بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.
بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.
سلام
قصد خرید یه Led FullHd رو دارم تا نهایت هزینه 2400 تا 2700
چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدید؟؟؟
دوست عزیز
با این مقدار یا یکخورده بیشتراین مدل را میتوانید بخرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حس و حال شگفت آور ال ای دی های سری 6 را تجربه کنید. جهان جدید و هیجان انگیز تلویزیون های هوشمند سرگرمی های خانگی را متحول می سازند و سیستم اسمارت هاب تعبیه شده در آنها به شما اجازه تعامل با تلویزیون را می دهد. همه کار از گشت و گذار در اینترنت گرفته تا تماشای عکس یا فیلم راحت تر از گذشته انجام شده و لذت بخش تر می باشد. معرفی قابلیت مشاهده سه بعدی و طراحی منحصر بفرد جنبه سرگرمی سیستم را تقویت کرده و به شما اجازه می دهد تا پا به جهان مجازی بگذارید. کیفیت فوق العاده واقعی تصاویر سه بعدی ال ای دی های سری 6 بی نظیر است و فیلم ها، بازی ها و تمام برنامه های چندرسانه ای مورد علاقه خویش را به نحو غیرقابل باوری از نو تجربه خواهید کرد.
مشخصات کلی :
اطلاعات کلی: LED - سایز 40 اینچ
مشخصات تصویر: تکنولوژی سه بعدی کیفیت تصویر Full HD
مشخصات صدا: 2 عدد بلندگوی 10 وات
تیونر تلویزیون: ----T - تصویر در تصویر
ورودی ها: HDMI - USB - Component - Composite - LAN
امکانات: OSD Language - تله تکست - بازی
قیمت : 2750000 تومان | گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) | تلویزیون هوشمند LED | سایز 40 اینچ | پنل Full HD | تکنولوژی سه بعدی | دارای گیرنده دیجیتال داخلی |
من روی انگلیس گذاشتم ولی گوگل مپ را توی اپس پیدا نکردم؟! البته نرم افزارهای دیگه هست که خوبند ولی نیاز به لوازم جانبی هستاگر دوستان کشورهای دیگه را هم تست کردند اعلام کنند بهترین کشور کدوم هست.
والا من اخیرا تست نکردم قدیما بودش. کلا کشورهای غیر انگلیسی زبان که اپ هاش به درد ما نمی خورن می مونن همین انگلیس و شیطان بزرگو استرالیا و ...
با تغییر کشور مشکل ...لتر هم رفع میشه؟
نه. برای همین اپ هایی مثل ف.ب و یوتوب به درد نمی خورن.
دوستان 6950 خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT؟؟
میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT
![]()
دوست عزیز
کابل AV سیم زرد را به VIDEO که اول سمت راست تصویر است وصل می کنید و کابل سفید وقرمز را به سوکت سفید و قرمز سمنت چپ تصویر وصل می کنیدهمان جا که نوشته AUDIO
خوب من av میخوام من صدا رو میخوام منتقل کنم این کارو که میکنم وسایل دیگه صداش روی بلند گو ها نمیره میخوام صدارو انتقال بدم به سینمای خانگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)