کانفیگو واسه این گفتم چون اون موقع که ما خریدیم y580 هم که گرافیک قوی تری داشت بود ولی کیفیتو کلاس این کجا و آن تخته گوشت کجا
آره اگه بک لایت داشت که عالی میشد! ssd رو فکر کنم میخوره
کانفیگو واسه این گفتم چون اون موقع که ما خریدیم y580 هم که گرافیک قوی تری داشت بود ولی کیفیتو کلاس این کجا و آن تخته گوشت کجا
آره اگه بک لایت داشت که عالی میشد! ssd رو فکر کنم میخوره
منم الان خودم اچ پی دارم دوست من با اینکه کارت گرافیکم 6770 هستش ولی نسبت به کارت گرافیکای دیگه حتی 640 جی فورس بهتره وهمین جای تعجب داره واسه من !! من خودم با اپل که همین کارت گرافیک 6770 رو داشت مقایسه کردم واقعا بازی رو نسبت به اپل بهتر اجرا میکرد....حتی بتلفیلد3 رو تنظیمات high بیچاره اجرا کرد درحالیکه اپل فرم هاش به حدود 10 هم میرسید!!...من اصلا ازش ناراضی نیستم فقط و فقط مشکلی که باهاش داشتم یکیش دی ود دی رایترش بود که واقعا زجرم داد....یکیش هم دمای زیادشه که مال اورکلاک و ادیشن سخت افزاریه و این دمای زیاد طبیعیه....
با حرفت کاملا موافقم برند اچ پی برند شجاعیه کارت گرافیکاشو ادیشن میکنه حتی از اسم کارخونه ای هم بیشتر اورکلاک میکنه چه سی پی یو چه کارت گرافیک من اچ پی رو خیلی دوست دارم....همون بیتس که رو لپتاپمه هیچ لپتاپ دیگه ای این کارت صدارو نداره با جی بی ال هم مقایسه کردم که واقعا صدای جی بی ال نتراشیده و نخراشیده بود..ولی صدای بیتس محشره بیس و باسش واقعا عالی بود....تازه یه تکنولوزی که داره اینه که علاوه بر فینگر پرینت که واقعا جالبه حفاظت از هارددیسک وقتی از بلندی بیفته رو داره....یه تکنولوژی کول سنس هم داره که خودش موقعیتشو تشخیص میده که الان دور فن رو زیاد یا کم کنه واقعا کیفیت ساختش عالیه فقط دی وی دیش حالمو گرفته...... میخواستم همین مدل شمارو بگیرم ولی هرکی هم داره نمیفروشه مگه اینکه ازش ناراضی باشه به علت خرابی و....پس ناچار شدم در کنار لپتاپ عزیزم یه لپتاپ دیگه که نسبت به کاراییش پول کمتری رو میدی بخرم که کارمو راه بندازه شما خودتم میتونی مقایسه کنی مثلا برند ایسوس که چقدر کند تر و لش تر از اچ پی هست زمان من n53 با کارت گرافیک 635 بود ومن نخریدمش و الان هم خشحالم که اونو نخریدم میدونید چرا؟ ایسوس همه کارت گرافیکاشو از روی اینه که خرابیش کمتر باشه و اینطور وانمود کنه که محصولاتش بی عیب هستن دستی دور کلاک سی پی یو و یا حتی کارت گرافیکاشو کم میکنه این یعنی حقه بازی الان همین مدل n56 که با کرات گرافیک مدل شما یکیه ddr3 هست در حالیکه اچ پی ddr5 زده برید تو نوت بوک چک ببینید حتی جی فورس 750 ایسوس بازدهیش کمتر از اچ پی با کارت گرافیک 650 هستش واقعا از کند بودن برندهای دیگه حالم بهم میخوره راستی که تو تبلیغات آمریکاییش راست گفتن که هرکسی لایق اچ پی نیس
چون تکنولوژیهای اچ پی رو کلا هیچ برندی نداره همین الان خودم دارمش و بهش ایمان اوردم....و حتی اگه بخوام لپتاپ دیگه ای بخرم اینو تا اخر عمرم نگهش میدارم حتی فنشو با اپل هم عوضش نمیکنم چون واقعا دوسش دارم![]()
Last edited by Prince.Kourosh; 07-07-2013 at 21:51.
مرسی...----------------------------------------------------
Last edited by napelon22; 08-07-2013 at 12:50.
بعد از اینکه درایور رو ویندوز 8 نصب کردم ، تاچ پد (نشانگر ماوس )شروع کرد تو صفحه به رقصیدن !
بعد از ریستارت دیگه اصلا کار نکرد ، چه تو محیط ویندوز ؛ چه غیر از اون ...
چند تا ویندوز هم عوض کردم (win7) اما درست نشد .کلا تاچ پد از لیست سخت افزار ها پاک شده بود .نرم افزاری هم هر کاری بگید انجام دادم اما نشد . فرستادم گارانتی (سریر) اونا هم تاچ پد رو کلا عوض کردن .
Last edited by napelon22; 08-07-2013 at 13:46.
دقیقا ...
جالبه بدونین نسخه آمریکاییش بک لایت داره ...! ( دگمه اش روی F5 هست )
منم خیلی دنبال ssd بودم ... اما حداقل فک کنم 400 ، 500 واسمون آب بخوره ...
یکی دیگه از ضعفاش اینه که بدنه اش خوب کار نشده ... هم یه کم سنگینه هم یه جورایی یغوره ! (البته به اندازه کافی زیبا هســـــــت!)
نسخه امریکا و غیره نداره مال همه سفارشی آمریکاس منتها کیبورد بک لایت و صفحه FHD بصورت اپشن قابل انتخاب هست که ماها دستمون از این انتخاب کوتاهه و وارد کننده هر کانفیگی سفارش بده مجبوریم بخریم!
بله SSD اونم 120 گیگ حداقل 350 فکر کنم هست
من که از کیفیت بدنه خیلی راضیم منتها یجاش گند زده اونم در بلوری رام هست که یکم با بدنه فاصله داره!
سلام الان توی بازار dv6t-7000 فول اچ دی چند هستش؟؟ گیر میاد؟
مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دیروز یه مورد تقریبا نو رو پیداکردم(تقریبا واسه اینکه جنسش پشت ویترینی بودو تاحالا آک مونده بود) قیمتش 3400 میداد ولی بازهم ترسیدم یه جورایی که به مشکل بربخورم
full hd بود دیگه؟؟
full hd که اصلا از این مدل وارد نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)