زامبی طراحی کردن؟!![]()
زامبی طراحی کردن؟!![]()
به نظر من این بازی یه مشکل اساسی تو بحث پرسینگ برا خودش بوجود آورده.اون مرحله ششم از مراحل هفتگانه تمرین که تو اول بازی گذاشته شده رو به خاطر بیارید خب اونجا شما چیکار میکنید تو یه موضع دفاعی و پوششی قرار گرفته اید وبازیکن دوم مثلا برا پرس کردن میره دنبال بازیکن صاحب توپ ولی نه پرس وفشاری در کار هست ونه توپ گیری عین شلغم تو یه فاصله مشخص از حریف قرار میگیره وهیچ کاردیگه ای نمیکنه خب این کجاش عینه واقعیت هستش واقعا با این شرایط فرق یه بازیکن حرفه ای با یه بازیکن آماتور چه جوری میخواد تو بحثه دفاع کردن معلوم بشه.
دوستانی که متوجه منظورم شدن خواهش میکنم نظرشونو بگن اونایی که حتی نمیدونن پرسینگ با استفاده از بازیکن دوم یعنی چی خواهشا بیهوده اضهار نظر نکنن.
امیدوارم تو نسخه اصلی بتونن این مشکل رو تو گیم پلی رفع کنن.
با تشکر
احتمالش هست اون انیمیشن های مسخره بعد از گل زدن رو یه سر سامونی بدن؟؟
بازیکن گل میزد یا میرفت تو دروزاه یا تا وسط زمین میدوید!!
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
احتمالش هست اون انیمیشن های مسخره بعد از گل زدن رو یه سر سامونی بدن؟؟
بازیکن گل میزد یا میرفت تو دروزاه یا تا وسط زمین میدوید!!
تاپیک پِس یه چند تاپیک اونطرفتره
فیفا چند سالی هست که خوشحالی بعد از گل دست خود بازیکنه.
بچه ها به نظرتون چنتا ازینا تو نسخه ی اصلی برطرف میشه؟رو نشون میده x میشوتی ولی y یک- مثلا وقتی با بازیکننیست روی مدیوم اصلی میباشد.HIGH روی DEMO دو – گرافیک: من از یه جا شنیدم که این گرافیکIMPACT ENGINEسه – رفع همه ی باگهایچار – رفع برخی مشکلات پرسینگ چه در حالت تاکتیکال چه در حالت لیگیسیپنج – نقل و انتقالاتشش – مشکلات مربوط به نشناختن گیم پدها و جوی استیک ها (جفتش یکیه)
هفت – لگ در برخی از سیستم ها (من که نداشتم)
فقط یه بار آخرای دانلود رزیوم کردم....اما خودش میگه وریفای کن فایلو اگه بهش دسترسی داری..منم میرم فایلو میبینم و روشم کلیک میکنم اما اتفاقی نمیافته
دوستان اگه راهی چیزی به ذهنشون میرسه خواهشا کمک کنن..
2 گیگ دان کردم![]()
دوست من وقتی گل میزنی همچی دست خودت با دکمه ها کار کن و خوشحالی کن جیگر
سلام دوستان ولی واقعا این سیستم دفاعی ناقصه درسته خیلی طرح خوبیه ولی دیگه خیلی دست پلیر رو بسته برای مثال وقتی طرف بازیکن میریم اگه بازیکن تغییر جهت بده یا بایسته ما عملا نمیتونیم کاری کنیم این روشاییم که گفتن عملی نیست ....
FIFA 12 Ultimate Team
FIFA 12 Creation Centreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
مسخره ترین دمویی بود که تو عمرم بازی کردم
به معنای واقعی مسخره
آخه کجای دنیای واقعی پاســهـــا اینقدر بی جون و اعصاب خورد کنه و مسخرست
یعنی من که یه دست بازی میکنم احساس میکنم حتما باید به یه روانپزشک! مراجعه کنم
قربون کامپیوتر برم تمام توپ دومها ماله اوناست , دفاع که غیر قابل نـــفـــوذه اکثر سانترها رو اونا ســــر میزنن
مسی یا آگرو روی سر نســتــا و تیاگو سیلوا هد میزنن
فابرگاس که خودش یه پا خدای دریبله
گلهای استثنایی که کامپیوتر زحمت میکشه به ثمر میرسونه .
من فقط امیدوارم! نسخه اصلی رو با اصلاحات زیادی بیرون بدن .
دارم میرم نوبت روانپزشک بگیرم .
سپـــــاسگذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)