yek maho nim dg
yek maho nim dg
سلام خدمت دوستان
متاسفانه دیروز عصر برای تبلت من یه همچین مشکلی به وجود اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با تحقیقاتی که کردم این مشکل برای درصدی از تبلت های نکسوس اتفاق میفته که از شانس بد نصیب منم شد و غیر قابل تعمیر هست,اما خب خوشبختانه حداقل گارانتی(آواژنگ) داره و از اونجایی که قابل تعمیر نیست قاعدتا باید با یه نو و سالمش تعویض بشه.حالا چنتا سوال داشتم:
1-آیا زمانی که تبلت خودش پیغام آپدیت میده و آپدیت میشه به ورژن جدید و به اصطلاح به شکل OTA آپدیت میشه, گارانتی باطل میشه؟(تبلت من لاک و آنروت هست در حال حاضر!)
2-دیروز عصر که این مشکل پیش اومد(تا ظهرش همه چی ردیف بود)ورژن اندروید دستگاه 4.2.2 بود ولی بعد از ایجاد این مشکل تصمیم گرفتم به 4.3 آپدیت کنم(خود تبلت پیغام آپدیت داده بود).حالا سوالم اینه که یه موقع آواژنگ نیاد همینو بهانه کنه که نباید آپدیت میکردین و اپدیت باعث ایجاد مشکل شده؟!(البته این سوال در ادامه و مکمل سوال اولم هست ولی برای مطمئن شدن گفتم مطرح کنم)
3-دوستانی که در مورد گارانتی آواژنگ "اطلاعات دقیق و درست"دارن میشه لطفا بگن که زمانی که دستگاهی شامل گارانتی هست و ایرادی که داره غیر قابل تعمیره, ایا شرکت فقط یک تبلت نو و سالم به جاش میده یا امکان دریافت وجه تبلت با توجه به ارزش و قیمت روز اون هم وجود داره؟منظورم اینه که حق انتخابی هست بین این 2 یا نه؟
اینم یه مورد دقیقا مثل مورد من:
با سپاس
Last edited by Dim0; 02-08-2013 at 12:34.
دوست عزیز برای من عکس باز نشد
میشه لطف کنید یه جا دیگه آپلود کنید ؟
آخه نمیدونم دقیقا چه مشکلی واسه تبلت شما رخ داده
آپدیت کردن گارانتی رو از بین نمی بره
فقط روت کردن و نصب کرنل های غیر رسمی گارانتی رو از بین میبره
تازه اونم میشه با آنروت کردن دوباره گارانتی رو باز گردوند
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوست گرامی ممنونم از پاسخ شما, جای دیگه عکس رو آپلود کردم:
با سپاس
یعنی وقتی که 4.2.2 بود
اون خط هم نبود ؟
اگه اینجوری باشه که نرم افزاریه
اون خط توو تمام صفحات میاد ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تا ظهر دیروز که 4.2.2 بود اون خط وجود نداشت ولی طرفای ساعت 6-7 که رفتم سراغش باهاش کار کنم دیدم این خط روش افتاده و بعد گفتم شاید اگه به 4.3 اپدیت کنم این مشکل برطرف بشه که متاسفانه نشد و در تمام صفحات هست حتی وقتی تبلت داره بوت میشه هم وجود داره.
اینم یه مورد دقیقا مثل مورد من:
Last edited by Dim0; 02-08-2013 at 12:33.
دوستان من میخوام یه تبلت تا 1200000 تا 1300000 بخرم که به این مدل نکسوز 7 رسیدم که نداشتن دوربین دلمو زد.حالا میخوام ببینم به نظر شما اگه بیاد ایران قیمتش چقد میشه.اخه میخوام ببینم اگه قیمتش بالاتر از 1300 میلیون بشه پس همین الان بالاخره یه چیزی بگیرم.و اگه که نه پس صبر کنم تا یه مهه دیگه تا وارد بشه.
شما الان با 1400 میتونی ایپد مینی 32 گیگ وای فای بگیری !
دم شما گرم حل شد ! اما پوستم کنده شد ...
برای دوستانی که ممکنه به مشکل بخورن این پیج طلاست !
این مشکل شما رو من چند جا دیگه دیده بودم ولی واسه اون همین جوری یه دفعه شده بود ربطی به اپدیت نداشت
![]()
Last edited by supermax15; 03-08-2013 at 00:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)