تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 53 از 325 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    این کتاب فاز کتاب تست هست دیگه ؟
    از کتاب انرژی اتمی بهتره ؟
    این معلمی که ماباهاش کلاس داریم تو آموزشگاه میگه فقط انرژی اتمی بخرین.
    اما ایو یه بررسی میکنم شاید بهتر باشه چون یکی دو جا ازش تعریف شنیدم.
    هم اموزش میده هم تست داره نمیدونم حالا شما کلاس کنکور میرین شاید انرژی بهتر باشه با توجه به شرایط شما!!

خودتون سبک سنگین کنین....موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان برای درس های شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی تجربی چه کتاب هایی بگیرم؟
    این سی دی ها و کتاب های پژوهندگان راه دانش چطوره؟ تاثیرش چقدره؟
    من کلاس نمیتونم برم لطفا چند تا کتاب برای تجربی خودتون بگین که مفید باشه
    اصولا به این سی دی ها اعتقادی ندارم!!و اما:
    برای شیمی2 مبتکران،شیمی 3وپیش1و2 هم یا مبتکران یا خیلی سبز هردو خوبن ولی از نظر من مبتکران تست!

برای فیزیک فار،خیلی سبز و گاج ودر سطح بالاتر الگو خوبن خودت از بین این خوبها یکی رو انتخاب کن ولی از نظر من فار!

ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماه

این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.

ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!

اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!

بهترین کتابهای زیست بدون شک!
    همایش زیست نشر دریافت
    تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!

بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.

پیروز باشید

3. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان این فلوکستین طریقه مصرفش چجوریه ؟ مثلا هر روز (روزایی که میرم مدرسه و خوابم میاد) ازش موقع صبحانه یکی بخورم دیگه موقعی که تو مدرسه هستم خواب آلودگی ندارم ؟

این یک سال رو باید درس بخونم به اندازه تموم این 12 سال که هیچی نخوندم.

قهوه راهکار مناسبی هست اما من از قهوه خیلی بدم میاد خواهشا راهنمایی بکنین در مورد همین قرص.
    قلمچی ثبت نام کردم.گزینه 2 هم میخوام ثبت نام کنم.
    برنامه هاش تداخل نداره ؟
    من احساس می کنم شما با عرض پوزش البته یکمی جوگیر شدی
    داداش مگه میخوای کوه بکنی؟؟؟گیرم 12 سال نخونده باشی نباید که خودتو نابود کنی....تو این یه سال اگه تا قبلش هیچی هم نخونده باشی راحت میتونی بهترین رشته رو قبول شی....من دیدم که میگم....
    خب میریم سراغ سوالات...
    1-اکیدا توصیه میکنم اگه افسرده نیستی به هیچ عنوان سراغ فلوکستین نری.... این دارو ضد افسردگیه و اثرات جانبی داره( اختلال خواب واختلالات دیگه که یه سرچ بزنی میفهمی....) ممکنه شمامثلا کمتر بخوابی اما تو اون مدتی که اضافه بیداری خسته ای و نمیتونی درس بخونی....
    قهوه رو هم بی خیال....اثر نداره...گفتم که به هیچ عنوان سمت این چیزا نرو همش فیلمه....
    2-چرا میخوای قلمچی و گزینه دو رو با هم امتحان بدی؟؟؟شما به یکیش هم نمیرسی جه برسه به هر دوتاش...اکید توصیه میکنم فقط یه آزمون رو شرکت کنی...چون مثلا شما میخواید فصل 3 فرضا ادبیات رو واسه قلمچی امتحان بدی یهو میبینی گزینه دو فصل اوله.... پارسال هر 6 هفته یکبار با هم همزمان میشدن الآن رو نمیدونم

برای رسین به موفقیت باید راه صحیح رو درست برید ....

5. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا چنتا دبیر خوب واسه حسابان و دیف تو سطح تهران معرفی میکنین؟یعنی در واقع آموزشگاهش دیگه،هزینشم لطفا بگین
    سوال دوم درمورد گزینه 2 هس
    این سی دی و جزو های گزینه دو که میدن خوبن؟
    یه سال یادمه گفتن اگه جامع هاشو ثبت نام کنید همه سی دی هاو جزوهای آزمونای قبلشم بهتون میدن،هر سال همین کارو میکنن؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اصولا به این سی دی ها اعتقادی ندارم!!و اما:
    برای شیمی2 مبتکران،شیمی 3وپیش1و2 هم یا مبتکران یا خیلی سبز هردو خوبن ولی از نظر من مبتکران تست!

برای فیزیک فار،خیلی سبز و گاج ودر سطح بالاتر الگو خوبن خودت از بین این خوبها یکی رو انتخاب کن ولی از نظر من فار!

ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماه

این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.

ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!

اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!

بهترین کتابهای زیست بدون شک!
    همایش زیست نشر دریافت
    تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!

بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.

