نقد و بررسی BattleField 4
میدونم ممکنه یکم از وقت نقد کردن این بازی گذشته باشهاما چون خیلی با بازیش حال کردم یه نقد خیلی کوچیکی درباره ش مینویسم ... باشد که دوستان استفاده کنند
:
بتل فیلد 4 با ویژگی های منحصر به فردش تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ رو به شما میده !! و من توی این نسخه اسم بازی رو بیشتر احساس کردم !تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ
و اما بریم تا یه بررسی کوچیک از نقاط قوت و ضعف داشته باشیم :
گیم پلی :
اگه شما برای بار اول دارید بتل فیلد 4 بازی میکنید، مسلما این بازی اینقد براتون هیجان انگیزه که به هیچ وجه متوجه ضعف های بازی نمیشید و این هوش مندی سازنده های بازی رو میرسونه. بتل فیلد 4 شما رو غرق در هیجانات بازی میکنه و دقیقا وقتی تموم میشه که حسابی با بازی حال کردین !! گیم پلی شوتر این نسخه فوق العاده واقع گرایانه طراحی شده و تنوع اسلحه ها و گجت ها به لذت بازی اضافه کرده. مپ های بازی در این نسخه بسیار وسیع تر شده و شما به خوبی میدان نبرد رو احساس خواهید کرد !!
صحنه های فوق العاده جذاب و هیجان انگیزی رو در حین بازی مشاهده میکنید که بعضی هاش تا همیشه تو ذهن شما ماندگار خواهد بود !!
هوش مصنوعی دشمن ها و یاران شما در کل خوبه اما اگه بیشتر دقت کنید متوجه حرکات و رفتار احمقانه شون میشید که توی ذوق آدم میزنه. البته من به شما قول میدم که دفعه ی اول متوجه این ضعف ها نمیشید و وقتی حسابی با بازی حال کردین و بار دوم بازی میکنید متوجه میشید که با چه دشمن های احمقی دارید مبارزه میکنید و از همه جالب تر اینکه یارهای شما از دشمنانتون احمق تر هستن !!
بتل فیلد 4 با تمام هیجانات و زیبایی که داره، از نظر طراحی مراحل دچار ضعف های زیادیه. انگار سازنده های بازی خلاقیت خوبی برای طراحی مراحل نداشتند و اکثر گیم پلی بازی جدا از شوتر بودن و کشتن ساده ی دشمن ها، با شلیک کردن خمپاره به هلی کوپتر یا تانک های دشمن پر میشه !! و به نظر من سازنده ها با محیط های کاملا واقع گرایانه و وسیع سعی کردن ضعف طراحی مراحل رو بپوشونن !!
گرافیک :
گرافیک بتل فیلد 4 یکی از نقاط قوت این بازیه. گرافیک بازی واقعا فوق العاده س، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی و وجود لگ های بسیار زیاد از لذت این بازی کم میکنه ! هر چند در برخی از مراحل لگ ها بسیار کم میشه و حتی بعضی جاها از بین میره. البته طبق تستی که من کردم این لگ ها توی ویندوز 8.1 به حداقل میرسه !! ... طراحی مپ ها کاملا واقع گرایانه و پر از جزئیاته. post process و lens flare و image effectها بسیار خوب پیاده سازی شده که زیبایی بازی رو دو چندان میکنه.
صداگذاری :
صداگذاری بتل فیلد 4 بسیار واقع گرایانه س. شما شلیک گلوله ها از بغل گوشتون رو به خوبی احساس میکنید !!! صداگذاری بازی اینقد عالیه که به خوبی میتونید خودتون رو وسط میدان جنگ تصور کنید و لذت ببرید. البته نا گفته نماند که در این بازی از موزیک زیاد استفاده نشده و در کل یکی دو تا موزیک هیجان انگیز داره، و در بعضی جاها موزیک های کوتاهی میشنوید که احساس میکنید ربطی به وضعیت الانتون نداره !
داستان :
شاید ضعیف ترین قسمت بتل فیلد 4 داستان بسیار ضعیفشه ! این بازی نه تنها داستان جالب و جذابی نداره، بلکه شخصیت پردازی درست حسابی نداره و دیالوگ هایی که در حین بازی میشنوید به غیر از چند مورد، واقعا جذاب نیستن و کمکی به اتمسفر بازی نمیکنن.
اما آخر بازی بسیار زیبا تموم میشه و برای همیشه در ذهن شما خواهد موند.
گیم پلی : 9/10
گرافیک : 10/10
صداگذاری : 10/10
داستان : 7/10
امتیاز کلی : 9/10![]()