BEBETO1 جان سوال خوبی پرسیدی ... پیرو فرمایش دوست عزیزموناین رو هم به سوالش اضافه کنم ....حالا اگر نمیشه این نرم افزار رو روی آیپد نصب کرد .... آیا نرم افزار جی 5 برای IOS طراحی شده؟؟؟
BEBETO1 جان سوال خوبی پرسیدی ... پیرو فرمایش دوست عزیزموناین رو هم به سوالش اضافه کنم ....حالا اگر نمیشه این نرم افزار رو روی آیپد نصب کرد .... آیا نرم افزار جی 5 برای IOS طراحی شده؟؟؟
سلام دوستان
من امروز یه نیو ایپد 16 گیگ فورجی خریدم اما چون تا حالا با محصولات اپل کار نکردم می خواستم بدونم از کجا فرق ایپد 2 و 3 رو تشخیص بدم
دوستا چرا روی نیو ایپد من برنامه های iphoto - imove - siri و ... نصب نیست همه نیو ایپ ها اینطورین یا برا من اینجوریه
درود
این برنامه هارو باید از اپ استور خریداری کنید
البته سیری قابلیت نصب شدن روی آیپد جدید رو نداره و باید تا جیلبریک شدن اون صبر کنید
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
تو همین تاپیک توضیح داده شده
سلام دوستان نیو ایپد من چیزی حول حوش 6 ساعت طول می کشه تا شارژ کامل بشه ایا این عادیه یا دستگاه یا شارژرم ایراد داره؟؟؟؟؟
زمان استاندارد شارژ آیپد جدید 5 ساعت هست . شما از کابل USB استفاده کنید بهتره !![]()
آیپد جدید جیلبریک شد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من آیپد جدید رو جیلبریکش کردم مشکلی نداره
دوستان تو رو خدا کمک من میخوام Apple iPad (3rd Gen.) Wi-Fi + 4G اینو بگیرم و کلی گیج شده ام تا جایی که با اینکه پولشو دارم بخرم ولی دارم قیده خریدشو میزنم دلایل :
1- یک نفر میگه با این مدل نمیشه مکالمه کرد با سیمکارت ( همین مکالمه عادی که همه موبایل ها دارن یعنی نمیشه باهاش کرد ؟؟ ) یه نفر ممیگه باید جیلبر بشه مکالمش باز میشه بلوتث هم باز میشه اما 120 هزار برای مکالمه و 80 هزار برای بلوتوث گفته میگیره . درسته ؟؟
2- جیلبریک درست نمیدونم چیه دیگه چه برسه به جیلبریک آنتر 5.1.1 که عرضه شده . حالا چیکار میکنه این جدیده که اومده ؟؟
3- خوندم هر جایی جیلبرش میکنی فقط از همون pc میتونی برنامه و آهنگ و ... بریزی توش و اگه به PC خونه وصل کردم همه اطلاعاتش میپره درسته ؟ ؟
4- این مدل آنلاک فکتوری هم داره ؟؟ اگه اره دیگه اون نیاز به جیلبریک نداره ؟ یک فامیل دارم دانمارک میتونه برام خیلی ارزونتر بیاره . آیا مشکلی نداره از اونجا بیاره
این همه عیب باز همه میگن خوبه چرااا واقعااا ؟؟
اول از همه باید بگم که آیپد هیچ عیبی نداره !
1. جیلبریک شدن آیپد اصلا کار سختی نیست که بخوایم اینقدر بزرگش کنیم. فقط کافیه 15 دقیقه براش وقت بزارید .
اصلا نیازی نیست که شما آیپد خودتون رو ببرید بدید بیرون براتون جیلبریک کنند. کار ساده ای هست و خودتون میتونید انجام بدید طبق لینک های بالا پیش برید مشکلی پیش نمیاد.
فعال سازی بلوتوث هم به صورت رایگان می تونید انجام بدید با نصب یک برنامه به نام Airblue Sharing که اگر مایل باشید آموزش ها لازم رو بعد از خرید آیپد به شما می دم.
جیلبریک به معنای شکستن قفل هست. با عمل جیلبریک شما میتونید برنامه های کرک شده بر روی دستگاه خودتون نصب کنید و به Cydia دسترسی داشته باشید. جیلبریک به سه صورت هست : آنتدر ( دائمی ) تدر ( ناپایدار ) نیمه تدر یا سمی ( نیمه پایدار ) اینکه می گیم جیلبریک آنتدر 5.1.1 به معنای اینه که جیلبریک نسخه iOS ( سیستم عامل دستگاه های اپل ) جیلبریک دائمی شده.
اینکه شما شنیدید که فقط از یک PC باید برنامه ریخته بشه صحیح هست اما به این صورت که اگر فقط با iTunes ریخته بشه اینجوری میشه . ( iTunes برنامه ای هست برای مدیریت دستگاه های اپل ) برای اینکه این اتفاق نیافاته شما میتونید از برنامه iFun-box استفاده کنید که در همین انجمن توضوح کامل دربارش داده شده.
اگر فامیل شما میتونه از دانمارک بیاره که چه بهتر، هیچ مشکلی پیش نمیاد و ارزون تر هم براتون تموم میشه.
از کار کردن با آیپد به هیچ عنوان خسته نمی شوید، شما میخواین قویترین تبلت دنیا رو بگیرید، پس بهتره شکی توش نباشه ! بی شک باید بگم که آیپد نسل سوم هیچ نقصی یا ایرادی نداره !
در صورتی که شک و شبهه ای داشتید میتونید با ما در میون بگذارید، خوشحال میشیم کمکتون کنیم !
Last edited by JoWkErsSs; 29-05-2012 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)