مزیت آپدیتش اینه که یکسری اشکالات سخت افزاری رو برطرف میکنه یا اینکه یا سخت افزار جدیدتری میتونید به سیستم معرفی کنید واسه مین شما هم چون گیگا هستش از برنامه @BIOS میتونید استفاده کنید![]()
مزیت آپدیتش اینه که یکسری اشکالات سخت افزاری رو برطرف میکنه یا اینکه یا سخت افزار جدیدتری میتونید به سیستم معرفی کنید واسه مین شما هم چون گیگا هستش از برنامه @BIOS میتونید استفاده کنید![]()
با عرض سلام و خسته نباشی
من نمیدونم اسم مادربردم چیه؟
از کجا میتونم اینو بفهمم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا منم مادربردم رو آپدیت کنم
سلام دوستان
این برنامه ای که تو خود CD مادربرد هست و بعد از نصب میگه که میتونید مادربردتون رو آپدیت کنین قضیش چیه؟
چند تا گزینه هم داره،مثلاً آپدیت از طریق اینترنت،از طریق CD و...
سلام دوستان
من چند وقت پیش یک گرافیک gigatron gt220 خریدم
ولی متاسفانه وقتی وصل میکنم هی گرافیک قطع و وصل میشه در صورتی که گرافیک های پایین تر مشکلی نداره
مدل مادربردم GA-EP35-DS3L هست
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنووووووووون
گرافیک اول ازهمه روی یک سیستم دیگه تست کنید گرافیکم درست داخل اسلات pci express جابندازین ازآخرسرم بایوس مین خودتون آخرین ورژنش که همون F4 میشه ازداخل سایت پایین دان کنید بعدش به وسیله برنامه @bios که برای آپدیت بایوس بکارمیره بایوس مین آپدیت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من هم با عوض كردن سي پي يو ارور unknow cpu deteced ميده و بايوس بايد اپديت شه اخرين ورژنش رو لطف كنيدASUS P5KPL-C
ورژن 0402 رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ez flash بایوس رو آپدیت کنید
سلام
میخواستم اپدیت کنم بایوسو
چجوریه؟
دو جور میشه شنیدم
دستی و انلاین
درسته؟
یا نرم افزار live update میشه؟
مادربردم اینه
msi big bang x power 1366
سایت پایین که ازخود msi هست برین با شکل توضیح داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه عزیزان
من مادربردم
msi big bang x power
حالا میخوام بایوس رو اپدیت کنم
مقاله اموزش رو خوندم اما چون تصویری نبود و نرم افزار live update3 بود کهنسخه 3 بود نتونستم چون نسخه من 5 هست
از سایت msi هم فایل هایی که برای درایور و ulity و بایوس بود رو دانلود کردم الانم به صورت زیپ هست ولی نمیدونم چجوری اپدیت کنم؟؟
میشه راهنمایی کنید کامل
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)