بازی رو نتونستم ببینم فقط خواستم یه تبریک ویژه به خاطر حذف عربستان و بحرین بگم
بدون شک بحرین کثیف ترین فوتبال کل تاریخ رو بازی میکنه
10 گل تو 1 بازی ؟؟؟
حذف شدن این دو تیم رو خدمت همه ی دوستان تبریک میگم
بازی رو نتونستم ببینم فقط خواستم یه تبریک ویژه به خاطر حذف عربستان و بحرین بگم
بدون شک بحرین کثیف ترین فوتبال کل تاریخ رو بازی میکنه
10 گل تو 1 بازی ؟؟؟
حذف شدن این دو تیم رو خدمت همه ی دوستان تبریک میگم
شما لطف دارید, مطمئن باشید این احساس دو طرفست. خیلی خیلی ارادت دارمآرش جان فوق العاده برای این احساست و تفکرت احترام قائلم و این رو بدون تعارف میگم
اما فکر میکنم آدم باید صادق باشه من اصلا از این مساوی ناراحت نشدم و فکر میکنم این به این خاطر نبود که ما اجازه بدیم قطر از فوتبالمون سواستفاده کنه نه فکر میکنم بازیکنا هر چند با انگیزه کمی بازی میکردن اما جدی بودن و یه گل تقریبا تصادفی هم خوردیم
ما یا بهتره بگم من به این خاطر از این مساوی ناراحت نشدم چون یک فوتبال کثیف حذف شد فوتبالی که با زدن 10 گل نشون داد چقدر مبهم و مافیایی و اهل لابیه
فوتبالی که همین استرالیا در اولین برخوردش باهاش از رفتار بازیکناش شگفت زده شد و به فیفا شکایت کرد
فوتبالی که بازیکنای خودشو به خاطر عقایدشون زندانی و شکنجه میکنه
فوتبالی از هیچ رفتار غیر انسانیی برای بردن ما کوتاهی نمیکنه
فوتبالی که فقط به خاطر خراش دادن غرور این ملت پرچم یک کشور دیگه رو بعد از پیروزیش برافراشته میکنه کاری که نمونش رو در دنیا به یاد ندارم
آرش جان ای کاش عربی بلد بودی و وقتی ما به عربستان در آزادی باختیم توهینهای گزارشگران عرب رو میشنیدی که حتی کار رو به توهین به نوامیس ما هم کشوندن
گزارشگر ابوظبی اسپورت با تمسخر میگف ایرانیها دیگه فوتبال یادشون رفته و بهتره روی دخترهای زیباشون سرمایه گذاری کنن
گزارشگر شبکه ورزشی همین کشور بحرین رسما و از یه تریبون رسمی هر توهینی که دلش خواست به تاریخ و عقیده و تمام مسائل ما کرد
و من امروز با احترام به نظرت از حرف یوسفی اصلا ناراحت نشدم چون برای اولین بار به بهانه واهی کشورهای دوست و برادر خودمون رو سانسور نکردیم و حرف دلمون رو قورت ندادیم
این مساوی چون این فوتبال ناجوانمردانه و رفتار غیر انسانیش رو حذف کرد برای من ناراحت کننده نبود
ایران ناجوانمردانه بازی نکرد با بازیکنای اصلیش بازی کرد نه مثل اندونزی که با نونهالانش به مصاف بحرین رفت
ایران میتونست مثل خیلی از تیمهای بزرگ اروپا که در مواقعی که نیازی ندارن به بازیکنای اصلیشون استراحت میدن امروز با تیم دومش بازی کنه و هیچ کس هم نمیتونست بهش ایرادی بگیره
امروز بحرین حذف شد اما باز هم با یک فوتبال کاملا کثیف و دیگه منسوخ شده در دنیا کنار رفت نه با شرافت
در واقع میشه گفت بحرین هم ناجوانمردانه میبرد و حالا هم که باخت بازنده شریفی نبود و با یک رفتار ناجوانمردانه حذف شد
امیدوارم تا سالها این فوتبال کثیف به سطح اول آسیا برنگرده و با این بردهای پوشالی چهره فوتبال آسیا رو در دنیا به مسخرگی نکشونه
آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم
اما موضوعی که فکر کنم اشتباه از حرفای من برداشت شده و معتقدم کوتاهی از من بوده که شفاف سازی نکردم اینه که من
هم به همون اندازه که شما از بحرین متنفرید , متنفرم. نه تنها از بحرین کلا با کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس میانه چندان
خوبی ندارم. کی رقص با پرچم عربستان, کارشکنی ها و تحقیرها رو فراموش میکنه؟!! اما به نظرم نباید تک بعدی به قضیه نگاه
کرد, صرفه تنفر از بحرین نباید باعث میشد که فریاد خوشحالی گزارشگر بازی از ناکامی تیم ملی روح ایرانی منو آزار بده. تیم ملی
که حداقل به احترام 50 هزار تماشاچی و شاید میلیون ها بیننده باید قطر, قطری که از شاخو شونه کشیدناش, سواستفاده از
منایع مشترکش با ایران و هزار یک خوصوصیت حوزه خلیجه فارسیش نباید گذشت, رو مایعه عبرت میکردیم . فکر میکنم برای
قطر هم میشه هزار یک دلیل آورد و مورد تنفر قرارش داد, اگه به لابی باشه که قطر دسته همه رو از پشت بسته.
اگه الان بحرین حذف شد, در عوض برادش, قطری که ما فقط 2 امتیاز ازش گرفتیم بالا اومد, هیچوقت فکر نکنید که الان قطری ها
میگن ایران 1 امتیاز تو آزادی به ما داد! الان میگن "ما در آزادی 1 امتیاز از ایران گرفتیم" و این اصلا برای من خوشایند نیست.
تیم ملی فوتبال که بیشتر از هر ورزش دیگه ای نماد غرور ملی, مخصوصا برای ما ایرانی هاست نباید بخاطر مسئله بی ارزشی مثل
بحرین به این راحتی, توی آزادی اجازه میداد 2 گل به ما بزنه و از همه بدتر اینکه به قطر اجازه دادیم جشن صعود رو در تهران بگیرن و
متاسفانه درد این اگه از حرکت بحرین بیشتر نبود, برای من کمتر هم نبود.
مسئله دیگه متاسفانه گزارش بازی بود که اخیرا رسم شده گزارشگرا تنفر خودشونو رسما اعلام کنند! اون از بازی استقلال و آقای
خیابانی و اینم از آقای یوسفی! قبلا هم گفتم که حرف من در حمایت از کشورهای حوزه خلیج فارس نیست, ولی یک بعد این قضیه
اینه به هرحال پشت هر تیم ملی یک ملت هست, شاید ما با فرهنگ,دولت و یا خیلی چیزای دیگه از اون کشور مشکل داشته باشیم
ولی این دلیل نمیشه از ناراحتی ملتی که دل به تیم ملی یا نماینده ملیشون بستن خوشحال بشیم. پس اخلاق و فرهنگ, چیزی
که یکی تفاوت های ما و معیارهای برتری ما نسبت به اوناس چی میشه. شما کاملا حق دارید, در مورد گزارشگر و توهین ها و
هزار یک چیزه دیگه اما به نظر شما اگه ما هم از همون روش اونا استفاده کنیم خودمون رو در سطح اونا پایین نمیاریم؟ برا اساس
همین موضوعاتی که فرمودین نه تنها من بلکه همه ایرانی ها با نظام فرهنگی و اجتماعی حاکم بر اونها مشکل داره ولی اگه فقط یک
نفر دل خوش به موفقیت تیمش باشه, به احترامش نباید از شکستش ابراز خوشحالی کنیم, حداقل علنا نکنیم![]()
وقتی از رسانه ملی همچین اخلاقی انشعاب پیدا کنه پس وای به حال جامعه. تو بازی استقلال بارها خیابانی
از خطابه عربستانی ها طوری استفاده کرده که مطمئنا همه متوجه شدن که مشکل ایشون کلا عربستانه نه فقط این نمایندشون.
به هر حال, ما باید از موفقیت خودمون خوشحال بشیم نه از شکست دیگران حالا هر کسی میخواد باشه و این خوشحالی چقدر
لذت بخشتر خواهد بود وقتی یکی از همین تیم ها به وسیله ما شکست بخوره و نه اینکه فرسنگ ها دورتر به عنوان مثال استرالیایی
که پلی آف 98 هم کلی مشکلات مشابه باهاشون داشتیم, عربستان رو حذف میکنه خوشحال بشیم.
بازم میگم که متاسفانه ما امروز به قطر باج دادیم و بدتر از اون میترسم که در آینده نه چندان دور همین مسئله گریبان گیر
خودمون بشه. این تیم ملی که من دیدم نمیشه 100 درصد روش حساب کرد که بدون اما و اگر و با اقتدار به جام جهانی صعود کنه.
در مورد بازی تیم ملی میشه چند صفحه نوشت ولی فعلا که تب رنگ ها داغه چیزی نگم بهتره. فقط به این بسنده میکنم که میشد
بهتر بود, حداقل میشد به اندازه ای بهتر بود که قطری رو که هیچی برای عرضه نداشت شکست داد ولی یک اراده مخصوصا بعد
خبر 9 یا 10 گله شدن بحرین, چیزی شاید شبیه همون چیزی که شما و خیلی های دیگه احساس کردن مانع شد. اراده ای دستوری
نبوده, بلکه چیزی خودجوش که فکر کنم فقط دژاگه احساسش نکرد
نکته دیگه, حق با شماست. ولی بیشتر تیم های باشگاهی که صعود قطعی دارن با تیم دوم بازیی میکنن, به عنوان مثال مقدماتی
یورو و جان جهانی تیم هایی مثل ایتالیا, انگلیس و اسپانیا حداکثر استفاده رو از این بازیا کردن چون زمان برای هماهنگ کردن تیم
ملی واقعا کمتر از باشگاهاست و باید از تمام فرصتها استفاده کرد.
و در آخر من هم برای هر احساس و طرز فکری احترام تمام و کمال قائلم, و البته ازش لذت میبرم. قبلا هم گفتم بارها بوده که در
مسائل مختلف حرف دل منو زدی و حتی بهتر از من و راهی جز تشکر برای من نزاشتی. در این مورد درسته نظرات متفاوته ولی
100 درصد مکمل هم هستن. مطمئنا خیلی از ایرانی ها از این انتقام خوشحال شدن و 100 درصد من هم از خوشحال شدن هموطنام
خوشحال شدم. ولی خیلی بیشتر دوست میداشتم که با اقتدار به مرحله بعد قدم میذاشتیم.
دیگه سرتونو درد آوردم, و خیلی خیلی ازت ممنوم که احساس منو درک کردی و 100 البته سپاسگذارم که با احترام نظرتو گفتی نه
با جبه گیری و از پستت لذت تمام رو بردم
با تشکر![]()
با اون سیاهه خیلی حال کردمایکاش ...ولش کن همین کافیه
با اینی که میدونم درمورد چه کسانی حرف میزنی(آبی) اما باید بگم گلم چه اشکالی داره آدم بیاد نظرش روبگه؟
کی روش اگه مربی بزرگیه(که هست)حتما میتونه کار خوردش رو بکنه ونتنها تیم روببره جام جهانی بلکه شایدهم شگفتی ساز بشه!
این که بگیم کسی از کسی نگه که نمیشه(مخالف موازین دموکراسی هستش)
بهرحال بازی بدی نبود نکات خاص خودش رو هم داشت.از همه مهتر اینکه مافهمیدیم با کی روش هم ممکنه ببازیماونهم به تیم قطر البته فاکتور انگیزه رو هم باید درنظر گرفت.
حالا بروید با پرچم عربستان با هم برقصید !
![]()
درود
اول از هر چیزی صعود ایران به مرحله بعد رو تبریک میگم
من هم با نظرات دوستان در مورد بحرین تا حدودی موافقم ولی یک نکته ای که می مونه اینه که دوستان فکر میکنن که قطر دیدگاهش به ایران با بقیه کشورهای عربی متفاوته.
همین قطری ها هم چپ و راست اسم خلیج عربی رو میارن
اصلا کشوری عربی وجود نداره که با ایران مشکل نداشته باشه...همه اعراب دیدگاهشون به ایران مثل همدیگست
بحث و مشکلات سیاسی اون بماند...ولی اصل ماجرا به تاریخ مربوط میشه
ولی اعراب چشم دیدن ایرانی ها رو ندران . یک سر به فروم های عربی بزنید و ببینید در مورد ایران و ایرانی چی میگن.
با این حال بعد اون کار بی ارزش و پستی که بحرین اون زمان انجام داد و پرچم عربستان رو در ورزشگاه خودشون بالا بردن به نظرم حذف شدن اونا از این رقابت ها جواب خوبی به اونا بود
مخصوصا این که ایران واقعا فوتبال بازی کرد و اصلا سراغ همچین مسائلی نرفت.
پیروزی بحرین با 10 گل هم که وضعیتش مشصخه.
به هر حال باز هم صعود تیم ملی ایران رو تبریک میگم...امیدوارم که در مرحله بعد هم موفق باشیم و سرانجام به جام جهانی صعود کنیم.
اصلا حوصله ی دیدن یک جام جهانی دیگه بدون حضور تیم ایران رو ندارم.
