من نمیخوام دان کنم میخواستم بپرسم دی وی دی بازی الآن تو بازار هست یا نه ؟؟
من نمیخوام دان کنم میخواستم بپرسم دی وی دی بازی الآن تو بازار هست یا نه ؟؟
سلام به همه دوستان عزیز پی اس باز
من دیشب بازی رو گرفتم و نقد خودمو از بازی مینویسم
بازی اصلا قابل مقایسه با پی اس 11 نیست بسیار عالی شده یا به قول بعضی ها انقلابی تو بازی رخ داده
هوش منصنوعی در حد تیم ملی
پاس کاری عالیییییی
قدرت دفاع بسیار بالا
دریپ زدن خیلی روون شده...اگه با یه بازیکن سرعت بالا مثل کریس رونالدو ...مسی ...باشید خیلی سریع میتونید یکی دو پا کنید
داوری خیلی عالی شده
تنها مشکل بازی رو من تو دروازبانی میبینم ...البته یکم نسبت به دمو بازی بهتر شده
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
تو اینترنت من چند تا فروشگاه اینترنتی دیدم که گذاشتن !
من که از تبریز گرفتم نسخه فینال و کاملی است .
فقط گزارشگر به زبان آلمانی گزارش میکنه حال نمیده !
امیدوارم بشه گزارش انگلیسیش رو از اینترنت دانلود و نصب کرد !
همین الان از توپخونه اومدم! کفم بریده آخه این چه بساطیه؟؟؟ دونه دونه مغازه ها رو چرخ زدم هنوز یه مغازه هم بازی رو که نیاورده هیچ، تازه یه سری اراجیفم تحویل آدم میدن! نمیدونم کی چو انداخته بینشون همشون میگن بازی آخر مهر میاد!!!!!! میگم پس اینی که اومده و کرک شده پس چیه؟؟ یاروو مییگه این نسخه ادیت شده ی دموس بازی اصلی نیست!!!!!
اینطور که بووش میاد حالا حالا ها اینا بازی رو نمیارن اصن توو باغ نیستن!...
از بچه های تهرون کسی هست بازی رو کامل و بدون عیب و نقص نصب کرده باشه و امکان فرستادن بازی با پیک رو واسم داشته باشه؟ اگه کسی میتونه بازی رو واسم بفرسته و مرام بزاره بهم پ.خ بده مرسییییییی
باگ بسیار خنده دارپاتو در فیفا 12:(929 KB)
دوستان fifa باز ببخشید که اینو گذاشتم،هیچ قصد و غرضی ندارم و فقط برای تفریح و سرگرمی گذاشتمش; پس سریعا موضع گیری نکنید که دیروز حسابی تاپیک داغون شد،اگه شما هم از PES باگ دارید بزارید من به شخصه ناراحت نمیشم.(اگه تو حرفاتون توهین نباشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
وای چقدر خندیدم
این پشتک میزنه یا مثل این ساموراییا غیب میشه از جای دیگه در میاد ؟
شما ناراحت نمیشی ولی اگه به PES توهین بشه من اعصابم ضعیفه قاطی میکنم![]()
ولی من دیشب یه مغازه رفتم گفت احتمالا تا اخر هفته میاد یا اول هفته آیندهنمیدونم کی چو انداخته بینشون همشون میگن بازی آخر مهر میاد!!!!!!
جای اینکه بیاین بگین کجا بازی رو تهیه کنم یا اینکه کدوم لینک سالمه بیاین از بازی نقد کنین ببینیم امسال کونامی چیکار کرده![]()
خب اولین نقد به بازی اینه که گرافیک افت داشته ( نظر شخصی )
دومی دروازه بانها که زیادم بهبود پیدا نکردن...
خبر خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــوش
بالاخره لیگ اسپانیا و ایتالیا کامل لایسنس شد
امیدوارم سال بعد لیگ انگلیس هم کامل بشه
این همه نقد شده مگه نخوندید ؟
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
دروازبان ها رو قبول دارم ولی گرافیکش پیشرفت چشمگیری داشته !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)