پیروز باشید

مرسی دوست من :x
    برای درس های ساده مثل دین و زندگی و ادبیات و... کتاب کمک درسی هم لازمه؟ یا فقط خود کتاب و تست؟

+

یه نکته ای که خیلی تو زهنمه اینه که چند سال از درس و مدرسه دور بودم و نمرات دبیرستانم هم زیاد خوب نبود حالا میخوام بدونم تو کنکور چقدر معدل تاثیر داره ؟ الان من دارم خوب میخونم ولی میترسم این معدله مشکل ساز بشه!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای درس های ساده مثل دین و زندگی و ادبیات و... کتاب کمک درسی هم لازمه؟ یا فقط خود کتاب و تست؟

+

یه نکته ای که خیلی تو زهنمه اینه که چند سال از درس و مدرسه دور بودم و نمرات دبیرستانم هم زیاد خوب نبود حالا میخوام بدونم تو کنکور چقدر معدل تاثیر داره ؟ الان من دارم خوب میخونم ولی میترسم این معدله مشکل ساز بشه!
    دوست عزیز معدل به هیچ دردی نمیخوره من معدلم 19.73 بود هیچ تاثیری نداشت...یکی از رفیقام معدلش 20 بود رتبش هم زیر 100 شد برا اون هم تاثیر نداشت... کلا سرکاریه....

9. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

تو کنکور از لگاریتم تو چه حد و اندازه ای سوال میاد؟ در حد همون چهارتا فرمول ریاضی دو؟ یا مثلا ازمون حل نامعادلات لگاریتمی رو هم انتظار دارن؟ یا حتی محاسبه مفسر و مانتیس؟! (این آخری رو شوخی کردم.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    این کتاب فاز کتاب تست هست دیگه ؟
    از کتاب انرژی اتمی بهتره ؟
    این معلمی که ماباهاش کلاس داریم تو آموزشگاه میگه فقط انرژی اتمی بخرین.
    اما ایو یه بررسی میکنم شاید بهتر باشه چون یکی دو جا ازش تعریف شنیدم.
    ببين اگه معلمت خوبه و درسو راحت ميفهمي نيازي به فار نداري فار مثه يه معلمه ..كتاب مفصل و خوبيه ولي تست كم داره ....نميشه گفت از ان÷ي اتمي بهتره يا نه چون دوتا سبك متفاوت هستن.

دوستان برای درس های شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی تجربی چه کتاب هایی بگیرم؟
    این سی دی ها و کتاب های پژوهندگان راه دانش چطوره؟ تاثیرش چقدره؟
    من کلاس نمیتونم برم لطفا چند تا کتاب برای تجربی خودتون بگین که مفید باشه
    كتاب برايه درس هايي كه گفتين بار ها تويه همين انجمن مورده بحث قرار گرفتن با يه جستجو راحت ميتوني كتابه مورده نظرتو پيدا كني
    در مورده سي دي هم اطلاعي ندارم

دوست عزیز معدل به هیچ دردی نمیخوره من معدلم 19.73 بود هیچ تاثیری نداشت...یکی از رفیقام معدلش 20 بود رتبش هم زیر 100 شد برا اون هم تاثیر نداشت... کلا سرکاریه....
    اينو اون وقت از كجا ميگيد؟ مگه ميشه تاثير نداشته باشه؟ تو كارنامه ي كنكور جلويه درسايي كه ستاره زده يني تاثيره اون نمره برات اعمال شده ديگه!!!برايه من كه رياضي و فيزيكم ستاره دار بود...
    ضمنا وقتي خوده سازمان ميگه 25%تاثير مثبت داره ديگه بحثي توش نيست..

تو کنکور از لگاریتم تو چه حد و اندازه ای سوال میاد؟ در حد همون چهارتا فرمول ریاضی دو؟ یا مثلا ازمون حل نامعادلات لگاریتمی رو هم انتظار دارن؟ یا حتی محاسبه مفسر و مانتیس؟! (این آخری رو شوخی کردم.)
    از لگاريتم فك كنم 2 تا سوال مياد...سوالاش هم نميشه گفت چه جوري مياد يه سال آسونه يه سال يه كم ميپيچونن...اگه كتابه 30 سال رو ديده باشين فك كنم خيلي وقت باشه نا معادله نيومده باشده....
    كلا كنكور زياد قابل پيش بيني نيست

داره خودمونی میشه RezaPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

میشه بگید از کدوم کتابفروشی تو تهران می تونم کتابای درسی دوم دبیرستان(89) و سوم دبیرستان(90) رو بگیرم

خواهشا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

+

برای دینی نظر من اینه که یه ایات الگو بگیر+کتاب درسی رو چندین بار بخونی برای دینی کافیه و از این کتب جامع نیاز نیس چون همون ایات تستای سراسری ایات رو داره تازه بعد از عید تو ازمون هایی که از خودت میگیری با دور دنیا گاج تمام تستای کنکور دینی رو میزنی!!!

اما برای ادبیات باید کتابای مبحثی بگیری ازنظر من!!مثل کتب هامون سبطی و الگو و ساجدی و..

برای معدل هم زیاد نگران نباش جدی میگم تو اگه کنکورو خوب بدی تاثیر نداشتن معدل از بین میره اصلا چیز مشکل سازی نیس.

نگران نباش...

14. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •