این سامسونگ چه تبلیغاتی میکنه !! اسامی برندگان چهلمین دوره از مراسم MTV American Music Awards از روی Galaxy Note II اعلام میشد !
![]()
این سامسونگ چه تبلیغاتی میکنه !! اسامی برندگان چهلمین دوره از مراسم MTV American Music Awards از روی Galaxy Note II اعلام میشد !
![]()
دوستان من اس3 دارم.موندم نوت2 بگیرم یا نه:((
برات فرق چندانی نداره
[DEO ]
دوستان به نظرتون کدوم رنگ نوت 2 بهتره؟سفید یا خاکستری؟
من تا حالا با سیستم عامل اندروید کار نکردم ،میخواستم بدونم برای ریختن بازی و نرم افزار هایی که کرک شده حتما باید گوشی(تبلت) رو روت کرد؟
با روت کردن گارانتی از بین میره ،پس اگه تبلت رو بدون گارانتی بخرم میشه اطمینان کرد؟
کلا توصیه شما کدومه با گارانتی یا بی گارانتی؟
ممنون میشم راهنماییم کنی
سلام
خیر برای نصب برنامه ها و بازیهای کرک شده روت الزامی نیست فقط بعضی از برنامه ها نیاز به روت دارن
بله با روت کردن گارانتی باطل میشه
توصیه من اینه بدون گارانتی بخرید ولی موقع خرید کامل تست کنید دستگاه رو
ممنون ،میشه بگین چرا بدون گارانتی بهتره؟
موقعی که گوشی یا تبلت رو دارم میخرم بگم روت کنن یا نه؟
پول اضافی بابت گارانتی ندید تجربه چند ساله اینو میگه .. گارانتی براتون کاری نمی کنه در ضمن گوشی رو سالم تحویل بگیرید و درست استفاده کنید هرگز خراب نمیشه
خیر ... نه پول بابت برنامه اضافی بدید نه روت و .... اگر تهران هستید پیشنهاد می کنم از طبقات پنجم و ششم علاالدین خرید کنید چون هم قیمتاشون مناسبه هم فقط گوشیو می فروشن دیگه از این بازیهایی که فروشنده های همکف برای سر کیسه کردن مشتری در میارن بلد نیستن.
سفید....کلاسش بیشتره..شیک ترم هست...خودت از نزدیک مقایسه کنی متوجه منطورم میشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)