تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 53 از 870 اولاول ... 34349505152535455565763103153553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض گفتگو با فتح‌الله‌زاده مدبر عامل اسبق استقلال تهران

مديرعامل سابق استقلال گفت: مديرعاملي من دير يا زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد چراكه يك دومي و سومي آورده‌ام، فقط قهرماني آسيا مانده كه به هوادارن بدهكارم. بحث بازگشت علي فتح‌الله زاده به باشگاه استقلال بازتاب‌هاي مختلفي را در پي داشته است. او حرف‌هاي تازه‌اي از اين بازگشت احتمالي زده است كه در زير مي‌خوانيد:

*: بحث بازگشت شما به استقلال از چه قرار است؟
    با آقاي علي آبادي يك صحبت‌هاي كلي انجام دادم؛ ولي هنوز به جمع‌بندي غيابي نرسيده است. به هر حال سازمان تربيت بدني اول در حالي رايزني است كه هيئت مديره را مشخص كند.

*: اما ظاهرا براي مديرعالي يا سرپرست موقت باشگاه صحبت‌هاي نهايي با شما شده است؟
    نه، به صورت جزيي فقط بحث اين است كه در مديريت جديد هم نقشي داشته باشم. طبق قانون مديرعامل را بايد هيئت مديره انتخاب كند.

*: كه احتمال انتخاب شما خيلي زياد است؟
    همه احتمالات وجود دارد. معتقدم فعلا نبايد سازمان تربيت بدني را تحت فشار قرار داد. به نظرم سازمان اين بار كار خوبي مي‌كند كه در انتخابي نفرات جديد عجله نمي‌كند. در 15 روز آينده نفرات جديد مشخص مي‌شود. مي‌گويم بايد اجازه دهيم علي آبادي بدون تحميل نظر، خودش مديرعامل را مشخص كند.

*: خبر بازگشت احتمالي شما به استقلال از سوي هواداران مورد استقبال قرار گرفت.
    به من لطف دارند و همين اظهار لطف آنها است كه من را در تصميم‌گيري مردد مي‌كند. توقع هوادار از من بالا است و همين كارم را سخت مي‌كند. هرچه دارم از همين هواداران دارم و اگر آبرويي كسب ‌كردم، به خاطر استقلال است و حاضرم براي تيم، اين آبرو را معامله كنم؛ ولي دوست ندارم مدير تحميلي باشم. مي‌خواهيم سازمان خودش به اين نتيجه رسيده باشد كه من مي‌توانم به استقلال كمك كنم. اگر سازمان به اين نتيجه رسيده باشد، مثل يك سرباز در خدمت تيم هستم.

*: پس از اينكه از مديرعاملي كنار رفتيد، دوباره به عنوان يكي از اعضاي هيئت مديره بازگشتيد؛ اما طاقت نياورديد و باشگاه را ترك كرديد. اين بار كه قصد نداريد اين اتفاق تكرار شود.
    من هم مي‌توانستم مثل دوستان بمانم؛ اما در آن صورت تعهدم به هوادار از بين مي‌رفت. وقتي مي‌ديدم يك تصميم به ضرر استقلال گرفته شده، يا بايد ايستادگي مي‌كردم و راه مبارزه را در پيش مي‌گرفتم يا خودم را كنار بكشم. همان روزي كه استقلال را به رفاه دادند، گفتم اين تصميم اشتباهي است چون مثل روز برايم روشن بود باشگاه به سراشيبي سقوط مي‌رود و اين اتفاق هم افتاد.

*: اگر برگرديد كه قصد نداريد همه امور را دست فردي بسپاريد و خود را كنار بكشيد؟
    استقلال چه موفق بوده و چه ناموفق، خودم مسئوليت را پذيرفتم چون معتقدم مديرعاملي بالاترين مسئول اجرايي باشگاه است. به هر كس مسئوليت بدهم، اول و آخر خودم مسئول هستم. اين نكات را به عنوان كليد رمز به آقاي علي آبادي گفتم. مديرعامل بايد بسيار قدرتمند باشد و حتي در هيئت مديره تاثيرگذار باشد.

*: پس فقط به شرط اختيار كامل حاضر به بازگشت هستيد؟
    صد در صد؛ به من حق بدهيد. توقع ما از فتح‌اله زاده بالا است. اگر اختياري نداشته باشم، خراب مي‌شوم و هوادار نااميد و سرخورده مي‌شود.

*: به نظر شما اين استقلال مي‌شود به روزهاي خوبش بازگرداند.
    چرا كه نه؛ مي‌توانيم هر پنج سال، چهار قهرمان براي هوادار هديه كنيم. يعني سالي يك قهرماني بياوريم. البته اين در صورتي محقق مي‌شود كه مديرعامل مقتدر باشد؛ وگرنه مي‌توانند آنهايي كه دوست دارند كار كنند، بيايند و من هم نظاره‌گر باشم. مثل تمام اين چهار سالي كه حرفي نزدم. حتي يك مصاحبه عليه تيم انجام ندادم چون معتقدم بود و نبود افراد مهم نيست؛ مهم باشگاه و موقعيت آن است.

*: مي‌گويند بازگشت شما توأم با بازگشت ناصر حجازي و تغيير در كادر فني است.
    هيچ مديري تا قبل از پست گرفتن نمي‌تواند برنامه‌هايش را بگويد؛ اما فعلا استقلال خوب نتيجه مي‌گيرد و بايد از صمد مرفاوي حمايت شود. در كنارش مي‌توان از نظريات ناصر حجازي استفاده كرد. البته بايد از بقيه بزرگان استقلال هم كمك گرفت. حتي از امير قلعه نويي هم مي‌خواهم كه به تيم كمك كند.

*: دوباره مي‌خواهيد داستان سازمان فوتبال را تكرار كنيد.
    سازمان فوتبال را دست يك نفر نمي‌سپارم. سازمان فوتبال بايد از سه پيشكسوت، نماينده هيئت مديره، نماينده مطبوعات و نماينده مديرعامل تشكيل شود.

*: اما در استقلال همه بزرگان يك جا نمي‌توانند جمع شوند.
    قول مي‌دهم اگر برگردم، همه را دور هم جمع كنم. برخي سوء تفاهمات بين اين عزيزان هست كه بايد حل شود. اگر مديرعامل شوم، وظيفه خود مي‌دانم بزرگان را به هم نزديك كنم.

*: اينطور كه حرف مي‌زنيد، ظاهرا كار تمام است.
    كار دست من نيست. اگر شرايط مساعد باشد، دوست دارم برگردم.

*: اما شنيده بوديم سعي داريد براي رياست فدراسيون نامزد شويد.
    رياست فدراسيون كه سهل است، اگر بگويند بيا رئيس كنفدراسيون آسيا را قبول كن، مطمئن باشيد استقلال را انتخاب مي‌كنم. در فوتبال، اين استقلال است كه برايم مهم است و ترديد نكنيد تا اين تيم به من نياز دارد، به چيز ديگري فكر نميكم.

*: و حرف پاياني؟
    مديرعاملي من دير يا زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد. من يك مقام دومي و سومي براي استقلال آورده‌ام، فقط مانده قهرماني آسيا كه به هواداران تيم بدهكار هستم. اگر 10 سال هم شده، صبر مي‌كنم تا اين مقام را براي آنها بياورم. استقلال را با قدرت مي‌خواهم؛ نه با التماس و خواهش.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض گفتگو با ابراهيم صادقی

ابراهیم صادقی گفت: با حضور نکونام، کریمی و تیموریان شرایط من برای حضور در ترکیب اصلی سخت می شود ولی از رقابت با این بازیکنان نمی ترسم.

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان قبل از سفر به قطر ضمن بیان مطلب فوق افزود: بازی با قطر آخرین مسابقه تدارکاتی تیم ملی ایران تا پایان مسابقات لیگ برتر است و کادر فنی می تواند در این دیدار شناخت بهتری از وضعیت بازیکنان به دست آورد.

وی در مورد عدم شباهت نوع بازی تیم فوتبال قطر با حریفان ایران در مرحله گروهی مسابقات جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: درست است تیم قطر شباهتی با تیم‌های هم‌گروه ایران ندارد، اما این دیدار می تواند از لحاظ هماهنگی بیشتر بازیکنان با همدیگر و تاکتیک تیم مفید باشد.

صادقی همچنین تاکید کرد: مطمئنا در شرایط فعلی بازی کردن با تیم قطر بهتر از عدم برگزاری مسابقه است، ضمن این که با انجام بازی تدارکاتی بیشتر هماهنگی بازیکنان بیشتر شده و می توانیم خود را برای دیدار در جام ملتهای آسیا آماده تر کنیم.

وی در مورد احتمال حضور در ترکیب تیم اضافه کرد: با حضور نکونام، کریمی و تیموریان شرایط من برای حضور در ترکیب اصلی سخت می‌شود ولی از رقابت با این بازیکنان نمی ترسم. در این شرایط برای به دست آوردن جایگاه مناسب در جمع نفرات اصلی تلاش زیادی خواهم کرد و منتظر فرصتی مناسبی خواهم بود تا بتوانم در زمین مسابقه آمادگی ام را به نمایش بگذارم.

صادقی در پایان در مورد وضعیت سایپا گفت: تمرینات سایپا از فردا آغاز می شود و مطمئنا بازیکنان تلاش خواهند کرد تا با کسب نتایج مطلوب در بازی‌های آینده ضمن حفظ صدر جدول، قهرمانی تیم را در لیگ برتر قطعی کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض ساعاتي ديگر Afc راي خود را درباره تيم استقلال صادر مي‌كند

تهران IranSport.Net - كنفدراسيون فوتبال آسيا (اي.اف.سي) بامداد روز يكشنبه (به وقت محلي كوالالامپور مالزي) راي خود را در خصوص حضور و ياعدم شركت تيم استقلال تهران در ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا اعلام خواهد كرد. امير علوي مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: منابع نزديك به كميته اجرايي كنفدراسيون فوتبال آسيا از صدور راي اين باشگاه در روز يكشنبه خبر داده‌اند. در همين جهت ، همچنان رايزني‌هاي مسئولان باشگاه استقلال تهران براي بازگشت اين تيم به ليگ قهرمانان آسيا ادامه دارد.

ديوان داوري ورزش هفته گذشته در راي اوليه خود خواستار بازگشت تيم استقلال تهران به ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا شد.

اين ديوان به كنفدراسيون فوتبال آسيا فرصت داد تا در تصميم خود تجديد نظر كند.

تيم استقلال تهران بهمن ماه سال ‪ ۸۵‬به علت دير ارسال كردن فهرست بازيكنان خود به كنفدراسيون فوتبال آسيا، از ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا حذف شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض دقایقی پیش ایران تیم قطر را شکست داد.

تيم ملي فوتبال ايران در ديدار دوستانه در برابر تيم ملي فوتبال قطر به برتري رسيد. اين ديدار كه عصر امروز (شنبه) در دوحه قطر برگزار شد، با برتري يك بر صفر ايران به پايان رسيد. عليرضا واحدي نيكبخت در دقيقه ‪ ۷‬تك گل اين بازي را به ثبت رساند. تيم ملي فوتبال ايران خود را براي شركت در جام ملتهاي آسيا آماده مي‌كند.

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

چه بازیه بی خبری
    مرسی اطلاع رسانی

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اينا كي بازي مي كنن ما خبر نداريم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض تکليف استقلال معطل بازگشت بن همام

مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: فعلا بن همام در مالزي حضور ندارد و به همين دليل هم از سوي مجموعه كنفدراسيون فوتبال آسيا تصميمي مبني بر بازگشت تيم فوتبال استقلال به جام باشگاههاي آسيا گرفته نشده است و تا زمان بازگشت بن همام نيز اين كار انجام نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

علي تارقلي زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس در شرق آسيا اظهار داشت: راي دادگاه داوري ورزش در خصوص بازگشت تيم استقلال به بازيهاي جام باشگاههاي آسيا از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا لازم الاجراست .
    وي ادامه داد: تصميم دادگاه داوري ورزش لازم الاجراست ولي از اين پس هيچيك از تيمهاي ايراني اعم از جوانان، نوجوانان و بزرگسالان نمي توانند چشم داشتي به حمايتهاي كنفدراسيون فوتبال آسيا داشته باشند.
    وي با اشاره به اين كه مسايل به وجود آمده درتيم استقلال به ضرر كل فوتبال ايران تمام شده است، يادآور شد: در حال حاضر نگاه كنفدراسيون فوتبال آسيا به تيم هاي ايراني با آنچه در گذشته وجود داشت تفاوت پيدا كرده است.
    عليپور وكيل باشگاه استقلال سه‌شنبه ‌شب در يكي از بخش‌هاي خبري سيما اظهار داشت: استقلال دادخواستي در خصوص رسيدگي به محروميت اين تيم از مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا ارائه كرده بود كه دادگاه داوري ورزش در لوزان سوئيس با اين درخواست موافقت كرده است.
    وي افزود: دادگاه مذكور نامه بخشش و بازگشت استقلال به اين مسابقات را به كنفدراسيون آسيا فرستاده است و اگر اين كنفدراسيون با راي مخالف باشد، 20 روز فرصت دارد كه اعتراض خود را به دادگاه فيفا ارسال كند.
    اين در حالي است كه مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران روز شنبه اعلام كرده بود: كنفدراسيون فوتبال آسيا (اي.اف.سي) روز يكشنبه ( به وقت محلي كوالالامپور مالزي ) راي خود را در خصوص حضور و ياعدم شركت تيم استقلال تهران در ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا اعلام خواهد كرد.
    امير علوي اظهار داشته است كه منابع نزديك به كميته اجرايي كنفدراسيون فوتبال آسيا از صدور راي اين باشگاه در روز يكشنبه خبر داده‌اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

خب دیگه متاسفانه پخش مسفیم نشد عزیزان دل.

جدیدا کشورهای عربی امتیاز پخش بازی های بین المللی را به سختی واگذار میکنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض اشكان دژاگه در زندان

خبرگزاري فارس: عقد قرارداد با ولفسبورگ براي ستاره ايراني‌الاصل هرتابرلين خوش يمن نبود چراكه اين بازيكن را به اداره پليس و يك شب حبس كشاند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بيلد،‌ اشكان دژاگه، بازيكن ايراني تيم فوتبال هرتابرلين يك شب را به دليل سانحه رانندگي در زندان گذراند.
    وي كه اواخر هفته گذشته تصميم به ترك هرتابرلين در پايان فصل جاري گرفت و اعلام كرد با ولفسبورگ قرارداد مي‌بندد، ‌پايش به زندان كشيده شد.

* يك شب در زندان
    اشكان دژاگه، ستاره جوان هرتابرلين روز دوشنبه قراردادش را با ولفسبورگ به امضا رساند تا از فصل آينده براي اين تيم بازي كند؛ اما بعد از عقد قرارداد، با اتومبيل شخصي اش به سمت برلين حركت كرد و در مسير با خودروي ديگري تصادف كرد و از صحنه حادثه گريخت.
    علت اين اتفاق، تماس تلفني 2 كارمند اداره پليس با اين بازيكن بود كه به او گفتند: "سيد اشكان دژاگه، متولد 5/7/1986 تهران -ايران، بايستي خودش را معرفي كند چراكه بازيكن جديد ولفسبورگ پس از تصادف مرتكب تخلف شده و صحنه را ترك كرده است." بعد از اين تماس بود كه ستاره ايراني شاغل در بوندس ليگا دستگير شد و به سلول اداره پليس بخش روه لبن شهر برلين منتقل شد.

* علت دستگيري
    با دستگيري اين بازيكن ايراني، تمامي دوستان، آشنايان، هم تيمي ها و برخي مردم علت اين ماجرا را جويا شدند.
    اين سؤال مشترك از سوي همه بود كه از سوي اداره پليس توضيح لازم داده شد: "در سال گذشته دژاگه هنگامي كه سوار بر يك دستگاه خودرو ب.ام.و مشكي متعلق به خود در يكي از خيابان‌هاي برلين بود، با خودروي ديگري تصادف كرد كه به عوض ايستادن و جوياي خسارت شدن، بلافاصله از محل گريخت."

* عدم حضور در دادگاه
    باتوجه به گزارشات مستند پليس، نوزدهم دسامبر گذشته اين بازيكن را به اين اداره جهت بازپرسي و شكايت فرد خسارت ديده فراخواندند؛ اما از حضور در آن خودداري كرد.
    بازيكن ايراني فرداي آن تاريخ (20 دسامبر) با تيمش در جام حذفي آلمان با اوزنابروك (برد سه بر صفر هرتا) بازي كرد؛ بي‌آنكه در اداره پليس براي بيان توضيحات حاضر شود.

* پيگيري حقوقي
    در غياب دژاگه در جلسه دادرسي، قاضي پرونده در منطقه تمپل هوف دستور پيگيري اين داستان را داده تا اينكه دوشنبه دژاگه دستگير شد كه بعد از حبس موقتي و دوازده ساعته، آزاد شد.

* آزادي به قيد شرط
    باتوجه به اظهارات بازيكن ايراني و مداركي كه قاضي اين پرونده جمع آوري كرده، پليس به اين شرط به وي اجازه آزادي موقت داده كه هرگاه به دادگاه فراخوانده شد، ‌برخلاف دفعه قبل، فوري در محل حضور يابد و بهانه حضور در تمرين يا مسابقه را نياورد كه اين تضمين از جانب دژاگه داده شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •