تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 79 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه behrooztahmasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله نرم افزار لایتنر موبایل که تحت جاوا کار میکنه؟؟
    leitnerbox.ir
    BEBETO1 جان سوال خوبی پرسیدی ... پیرو فرمایش دوست عزیزمون این رو هم به سوالش اضافه کنم ....حالا اگر نمیشه این نرم افزار رو روی آیپد نصب کرد .... آیا نرم افزار جی 5 برای IOS طراحی شده؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز یه نیو ایپد 16 گیگ فورجی خریدم اما چون تا حالا با محصولات اپل کار نکردم می خواستم بدونم از کجا فرق ایپد 2 و 3 رو تشخیص بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستا چرا روی نیو ایپد من برنامه های iphoto - imove - siri و ... نصب نیست همه نیو ایپ ها اینطورین یا برا من اینجوریه

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستا چرا روی نیو ایپد من برنامه های iphoto - imove - siri و ... نصب نیست همه نیو ایپ ها اینطورین یا برا من اینجوریه
    درود
    این برنامه هارو باید از اپ استور خریداری کنید
    البته سیری قابلیت نصب شدن روی آیپد جدید رو نداره و باید تا جیلبریک شدن اون صبر کنید

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

سلام دوستان
    من امروز یه نیو ایپد 16 گیگ فورجی خریدم اما چون تا حالا با محصولات اپل کار نکردم می خواستم بدونم از کجا فرق ایپد 2 و 3 رو تشخیص بدم
    تو همین تاپیک توضیح داده شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان نیو ایپد من چیزی حول حوش 6 ساعت طول می کشه تا شارژ کامل بشه ایا این عادیه یا دستگاه یا شارژرم ایراد داره؟؟؟؟؟

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

سلام دوستان نیو ایپد من چیزی حول حوش 6 ساعت طول می کشه تا شارژ کامل بشه ایا این عادیه یا دستگاه یا شارژرم ایراد داره؟؟؟؟؟
    زمان استاندارد شارژ آیپد جدید 5 ساعت هست . شما از کابل USB استفاده کنید بهتره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اره من آیپد جدید رو جیلبریکش کردم مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمک من میخوام Apple iPad (3rd Gen.) Wi-Fi + 4G اینو بگیرم و کلی گیج شده ام تا جایی که با اینکه پولشو دارم بخرم ولی دارم قیده خریدشو میزنم دلایل :

1- یک نفر میگه با این مدل نمیشه مکالمه کرد با سیمکارت ( همین مکالمه عادی که همه موبایل ها دارن یعنی نمیشه باهاش کرد ؟؟ ) یه نفر ممیگه باید جیلبر بشه مکالمش باز میشه بلوتث هم باز میشه اما 120 هزار برای مکالمه و 80 هزار برای بلوتوث گفته میگیره . درسته ؟؟

2- جیلبریک درست نمیدونم چیه دیگه چه برسه به جیلبریک آنتر 5.1.1 که عرضه شده . حالا چیکار میکنه این جدیده که اومده ؟؟

3- خوندم هر جایی جیلبرش میکنی فقط از همون pc میتونی برنامه و آهنگ و ... بریزی توش و اگه به PC خونه وصل کردم همه اطلاعاتش میپره درسته ؟ ؟

4- این مدل آنلاک فکتوری هم داره ؟؟ اگه اره دیگه اون نیاز به جیلبریک نداره ؟ یک فامیل دارم دانمارک میتونه برام خیلی ارزونتر بیاره . آیا مشکلی نداره از اونجا بیاره

این همه عیب باز همه میگن خوبه چرااا واقعااا ؟؟

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

دوستان تو رو خدا کمک من میخوام Apple iPad (3rd Gen.) Wi-Fi + 4G اینو بگیرم و کلی گیج شده ام تا جایی که با اینکه پولشو دارم بخرم ولی دارم قیده خریدشو میزنم دلایل :

1- یک نفر میگه با این مدل نمیشه مکالمه کرد با سیمکارت ( همین مکالمه عادی که همه موبایل ها دارن یعنی نمیشه باهاش کرد ؟؟ ) یه نفر ممیگه باید جیلبر بشه مکالمش باز میشه بلوتث هم باز میشه اما 120 هزار برای مکالمه و 80 هزار برای بلوتوث گفته میگیره . درسته ؟؟

2- جیلبریک درست نمیدونم چیه دیگه چه برسه به جیلبریک آنتر 5.1.1 که عرضه شده . حالا چیکار میکنه این جدیده که اومده ؟؟

3- خوندم هر جایی جیلبرش میکنی فقط از همون pc میتونی برنامه و آهنگ و ... بریزی توش و اگه به PC خونه وصل کردم همه اطلاعاتش میپره درسته ؟ ؟

4- این مدل آنلاک فکتوری هم داره ؟؟ اگه اره دیگه اون نیاز به جیلبریک نداره ؟ یک فامیل دارم دانمارک میتونه برام خیلی ارزونتر بیاره . آیا مشکلی نداره از اونجا بیاره

این همه عیب باز همه میگن خوبه چرااا واقعااا ؟؟
    اول از همه باید بگم که آیپد هیچ عیبی نداره !

1. جیلبریک شدن آیپد اصلا کار سختی نیست که بخوایم اینقدر بزرگش کنیم. فقط کافیه 15 دقیقه براش وقت بزارید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا نیازی نیست که شما آیپد خودتون رو ببرید بدید بیرون براتون جیلبریک کنند. کار ساده ای هست و خودتون میتونید انجام بدید طبق لینک های بالا پیش برید مشکلی پیش نمیاد.
    فعال سازی بلوتوث هم به صورت رایگان می تونید انجام بدید با نصب یک برنامه به نام Airblue Sharing که اگر مایل باشید آموزش ها لازم رو بعد از خرید آیپد به شما می دم.

جیلبریک به معنای شکستن قفل هست. با عمل جیلبریک شما میتونید برنامه های کرک شده بر روی دستگاه خودتون نصب کنید و به Cydia دسترسی داشته باشید. جیلبریک به سه صورت هست : آنتدر ( دائمی ) تدر ( ناپایدار ) نیمه تدر یا سمی ( نیمه پایدار ) اینکه می گیم جیلبریک آنتدر 5.1.1 به معنای اینه که جیلبریک نسخه iOS ( سیستم عامل دستگاه های اپل ) جیلبریک دائمی شده.

اینکه شما شنیدید که فقط از یک PC باید برنامه ریخته بشه صحیح هست اما به این صورت که اگر فقط با iTunes ریخته بشه اینجوری میشه . ( iTunes برنامه ای هست برای مدیریت دستگاه های اپل ) برای اینکه این اتفاق نیافاته شما میتونید از برنامه iFun-box استفاده کنید که در همین انجمن توضوح کامل دربارش داده شده.

اگر فامیل شما میتونه از دانمارک بیاره که چه بهتر، هیچ مشکلی پیش نمیاد و ارزون تر هم براتون تموم میشه.

از کار کردن با آیپد به هیچ عنوان خسته نمی شوید، شما میخواین قویترین تبلت دنیا رو بگیرید، پس بهتره شکی توش نباشه ! بی شک باید بگم که آیپد نسل سوم هیچ نقصی یا ایرادی نداره !

در صورتی که شک و شبهه ای داشتید میتونید با ما در میون بگذارید، خوشحال میشیم کمکتون کنیم !
    Last edited by JoWkErsSs; 29-05-2012 at 15:55.

11. 2 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •