بله طبق گفته دوستمون ریسک بزرگیه و استرس و دردسرهای خودشو داره..حالا اون شرکت حفاری مشکلش چیه؟ماهی چند میده؟
ولی اگه واقعا بخواین میتونین از رتبه 10000 هم خیلی بهتر بشین و خیلیا بودن حتی از بهمن شروع کردن و نتیجشو دیدن فقط باید پشتکارت عالی باشه و حسرت گذشته رو نخوری و توکل به الله ..شما که رشتت ریاضی بوده حداقل از پس ریاضی و فیزیک کنکور تجربی تا حدودی برمیاین و چون میگین مدرس زبان هم بودین پس این 3 درس میتونه نقطه قوت شما نسبت به بقیه باشه..ادبیات هم فقط با یه سری بحثهای آسون مثل لغت یا تاریخ ادبیات که مطلق حفظین میتونین حدود 25 درصد برنین(آرایه هم آسونه نسبتا اونم 2 3 تا سوال داره )که کلا میتونین رو 30 40 درصد این درس حساب کنید اگر یک کمی هم ذوق شعری داشته باشین میشه به راحتی تا 60 70 بالا بردش چون رو این درس تکیه میکنم که هم ضریبش تو عمومی ها بالاست هم نسبتا میانگین خوبی داره بین داوطلبان که اگه کم بزنید ضرر میکنید..
حالا میرسه به عربی که معمولا خوزستانی های عزیز استعدادی تو این درس دارن و خوب باهاش کنار میان و فقط بخش منصوبات و ترجمه رو بخونید شاید بالای 50 بزنید.
دینی هم که من خیلی دوسش دارم چند سالی میشه سوالاش جوندار تر میشن و مثل قبل نیست که با حفظ کردن چند خط از متن درس بتونین خوب بزنین..اگه فقط رو آیات تمرکز کنید اونم حدودای 50 60 بزنید عالی میشه..
زبان هم که خودتون استاد هستین و تنها فرقش با کنکور ها شما اینه که 5 سئوال از لغات کم کردن بجاش یه ریدینگ اضافه کردن به سئوالات یعنی ترتیب اینطوره : قواعد..لغات..کلوز تست..ریدینگ 1..ریدینگ 2
زمین هم بزنین بد نیست ولی چون دارو نمیخواین بیخیالش بشین البته حدود 10 15 درصد تو این درس آسونه حیفه نزنیدش
ریاضی و فیزیک هم تقریبا مال گذشته هست ولی دیگه تقریبا فیزیک از فرمول محور اومده بیرون و برای یه تست باید رو چندین قسمت مسلط باشین کلا تست ها مفهومی و سنگین شدن(نمونش تجربی 89 یا 90)
شیمی هم که باهاش آشنایی دارین اگه رو چند تا قسمت مهم و پرکاربرد آشنا بشین راحت میتونید 40 50 بزنید
و اما زیست مهم که روند صعودی سخت داشته از 87 تا 91 و دیگه سئوالای خطی کتاب درسی تو کنکور نمیاد و حتما باید اون قسمتو با نکات درسی ترکیبی از فصلای دیگه و شکل ها بلد باشین تا بتونید درصد قابل قبولی کسب کنید(پیشنهادم اینه یه 2 3 جلسه برای زیست پیش یه معلم برین تا یه سری اصول و قوانین پایه رو یاد بگیرین بعد خودتون راه میفتین)
حتما هم تستای اخیر از 87 تا 91 رو بررسی کن ببین کدوم قسمت بیشتر مورد نظر طراحا بوده و بیشتر توجه داشتن و ذهن اونارو بخون ببین طرح فکریشون چی بوده
چون چند سالی با درس و کنکور دور بودین و سبک سئوالای جدیدو نمیدونستین سعی کردم یک ساختار کلی از سئوال ها و کنکورای اخیر بدم که بدونی و طبق اینا برنامتونو بچینی..
اینطور که گفتین باباتون مطب داره پس خیالتون از دردسرهای مطب گرفتن و ... هم راحته و بعد از دانشگاه خیالتون راحته
جامعه هم طوری متاسفانه پیش میره که بیشترین ارزش و پشتوانه از این 3 رشته مشهور دکتری یعنی (پزشکی دارو دندان) هست و یه جورایی آدم خیالش راحته نسبت به رشته های لیسانس(البته این کلیه و جامعیت چندانی نداره)
من کلا رو درصدا بالاتر رو گفتم که اگه احیانا مشکلی پیش بیاد و یا سوالا سخت بشه شما شوکه نشین و نتونین از پس سوالا بربیاین و تجربه ثابت کرده که از اون درصد هدفی ما کمتر کسب میکنیم..مثلا اگه من هدفم تو شیمی کنکور امسال 90 به بالا بود ولی اومد 77..پس باید یکم بیشتر از خودمون انتظار داشته باشیم که مشکلی پیش نیاد ..مثلا من برم رو 20 درصد سرمایه گذاری کنم مطمنا 5 درصد هم نمیزنم چون اطلاعات من در همین حد 20 درصده حالا اگه طراح محترم هم یکم صورت تستو عوض کنه که دیگه وضع خراب میشه!!!
البته من در مورد گذشته شما اطلاعاتی ندارم که رو کدوم قسمتا مسلط تر بودین تا بیشتر راهنمایی کنم که کدوم قسمتا رو بخونین که هم زود جواب بده هم تست خیز تر هم باشه![]()