نظر من به نظر XPERIA Z مشکی نزدیکتر است![]()
نظر من به نظر XPERIA Z مشکی نزدیکتر است![]()
بچه های عزیز هر کسی از این قاب های خواست می تونم سفارش بدم.تقریبا 15-20 روزه میرسه دستتون میرسه. هزینه پست هم رایگان هست.برای سفارش پیغام خصوصی بدید.
اگر قاب یا مدل دیگه ای هم توی اینترنت دید بگید بتونم براتون سفارش میدم.
برچسب Glass t.r هم هست ولی قیمتش خیلی بالا باشه.اگر کسی خواست بگه.
قاب [SPIGEN SGP [Neo Hybrid قیمت اصلی : 125 هزار تومان....................... طرح اصلی (چینی ) : 40 هزار تومان
قاب SPIGEN SGP -Slim Armor قیمت اصل : 105 هزار تومان..........طرح اصلی ( چینی) : 40 هزار تومان
بچه ها اینم protective cover رسمی سامسونگ : قمیت 85 هزار تومان
رنگ آبی-سرمه ایش الان تو سایت تخفیف خورده با پست میشه 85 هزار تومان و رنگ های دیگه گرون تر هستن
![]()
Last edited by d.b23; 04-06-2013 at 14:03.
از رفقا کسی راجع به استفاده زیاد از رم این گوشی نظر ندارن؟
آیا برای شما هم همینطوره؟
راستی از چی میتونه باشه؟
اینم بگم یه بنچمارک با antutu v3.3 گرفتم شد 27292
Last edited by گوموش; 03-06-2013 at 22:39.
دوست عزیز ، وقتی دانشجو باشی و بخوای یه مسافت طولانی رو مسافرت کنی بهترین کار اینه که چنتا فیلم خوب بریزی رو گوشی تو راه نگاه کنی . ربطی به عاقل و غیر عاقل هم نداره
البته به باطری هم باید نگاه کنی که من هیچوقت نگاه نکردم چون الان همه دو تا گوشی همراه دارن ویکیش اگه خاموش بشه طوری نمیشه
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگهمن دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|
وای خدا
اولا وقتی کیفیت صفحه نمایش میره بالا و چگالیش 2 برابر میشه قطعا قدرت سخت افزار و پردازش هم باید حدود 2 برابر افزایش پیدا کنه پس اجرای فیلم و بازی و... روی 2 تا صفحه با چگالی و اندازه متفاوت قدرت متفاوت می خواد
سامسونگ هم با افزایش تراکم در س4 نسبت به نوت 2 می بایست قدرت رو افزایش می داد که داد و توی بعضی بنچمارک ها معلوم هست که تا 3 برابر هم رسیده
پس جهش کیفیت صفحه نمایش خود به خود نیاز به جهش در سخت افزار داره حالا یک سری رو هوا این جهش هارو متوجه میشن یک کاربر مثل من و کارشناسان از روی بنچمارک!!
یکسری هم هستن من درکشون می کنم lol
توی جی اس ام یکی کامنت گذاشته بود و اپل رو ستایش کرده بود چون دیر به دیر مدل جدید میده و اونهایی که آیفون می خرن برای مدت بیشتری گوشیشون تاپ اپل هست و چون بقیه شرکت ها به سرعت مدل جدید ارایه میدن این زمان کمتر هست پس اپل بهتر هست !!
حالا یکی اینجا هم ارزش 500 تومن اختلاف قیمت رو بهانه کرده
-------------------------
اونهایی که می خوان بخرن من بدون گارانتی و کاملا پلمپ فروشنده سراغ دارم اس 4 قیمت 2150 و نوت 2 قیمت 1850 (اختلاف 300 ! ) پخ بدین
Last edited by ehsan_; 04-06-2013 at 14:14.
پسر خوب بهونه چیه؟ شما چشمت اس4 رو گرفته الان بگن 5 تومن هم می خری پس باهات نمیشه بحث کرد. در ضمن اس4 رو با اس3 باید مقایسه کرد که با قیمت 2150 ی که دادی 650 اختلاف داره دیگه اصلا نمیارزه 650 بدی بالای یه رزولوشن
منم با کسی که تعصب چشماشو کور کرده دیگه حرفی ندارم
خوش باشی
Last edited by M@hdi-B; 04-06-2013 at 14:51.
مشکل داغ کردن این گوشی رو توضیح بدید لطفا
من میخوام بخرم
یکی گفت درسته اکسپریا زد تصویرش کمی ضعیفتره اما حدااقل داغ نمیکنه
یکی بدون تعصب بگه این چقدر داغ میکنه؟
مخصوصا منی که خیلی با گوشی فیلم میبینم
دوستان این چند والپیپرو داشته باشید که والپیپر 1920*1080 یه خورده برای این گوشی کمه.برعکسش زیاده ولی چون کراپ میشه کیفیتو از دست میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی والپیپر عمودی زیبا داره البته 1080 ممنون میشم بزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)