خوب انگار كسي جي پي اس نذاشت...خوب اون رو پيدا كردم ..حالا بايد چه جوري باهاش كار كنم؟
خوب انگار كسي جي پي اس نذاشت...خوب اون رو پيدا كردم ..حالا بايد چه جوري باهاش كار كنم؟
با سلام و خسته نباشید
می خوام یه پاکت پی سی بخرم که امکانات زیر رو داشته باشه . لطفا مرا راهنمایی کنید
من پاکت پی سی فوجیتسو زیمنس 720را در سایت ها ومجله ها دیده ام وبا توجه به امکاناتی که دارد و برتری هایی که نسبت به دیگر مدل ها داره می خواهم آن را بخرم اما می خواستم نظر شما رو هم بپرسم ببینم این مدل خوب هست یا نه همچنین من از اسمارت فون خوشم نمی یاد و دستگاهی با صفحه نمایش بزرگ و پخش کننده خوب و دوربین بعلاوه ی سرعت بالا می خواهم
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
با تشکر
با این چیزای که شما گفتی باید جسجار ایمیت بگیری که حدود 850 تومن(اووووووووووووووووووو وووووو) ولی به نظر من ببین اصلا برای چی میخوای پاکت بگیری تو مملکت مازیاد استفاده نداره
با سلام
من یه پاکت پی سی در حدود 500تا 700 تومن می خوام که پخش کننده قوی ،با سرعت بالا داشته باشه رو می خوام دوربین هم داشته باشه بهتره
هرکی میدونه راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل من دل اکسیم بگیر حال کن. پولتو به ایمتهای تخمی نده.
چند گرفتی موبایلم هست ؟
سلام
می خواستم بدونم چه پاکت پی سی هایی قابلیت ارتقاء رو دارند . من شنیدم که فقط اورکس ها قابلیت تعویض قطعه رو دارند
با تشکر
کسی دستگاهی شبیه به پاکت پی سی میشناسه که بشه روش دیکشنری ای نرم افزاری چیزی که ارزش داشته باشه نصب کرد.
در ضمن اگه دوربین نداشته باشه و تلفن هم نباشه بهتر
خوب شما برو اطلس بگیر دیگه!!!
یا یک پاکت پی سی بگیر دیکشنری بریز روش از موبایل و دوربینشم استفاده نکن![]()
1- اگه گوشی ویروس بگیره با هارد ریست پاک میشه ؟
2- امکان داره خود برنامه که از اینترنت میگیرم ویروسی باشه ؟
این ویروس که میاد تو گوشی پدر رم در میاره همه چیزشو پاک میکنه بجاش خودش یکی 2تا فولدر میسازه
گوشی من ای900 هستش
یکی از اساتید لطف کنه کمک کنه گوشی من ای900 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)