شرکت اینترنتیت بگو . چی باید بگم بهشون دقیقا؟
نه دوست عزیز خط جدید گرفتن به این آسونی ها که نیست برای طبقه پایین خونمون الان شش ماه است تقاضا دادیم برای خط تلفن جدید ولی هنوز خبری نیست
117 خرابی تلفن من صبح زنگ زدم ولی هنوز هیچ خبری ازشون نشده و من منتظرم
به نظر شما این مشکل از سیم کشی توی خونه که نیست درسته ؟ زیرا من از دم در خونه هم تست کردم و بازم نویز همچنان زیاد بود
شما باید بگی isp فقط وظیفه اینو داره که پرت بده و خط رو رانژه کنه به ما هم گفته که سیم کشی شما از مزکز مخابراتی تا منزل مشکل داره
بعد شما بگو چطور به شما مربوط نمیشه سیم کشی کل تلفن از مخابرات تا باکس دم در خونه مربوط به مخابراته و به شما مربوط میشه و باید پیگیری کنید.
احتمالا منطقه شلوغی هستین چون به طور معمول در 1 هفته کاری باید برای نصب بیان دوباره تماس بگیرین و پیگیری کنین
بهد این مشکل برای سیم کشی داخلی شما نیست چون از دم در تست گرفتید و درست نشده فقط مطمین هستید سیم تلفن شما از کنار سیم برق رد نشده باشه ؟ چون این دو جعبه در ورودی ساخنمون معمولا کنار هم هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)