آقا دقیقا منم همین مشکلو دارم تو سال 2017-2018 هستم که یهو تو calendar می پره بیرون.یکی کمک کنه
آقا دقیقا منم همین مشکلو دارم تو سال 2017-2018 هستم که یهو تو calendar می پره بیرون.یکی کمک کنه
دوست عزیز راه حلی برای این مشکل اعلام نشده و کمپانی EA هم کار خاصی برای رفع مشکل صورت نداده .
حداقل اونطوری که توی اینترنت و سایت های مختلف میشه دید , اکثر کاربران فیفا 13 همین مشکل رو دارن و بشدت ناراحت هستن .
البته یک سری راه ها اعلام شد ولی هیچ کدام جواب 100% نداده.
سلام به همه دوستانه عزیز . من فیفا 13 رو انلاین بازی میکنم تو قسمت التیمیت تیم . چندتا سوال دارم خدمت دوستانه گلم :
ایا ترفند یا کاره خاصی باید بکنی که خیلی پولدار بشی تو این قسمت ؟ چوب با بازی کردن معمولی نمیشه زیاد پولدار شد . من بعضی اوقات تیم هایی میبینم که توش مسی و اینیستا و خیلی بازیکنایی هست که واقعا نمیشه خریدشون . مثلا مسی که تقریبن قیمتش 3 میلیون هست با بازیه معمولی هیچکس نمیتونه بخره چون همونجور که میدونید تقریبا هر بازی 500 تا پول میده . یعنی برای خریدن مسی حتی اگه contract بازیکنارو حساب نکی باید 6000 تا بازی کنی که مسی بخری . پس حتما یه کلک و یه ترفندی وجود داره . کسی هست که اطلاعاته کامل داشته باشه که راهنمایی کنه ؟
راستی یه سوال دیگه : چجوری بعضی بازیکنا مشکی میشن ؟ منظورم رو میفهمید دیگه ؟ یه سری بازیکن قدرتشون میره بالاتر و رنگشون از طلایی به مشکی تبدیل میشه و قیمتشون هم بالاتر میره . باید ]کاره خاصی کرد که به این شکل در بیاد ؟
خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه .
( راستی به این سایتای خارجی هم که میگن یوزر و پسوردتو بده تا پول اضافه کنیم به تیمت باور نکنید من این کارو کردم کل بازیکنام رو دزدیn و برد یه ابم روش )
Last edited by mopiras; 17-12-2012 at 09:28.
اینجا کسی نیست جواب مارو بده ؟
bacheha yeki javabe mane bichararo bede![]()
من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
مشکل حل شد.من یه مشکلی با گیم پد تو win 8 دارم.
مشکل اینجاس که گیم پد رو ویندوز میشناسه ولی تو فیفا هیچی نیست؟
اینو الان چیکارش کنم؟
DirectX نداشتم واس همین نمیشناخت دسته رو.
بچه ها یه سوال...
من لپتاپ del 5110 core i5 دارم با گرافیکNVIDIA GeForce GT 525M هستش...
وقتی داخل بازی میشم همه چی خوبه اما وقتی تیم اینارو انتخاب میکنم و بازی شروع میشه می پره؟؟؟
مشکل از چیه؟؟؟؟
وقتی با گرافیک اولم بازی میکنم (همون گرافیک بیخوده) میاره اما با گرافیک افتضاح...
حالا چیکار کنم با بهترین گرافیک بازی کنم؟؟؟؟
منم همین مشکل رو دارم کمممممممممممممممک![]()
![]()
منم همین مشکل رو دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)