دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این بازی رو فقط با نرم افزار های جانبی میشه دو نفره بازی کرد.تازه اونم دردسر داره
در مورد سوال دوم اینکه در پوشه ی my document/save game/ پوشه ی software رو یه بار پاک کنید.حالا با صفحه ای کامل وارد بازی شوید![]()
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این بازی رو فقط با نرم افزار های جانبی میشه دو نفره بازی کرد.تازه اونم دردسر داره
در مورد سوال دوم اینکه در پوشه ی my document/save game/ پوشه ی software رو یه بار پاک کنید.حالا با صفحه ای کامل وارد بازی شوید![]()
دوستان این مشکل Steam Error : Application Load error ... درست شد ؟!
شما اول از همه این نرم افزار:
وسپس این کرک رو تست کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بازیو دانلود کردم ولی وقتی از حالت فشرده خارج میکنم ایمج درست نشده و پوشه بازی درست میشود وقتی رو ستاپ کیلیک میکنی اجرا نمیشه
انتی ویرووس هم ندارم
بعضی ها برنامه WINDOWS LIVE برای اونا کار نمیکنن
من برنامه ی زیرو از سایت بازی گرفتم اون خودش شروع به دانلود موارد مورد نظر میکنه و برنامه خوب اجرا میشه
ادرس برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکمیلی رفع مشکلات dirt 3 ( می توانید در صفحه اول تاپیک نیز استفاده کنید) :
(تمام مراحل تست شده)
.............................
کرک سالم که یکی از دوستان قرار داده (قبل از دانلود آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و اجازه دهید آنتی ویروس این فایل های DLL رو قرنطینه نکنه برای همیشه)
.............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل Save :
راه اول : اونایی که مشکل سیو نشدن در بازی رو دارند این فایل رو دانلود کنند ودر محلی که بازی نصب شده بریزند
راه دوم : برای مشکل save بازی این نرم افزار را باید نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft Games for Windows Live 3.3
آموزش ساخت اکانت آفلاین windows live برای Save بازی با تصاویر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای full screen کردن بازی نیز باید از کلید Alt + Enter استفاده کنید.
یا در قسمت اپشن بازی گزینه اسکرین بازی از windowed رو به full screen
تغییر بدین.
خب برسیم به مشکل نور خوردشید
این مشکل رو هم وقتی دایرکتیکس 11 بازی رو غیر فعال کنید درست میشه.
به پوشه نصب بازی برید فولدر system فایل hardwar system config ویراش بزنید و <directx forcedx9="false" />
true کنید.
همچنین مشکل ارور dirt3 executable has stopped working هم حل خواهد شد.
آموزش استفاده از دسته و بازی به صورت SplitScreen دو نفره:
وقتی بازی غیر اوریجینال بازی کنیم همینه دیگه همش میشه مشکل!
با تشکر از کاربران عزیز mehdy.z , pedram_sad و دوستان دیگر
Last edited by ARASH66; 09-09-2011 at 19:00.
دوسته عزیز شما حتما creat offline رو انتخاب نمیکنی.پیشنهاد میکنم شما از دوستان یه پروفایل بگیر.بهتره اونا یه کپی از پروفایلشونو بهت بدن
کسی نمیدونه مشکل اجرا نشدن ستاپ از چیه؟
یادم رفت اینو بگم من این بازیو از سایت میهن دانلود گرفتم و فقط نگار من این مشکلو دارم
[نوشته شده توسط star Walker
ببینید بازی رو از اینترنت دانلود کردم 9 پارت با حجم 7.85 gig , اکسترکتش میکنم , وارد فولدر بازی میشم هیچ setup ای نداره فقط دو تا فایل با پسفند exe داره به این نام های ( (dirt3_game (13.8 mb و (dirt3 (9.26 mb) رو هر کدوم کلیک میکنم همین ارور رو میده ... البته یک فولدر هم هست به نام redist که داخلش directX و GFWL و OpenAL و Rapture 3D هست رو هر کدوم او نا هم کلیک میکنم که نصب شه همین ارور رو میده !؟!؟!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeee
میخواید عکسش رو آپلود کنم ؟ ولی بلد نیستم چجوری آپلود کنم !؟ باید تو سایت دیگه ای آپلود کنم بعد لینک بزارم یا مستقیم میشه همینجا عکس رو گذاشت ؟!
خوب تا یه حد معلوم شد!
بازی شما یه بازی نصب شده روی یک سیستم عامل 64 بیتی هست که وقتی شما بازش میکنی به علت اینکه سیستم شما 32 بیتیه بعضی از فایلها با ویندوز شما ناسازگاره به خاطر همین بهت پیشنهاد میکنم یا ویندوزت رو 64 بیتی کنی یا اینکه بری و یه نسخه_ی نصبی بازی رو بگیری!!
همین طور هم که گفتم اصل خود بازی با هیچ سیستم عاملی مشکل نداره!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی که پست اولیو داده گفته وییندوزش 64 بیتی هستش
منم ویندوزم 32 بیتی هستش ولی باز همین مشکل رو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)