تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 113 اولاول ... 34349505152535455565763103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا من ۹ نمی خوام ... در واقع می خوام بدوتم ۶ ماه زمانی هست که من با توجه به اینکه رشتمم تجربی نبوده و فقط زبانم خیلی قوی هست ( امیدوارم ۱۰۰٪ بزنم . مدرس زبان بودم ) و بتونم روزی حدود ۵ تا ۶ ساعت درس بخونم بتونم زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ میدونم خیلی سوال میکنم اما استرس دارم بخدا ممنون از کمکی که می کنی
    بله طبق گفته دوستمون ریسک بزرگیه و استرس و دردسرهای خودشو داره..حالا اون شرکت حفاری مشکلش چیه؟ماهی چند میده؟
    ولی اگه واقعا بخواین میتونین از رتبه 10000 هم خیلی بهتر بشین و خیلیا بودن حتی از بهمن شروع کردن و نتیجشو دیدن فقط باید پشتکارت عالی باشه و حسرت گذشته رو نخوری و توکل به الله ..شما که رشتت ریاضی بوده حداقل از پس ریاضی و فیزیک کنکور تجربی تا حدودی برمیاین و چون میگین مدرس زبان هم بودین پس این 3 درس میتونه نقطه قوت شما نسبت به بقیه باشه..ادبیات هم فقط با یه سری بحثهای آسون مثل لغت یا تاریخ ادبیات که مطلق حفظین میتونین حدود 25 درصد برنین(آرایه هم آسونه نسبتا اونم 2 3 تا سوال داره )که کلا میتونین رو 30 40 درصد این درس حساب کنید اگر یک کمی هم ذوق شعری داشته باشین میشه به راحتی تا 60 70 بالا بردش چون رو این درس تکیه میکنم که هم ضریبش تو عمومی ها بالاست هم نسبتا میانگین خوبی داره بین داوطلبان که اگه کم بزنید ضرر میکنید..
    حالا میرسه به عربی که معمولا خوزستانی های عزیز استعدادی تو این درس دارن و خوب باهاش کنار میان و فقط بخش منصوبات و ترجمه رو بخونید شاید بالای 50 بزنید.
    دینی هم که من خیلی دوسش دارم چند سالی میشه سوالاش جوندار تر میشن و مثل قبل نیست که با حفظ کردن چند خط از متن درس بتونین خوب بزنین..اگه فقط رو آیات تمرکز کنید اونم حدودای 50 60 بزنید عالی میشه..
    زبان هم که خودتون استاد هستین و تنها فرقش با کنکور ها شما اینه که 5 سئوال از لغات کم کردن بجاش یه ریدینگ اضافه کردن به سئوالات یعنی ترتیب اینطوره : قواعد..لغات..کلوز تست..ریدینگ 1..ریدینگ 2
    زمین هم بزنین بد نیست ولی چون دارو نمیخواین بیخیالش بشین البته حدود 10 15 درصد تو این درس آسونه حیفه نزنیدش
    ریاضی و فیزیک هم تقریبا مال گذشته هست ولی دیگه تقریبا فیزیک از فرمول محور اومده بیرون و برای یه تست باید رو چندین قسمت مسلط باشین کلا تست ها مفهومی و سنگین شدن(نمونش تجربی 89 یا 90)
    شیمی هم که باهاش آشنایی دارین اگه رو چند تا قسمت مهم و پرکاربرد آشنا بشین راحت میتونید 40 50 بزنید
    و اما زیست مهم که روند صعودی سخت داشته از 87 تا 91 و دیگه سئوالای خطی کتاب درسی تو کنکور نمیاد و حتما باید اون قسمتو با نکات درسی ترکیبی از فصلای دیگه و شکل ها بلد باشین تا بتونید درصد قابل قبولی کسب کنید(پیشنهادم اینه یه 2 3 جلسه برای زیست پیش یه معلم برین تا یه سری اصول و قوانین پایه رو یاد بگیرین بعد خودتون راه میفتین)

حتما هم تستای اخیر از 87 تا 91 رو بررسی کن ببین کدوم قسمت بیشتر مورد نظر طراحا بوده و بیشتر توجه داشتن و ذهن اونارو بخون ببین طرح فکریشون چی بوده
    چون چند سالی با درس و کنکور دور بودین و سبک سئوالای جدیدو نمیدونستین سعی کردم یک ساختار کلی از سئوال ها و کنکورای اخیر بدم که بدونی و طبق اینا برنامتونو بچینی..
    اینطور که گفتین باباتون مطب داره پس خیالتون از دردسرهای مطب گرفتن و ... هم راحته و بعد از دانشگاه خیالتون راحته
    جامعه هم طوری متاسفانه پیش میره که بیشترین ارزش و پشتوانه از این 3 رشته مشهور دکتری یعنی (پزشکی دارو دندان) هست و یه جورایی آدم خیالش راحته نسبت به رشته های لیسانس(البته این کلیه و جامعیت چندانی نداره)

من کلا رو درصدا بالاتر رو گفتم که اگه احیانا مشکلی پیش بیاد و یا سوالا سخت بشه شما شوکه نشین و نتونین از پس سوالا بربیاین و تجربه ثابت کرده که از اون درصد هدفی ما کمتر کسب میکنیم..مثلا اگه من هدفم تو شیمی کنکور امسال 90 به بالا بود ولی اومد 77..پس باید یکم بیشتر از خودمون انتظار داشته باشیم که مشکلی پیش نیاد ..مثلا من برم رو 20 درصد سرمایه گذاری کنم مطمنا 5 درصد هم نمیزنم چون اطلاعات من در همین حد 20 درصده حالا اگه طراح محترم هم یکم صورت تستو عوض کنه که دیگه وضع خراب میشه!!!
    البته من در مورد گذشته شما اطلاعاتی ندارم که رو کدوم قسمتا مسلط تر بودین تا بیشتر راهنمایی کنم که کدوم قسمتا رو بخونین که هم زود جواب بده هم تست خیز تر هم باشه
    Last edited by rpf; 17-12-2012 at 02:10.

2. 2 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ممنون برای جواب خیلی خوب و کاملتون ... راستش ریسک اینکه نرم خیلی بیشتره برام چون اولا من اگه بشینم برای کنکور بخونم چیزی از دست نمیدم و توی این مدت سر کار میرم و الان توی قسمت خاصی هستم که خوشبختانه روزی حداقل ۳ ۴ ساعت میتونم سر کار درس بخونم و وقتی اومدم خونه هم درس بخونم ... دوما که من الان بعد از ۳ سال کار کردن به عنوان مهندس و کارشناس حقوقم خیلی کمه ( زیر ۱ میلیون تومن ) و تا ۷ ۸ سال دیگه هم آینده خیلی خوبی نسبت به دندان پزشکی نداره و از همه مهم تر اینکه من نیازی نیست تا آخر درسم صبر کنم تا بتونم کار کنم و نگران مریض و مطب و هزار تا مشکل دیگه باشم ... هم میتونم پیش پدرم برم هم پیش پدر خانمم ... در کل بعد از ۲ ۳ سال میتونم راحت با کار های ساده ماهی ۴ ۵ برابر بیشتر در بیارم و آینده خیلی بهتری دارم و ترجیح میدم ۱ سال دیگه هم بخونم اما برم دندان پزشکی اما خیلی خوب می شد اگه می تونستم سال دیگه قبول شم و دندان پزشکی بین المللی آبادان رو برم ... اما بازم ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون برای جواب خیلی خوب و کاملتون ... راستش ریسک اینکه نرم خیلی بیشتره برام چون اولا من اگه بشینم برای کنکور بخونم چیزی از دست نمیدم و توی این مدت سر کار میرم و الان توی قسمت خاصی هستم که خوشبختانه روزی حداقل ۳ ۴ ساعت میتونم سر کار درس بخونم و وقتی اومدم خونه هم درس بخونم ... دوما که من الان بعد از ۳ سال کار کردن به عنوان مهندس و کارشناس حقوقم خیلی کمه ( زیر ۱ میلیون تومن ) و تا ۷ ۸ سال دیگه هم آینده خیلی خوبی نسبت به دندان پزشکی نداره و از همه مهم تر اینکه من نیازی نیست تا آخر درسم صبر کنم تا بتونم کار کنم و نگران مریض و مطب و هزار تا مشکل دیگه باشم ... هم میتونم پیش پدرم برم هم پیش پدر خانمم ... در کل بعد از ۲ ۳ سال میتونم راحت با کار های ساده ماهی ۴ ۵ برابر بیشتر در بیارم و آینده خیلی بهتری دارم و ترجیح میدم ۱ سال دیگه هم بخونم اما برم دندان پزشکی اما خیلی خوب می شد اگه می تونستم سال دیگه قبول شم و دندان پزشکی بین المللی آبادان رو برم ... اما بازم ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون
    اگه ۱۰۰۰۰ منطقه می خوای بمون ولی اگه کشوری می خوای نمی خواد بخونی..چون قبول نمیشی.
    امید وارم موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا حامد اصلا هم نترسین6ماه خیلی کارا میشه کرد!من تجربه ندارم ولی اونایی ک بعدچنسال دوباره برگشتن کنکور خوندن معمولا میگن ک آسونتر اومده بنظرشون درسا!تازه زبان حله.ادبیاتم سعی کنین پایین25نزنین چون خیلی جابجا میکنه!!دینیو ازدست ندین حیفه م باکتاب خیلی سبز78درصد زدم!!عربیم1 دی وی دی هس آموزش جامع عربی کنکور(رهپویان دانش و اندیشه)ازون میتونین مثلا 8سوال ترجمرو بخونین البته اگ بعضی بخشای آسونه قواعدم ازون دی وی بخونین حداقل40درصد تو جیبتونه!ریاضیو فیزیک ک شما بهتر میدونین!ولی زیستو شیمی 1کم سخت میشه کارتون اونارم بخشای وقت گیر مثل زنتیک یا..رو بذارین کنار ولی اشتباه منو نکنین اگ درصداتون هماهنگ و همگی درحد متوسط باشه بهترازینه ک چنتادرسو بترکونینو چنتارو بیخیال شین!!!هیچ درسیرو کامل کنار نذارین چون شاید نقاط قوت شمارو سخت بذن ازون طرف اونیکیارو آسون!پس ریسک نکنین!ایشالا ک موفق میشین و سال بعد خبرای خوبتون اینجا میشنویم

6. این کاربر از selda.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا حامد اصلا هم نترسین6ماه خیلی کارا میشه کرد!من تجربه ندارم ولی اونایی ک بعدچنسال دوباره برگشتن کنکور خوندن معمولا میگن ک آسونتر اومده بنظرشون درسا!تازه زبان حله.ادبیاتم سعی کنین پایین25نزنین چون خیلی جابجا میکنه!!دینیو ازدست ندین حیفه م باکتاب خیلی سبز78درصد زدم!!عربیم1 دی وی دی هس آموزش جامع عربی کنکور(رهپویان دانش و اندیشه)ازون میتونین مثلا 8سوال ترجمرو بخونین البته اگ بعضی بخشای آسونه قواعدم ازون دی وی بخونین حداقل40درصد تو جیبتونه!ریاضیو فیزیک ک شما بهتر میدونین!ولی زیستو شیمی 1کم سخت میشه کارتون اونارم بخشای وقت گیر مثل زنتیک یا..رو بذارین کنار ولی اشتباه منو نکنین اگ درصداتون هماهنگ و همگی درحد متوسط باشه بهترازینه ک چنتادرسو بترکونینو چنتارو بیخیال شین!!!هیچ درسیرو کامل کنار نذارین چون شاید نقاط قوت شمارو سخت بذن ازون طرف اونیکیارو آسون!پس ریسک نکنین!ایشالا ک موفق میشین و سال بعد خبرای خوبتون اینجا میشنویم
    تازه شما ریسک نمیکنین!!!حداقل 1کار دم دستتون دارین وفقط دنبال هدفتون هستین چیزی از دست نمیدین ولی شاید چیزه زیادی بدست بیارین!

8. این کاربر از selda.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رتبه در منطقه شما چند بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه ۱۰۰۰۰ منطقه می خوای بمون ولی اگه کشوری می خوای نمی خواد بخونی..چون قبول نمیشی.
    امید وارم موفق باشی
    اسامی رو از سایت دانشگاه پیدا کردین؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

رتبه در منطقه شما چند بود؟

من7024منطقه 2بودم!متاسفانه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امید وارم موفق باشی
    این یعنی چی؟!!!!
    بر چه مبنایی میگین قبول نمیشه اگه برای 10000 کشوری بخونه؟
    10000 کشوری که از 10000 منطقه درصدای بهتری میخواد 10000 کشوری حدود 4000 5000 منطقه 2 هس حالا این سخت تره یا 10000 منطقه؟!!!

بله آقا حامد اگر هم قبول نشید که فرضه محاله باز هم چیزی را از دست نمیدین و در آینده خودتونو سرزنش نمیکنید که میتونستید با 5 6 ماه درس خوندن مسیر زندگیو عوض کنید.اگر هم در قسمت خاصی مشکل یا سئوالی داشتین از من یا بقیه دوستان بپرسین...
    حالا چیو حفاری میکنید؟!

13. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezamousavifard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این یعنی چی؟!!!!
    بر چه مبنایی میگین قبول نمیشه اگه برای 10000 کشوری بخونه؟
    10000 کشوری که از 10000 منطقه درصدای بهتری میخواد 10000 کشوری حدود 4000 5000 منطقه 2 هس حالا این سخت تره یا 10000 منطقه؟!!!

بله آقا حامد اگر هم قبول نشید که فرضه محاله باز هم چیزی را از دست نمیدین و در آینده خودتونو سرزنش نمیکنید که میتونستید با 5 6 ماه درس خوندن مسیر زندگیو عوض کنید.اگر هم در قسمت خاصی مشکل یا سئوالی داشتین از من یا بقیه دوستان بپرسین...
    حالا چیو حفاری میکنید؟!
    یعنی اینکه ده هزار کشور شدن سخته ولی ده هزار شدن تو منطقه دو کار سختی نیست.

15. این کاربر از rezamousavifard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •