تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 71 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نقد و بررسی BattleField 4

میدونم ممکنه یکم از وقت نقد کردن این بازی گذشته باشه اما چون خیلی با بازیش حال کردم یه نقد خیلی کوچیکی درباره ش مینویسم ... باشد که دوستان استفاده کنند :

تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ

بتل فیلد 4 با ویژگی های منحصر به فردش تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ رو به شما میده !! و من توی این نسخه اسم بازی رو بیشتر احساس کردم !
    و اما بریم تا یه بررسی کوچیک از نقاط قوت و ضعف داشته باشیم :

گیم پلی :

اگه شما برای بار اول دارید بتل فیلد 4 بازی میکنید، مسلما این بازی اینقد براتون هیجان انگیزه که به هیچ وجه متوجه ضعف های بازی نمیشید و این هوش مندی سازنده های بازی رو میرسونه. بتل فیلد 4 شما رو غرق در هیجانات بازی میکنه و دقیقا وقتی تموم میشه که حسابی با بازی حال کردین !! گیم پلی شوتر این نسخه فوق العاده واقع گرایانه طراحی شده و تنوع اسلحه ها و گجت ها به لذت بازی اضافه کرده. مپ های بازی در این نسخه بسیار وسیع تر شده و شما به خوبی میدان نبرد رو احساس خواهید کرد !!
    صحنه های فوق العاده جذاب و هیجان انگیزی رو در حین بازی مشاهده میکنید که بعضی هاش تا همیشه تو ذهن شما ماندگار خواهد بود !!
    هوش مصنوعی دشمن ها و یاران شما در کل خوبه اما اگه بیشتر دقت کنید متوجه حرکات و رفتار احمقانه شون میشید که توی ذوق آدم میزنه. البته من به شما قول میدم که دفعه ی اول متوجه این ضعف ها نمیشید و وقتی حسابی با بازی حال کردین و بار دوم بازی میکنید متوجه میشید که با چه دشمن های احمقی دارید مبارزه میکنید و از همه جالب تر اینکه یارهای شما از دشمنانتون احمق تر هستن !!
    بتل فیلد 4 با تمام هیجانات و زیبایی که داره، از نظر طراحی مراحل دچار ضعف های زیادیه. انگار سازنده های بازی خلاقیت خوبی برای طراحی مراحل نداشتند و اکثر گیم پلی بازی جدا از شوتر بودن و کشتن ساده ی دشمن ها، با شلیک کردن خمپاره به هلی کوپتر یا تانک های دشمن پر میشه !! و به نظر من سازنده ها با محیط های کاملا واقع گرایانه و وسیع سعی کردن ضعف طراحی مراحل رو بپوشونن !!

گرافیک :

گرافیک بتل فیلد 4 یکی از نقاط قوت این بازیه. گرافیک بازی واقعا فوق العاده س، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی و وجود لگ های بسیار زیاد از لذت این بازی کم میکنه ! هر چند در برخی از مراحل لگ ها بسیار کم میشه و حتی بعضی جاها از بین میره. البته طبق تستی که من کردم این لگ ها توی ویندوز 8.1 به حداقل میرسه !! ... طراحی مپ ها کاملا واقع گرایانه و پر از جزئیاته. post process و lens flare و image effectها بسیار خوب پیاده سازی شده که زیبایی بازی رو دو چندان میکنه.

صداگذاری :

صداگذاری بتل فیلد 4 بسیار واقع گرایانه س. شما شلیک گلوله ها از بغل گوشتون رو به خوبی احساس میکنید !!! صداگذاری بازی اینقد عالیه که به خوبی میتونید خودتون رو وسط میدان جنگ تصور کنید و لذت ببرید. البته نا گفته نماند که در این بازی از موزیک زیاد استفاده نشده و در کل یکی دو تا موزیک هیجان انگیز داره، و در بعضی جاها موزیک های کوتاهی میشنوید که احساس میکنید ربطی به وضعیت الانتون نداره !

داستان :

شاید ضعیف ترین قسمت بتل فیلد 4 داستان بسیار ضعیفشه ! این بازی نه تنها داستان جالب و جذابی نداره، بلکه شخصیت پردازی درست حسابی نداره و دیالوگ هایی که در حین بازی میشنوید به غیر از چند مورد، واقعا جذاب نیستن و کمکی به اتمسفر بازی نمیکنن.
    اما آخر بازی بسیار زیبا تموم میشه و برای همیشه در ذهن شما خواهد موند.

گیم پلی : 9/10
    گرافیک : 10/10
    صداگذاری : 10/10
    داستان : 7/10

امتیاز کلی : 9/10

2. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مرسی بابت نقد

مجید حتما و حتما و حتما Multiplayer اشو تجربه کن ....مطمئنم یکی از بهترین تجربه های گیمینگت میشه ...

4. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مرسی بابت نقد

مجید حتما و حتما و حتما Multiplayer اشو تجربه کن ....مطمئنم یکی از بهترین تجربه های گیمینگت میشه ...
    دوس دارم ولی حتما باید لایسنس خرید ؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوس دارم ولی حتما باید لایسنس خرید ؟
    آره ،بشین جمع کن پولاتو

+

پچ PC تا این هفته میاد و مشکلات بازی رو رفع میکنه .

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان بنده یک اکانت اریجین دارای Battlefield 4 EU + DLC دارم (مال خودمه) که به دلیل مشغولیات مختلف دیگه وقت بازی ندارم، به همین دلیل قصد فروش اون رو دارم. قیمت هم خیلی منصفانه هست و اگه میخواید میتونید PM بدید. در ضمن اکانت دارای جواب سوال امنیتی هم هست که میتونید ایمیل ، آی دی، پسورد ، کشور و خلاصه همه چیز رو برای خودتون ویرایش کنید.

قیمت 40 تومن
    Last edited by Joaquin; 04-12-2013 at 20:52.

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هفته اینده یک پچ برای بازی منتشر خواهد شد که چند نکته جزیی بازی رو اصلاح خواهد کرد از جمله one-hit kill bug که از این بابت ملت خوشحال بودن.
    جزییات دیگه ای که با این پچ رفع و ی اپدیت خواهد شد:

• حذف بلور یا تاری به وجود امده از سربازان که موقعی که از EMP استفاده می کنیم به وجود میاد.
    • رفع ایراد صوتی بازی که گاهی اوقات قطع یا کم میشد.
    • رفع ایراد ضربه one-hit kill bug
    • رفع ایراد برخی کرش های ناگهانی که به یک باره از بخش کمپین وارد منو بازی میشد.
    • بهینه سازی شبکه و کامپیوتر برای دقیق تر نشان دادن مقادیر روی صفحه نمایش.
    گرافیک بتل فیلد 4 یکی از نقاط قوت این بازیه. گرافیک بازی واقعا فوق العاده س، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی و وجود لگ های بسیار زیاد از لذت این بازی کم میکنه !
    من هنوز بازی نکردم وقتی بازی رو گرفتم در اولین فرصت پچی رو که حامد خبرش رو گذاشته نصب میکنم ودر این صورت از لگ مگ هم خبری نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بتل بهتره یا کال آف؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بتل بهتره یا کال آف؟
    دو مقوله مختلفه کال آف فرق خاصی نکرده و هدف آنچنان خاصی رو تو بازی دنبال نمیکنی ! بتل ولی .... بتل رو تست بزنی ضرر نمیکنی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستانی که این بازی رو انجام دادن این بازی با رم 4 تیک رمی میزنه ؟ یعنی فریم خوبه و بالای 40 هست اما هر 6-5 ثانیه یه بار یکی دو ثانیه دچار مکث کامل بابت کمبود رم میشه و این قضیه برای یه بازی شوتر اول شخص خیلی روی اعصابه ، کسی روی رم 4 دچار این مشکل شده ؟

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستانی که این بازی رو انجام دادن این بازی با رم 4 تیک رمی میزنه ؟ یعنی فریم خوبه و بالای 40 هست اما هر 6-5 ثانیه یه بار یکی دو ثانیه دچار مکث کامل بابت کمبود رم میشه و این قضیه برای یه بازی شوتر اول شخص خیلی روی اعصابه ، کسی روی رم 4 دچار این مشکل شده ؟
    من همین مشکلو با 8 تا هم داشتم نمیدونم چطوری حل شد چون همزامان اپ گرافیکارو کردم و چنتا کار دیگه و هم چنین رم هارو روی 1600 بردم فرکانسو الان داره مل هلو اجرا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •