دوستانی که میخان اپرام ریست کنن. و تلویزیونشون هی ریستارت میکنه میتونن .بدون درد سر سیم و لحیم کاری و برد و ....میتونن از جدیدترین روش استفاده کنن. در پیغام خصوصی![]()
دوستانی که میخان اپرام ریست کنن. و تلویزیونشون هی ریستارت میکنه میتونن .بدون درد سر سیم و لحیم کاری و برد و ....میتونن از جدیدترین روش استفاده کنن. در پیغام خصوصی![]()
باسلام خدمت دوستان
مدل تلويزيون من Samsung 40 ES6980 هست و يه مشكلي دارم آن هم اينه كه وقتي يه كليپ Full HD را از گوشي Share مي كنم تا تو تلويزيون ببينم هي گير مي كنه و تلويزون پيغام Buffering Player ميده (گوشيم سوني) البته با چند تا گوشي ديگه امتحان كردم حتي با گوشي سامسونگ ولي باز همين مشكل را داشتم. سرعت مودمم هم 54 Mbps هست.
دوستان لطفا اگر كسي ميدونه مشكل از كجاست راهنماييم كنين.
با تشكر
دوست عزیز
بایک فیلم معمولی تست کنید اگر مشگل نداشت ممکن است نرخ بیت فیلم تان بالا باشد و برای همین برای آپلود شدن آن پیام را می بینید.
فيلم معمولي SD يا HD باشه هيچ مشكلي نداره، فقط Full HD هارو خوب نمي تونه پخش كنه.
با همون موبايل و همون مودم و همون كليپ (Full HD) رو با يه تلويزيون ديگه مثلا سوني تست كردم هيچ مشكلي نداشت و به راحتي پخش مي كرد.
در ضمن CPU اين تلويزيون دو هسته اي هستش
Last edited by UIQ 3; 09-12-2014 at 13:48.
میشه بفرمایید پسوند و حجم و زمان این فیلم چی هست؟
درود.اگه بخام فریمور تلویزیون را اپدیت کنم از کجا باید دانلود کنم.سایت خود سامسونگ چیزی پیدا نکرد
مدل:UA40ES6980M
این مدل HU8890 امسال جایگزین f8880 شده؟کیفیتش اش چجوره؟هرچی گشتم ریویو فارسی ازش پیدا نکردم
دوست عزیز
لینک برای آبدیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این منظور به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت مدیران عزیز.لطفا فریمور این مدل رو قرار بدین
Model:UA46ES6200
Type:46A1AF6E
راستش خودم گشتم توسایتش چنتا مدل شبیه هم اومدن منتهی پسوند مدلا متفاوت بود گیج شدم کدومه!درضمن پشت تی وی نوشته 6950MSHD
UA46ES6200R
UA46ES6200M
UA46ES6200W
دفعه پیش با خود تی وی آپدیت کردم که ورژن002003هست! اما الان نمیشه آنلاین نیاز به فایل آپدیت
آفلاین دارم...سپاس فراوان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)