تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 122 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Gears of Evil

یکی دو سالی میشه که می خوام کلا بازی کردن رو بزارم کنار یک جورایی زده شدم اما تک توک عناوینی هستن که باعث میشن ادم بمونه تو این عرصه اول فکر می کردم این زدگی من از دنیای بازی فقط به خاطر برخی انسان ها هستش اما بعد بازی کردن این دمو فهمیدم که این سازنده ها هم مقصرا و به این نتیجه رسیدم که قضیه 50 ، 50 هستش که سنگینی بارش بیشتر روی همین ادم هایی هستش که میبینمشون

من یک ادم متعصبی هستم خیلی متعصبم روی اون چیزی که تعصب دارم همیشه هستم و حتی به خاطر پول هم سعی نمی کنم ایمان خودم رو از دست بدم الان حس میکنم میکامی گوشه ای از ویلای خودش نشسته و به ساحلی که اب اقیانوس ارام در اون موج میزنه نگاه میکنه و بخار فنجان قهوه ای که روبروش روی میز هستش دور بر کف فنجانش رو بخاری کرده و قطره قطره اب چیده شده و اینجا میکامی در سکوت فقط صدای موج رو داره تماشا میکنه
    میکامی متعصب بود ، من هم متعصبم خیلی هامون متعصبیم ولی این تعصب رو در ازای چه چیزی باید از دست داد در ازای فدا کردن نامی مثل Resident Evil ..؟
    کجای دنیا همچین مزخرفاتی تحویل ادم میدن از کی تا حالا روی یک زامبی حرکت کشتی کج انجام میدن ، اصلا از کی زامبی هوش داشته که بخواهیم در مورد هوش مصنوعیش حرف بزنیم
    فدا کردن شخصیت های این بازی به بهای چه چیزی..؟ کریس ..تانک سواری کنه با کلی ارتش ...لیون هم فنون رزمی کاری خودش رو به ما نشون داد اون یکی هم جیکه پیکه کیه ..کلا دیگه افتضاح به تمام معنا
    من شخصا نفهمیدم این دمویی که نتونستم کامل برمش چیه ...اصلا حالم هم به هم نخورد چون هنوز متوجه این دمو نشدم و هنوز گیجم
    افسوسو می خورم برا اون ور ابی ها که چند صد دلار بابت این بازی خواهد پرداخت و افسوس می خورم ما که چند تومن ناقابل میدیم گله مندیم که به شدت تصمیم گرفتم تا خودم رو راضی کنم بلکه از بازی کردن این قسمت امتناع کنم ولی میدونم نمیتونم اما سعی خودمو میکنم. اگه قراره اکشن بازی کنم یمرم سراغ Geow با مارکوس نه با لیون سراغ لوکست ها...
    قبر سری بازی های Resident Evil کنده شد ان هم به صورت دسته جمعی اجساد شخصیت هارو با هم خاک کردیم و من هنوز در فکر اون فنجان چای روبروی میکامی هستم.

جریان طوری شده که حتی Solid Snake هم از این قضیه به شدت ناراحت و پریشانه ...

محتوای مخفی: Solid Snake 

Last edited by Layken; 21-09-2012 at 15:30.

2. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کاملا باهات موافقم.منم به عنوان یک فن متعصب این بازی واقعا متاسفم.متاسفم که بازی محبوبم به فنا رفت.من دیگه امیدی به این بازی ندارم.بازی کاملا فول اکشن شده.باز صد رحمت به سایلنت هیل و کونامی که حداقل بعد از اینکه وارد جاده خاکی شدند و فن های قدیمی بهشون اعتراض کردند اومدن و نسخه Downpour رو با رعایت پاره ای از اصول کلاسیک بازی ساختند و باعث شدند یک امیدواری خاصی به همه طرفدارای این مجموعه بیاد.اما اویل دیگه کامل به فنا رفته . آخه رزیدنت اویل رو چه به تانک و مسلسل.بخش کریس رو وقتی بازی می کنی بازی دقیقا طوری هستش که حتی یه ذره احساس نمی کنی این رزیدنت اویله! آخه خدا بگم چیکارت کنه کپکام با این بازی ساختنت

