ریزر با فیبر کولار چه نیازی به قاب داره؟؟؟
مخصوصا این قاب که پشت خوشگل گوشی رو به کلی عوض میکنه... خوشمان نیامد![]()
ریزر با فیبر کولار چه نیازی به قاب داره؟؟؟
مخصوصا این قاب که پشت خوشگل گوشی رو به کلی عوض میکنه... خوشمان نیامد![]()
از اين باتريا زياده مث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه جي نكس يا مدل هاي با ميلي آمپر بالاتر واسه اس 2
اما من ضخامتشو خيلي حال مي كنم...اميدوارم خوبم جواب بده
تو ces يه گوشي معرفي كردن كه اصلا نياز به شارج نداشت...لينكشو پيدا كردم ميذارم
یه گوشی بود تو مایه های 1100 و اینا ، میگفتن با یه باطری نمیدونم حدودای 100 و خورده ای سال فک کنم نگه میداشت :O
آره میدونم!
یه اشتباهی کردم! فک کردم رم xt720 مقدارش 512 هست. دارمش گاهی کم میاره! دوباره چک کردم دیدم 256 هست!
از طرفی هم خب 1 گیگ گوشی رو قاعدتا نمیشه با 1 گیگ پی سی مقایسه کرد و قدرتش کمتره
راستی... ریزر موتوبلور هم داره؟
بوت لودر درسته اما خوب فقط موتورولا نیست که بوت لودر گوشیهاش رو بسته . اون دیگه برای بحث امنیتی قفل کرده که مذاق خیلی ها خوش نمیاد .
اما تو نظر سنجی هایی که شده مساله باطری برای موبیل در درجه اول حائز اهمیت بوده که خدا رو شکر موتورولا تو گوشی های جدیدش مثل دیفای - آتریکس - ریزر - ریزر مکس و .... این کار رو عالی انجام داده .
و ریزر مکس هم چون 4g هست مصرفش بالاتره و این باطری رو برای همین براش ساخته وگرنه ریزر معمولی که شما داری استفاده میکنی تو ایران هم باطریش عالی کار میده .
نمیدونم چرا ما آندرویدی ها اینقدر دنبال رام عوض کردن هستیم !
گوشی های آیفون رو میخری یک عمر یک رام دارن همه هم راضی هستن
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
خوب گوشی که قیمتش هر روز داره میره بالا نیاز به این محافظ هم دارهحتی با وجود فیبر کلوار
ریویو یک کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فروم موبایلستان از این گوشی
طبق قولی که داده بودم میخوام یه خلاصه ای از کار با این گوشی موتورولا (در حال حاضر قوی ترین گوشیش...) که چند روز هست خریدمش بذارم تا دوستانی که میخوان بگیرن مزیت ها و همینطور مشکلات این گوشی رو بدونن...
فقط اینو همین اول بگم که درسته که من از بچه های قدیم موتو هستم و به قولی موتو فن هستم ولی این علاقه ی شخصی منه و تو این ریویو تاثیری نداره چون من مثل بعضی از افراد جوری حرف نمیزنم که انگار شرکت ماله بابای منه...
خب بریم سراغ بررسی...
میدونم که همه بررسی های این گوشی رو خوندین واسه همین سعی میکنم دیگه اونارو زیاد نگم و بیشتر چیزایی رو بگم که اونا نگفتن...
اول از همه سایز و طراحی...
راجع به شکل ظاهری گوشی بگم که هرکسی در اولین نگاه گوشی رو ببینه میگه که فوق العاده خوشگله و البته بزرگ...!!!
گوشی نسبت به سایز صفحش بزرگ هست که اونم به خاطر ضخامت بسیار کمشه که درسته از نظر عددی کمتر از 2 میلیمتر از S2 نازکتره ولی توی دست کلا حس متفاوتی میده و کاملا خودتون میگید که واقعا نازکه...
در کل این پهن و بزرگ بودن خود گوشی و اون بر آمدگی پشتش دقیقا طراحی سری RAZR هست که همشون همین بودن...
و اون بر آمدگی اگه بخواین ایراد بگیرین بله ایراد هست ولی کسی که از گوشی استفاده کنه میفهمه که همون برآمدگی هم برای خفه نشدن صدا وقتی روی سطحی هست و هم در حین مکالمه وقتی انگشتتون پشت گوشیه باعث میشه از دستتون نیفته...
تنها نکته بد در اینجا دکمه های صدا و پاور هست که یکم لق هستند که آدم توقع داره کاملا محکم باشن مثل کلیدهای آیفون ولی اینطور نیست...
