تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 95 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به طرفداران میلان
    میلان واقعا کار بزرگی کرد
    اول بازی وقتی دیدم میلان کلی مصدوم و محروم داره حالم گرفته شد!
    ولی با همین ترکیب تقریبا نصفه و نیمه تونست خیلی عالی بازی کنه

این نسل میلان حالا اگه این دوره قهرمان نشه ولی در سال های آینده می تونه حداقل یه قهرمانی توی اروپا داشته باشه
    الان بضاعت میلان نسبت به چند سال پیش که قهرمان CL میشد واقعا کمتره و زمان می بره که بتونه دوباره به اون ترکیب رویایی اون سال ها نزدیک بشه...
    خلاصه اگه فرضا میلان در دورهای بعدی موفق نشه ، چیزی از ارزش های اون کم نمی کنه

2. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

AC Milan 2-0 Barcelona

MKV-X264 | 1280 x 720 | JSC HD | Eng/Ita/Ara/Sta | ~ 4 Mbps

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گلهای این بازی با چهـار گزارش قرار گرفته اند
    ( صدای چهارم: آمبیانس ورزشگاه )

4. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میـلان بدون کـاکـا مثـل سـاندویـچ ِ بدون نـوشـابه است

6. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلان 2 - 0 بارسا

واقعا تبریک میگم این برد بسیار با ارزش رو....

میلان دیشب فوق العاده بود و حتی تصورش رو هم نمیکردم جلوی بارسا اینطوری بازی کنه! خط دفاع و هافبک عالی بازی کردن و اجازه کوچکترین خودنمایی رو به بازیکن های بارسا ندادن و نتیجه ای که به دست اومد حاصل زحمات بازیکنان این تیم بود!

امیدوارم تو بازی برگشت هم مثل بازی دیشب عالی بازی کنن و به مرحله ی بعد صعود کنن!

8. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آلگري:گل سوم را در نوکمپ مي زنيم

سرمربي ميلان تيمش را شايسته پيروزي برابر بارسلونا دانست. او اطمينان دارد که شاگردانش مي تواننند در نوکمپ هم گلزني کنند.
    ميلان در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا دست به کار بزرگي زد و در سن سيرو بر خلاف همه پيش بيني ها بارسلونا را با دو گل شکست داد تا در آستانه صعود از اين گروه قرار گيرد.

به گزارش ايسنا،ماسيميليانو آلگري در نشست خبري بعد از بازي به ستايش از عملکرد شاگردانش پرداخت و آنها را شايسته پيروزي دانست" مي توانستيم با نتيجه اي بهتري از ميدان خارج شويم.تنها در بعضي از دقايق با مشکل مواجه شديم. از اين ناراحتم که چرا نتوانستيم گل سوم را به ثمر برسانيم. مي توانستيم با زدن گل سوم نتيجه اي درخشان به دست آوريم.به کساني که به تواناي تيم ما در بازي برگشت شک دارند خواهم گفت گل سوم را هم در نوکمپ خواهيم زد. شاگردانم نمايش بسيار خوبي داشتند و از نظر بدني در شرايط خوبي بودند. با اين بازيکنان کار سختي براي چيدن ترکيب بازي يکشنبه آينده برابر اينتر دارم.بايد اين بازي را فراموش کنيم و به جدال با اينتر فکر کنيم.

آلگري که تيمش در رقابت هاي سري A به روزهاي اوج برگشته است و الان در رده سوم قرار دارد افزود: بارسلونا با اين نتيجه بايد در بازي برگشت سراسر هجومي به ميدان رود. بدون شک بازي سختي خواهد بود.مطئنا اگر بتوانيم در بازي برگشت هم همچون بازي امشب ظاهر شويم نتيجه اي خوب کسب خواهيم کرد.

او افزود: قبل از بازي به بازيکنان گفتم که بايد در خط دفاعي سازمان يافته و با نهايت تمرکز بازي کنيم. مي دانستيم که مالکيت توپ بارسلونا بيش از 60 درصد خواهد بود. بايد مسي را منطقه جريمه دور مي کرديم و اجازه هنرنمايي به ژاوي در ميانه ميدان را نمي داديم. خوشبختانه به آنچه که مي خواستيم رسيديم و نتيجه گوياي همه چيز است. اجازه نداديم مسي جولان دهد و دروازه ما را تهديد کند. خط دفاعي نمايش خوبي داشت و با برنامه و تمرکز بازي کرد.پيش از بازي همه باخت ما را پيش بيني کردند اما من تنها کسي بودم که به عکس آن مي انديشيدم و اطمينان داشتم که بارسلونا را شکست خواهيم داد. بايد از همه بازيکنان تشکر کنم. بارسلونا در طول 90 دقيقه نتوانست به دروازه ما نزديک شود و اين دستاورد بزرگي است.

ديدار برگشت دو تيم سه شنبه 12 مارس(22 اسفند) در نو کمپ برگزار مي شود.

میدونم که میتونی "آلگری"!!!

از طرف تمامیه رئالی ها آرزوی موفقیت میکنم برای تیمتون در بازی برگشت!!

10. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

من مطمئن هستم روبرتو دی متئو یه تماسی برای سبک بازی به آلگری گرفته بود

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من مطمئنم که دی متئو هرگز همچین کاری نکرده
    اصلا بازی اینتر و چلسی در مقابل بازی میلان در برابر بارسا مقایسه نکنید. یک نگاه گذرا به آمار گواه این موضوعه
    درسته تاکتیک میلان در برابر بارسا همون آنتی تز تیکی تاکاس که موفقیتش اثبات شدس, یعنی همین که توپ بهشون بدیم و فضا رو ببندیم
    ولی میلان این کار در کلاس خیلی بالاتری انجام داد, در حالی که مالکیت توپ 65 به 35 برای بارسا بود ولی تعداد ضربات به سمت دروازه دو تیم برابر بود
    و وقتی این رو با درصد مالکیت توپ مقایسه کنی خودش گویای خیلی چیزهاست, نکته جالبتر اینکه از این ضربات درصد موفقیت یا همون ضربات در چهارچوب برای
    بارسا 33 درصد و برای میلان 75 درصد بود که خوب اینم نشان میده کیفیت حملات میلان به مراتب بالاتر بوده. میلان در کل 25 درصد از کل ضرباتش و 33 درصد از ضربات
    داخل چهارچوبش به گل تبدیل شد در حالی که بارسا موفق به گل زنی نشد. وقتی همه اینها رو کنار هم قرار بدی پر وتضحه که میلان در فاز تهاجمی نه تنها پا پس نکشیده بود
    بلکه خیلی بهتر و برنده تر از بارسا هم عمل کرد.
    بنابراین نمیشه میلان رو مثلا با چلسی مقایسه کرد که در اون بازی چک با چند سوپر سیو تیم نجات داد و بارسا کلی موقیعت خطرناک ایجاد کرد.
    دیشب ترکیب و تاکتیک میلان برای بستن بارسا و شکست دادنش بسته شده بود و انصافا جواب داد.

اینم کامنت یک طرفدار میلان در سایت گل که واقعا جالب بود, من که کلی خندیدم گفتم شما هم کمی حال کنید:

13. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من مطمئن هستم روبرتو دی متئو یه تماسی برای سبک بازی به آلگری گرفته بود
    مخالفم !

اگه چلسی هیدینک رو بگی یه چیزی ولی در چلسی بارسای پارسال , بارسلونا در بازی رفت 6 موقعیت مسلم گلزنی داشت ولی دیشب اصلآ موقعیتی ایجاد نکرد .مثل بازی با چلسی 2009 که اونجا فقط با یک شوت تونستن از دست چلسی هیدینک فرار کنن !!

واقعآ دیشب میلان فوق العاده بازی کرد و هیچ فضایی به بازیکنای تکنیکی بارسا نداد علاوه بر دفاع خوبش موقعیت های گلزنی خوبی هم روی دروازه بارسا ایجاد کرد ...

15. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مخالفم !

اگه چلسی هیدینک رو بگی یه چیزی ولی در چلسی بارسای پارسال , بارسلونا در بازی رفت 6 موقعیت مسلم گلزنی داشت ولی دیشب اصلآ موقعیتی ایجاد نکرد .مثل بازی با چلسی 2009 که اونجا فقط با یک شوت تونستن از دست چلسی هیدینک فرار کنن !!

واقعآ دیشب میلان فوق العاده بازی کرد و هیچ فضایی به بازیکنای تکنیکی بارسا نداد علاوه بر دفاع خوبش موقعیت های گلزنی خوبی هم روی دروازه بارسا ایجاد کرد ...
    میلان دیشب به سبکی که مورینیو در بازی رویایی اینتر - بارسا ارائه داد نزدیک بود تا سبک بازی تیم دی متئو!!!
    در ضمن دی متئو در حالی تونست بارسلونا رو ببره که 2 تا بازی با رئال مورینیو انجام داده بود و شدیدا خسته بود!!!
    دی متئو در حالی توسنت بارسلونا رو ببره که مورینیو یک جزوه ی چندین صفحه از آنالیز خودش در مورد بارسا به آبراموویچ داده بود و با اتکا به اون آنالیز بی نظیر تونستند غلبه کنند به بارسا....
    به نظرم دی متئو در جایگایی نیس که بخواد به کسی مشاوره بده!اون یک جام هم با مشاوره های مورینیو برد!!!
    آلگری تیمشش شدیدا دست و پا بسته بود از نظر مهره و روحیه....
    با اینحال کار بسیار بزرگی و ستودنی کرد!!!
    به عنوان یه رئالی یا بهتر بگم به عنوان یه مورینیویی امیدوارم به همین اندازه در نیوکمپ هم موفق باشه آلگری و شاگردانش...
    میلانی ها بدونن تنها نیستند...ما رئالی ها هم آرزوی پیروزی میکنیم براتون از صمیم قلب .....

17. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خیلی جالبه طرفدارای بارسا دارن از داوری صحبت میکنن بازی سال قبل بارسا-میلان در نیوکمپ و اون پنالتی مضحکی که داور بهشون هدیه داد رو یادشون رفته خیلی جالبه صحنه ای واضح تر از این در بازی با سویا در حالی که 1-2عقب بودن بازیکن تیمشون توپ با دست میندازه زیر پاش همون توپ منجر به گل میشه اونجا همه چی عادی بوده مثل بازی معروفشون با چلسی که اونجا هم همه چیز طبیعی بود
    Last edited by clau; 22-02-2013 at 00:20.

19. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •