سلام دوستان.
کسی راهی می شناسه واسه پایین آوردن سطح دشواری بازی (difficulty) بدون این که از اول بازی رو شروع کنیم؟ آخه بعضی جاهاش خیلی سخته، دیگه داره می ره رو اعصاب!
سلام دوستان.
کسی راهی می شناسه واسه پایین آوردن سطح دشواری بازی (difficulty) بدون این که از اول بازی رو شروع کنیم؟ آخه بعضی جاهاش خیلی سخته، دیگه داره می ره رو اعصاب!
سلام من رو 2 گیگ ddr3 و گرافیک hd4830 1 gig gddr3
وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه مشکی میمونه و وارد بازی نمیشه
تو task manager هم task مکس پین سی پی یو یوزجش 90 درصد هس و مموریشم رو 400 هس .
آیا رم 2 گیگ کاففی نیس واسه اجرا بازی ؟
برو به این ادرس Documents\Rockstar Games\Max Payne 3
فایل graphics رو با نوت پد باز کن
این خط رو پیدا کن <DirectXVersion value="2"/>
2 رو به 0 تبدیل کن
اگه درس نشد بقیه خط ها رو عددش رو کم کن
شما تو پوشه پروفایل نگاه کن ببین چندتا پوشه هست؟ اسمشون چیه ؟
یه دونه پوشه بیشتر نیست. اسمشم اینه 010FE371
کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید ،حل میشه ...
البته گرافیکتون واسه این بازی ضعیفه....
کسی بازیرو رو هارد تموم کرده (PC) ؟ سیوشو میخواسم...
با تشکر از هیچ کس که راهنمایی نکرد عرض کنم هر کس مشکل گیر کردن در صفحه لودینگ LOADING رو داره دلیل اصی اون لاگین نشدن به SOCAIL CLUB هست فقط کافیه در ویندوز 7 به Control Panel رفته و گزینه Programs and Features را انتخاب کرده و در قسمت چپ صفحه بر روی گزینه Turn Windows Features On Or Off را انتخاب و تیک Microsoft .NET Framework 3.5 را بردارید یا بگذارید و سپس بازی را دوباره اجرا کنید.
آقا دستت درد نکنه
نمی دونم چکار کردم که قبلاً نکرده بودم، ولی الأن درست شد
یکسری دوباره بازی رو پاک کردم و درایو c رو دیفرگ کردم و بعد از اول نصب کردم و ... درست شد
فقط یک سوال:
این dlc چی هست؟
یدونه پوشه با این اسم توی فولدر کرک بود که کپیش کردم ولی یدونه پوشۀ دیگه دارم توی دی وی دی 4 که اسمش هست: DLCADDONS
حجمش 335 مگ هستش و توش یدونه پوشه هستش با نام cemetery-pack توی این پوشه هم پوشۀ دیگه ایی هست با نام platform
که توی این سه تا پوشۀ audio , data , level هستش،
توی محل نصب بازی هم تو قسمت:
dlc>cemetery_pack
یدونه پوشه با نام platform هست
میگم اون پوشۀ platform موجود در دی وی دی 4 رو با این پوشۀ platform موجود در محل نصب بازی عوض بکنم؟
![]()
یک سری ایتم هارو یا چیز های دیگه رو به بازی اضافه میکنه ! اره میتونی
ولی برای من تو خود پوشه اصلی محل نصب بازی یک پوشه به اسم dlc هست من همون پوشه اصلی میریزم برا من نسخه بلک باکس هست
G:\Black_Box\Max Payne 3\dlc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)