تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 72 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مطمئنید که با تغییر کشور مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ برا تغییر بهترین کشور کدومه؟ اصلا برنامه های کشورای دیگه خیلی ارزش دارن که اینکارو بکنم؟
    بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یه Led FullHd رو دارم تا نهایت هزینه 2400 تا 2700
    چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدید؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یه Led FullHd رو دارم تا نهایت هزینه 2400 تا 2700
    چه مدلی رو بهم پیشنهاد میدید؟؟؟
    دوست عزیز
    با این مقدار یا یکخورده بیشتراین مدل را میتوانید بخرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حس و حال شگفت آور ال ای دی های سری 6 را تجربه کنید. جهان جدید و هیجان انگیز تلویزیون های هوشمند سرگرمی های خانگی را متحول می سازند و سیستم اسمارت هاب تعبیه شده در آنها به شما اجازه تعامل با تلویزیون را می دهد. همه کار از گشت و گذار در اینترنت گرفته تا تماشای عکس یا فیلم راحت تر از گذشته انجام شده و لذت بخش تر می باشد. معرفی قابلیت مشاهده سه بعدی و طراحی منحصر بفرد جنبه سرگرمی سیستم را تقویت کرده و به شما اجازه می دهد تا پا به جهان مجازی بگذارید. کیفیت فوق العاده واقعی تصاویر سه بعدی ال ای دی های سری 6 بی نظیر است و فیلم ها، بازی ها و تمام برنامه های چندرسانه ای مورد علاقه خویش را به نحو غیرقابل باوری از نو تجربه خواهید کرد.
    مشخصات کلی :
    اطلاعات کلی: LED - سایز 40 اینچ
    مشخصات تصویر: تکنولوژی سه بعدی کیفیت تصویر Full HD
    مشخصات صدا: 2 عدد بلندگوی 10 وات
    تیونر تلویزیون: ----T - تصویر در تصویر
    ورودی ها: HDMI - USB - Component - Composite - LAN
    امکانات: OSD Language - تله تکست - بازی

قیمت : 2750000 تومان | گارانتی سام سرویس (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) | تلویزیون هوشمند LED | سایز 40 اینچ | پنل Full HD | تکنولوژی سه بعدی | دارای گیرنده دیجیتال داخلی |

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله تست کردم مشکلی نیست فقط اگر مثلا بذارید رو یه کشور انگلیس به برنامه های ایران دسترسی ندارید در عوض یه سری برنامه ها مثل نقشه گوگل به لیست اضافه میشه.
    من روی انگلیس گذاشتم ولی گوگل مپ را توی اپس پیدا نکردم؟! البته نرم افزارهای دیگه هست که خوبند ولی نیاز به لوازم جانبی هست اگر دوستان کشورهای دیگه را هم تست کردند اعلام کنند بهترین کشور کدوم هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من روی انگلیس گذاشتم ولی گوگل مپ را توی اپس پیدا نکردم؟! البته نرم افزارهای دیگه هست که خوبند ولی نیاز به لوازم جانبی هست اگر دوستان کشورهای دیگه را هم تست کردند اعلام کنند بهترین کشور کدوم هست.
    والا من اخیرا تست نکردم قدیما بودش. کلا کشورهای غیر انگلیسی زبان که اپ هاش به درد ما نمی خورن می مونن همین انگلیس و شیطان بزرگ و استرالیا و ...

7. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با تغییر کشور مشکل ...لتر هم رفع میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با تغییر کشور مشکل ...لتر هم رفع میشه؟
    نه. برای همین اپ هایی مثل ف.ب و یوتوب به درد نمی خورن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان 6950 خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT؟؟
    میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
    میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان 6950 خروجی AV OUT نداره یا AUDIO OUT؟؟
    میخوام سینمای خانگی قدیمی وصل کنم که فقط دو فیش قرمز و سفید ورودی AV رو داره به کدوم قسمت وصل میشه من توی دفترچه چیزی در مورد خروجی دوف یش قرمز و سفید چیزی ندیدم یه قسمت کانپونتت داره و یه قسمت AUDIO VEDIO که با کامپونتت مشترک هست
    میخوام هر دستگاهی که به تلویزیون وصل صداش از سینما خانگی بیاد پشت تلویزیون از AV IN صحبت کرده نه از AV OUT

دوست عزیز

کابل AV سیم زرد را به VIDEO که اول سمت راست تصویر است وصل می کنید و کابل سفید وقرمز را به سوکت سفید و قرمز سمنت چپ تصویر وصل می کنیدهمان جا که نوشته AUDIO

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز

کابل AV سیم زرد را به VIDEO که اول سمت راست تصویر است وصل می کنید و کابل سفید وقرمز را به سوکت سفید و قرمز سمنت چپ تصویر وصل می کنیدهمان جا که نوشته AUDIO
    خوب من av میخوام من صدا رو میخوام منتقل کنم این کارو که میکنم وسایل دیگه صداش روی بلند گو ها نمیره میخوام صدارو انتقال بدم به سینمای خانگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •