سلام چطوری 2 اسلحه با هم بگیرم
سلام چطوری 2 اسلحه با هم بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جناب Kingmohsen کامل توضیح دادن.
سلام
3 تا سوال
1 - چطوری فیلم های بازی رد میشه که نبینم ؟
2 - محل سیوهای بازی کجاست ؟
3 - چرا در حین بازی سیو نمیشه ؟ الان یک قسمت بود میخام برای دوستم بذارم ولی نمیشه اوردش ، مثلا از چندین ماموریت قبل ، امکانش هست ؟؟
1- نه نمیشه چون بصورت فیلم نیست که بشه رد کرد خود بازیهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- C:\ProgramData\Orbit.
3-بازی بصورت چک پوینت سیو میشه. همچین امکانی وجود نداره مگه اینکه قبل از اینکه اون مرحله رو انجام بدی از همون مسیری که گفتم از فایلهای سیوت بکاپ بگیری و دوباره اونجا کپی کنی تا از همونجا بشه بازیش کرد
خب بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود و تا حدودی کوتاه.اگه به بازی نگاه کنیم میبینیم حتی بعد تموم کردنشم خیلی کارا واسه انجام دادن داریم ولی نمیدونم بعد پایان اصلا حسش نیست بازی رو ادامه بدم.دوستان شما کدوم پایانو انتخاب کردید؟
محتوای مخفی: پایان بازی
به نظر من بهترین شخصیت بازی واس است خیلی باش حال کردم از نوع حرف زدنش از نوع نگاه کردنش می تونستن بیشتر روش مانور بدن.یوبی سافت واقعا رو شخصیتا عالی کار کرده دس مریزاد خیلی بازی توپی بود
اتفاقا بعد اتمام هم حال میده
مثل شکار حیوونهای نایاب
گرفتن پایگا های دشمن
و .....
Patch 1.04 هم اومد
محتوای مخفی: مشکلات برطرف شده
مشکل سنگ + در نیاوردن دوربین هم حل شده
کسی Patch 1.04 کرک شده رو داره؟
ممنون
من پچ دانلود کردم ولی هنوز براش کرکی نیمده با کرک 1.03 دارم بازی می کنم
سلام
بازی خیلی باحاله ، از رنگ بندی محیطش خیلی خوشم میاد و خیلی قشنگه ، واقعا جون میده برا ساخت بازی
نکته خنده دار این که من وقتی عکسای این بازی رو دیدم فکر می کردم Vaas شخصیت اصلی بازی هست که ما بجاش بازی می کنیم
از نظر گرافیکی هم شاهکاره واقعا بازی قشنگیه
من تو اون مرحله که باید 5 تا مزرعه رو آتیش بزنیم و بعد بریم تو اسکله و یه قایق رو بترکونیم موندم.مزرعه ها رو آتش زدم اما اونجا که قایقه هست عین لونه زنبوره نمیشه رفت طرفش.سختی بازی هم رو آخرش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)