به 100 نفر اول که I9300 رو با گارانتی بخرن یک GALAXY FIT جایزه دادن! بین 10 نفر اول هم باز قرعه کشی کردن و به یک نفر NOTE دادن! بین 10 نفر دوم قرعه کشی کردن و یک S2 دادن!
به 100 نفر اول که I9300 رو با گارانتی بخرن یک GALAXY FIT جایزه دادن! بین 10 نفر اول هم باز قرعه کشی کردن و به یک نفر NOTE دادن! بین 10 نفر دوم قرعه کشی کردن و یک S2 دادن!
باز ۵۰ تومان دیگه ارزون شد و به ۱.۲۴۰ رسید
با اینکه یک هفته هست گوشی رو دارم اما هر کار میکنم ان قیافه نچسبش به دلم نمیشینه!! میومد بیست گرم فلز تو گوشی میذاشت بخدا کسی نمیگفت چرا سنگینه! من نمیدونم گوشی به این خدایی، با این همه کارکرد فوق العاده چرا این طراح های سامسونگ یه کم به مخ خودشون فشار نیاوردن و جای این گوشی پلاستیکی یه چیز درست حسابی بدن! در باتری رو که باز میکنم یاد اسباب بازیهایی که از تو لپ لپ درمیاد میفتم از بس جنس مسخرهای داره! حالا هی سامسونگ بیاد بگه از فلان ترکیب استفاده شده و غیره! بابا جون، آشغاله جنسش، هر چی هم میخواد بگید! (آخیش، یه کم خالی شدم)
اون svoice خنگ هم ظاهرا وقتی نت فعال باشه جواب میدن! آخه من اگه بخوام بلوتوث رو فعال کنم نت میخوام چکار! شاید هم میشه بدون نت باهاش کار کرد و من خبر ندارم! اگر کسی میدونه بگه که هی باهاش ور نرم این قیافه عقب افتادش اعصابم رو خرد کنه!
یه ریویو براش مینویسم که سامسونگ از سال بعد خواست گوشی بزنه قبلش بیاد با خودم مشورت کنه![]()
آره واقعا جا داشت بهتر طراحی شه!
این دستیار های صوتی همشون به نت نیاز دارن سیری هم همینطوره تو اس دو هم وویس تاکش به نت نیاز داشت
همشون برای کار کرد نیاز به اینترنت دارن
روی لهجه هم خیلی حساس هستند ، و همچنین صدای محیط (90 درصد دستورایی که بهش میدم میگه نمیفهمم چی میگی)
من تفاوت خاصی بین Svoice و voice talk ندیدم ، جفتشون یکی هستن تقریبا
برای ما ایرانی ها که کلا هیچ کاربردی نداره !
امروز تو علاالدین 1160 سفید
1230 آبی
جالبه همکف اون رنگ جدیدش(نمی دونم چه رنگیهفکر کنم طوسی پر رنگ بگیم بهتره) رو هم دیدم ولی طبقات بالا کسی نداشت
هر کاری کردم (واسه تجربه) بخرم نشد تو چند تا مغازه گرفتم دستم ولی نمی دونم چرا حس یه گوشی های اند 1200 ی رو به آدم نمیده
واقعا اون موقع که اس2 رو خریده بودم تا یه مدت تو کما بودم![]()
یه وعده به همه دوستان هم بدم
قراره گوشی 4X HD به دستم برسه
امروز از نزدیک هم باهاش کردم، جدا چیز جالی بود، حداقل مثل اسن اس ۳ بیریخت نبود! البته محتویات رو دیگه نمیدونم!
میخوام برای اولین بار در ایران و شاید هم جهان! این دو تا رو از نزدیک با هم مقایسه کنم
پس منتظر یک مقایسه داغ داغ باشید
یه مقایسه هایی بین 4X HD و S III اینجا هست:
+
LG 4X HD هم به نظر چیز جالبی میاد. کیفیت صفحش که خیلی توپـــه.
وقتی نور هر دو تا موبایل Full باشه، نور و درخشندگی LG بیشتره.
![]()
Last edited by poonel; 21-06-2012 at 01:18.
مرسی عزیز از لینکت
حالا من سعی میکنم مقاله ای که در این ارتباط مینویسم حتی کامل تر هم باشه
این هم اولین عکسی که از مدل سفید 4x انداختم. البته برای مقایسه از مشکی اون استفاده میکنم
![]()
1:بنظر میاد نور S3 روی 100% نیست! از روی ترکیب رنگ این رو میگم!(2 ساله از گوشی با صفحه SUPER AMOLED استفاده میکنم فکر کنم بتونم اینو تشخیص بدم!)
2:یک نظر هم در انجمن این گوشی عجیب غریب دادم که اینجا هم کپی میکنم:
بی خیال! بنظر میاد با خط کش طراحی شده! فقط گوشه هاشو کمی با سمباده ساییدن!!
واقعا بنر شما طراحی این بهتر از S3 هست؟![]()
دوستانی که میگن صفحه های خازنی با حرارت =)) کار میکنه بد نیست یه بار با پشت قاشق یا سکه امتحان کنن ببینن کار میکنه.حتی اگه اجسام فلزس سرد سرد سرد هم باشن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by mahdi ahmadi; 21-06-2012 at 10:21.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)