با سلام چرا نمیشه فریمور 6124c رو دانلود کرد صفحه آخر که میخوام دانلود کنم مینویسه باید ثبت نام کنید.
با سلام چرا نمیشه فریمور 6124c رو دانلود کرد صفحه آخر که میخوام دانلود کنم مینویسه باید ثبت نام کنید.
سلام دوست عزیز کدوم لینک دانلود ، تا براتون تست کنم ببینــم چه مشکلی داره !
میتونیــد فریمور رو از آموزش تایپک زیر هم دانلود کنیــد
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه. اولین آپدیت Symbian^3 از طرف نوکیا ریلیز شد. کسی آپدیت نکرده ببینیم چه تغییراتی اعمال شده؟؟؟؟
سلام
کسی میتونه فریمور گوشی زیر رو بذاره.هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم
مدل گوشی:n86 8mp
RM-484
رنگ :مشکی
پروداکت:0580425
سلام دوست عزیز بفـرمایید
فونیکــس :
جــف :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای C5 چی دارین ؟
پست اول تاپیک آپدیتش قدیمی نیست ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام دوســت عزیز جدیدتریـن ورژن اینـــه (062.001)(RM-645) بذارم !
موفق باشید!
سلام بر دوستان آخرین ورژن نوکیا C6 V20.0.043 برای رنگ مشکی کشور ایران آمده است اگه هست لینکش واسه دانلود بزارید ممنون
سلام بسیجی رزمندهسلام دوســت عزیز جدیدتریـن ورژن اینـــه (062.001)(RM-645) بذارم !
موفق باشید!![]()
آره بزار . الان با این فریمور گوشیم فارسی میشه >؟
آخرین آپدیت نوکیا c6-00 rm-612 برای کشور ایران نیامده هنوز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)