4. 5 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کاملا باهات موافقم.منم به عنوان یک فن متعصب این بازی واقعا متاسفم.متاسفم که بازی محبوبم به فنا رفت.من دیگه امیدی به این بازی ندارم.بازی کاملا فول اکشن شده.باز صد رحمت به سایلنت هیل و کونامی که حداقل بعد از اینکه وارد جاده خاکی شدند و فن های قدیمی بهشون اعتراض کردند اومدن و نسخه Downpour رو با رعایت پاره ای از اصول کلاسیک بازی ساختند و باعث شدند یک امیدواری خاصی به همه طرفدارای این مجموعه بیاد.اما اویل دیگه کامل به فنا رفته . آخه رزیدنت اویل رو چه به تانک و مسلسل.بخش کریس رو وقتی بازی می کنی بازی دقیقا طوری هستش که حتی یه ذره احساس نمی کنی این رزیدنت اویله! آخه خدا بگم چیکارت کنه کپکام با این بازی ساختنت
    برای همین هستش که این نسل خیلی ها رو راضی نکرد
    همون سایلنت هیل نمونش رفت زیر دست غربی ها و شد اون ، مگه سایلنت هیل های قدیمی از دید نمرات زیاد بودن نه مگه چقدر فروش داشتن زیاد نه...
    یک نمونه مثال میزنم با رفیقت نشستی و میگی Downpour بازی کردم خیلی بازی خوش ساحتی بود و فلان سریع برمیگرده میگه ( ببین چقدر فروش کرده ...پس خوب نیست )
    تا زمانی که این فروش تو دنیای گیم و ملاک قرار دادنش وجود داره اوضاع به همین منوال هم پیش خواهد رفت و تا زمانی که ژاپنی هایی مثل میکامی استین بالا نزنن همین اشوب دنیای گیم باقی میمونه (بدون نواوری ، بدون خلاقیت ، همش شوتر )
    همین چند وقت پیش یک بازی تمام ژاپنی دیدم Dark Souls این باعث شد من هنوز به زنده بودن ژاپن امیدوار بمونم. زیادن ولی خیلی هامون دست رسی بهشون نداریم

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

OMP : 90%

مجله ی رسمی پلی استیشن نمره ی 90 از 100 را به بازی بعد از نقد و بررسی دقیق بازی به آن داده است...
    داشتن تنوع و محتوی نسبت به نسخه ی 5 و برخی موارد دیگر ، از دلائل انتخاب این نمره بوده است..
    این بازی در اوایل اکتبر عرضه میشود...

Last edited by CRIS Joon CR7; 22-09-2012 at 12:01.

8. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حمید جان مطمئن باش به حرفت احترام میزارم فقط همون Wii با فاصله ای نزدیک دو برابر از X360 و PS3 از نظر فروش جلوتره و این نسل بالاترین فروش رو در دنیا به خودش اختصاص داده.
    حالا اهمیتشو خودت در نظر بگیر
    بهتره بحث رو بیخیال بشیم منتظر عرضه بازی بمونیم یک نمره جدید هم گرفته والا من تو دمویی که دیدم اصلا همچین نمرات بهش نمیاد : دی
    Last edited by Layken; 22-09-2012 at 14:26.

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داشتن تنوع و محتوی نسبت به نسخه ی 5 و برخی موارد دیگر ، از دلائل انتخاب این نمره بوده است..
    خُب خودش داره جواب خودش رو میده دیگه!دلیلی واسه تعجب کردن از این نمره نیست

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Insight Factor - 5/10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جمله این سایت بسیار زیباست
    the Resident Evil we knew does not exist anymore, Capcom has definitely lost and all we have to do is live on memories.

رزیدنت اویلی که ما میشناختیم دیگه وجود ندارد .قطعا کپکام {رزیدنت اویل }رو از دست داده و تمام داشتهای ما فقط خاطرات {این بازی هست}

13. 8 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

ببینید دوستان توقع ما گیمر های قدیمی از این بازی و خاطرات ما هرگز دیگه نمیتونه توسط کپ کام دوباره بوجود بیاد در کل تفکر و سیاستهای موجود و همچنین فیزیک ساخت بازی به طور کل متحول شده در این دوره و زمانه کلا عقاید در خصوص صنعت بازی با آمدن این چند سری از بازیهای مختلف تغییر کرده اما من با تمام این اوصاف چندین بار خواستم کلا بازی کردن رو بزارم کنار اما دیدم نمیشه بازی توی خون ماست تا صد سالگی هم بازی میکنم به کوری چشم بعضی هاحالا از اکشن و فضای این بازی لذت ببرید
    زیاد سختش نگیرید من حداقل از کپ کام و تیم بازی انتظار داشتم حس تنهایی بازی رو حفظ کنن- بازی این طور نباشه که یک نفر همش دنبال سرت شما رو ساپورت کنه

15. 3 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

پیشنهاد میکنم انیمیشن جدید Resident Evil Damnation رو ببینید که وقایع مربوط به اتفاقات اویل 5 و 6 رو روایت میکنه و خیلی بهتون کمک میکنه تا بفهمید چرا زامبی ها در اویل 6 این شکلی باهوش و پیشرفته شدن و چرا بازی از حالت ترس تبدیل به حالت اکشن شده.تمامیه سوالاتی که در ذهن دارید از نسخه 6 بازی در این انیمیشن بهش جواب داده شده.

17. 3 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خیلی به این نسخه شش امیدوار بودم ولی اشتباه میکردم.
    نسخه دمو که ماله چند ماه پیش هست رو روی ایکس باکس بازی کردم واقعا ناامید کننده بود
    هنوز هم نصف صفحه رو بازیکن با اون هیکلش اشغال میکنه!
    بازم جلوی پا رو نمیشه دید!
    کلا FOV یا Field of view دوربین خیلی ضایع هست!
    با اینکه روی ال ای دی 46 اینچ بازی کردم ولی محیط به جوری تاریک هست که چشم رو اذیت میکنه و اگه بخوایی سوراخ سمبه ها رو خوب بگردی چشم آدم از حدقه در میاد! ولی توی اویل سه همچین مشکلی رو نداشتم! شاید هم پیر شدم و چشمام ضعیف شدن!

19. 6 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •