میشه یه خورده ساده تر توضیح بدی؟؟؟
deb و ifun box نمیدونم اصلا چی هستن.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
یعنی چی؟؟چطوری این کارها رو کنیم؟؟؟
ممنون![]()
میشه یه خورده ساده تر توضیح بدی؟؟؟
deb و ifun box نمیدونم اصلا چی هستن.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
یعنی چی؟؟چطوری این کارها رو کنیم؟؟؟
ممنون![]()
1. شما وقتی برنامه ای از سیدیا دانلود میکنید فرمتش deb هست حالا شما میتوانید برنامه های دیگری که در سیدیا نیست ولی فرمتش deb هست رو از طریق کامپیوتر با استفاده از برنامه هایی مانند pc suit و ifun box روی idevice ( محصول اپل ) خود نصب کنید .نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. برای اد کردن سورس باید به اینترنت وصل باشید و به سیدیا بروید و قسمت manage و بعد Sources رو بزنید و بعد در بالا Edit رو بزنید و بعد Add رو بزنید و سورس خود را بنویسید و بعد تمام !![]()
من اس ام اس میدم یه نیم ساعت بعد میرسه دست طرف ، به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه ؟
با همه اپراتور ها این مشکل رو دارید ؟
تقریبا ، اگر 2 کلمه ای باشه بلافاصله دلیور میشه ولی بیشتر باشه معلوم نیست 5 دقیقه بعد 30 دقیقه بعد ...
از سیدیا Deliver Report نصب کردین ؟
بله ، پاکش کردم درستش نشد ، آپگریدش هم کردم بازم درست نشد !
نگران نباشید کلا اس ام اس ها یکی دو روزه هست که با تاخیر گاهی 30 دقیقه ای میرسه!!
کدوم مورد رو upgrade کردین ؟ قبل از نصب DR هم این مشکل بود ؟
در کل من خودم با این گوشی SMS بازی نمیکنم ولی برای حصول اطمینان خطی که در گوشی استفاده میکنید رو اگه Case اصلیش دارید روی یک گوشی دیگه امتحان کنید تا این حرف دوستمون که در رابطه با مشکل شبکه زدن معلوم بشه.
اگه مطمئن شدید که مشکل از گوشی هست با یه Restore هم امتحان کنید موضوع رو ببینید چی پیش میاد.
قضیه پیچیده شد ، الان که سیم کارت هارو جا به جا کردم کلا مشکلی از لحاظ ارسال و دریافت ندارم سریع میره میاد برای جفت گوشی هام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)