شما کلا راهو اشتب رفتی به اونجا ربطی نداره
بزن رو گلوبال مپ محل اولین دث لردش مشخصه نزدیک ترین جا به اونجا رو تلپورت کن و ادامه ی ماجرا ...
شما کلا راهو اشتب رفتی به اونجا ربطی نداره
بزن رو گلوبال مپ محل اولین دث لردش مشخصه نزدیک ترین جا به اونجا رو تلپورت کن و ادامه ی ماجرا ...
دمت گرماین از این
حالا رسیدم به شبح اول اینو چه جوری باید ناکار کرد هر چی میزنمش انگار نه انگار
ببخشید اینم زدمشبرم ادامشو
نه اتفاقا درست رفتی. وقتی میرسی به Gilded Arena خودش دمو نشون میده...باگ داده رفیق.
آقایون یک سوال داشتم.من نسخه بلک باکس این بازی رو دانلود کردم..........یک نسخه دیگه هست که همراه 4 dlc عرضع شده.......کلهم سوالم اینه dlc تو این بازی چکار میکنه و ارزششو داره دوباره دانلود کنم؟
دوستان اگه کسی به این مرحله رسید یا تازه از اینجا رد شده یه لطفی میکنه سیوش رو به منم بده؟
سیو بازی تو این مسیره
Documents\My Games
Last edited by jb.NY; 08-09-2012 at 22:40.
اون موقعی که اینجا دمو نشون می ده مال وقتیه که باید دث لرد سوم رو پیدا کنی ایشون هنوز تو کف اولیش بودن![]()
آقا من رسیدم به Shadow's Edge... چقد تا آخر بازی مونده؟!
بلک باکس در واقع نسخه خوبی از این بازی داده. چون نه فیلم کیفیت بالا داره نه احتیاجی هم به زبون دیگه ای داریم ما . از اون طرف نسخه limited edition هست که کاملترین نسخه هست و DLC ها رو هم داره.
راجع به اهمیت DLC ها بگم که اکثرش ایتم هستن و یک مکان برات باز میکنه به نام Crucible . اگه مود ارنا رو توی بازی های دیگه انجام دادی این شبیه همونه و کلا باید توی فقط زنده بمونی. ایتم ها رو که من استفاده نمیکنم یعنی نمیارزه . ولی واسه مود Crucible حتما این نسخه رو بگیر.
اگه دیر نیست من احتمالا امشب ردش میکنم . البته New Game Plus هستش اگه مشکلی نداره.
Last edited by Gregar; 09-09-2012 at 14:51.
Gragar جان جواب ما رو هم بده عزیز...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)