دوستان سلام
به نظر من هم سیاسی کردن فوتبال حداقل برای ما کسر شان باید باشه
یارو شعور نداشته یک کاری کرده ، چرا ما باید دوباره کار اون رو تکرار کنیم ؟
بازی استقلال الاتفاق خیابانی کرده بودش جنگ ایران و عربستان ، در صورتی که ایران با بازی خودش همه چیز رو ثابت کرد
اگر فوتبال ما از اونا سرتره ، این حرفا بی ارزشه و باید در بازی ثابتش کنیم
من که خودم به شخصه از فوتبال کثیف عربی که فقط خودشون رو به زمین میزنن متنفرم ، چه برسه به کارهای دیگه شون
همونطور كه دوستان ميدونن روز 19 اسفند قرعه كشي مرحله نهايي دور انتخابي جام جهاني 2014 برگزار ميشه و در اين روز ما ميتونيم تكليف صعود خودمونو تا حدودي بدونيم.
براساس برنامه اعلام شده نحوهي سيد بندي تيم ها به اين صورته كه به دليل وجود دو گروه 5 تيمي 5 سيد در نظر گرفته شده و در هر سيد دو تيم حضور دارن و قرار گرفتن تيم ها در سيدهاي مربوطه به نسبت جايگاه اونها در آخرين رده بندي فيفاست در حال حاضر در جدول رده بندي فيفا تيم هاي صعود كرده به مرحله انتخابي به ترتيب زير هستن كه بايد منتظر موند و ديد كه در پايان ماه فوريه آيا تغييري در اين رده بندي اتفاق ميفته يا نه ولي باتوجه به نتايج بدست آمده به نظر نميرسه تغييري در اين ترتيب ايجاد بشه و شايد جاي عمان و اردن با هم عوض بشه وگرنه بقيه تيم ها تقريباً موفق عمل كردن و لبنان هم كه بازي آخرشو واگذار كرده ديگه از دهم بالاتر نميره.
1- استراليا2- ژاپن3- كره جنوبي4- ايران5- ازبكستان6- عراق7- اردن8- عمان9- قطر10- لبنان
با توجه به اين جدول، تيم ها دو تا دو تا از بالا در سيدهاي A و B و C و D و E قرار ميگيرن كه با اين تعريف
سيد A : استراليا و ژاپن
سيد B : كره جنوبي و ايران
سيد C : ازبكستان و عراق
سيد D : اردن و عمان
سيد E : قطر و لبنان
با اين تفاسير تنها چيزي كه ميتونيم ازش مطمئن باشيم اينه كه از سه تا غول آسيا (استراليا، ژاپن و كره) فقط با يكيشون (اون هم از بين استراليا و ژاپن) همگروه ميشيم. با كره همگروه نميشيم چون باهاشون تو يه سيد قرار داريم.
و نكته ديگر اينكه ما در مرحله بعد حداقل با دو تيم عربي همگروه ميشيم.
شايد بهترين قرعه براي ما اينطوري باشه :
استراليا - ايران - عراق - عمان - لبنان
ژاپن - كره - ازبكستان - اردن - قطر
نظرتون چيه؟
سلام
ترکیدن عربستان و بحرین و به همه تبریک میگم
من هم امیدوارم با ازبکستان و ژاپن نیفتیم. بردن این دو تا عذاب الیمه : دیشايد بهترين قرعه براي ما اينطوري باشه :
استراليا - ايران - عراق - عمان - لبنان
ژاپن - كره - ازبكستان - اردن - قطر
نظرتون چيه؟
خوبه همین گروهی که گفتی، البته عمان و اردن رو ندیدم بازیاشونو، عمان ضعیفتره ؟!
BTW ، لازم به ذکر نیست که واسه رسیدن به جام جهانی باید بتونیم همه رو ببریم ...
چه ازبک، چه استرالیا، چه ژاپن و ...
الآن كه داشتم دقيق تر رده بندي رو نگاه ميكردم متوجه شدم كه ژاپني ها با اين باختي كه به ازبك ها دادن و كره اي ها با اون بردي كه بدست آوردن ممكنه جاشون تو جدول عوض بشه يعني ما احتمالا به جاي كره با ژاپن در يك سيد قرار خواهيم گرفت. حالا بايد ديد چه پيش مياد.
به هر حال از اينكه در اين سيد بندي ها نامي از عربستان و بحرين ديده نميشه بسيار احساس خوبي به آدم دست ميده. گواراي وجود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)