تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 117 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی دیگه از مدافعان اینده دارم که این فصل فیکس بازی کرده...آلفردو موگنای که 199 سانتی متر هم قد داره...از لیوورنو خریدمش...

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

سلام من هنوز این بازی رو نخریدم میخوام 2014 رو بخرم کسی اطلاعاتی در مورد 2014 این بازی نداره ؟ یا تاریخ انتشار
    بعدش میشه لیگ ها و یک سری اطلاعات بازی رو بگین
    Last edited by shahrooz1222; 28-06-2013 at 19:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بعدش میخوام بدونم بازیکنا از چه سنی پیشرفتشون متوقف میشه?
    کسی نیست که بگه یا یه اطلاعاتی بهم بده ؟
    Last edited by shahrooz1222; 28-06-2013 at 19:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

موقعی که میخاستی مشخصاتتو بدی نذاشته بودی اماتور مگه؟چقد زود شدی ورلد کلاس؟من با این که دو سال بعد از اولین حضورم تو لاتسیو قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم هنوز continental هستم...
    نه من اون درجه ‌ی International player رو گذاشته بودم. دو سال اول پاری سن ژرمن بودم و بعد از اینکه حتی قهرمان اروپا هم کردمشون با اون مدیر عربشون به مشکل خوردم و سال 2014 اومدم بیرون.بعد برای 5 سال رفتم والنسیا و از اول این فصل هم اومدم اسپورتینگ لیسبون. در تمام این مدت همزمان سر مربی تیم ملی انگلیس هم بودم و مشکلی برام پیش نیومده از نظر بازی همزمان و غیره. حالا بعد از اسپورتینگ هم برنامه دارم برم سلتیک اسکاتلند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه من اون درجه ‌ی International player رو گذاشته بودم. دو سال اول پاری سن ژرمن بودم و بعد از اینکه حتی قهرمان اروپا هم کردمشون با اون مدیر عربشون به مشکل خوردم و سال 2014 اومدم بیرون.بعد برای 5 سال رفتم والنسیا و از اول این فصل هم اومدم اسپورتینگ لیسبون. در تمام این مدت همزمان سر مربی تیم ملی انگلیس هم بودم و مشکلی برام پیش نیومده از نظر بازی همزمان و غیره. حالا بعد از اسپورتینگ هم برنامه دارم برم سلتیک اسکاتلند

تیمات هیج ربطی با هم ندارن...اما مربیگری از نقاط مختلف اروبا حال میده...

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

یک سوال از اونجایی که من هنوز بازی نکردم چجوری به مشکل با مدیر برمیخوری ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک سوال از اونجایی که من هنوز بازی نکردم چجوری به مشکل با مدیر برمیخوری ؟

دلایل زیادی وجود داره که یه مربی با مدیر به مشکل بربخوره..مثلا اگر تو انتظارایی که زمان ثبت قرارداد باهات میبنده به یکی از اون المان ها عمل نکنی باهات بد میشه.یا اگر واسه خرید یه بازیکن بصورت مکرر طلب بودجه بیشتر کنی و یا موقعی که داری مربیگری یه باشگاه رو میکنی واسه مربیگری تو یه باشگاه دیگه از خودت تمایل نشون بدی و....

8. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

تیمات هیج ربطی با هم ندارن...اما مربیگری از نقاط مختلف اروبا حال میده...
    من دقیقا برنامه ام همین بود که کار کردن در تیم های مختلف رو تجربه کنم. تیم پولداری مثل پاری سن ژرمن ، تیم رو به رشدی مثل والنسیا که باهاشون رکوردهای تاریخی زدم و با 700 میلیون بودجه ترکشون کردم بعد از 5 سال و حالا هم اومدم اسپورتینگ لیسبونی که کریس رونالدوی 34 ساله بزرگترین بازیکنش هست و کلا به زور 20 تا بازیکن تو تیم اصلیش هست به نظرم اینجوری هم لذت بیشتری می بری و تنوع زیادتری هم بازی برات خواهد داشت.

درباره مشکل پیدا کردن با مدیر هم بگم که سهیل عزیز پاسخ درستی داد.البته مشکل من بر سر تمدید قرارداد بود.من میخواستم فقط دو ساله ببندم ولی اون بابا به کمتر از 5 سال راضی نبود و در نتیجه کلا پیشنهادشو کنسل کرد و ...

10. 2 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یادمه اون اوایل سال های پیش بازی میکردم. اول بازی سرمربی منچستر شدم. خواستم یک بازیکن بخرم اول فصل توی سال اول پول نداشتیم به باشگاه اولتیماتوم دادم که یا میخرین یا من کناره گیری میکنم ! منچستر منو اخراج کرد!!!!!! بعدها دوباره از این ابزار استفاده کردم ولی چون مربی بهتری شده بودم و تازه کارم نبودم سریع بازیکنو خریدن!!

یک مشکلی که هست توی قرارداد های مربی با باشگاه برای گرفتن جام و قهرمانی هیچ جایزه ای به مربی تعلق نمیگیره که این اشتباهه چون در واقعیت متفاوته.

12. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قهرمان جام باشگاه های جهان شدم و چیواس رو در فینال بردم.بردن تیمی ازمکزیک بعد از اینکه فصل قبل تو راه قهرمانی لیگ قهرمانان غول هایی مثل بارسا مادرید بورتو و یووه رو بردم کار سختی نبود.

در تصویر سوم به رکورد های خرید و فروش و تعداد جام ها((تاحالا با لاتسیو قهرمان لیگ نشدم.یعنی یووه لامصب نمیذاره...))دقت کنید.دو جام حذفی.یک چمبیونز لیگ.یک سوبر کاب اروبا.یک سوبر کاب ایتالیا و یک جام باشگاه های جهان رو بردم.

جمع خرید هام در طول 4 فصل مفید تنها 49 میلیون بوند بوده...که 18 میلیون بوندش فقط مخصوص دو بازیکن بوده((8 میلیون آدام ماهر و 10 میلیون مارکوس هنریکسن که فکر کنم اشتباه کردم در خرید دومی))40 میلیون بوند هم فروختم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •