دوستان بین این دو تا چی؟
میگن پارس ای ال ایکس زانتیا موتوره؟!
دوستان بین این دو تا چی؟
میگن پارس ای ال ایکس زانتیا موتوره؟!
آقا به نظرتون پارس elx موتور l4 به صرفه تره یا پارس lx موتور tu5 ؟ (به صرفه منظورم از همه لحاظ)
میشه یه مقایسه مختصر و مفید انجام بدید اینجا و مشخصات و امکاناتی که اینو اون دارن و نسبت به هم ارجح هستند رو دربارشون نظر بدید؟
مرسی.
دیگه 206 چه معمولی چه صندوق دار تولید و فروش نمیشه؟!
آخه تو سایت فروش نداره!!
ممنون
دوستان به این 2 تا جواب!
متشکر
مقايسه پارس ELX با 405 SLX اصلا درست نيست چون ELX كاملا برتره.
اگر قدرت و شتاب رو در نظير نگيريد خب موتور TU5 موتور مقاوم تر و بسيار كم مصرف تري هست و گزينه بهتريه ولي تو قدرتو شتاب قابل رقابت با موتور زانتيا نيست. پارس LX از تو دورزي كاملا جديد بهره ميبره كه انصافا بسيار زيباست و مزيتي كه ELX نسبت به LX داشت اين بود كه ترمز ABS و EBD و ايربگ راننده داشت كه خوشبختانه ايران خودرو هر سه مورد رو روي LX نصب كرد و الان برتريه ELX موتور پر قدرتش و برقي بودن صندلي ها + ترمز عقب ديسكي هست.
206 توليدش قطع نشده و كمي محدود شده.دیگه 206 چه معمولی چه صندوق دار تولید و فروش نمیشه؟!
آخه تو سایت فروش نداره!!
براي خريد 206 در مدل هاي V8 - V20 - V10 - V9و تيپ 2 و تيپ 5 به نمايندگي هاي ايران خودرو مراجعه كنيد.
دوست عزیز 405 SLX با موترو قدیمی XU7 داریم و 405 SLX با موتور TU5 هم داریم شما کدام رو مد نظر دارین؟
پارس ELX صفر کیلومتر یا کارکرده؟
ELX موتورش زانتیا 1800 CC با 16 سوپاپ هست.
اینارو مشخص کنید تا بشه مقایسه انجام داد.
مرسی. اما بالاخره جمع بندی چی شد؟ فقط در نهایت همون پر قدرت بودن موتور elx و برقی بودن صندلی ها و ترمز عقب شد؟ خب من میخوام نسبت به قیمت این دو ماشین، ببینم میصرفه مثلا elx بگیرم با این امکانات و موتور پرقدرت، اما در عوض قیمت بیشتر و مصرف سوخت بیشتر؟ و بر عکس...
راستی من اصلا درباره 405 slx نپرسیده بودما..![]()
آهان اون دوستمون درباره slx پرسیده بودن. الان دیدم. اوکی.
یه جوری میگید پر قدرت من میترسم.
فقط 2 اسب بخار تفاوت قدرت بین این دو خودرو هست.
موتور TU5 به مراتب مصرف سوختش از موتور XU7/L4 پارس ELX کمتر هست.
شتابگیری ELX به مراتب سریعتر هست و خدایی عملکردی که از خودش طی این سالها برجای گذاشته
عالی بوده.
سیستم هوشمند ELX هم میتونه مزیتی باشه ( همون سیستم هوشمنید که روی سمند هم هست )
اما صدای موتور ELX به مراتب نسبت به موتور TU5 بیشتر به اتاق وارد میشه .
رنج قیمت هم به هم نزدیک هستن پس نمیشه قطعی نظر کلی داد که کدوم انتخاب میشه.
نه عزیزم نترس. راست میگید، حواسم نبود فقط 2 اسب اختلاف دارن. پس قدرت موتور رو میذاریم کنار. میرسیم فقط به دو عامل. 1- مصرف سوخت 2- قطعات موتور در آینده (با توجه به وضعیت اقتصادی امروزه)
در مورد مصرف سوخت، من نمیخوام مصرف سوخت فقط در حد یک یک و نیم لیتر کمتر باشه و بخاطرش شتاب گیری و کشش زیادی رو از دست بدم. مثلا tu5 مصرفش 8 باشه و l4 مصرفش 9.5 و برم tu5 بگیرم اما بخاطرش شتاب l4 رو از دست بدم. و اینکه، آیا در آینده قطعات موتور l4 و ابزار ادواتش به راحتی گیر میاد یا باید برم از بازار سیاه پیدا کنم؟ هرچند خراب شدن موتور الکی نیست که بعدا به قطعات نیاز پیدا کنم، اونم موتورهای پژو که واقعا خراب بشو نیستن.
راستی گیربکس lx و elx هردو دستی هستن دیگه؟ سفارشی نمیزنن اتوماتیک؟ یادمه قدیما گیربکس رو میشد سفارشی کرد و اتوماتیک برداشت. فرضا اگر بشه، فقط al4 میذارن روش یا اگه بگیم میتونن تیپ ترونیک بذارن؟ (حالا مورد گیربکس زیاد مهم نیست البته)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)