باز هم میگم گوشی نسبتا بزرگ هست و خیلیا رو به خاطر همین سایز میرنجونه ولی اگه راجع به سایز مشکلی نباشه فوق العاده زیباست و هرکسی ببینه اینو تایید میکنه چه از جلو که کامل مشکی هست چه از پشت که خاکستری هست و طرح معروف همه فیبرها که زیگ زاگی هست همه عالی هستند...
صفحه...
موتورولا تو این 2 سال همش به خاطر TFT بودن صفحه هاش ازش ایراد گرفته میشد و از رقبا عقب مونده بود که توی این گوشی از SAMOLED استفاده کرد...
ولی مشکل خیلیا باز هم حل نشد چون از همون ماتریس معروف استفاده شد که همه میگن پیکسل پیکسل دیده میشه صفحه...
خب بذارید صادق باشیم که بله اگه چشتون ضعیف نباشه و به پیکسل ها دقت کنید میتونید ببینیدشون...
ولی من بهتون اطمینان میدم که اگه گوشی رو در فاصله عادی بگیرید و نخواید پیکسل هارو ببینید نمیبینید...!!! (چون برای دیدنشون باید خیلی دقت کنید و گوشی رو هم به چشمتون نزدیک کنید...)
از نظر نشون دادن رنگها هم به نظرم همه رنگها عالین ولی توی نشون دادن خاکستری زیاد خوب نیست...(که این مشکل همه AMOLED هاست که سفید و خاکستری واسشون سخت ترین رنگهاست...)
از نظر نور میخوام ایراد بگیرم اساسی...
چون نور صفحه خیلی زیاده...!!!!
یعنی شما شک نکنید که زیر آفتاب هم صفحه به خوبی دیده میشه ولی من وقتی که شب میخوام بخوابم و با گوشی کار کنم کمترین نورش هم به نظرم زیاده یعنی توقع دارم از این کمتر شه...(شاید من توقع زیادی دارم...!!! )
در مجموع صفحه خیلی خوبه و مشابه S2 هست و بالاخره جهش کرد از اون صفحه های قدیمی...
نرم افزارها...
در مورد قسمت های مختلف گوشی توضیح میدم...
اول از همه هم که UI گوشی هست...
همه جای گوشی یه انیمیشن داره یعنی شما پرش ندارید و هرکاری انجام بدید با یه حالتی انجام میشه (برای مثال توی منو که گوشیو بچرخونید صفحه به آرومی میچرخه و آیکونها از جلو میان رو صفحه...) و توی اون 5 صفحه اصلی هم حالت 3 بعدی داره و حتی سایه انداختن رو ویجت ها هم 3 بعدی هست...
ویجت ها هم که مثل قبل بیشترشون رو میشه تغییر سایز داد و کاملا مورد سلیقه شما میشه کلا هم چیزهای به درد بخوری داره...
توی لاک اسکرین هم شما میتونید مستقیما برید توی دوربین برای شکار لحظه ها...
از UI که بگذریم اول میخوام این moto cast رو توضیح بدم که واقعا برنامه جالبی هست و توی خیلی از جاهای گوشی هم استفاده میشه...
این برنامرو باید دانلود کنید که البته 82 مگ بیشتر نیست و بعد از نصب روی کامپیوترتون و ثبت نام واردش میشید و بعد هم داخل گوشی واردش میشید و میتونید هرجایی رو توی هر کدوم از کامپیوترهای توی خونتون به اشتراک بذارید و از داخل فایل منیجر اونهارو ببینید و دانلود کنید و یا حتی از گوشی رو pc آپلود کنید...
کلا کسانی که نت با سرعت خوب دارن و wifi هم دارن باید بگم حتما از moto cast خوشتون میاد پس از دستش ندید...
در مورد موزیک پلیر بگم که به خوبی با moto cast همگام هست که همه فایل های روی pc رو توی لیست میاره و میتونید پخششون کنید و خودش توی نت میچرخه و اگه بتونه اطلاعات آهنگ و خواننده و حتی متن آهنگ رو پیدا میکنه و همزمان نشون میده که خیلی جالبه...
ولی یه ایده خیلی خوب رو اینجا موتو خراب کرده و اون هم صفحه اول موزیک پلیر هست که وقتی وارد میشید کاور آهنگها ریخته روی صفحه و حالت زیبایی داره (توی گالری هم به همین شکل عکسها ریخته روی صفحه...) ولی این ایده به این خوبی هیچ فایده ای نداره...!!!
یعنی هیچ عکس العملی نداره و هیچ کاری انجام نمیده وقتی روشون بزنید که خیلی نا امید کننده بود...(حداقل میرفت تو لیست آهنگها آخه این الان که چی الکی واسه خالی نبودن صفحه گذاشتی موتو..؟!!! )
و آخرین نکته اینکه در حین پخش موسیقی توی لاک اسکرین میتونید آهنگ هارو عوض کنید و یا نگه دارید و پخش کنید...
کم و زیاد کردن صدا هم بدون روشن کردن صفحه امکان پذیره...
خب بگذریم میریم توی گالری که اونم فکر کنم همه میدونید زوم روی عکسها هنوز درست نشده و نا امید کنندست چون خیلی لگ داره و کنده...
ولی گالری هم به moto cast دسترسی داره و از این نظر خوبه...
ضمن اینکه هر عکس و فیلمی رو به راحتی میتونید روی شبکه های اجتماعی به اشتراک بذارید...
پخش فیلمها هم همه کدک ها ساپرت نمیشن ولی بیشترشون ساپورت میشن و کاملا نرم و بدون مشکل پخش میشن...
فقط اینکه تنظیمات کمی وجود داره و آخر به یه پلیر دیگه نیاز پیدا میکنید...
browser گوشی خیلی خوب عمل میکنه و سرعت لود خوبی داره ضمن اینکه هرچی توی گالری کند و لگ دار هست اینجا کاملا زوم نرم و سرعتی داره و قابلیت چیدن متن هم وجود داره که خیلی کمک میکنه وقتی زوم میکنید متن هارو راحت بخونید این قسمت مشکلی نداره و خیلی خوب عمل میکنه...
از نظر شبکه های اجتماعی هم که فکر نکنم نیاز به توضیح باشه چون تو این زمینه فکر نکنم هیچ شرکتی به موتو برسه همه چی همه جا وجود داره برای به اشتراک گذاری فایلهای شما و از دست ندادن هیچ کدوم از پست های دوستانتون چه توی قسمت مسیجها چه روی صفحه از طریق ویجت ها همه کاملا هماهنگ شدن برای این منظور...
صدا...
تا صدای این گوشی رو نشنوید فکر میکنید الکی میگم ولی واقعا چه از نظر کیفیت چه از نظر بلندی اگه اول نباشه توی 3 تای اوله...
هم خود گوشی و هم هدفون های ROKR هیچ حرفی واسه ایراد گرفتن باقی نمیذارن این قسمت واقعا یه کلمه فوق العاده...
دوربین...
در مورد دوربین همین اول بگم که اگه خیلی واستون مهمه دوربین این گوشی عالی عمل نمیکنه...
مشکلی که من توی همه این موتو ها دیدم و توی این گوشی هم هست وجود داشتن نویز زیاده که توی razr اومدن حلش کنن یه الگوریتم وحشی (!!!) برای حذف نویز گذاشتن که باعث میشه جزییات از بین بره...
ولی اگه بخواین از دوربین برای ثبت خاطره استفاده کنید کاملا راضیتون میکنه چون گفتم عالی عمل نمیکنه ولی خوب هست و رنگها رو خیلی خوب پردازش میکنه...
فیلم برداری هم چه 720 چه 1080 نرم و بدون مشکل هست و جزییات اینجا از بین نمیره ولی به خاطر همین نویز وجود داره...
wifi-blue...
از نظر سرعت و برد وای فای هم توی گوشیا خیلی خوب عمل میکنه ولی نمیدونم چرا الان که همه گوشیها b-g-n هستن باز هم از نظر برد با لپ تاپ ها تفاوت زیادی دارن ولی گفتم تو گوشیا خیلی خوبه اونو کلی گفتم...
بلوتوث هم که ورژن 4 هست و از نظر برد و سرعت و مصرف باتری فکر نکنم گوشی ای بهش برسه در ضمن یکی از دوستان میگفت نمیشه نرم افزار فرستاد و بچه ها راهنماییش کردن که bluetooth file transfer رو بریزه ولی باز هم میگفت حل نشده...!!!
والا من ریختم و هیچ مشکلی ندارم پس خیالتون راحت...
باتری...
در یک کلمه عالی...
اگه شما با بقیه آندرویدها کار کرده باشید میدونید که کلا پر مصرف هستند و این موضوع عادیه که هر شب گوشی رو شارژ کنید...
ولی اگه یه گوشی هم رده مثل s2 رو داشته باشید (با رام و کرنل استوک دارم میگم الان باز یکی میاد میگه من 1 هفته شارژ دارم آقا آفرین...) مطمئن باشید RAZR باتری بهتری داره و با وجود smart action میتونید چند برنامه تنظیم کنید و مصرفتون رو بهینه کنید تا 2 روز استفاده معمولی رو جواب بده...(نه اینکه 1 ساعت بازی کنید و تو 2 ساعت تو نت بچرخید گفتم استفاده عادی وگرنه اونجوری تا شب جوابتون رو میده...)
سخت افزار و جمع بندی کلی...
از نظر سرعت و نرم بودن که به لطف 2 هسته 1.2 کاملا همه چی نرم و خوب اجرا میشه و gpu هم که اونایی که میگن همون s1 هست بهتره یکم بیشتر مطالعه کنن بعد اظهار نظر کنن چون اگه بخوان از رو اسم بگن که پس لند کروز 2007 با لند کروز 2010 یکین خوب هر جفتشون لندکروزن دیگه فرقی ندارن که...!!!!
کلاک gpu توی RAZR و S1 فرق داره و باز هم توی galaxy nexus کلاک فرق میکنه یعنی اینا همشون با هم فرق دارن نه اینکه همشون همون s1 باشن...
من که از نظر گرافیک کمبودی نمیبینم وقتی فیلم 1080 میگیره و 1080 پخش میکنه و توی بازیهایی با گرافیک مثل shadow gun که ریختم کاملا نرم و راحت اجرا میکنه قدرت بیشتر رو واسه چی نیاز دارین..؟!!!
بله من هم میدونم که mali قویتره ولی خب که چی استفادش..؟
این سخت افزار کاملا قوی هست و هیجا کم نمیاره و این رو هم بگم که در حین بازیهای سنگین فقط گرم میشه گوشی نه اینکه داغ بشه و اذیت کنه...
این بود خوبیها و بدیهای این گوشی...
ایشالا که مفید واقع شده باشه...
Motorola seems to be hard at work to meet their self-imposed timeline of bringing Ice Cream Sandwich to the Motorola RAZR by “early 2012”. The "MotoBlurred" fruits of their labor can now be glimpsed thanks to a leaked ROM of Android 4.0.3 for the GSM-variant of the Motorola RAZR.
While it appears that Motorola’s customizations are not totally complete, screen caps do provide a good look at where things are headed with their MotoBlur UI skin. The home screens seem to be remarkably little touched at this point, housing their custom icons but otherwise seeing little modification from stock ICS.
The camera app is also basically identical to the (excellent) ICS stock version. That’s not to say there aren’t changes – the unlock screen looks like a radical departure from stock ICS as well as previous versions of the Motorola unlock screen. We would expect to see some of Motorola's custom widgets in the finished product, and given some of the advanced capabilities Motorola gave to their app launcher, we wouldn’t be surprised to see changes there as well.
Obviously much could change between now and release, but we sort of hope it doesn’t. Motorola seems to be on track to deliver an experience that visually unifies ICS with previous versions of MotoBlur, but without reinventing the wheel on the excellent home screen launcher and camera apps that Google debuted with ICS.
That result could be quicker updates, better compatibility, the buttery-smoothness seen in ICS, and an all-around improvement in the user experience. That would translate to a win for both Motorola and its customers.
اندروید 4 برای موتورولا ریزر عرضه شد + آموزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان تو موبیلستان ریزر رو وارد میکنه .به قیمت 1میلیون
قراره يه نسخه جديد از ريزر عرضه بشه به اسم دولوپرز اديشن كه بوت لودرش آنلاك هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Motorola apparently plans on slicing and dicing the Motorola RAZR with the Motorola RAZR DE (Developer's Edition) coming in Europe with an unlocked bootloader out of the box. The company says that the phone "allows us to continue meeting our carrier and regulatory obligations, but also meets the needs being expressed by our developer community." Motorola's blog post (that has since been removed but remained on Google Reader), says that the MOTODEV site would offer support for unlocking, relocking and locating build files for the "DE' model.
The MOTODEV site is also where U.S. consumers will find out about when a similar model that is being built for the States will be ready. Motorola has recently been seen as responding quickly to customer's complaints, such as by offering the Motorola DROID RAZR MAXX [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to answer those who complain about short battery life on LTE enabled Android units. On the other hand, the company is also [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to offer phones with unlocked bootloaders, or tools to unlock older models. In this regard they are well behind the competition [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Last October, Motorola said that the RAZR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but that it would be up to each carrier to decide whether or not to offer it. Verizon, of course, declined with the Motorola DROID RAZR.
According to the post on the Motorola Blog, the DE version of the Motorola RAZR will have the same features including the use of Kevlar, the Super AMOLED Advanced screen and the that stylishly thin design. While the blog post mentioned that pre-orders can be made by EU-based customers from the Motorola Shop, all that shows on that site is the apparent model number of the phone, MOTDEVXT910.
source: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)