منم قبل تر هم راجع به رشتم که صنایعه صحبت کردم
هم از دانشگام که امیرکبیره
صفحه های قبل رو ببینید
بازم سوالی داشتید بپرسید
کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم...![]()
منم قبل تر هم راجع به رشتم که صنایعه صحبت کردم
هم از دانشگام که امیرکبیره
صفحه های قبل رو ببینید
بازم سوالی داشتید بپرسید
کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم...![]()
از بچه ها کسی IT نمیخونه ؟! یه کم بیاد توضیح بده برامون ؟! ...![]()
امروز کلید نهایی آزمون سراسری را اعلام کردند. سوال 15 ادبیات رو حذف، سوال 46 عربی را با این عبارت جالب درج کردند« با تاثیر مثبت 4» و در تخصصیها سوال 133 هندسه تحلیلی را حذف و سوال 210 شیمی که درباره نام آلکانها بود رو گزینه های 1و2 را صحیح اعلام نمودند.
حالا میخواستم بدونم منظور این تاثیر مثبت4 دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میدونه!!!!!!!!![]()
منم با اینکه از سه چهار سال پیش با الکترونیک سر و کله میزدم، بازم دوست دارم بیشتر بدونم.
البته بیشتر در مورد بازار کارش. چون می گن جز قدرت و مخابرات بقیه چندان بازار خوبی نداره، از طرفی علاقه شدید هم نمیذاره بریم رشته دیگه (البته اولویت های بعدی هم هست )
اما یه اطلاعات کلی که همه باید در مورد رشته ی برق بدونن :
که تو لینک بالا برا هر گرایش ( به جز دیجیتال که فقط دانشگاه شریف داره ) توضیح داده شده و رو هر کدوم که کلیک کنید توضیحات بیشتری هم علاوه بر معرفی مختصرش وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت خوب هم که هر چی مهندس برقه اونجا جمعن :یا یه سایتهای دیگه هم هستن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته از این همه اطلاعات میشه یه دید نسبتا خوبی پیدا کرد، ولی تا یکی از مهندسین برق نیاد کامل توضیح بده، نمیشه کامل مطمئن شد. حالا اگه کسی نیومد، خودم میرم ازشون دعوت میکنم تا بیان توضیح بدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من امروز با یکی از بچه ها که خواهرش معماری میخونه حرف زدم.. می گفت زیاد نیازی به درس خوندن نداره.. اکثر درساش برعکس مکانیک آسونه... فقط هزینش واسه خریدن وسایل بالاست و درس استاتیکش سخته... درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما یکی از آشناهامون داره معماری میخونه بیشتر از اینکه درس بخونه باید ماکت و این جور چیزها بسازه! عمران بیشتر محاسباتیه و سخته اما معماری بیشتر کارهای عملیه...
راستی الان اخبار علمی کانال 4 زیر نویس کرد که نتایج اولیه کنکور تا 15 مرداد اعلام میشه!! فکرشو بکنین نتیجه ماه ها تلاش و بدبختی کشیدن یه هو میاد جلو آدم!!!![]()
دوستان عزیز...اونایی که دنبال بازار کار خوبن بیشتر رشته هایی رو انتخاب کنید که اگه یه روزی کار براتون پیدا نشد خودتون بتونید کارآفرینی کنید
شرایط 4 سال دیگه رو در نظر بگیرید!!با لیسانس چکاری میتونید انجام بدین!؟؟! البته تا 4 ساله دیگه با لیسانس هیچ کاری نمیتونید انجام بدین
بعضی ها دنبال علاقه هستن ،نمیشه گفت چون رشته ای که بهش علاقه دارن اشباع شده و دیگه کار براش نیست نباید اون رشته رو بخونه...الان بیشتر رشته ها تو جامعه اشباع شدن،نمیشه دست رو دست گذاشت ...
منتظر نباشید جایی استخدام بشین هرچیزی اگه با علاقه باشه میتونه موفقیت آمیز باشه!!!
ً
اینکه خوبه. مردیم از انتظار.راستی الان اخبار علمی کانال 4 زیر نویس کرد که نتایج اولیه کنکور تا 15 مرداد اعلام میشه!! فکرشو بکنین نتیجه ماه ها تلاش و بدبختی کشیدن یه هو میاد جلو آدم!!!
هر چه سریعتر نتایج رو ببینیم که یکم از دودلی در بیایم. ولی بازم برا نتایج نهایی باید منتظر باشیم. اون نتیجه دیگه آخر استرسه![]()
من فکر میکنم اولی استرسش بیشتر باشه ... دومی رو از قبل هم میشه حدودی حدس زد ! ...
ولی دومی اگر اشتباه در بیاد شوکش بیشتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)