تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 280 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پرسپوليس پنج‌شنبه در ديداري تداركاتي به ميدان مي‌رود

با تشخيص کادر فني، تيم فوتبال پرسپوليس پنج‌شنبه هفته جاري ديدار دوستانه‌اي را در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار مي‌کند.

سرانجام پس از جلسات مکرر مقرر شد، تيم فوتبال پرسپوليس براي تشکيل اردويي 10 روزه راهي ترکيه شود. از همين رو اين تيم که ابتدا قرار بود 24 تير (روزجمعه) عازم ترکيه شود با تغيير تاريخ سفر خود قرار شد در روز يک شنبه 26 تيرماه با اعلام کادر فني به ترکيه سفر کنند. اين موضوع امروز به اطلاع بازيکنان رسيد. به احتمال فراوان در اين سفر بازيکنان ملي‌پوش پرسپوليس را همراهي نخواهند کرد.
    با تصميم حميد استيلي پرسپوليس براي سنجش آخرين وضعيت خود روز پنجشنبه در ديداري تدارکاتي در ورزشگاه درفشي‌فر به ميدان مي رود.
    هنوز حريف تدارکاتي اين تيم مشخص نيست، اما پرسپوليسي‌ها براي برگزاري ديدار دوستانه با 3 تيم تهراني صحبت‌هايي انجام داده اند که روز پنجشنبه با يکي از آنها مصاف خواهند کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

بمب پرسپولیس به الشارجه امارات پیوست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب فردا هم تیم ملی برمیگرده
    باید دید میتونن به قولی که دادن و اومدن اولادی عمل کنن یا نه
    با توجه به اینکه ادینیو هم رفت باید به فکر یه مهاجم دیگه باشن
    البته با این اخباری که هر روز میاد ادم نمیدونه انصاری فرد کجا میخواد بره

4. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با یه گل بهار نمیشه ! پرسپولیس بیشتر از یه اولادی بازیکن می خواد ...
    همچنان باید منتظر بود اینا می خوان چیکار کنن !!
    انصاریفرد به احتمال زیاد لژیونر بشه

6. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دیگه هرچی بمب بود فتح‌الله‌زاده ترکوند، مگه چیزیم واسِ مـــــا مونده؟!

8. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس را به همه پیشنهاداتم ترجیح دادم / رضایی 10 را ندهد ، 33 می پوشم

مهرداد اولادی که همراه تیم ملی ایران در اردوی اتریش حضور داشت ، گفت: اردوی خوبی را پشت سر گذاشتیم و فکر می کنم نتایج آن را در آینده خواهیم دید.

در اتریش تمرینات تاکتیکی و مناسبی را برگزار کردیم تا برای بازی با مالدیو در رقابت های مقدماتی جام جهانی آماده شویم. 3 بازی تدارکاتی انجام دادیم که مربیان از عملکرد بازیکنان تا حد زیادی راضی بودند.

وی درباره تفاوت کار مربیان ایرانی و کارلوس کی روش اظهار داشت: هر مربی سبک خاص خودش را دارد و باید هرکسی را با توانایی هایش سنجید. کی روش مربی بزرگی است و رزومه قابل توجهی دارد. کار در رئال مادرید، منچستر یونایتد، تیم ملی پرتغال و .... نشان می دهد که کی روش مربی مطرحی است. باید تمام شرایط برای کی‌روش فراهم شود تا تیم ملی ایران به موفقیت برسد.

اولادی درباره آینده خود گفت: رفتنم به اروپا منتفی شده است و می خواهم برای پرسپولیس بازی کنم. با پرسپولیس به توافقات نهایی رسیده ام و حالا بازیکن این تیم هستم. طبق قولی که به حمید استیلی و مسوولان پرسپولیس داده بودم، برای سرخپوشان بازی خواهم کرد و امیدوارم که سال خوبی را داشته باشم. از تیم های عربی پیشنهاداتی با مبالغ هنگفت داشتم، اما به مدیربرنامه هایم گفته بودم که می خواهم یک سال دیگر در ایران بازی کنم. از تیم های اروپایی هم پیشنهاد داشتم، اما باید در ایران می ماندم تا برای تیم محبوبم بازی کنم.

اولادی درباره این که تعدادی از بازیکنان پرسپولیس گفته اند اگر مبلغ سقف قرارداد رعایت نشود، اظهار داشت: نمی دانم چرا بازیکنان به خودشان اجازه می دهند که درباره دیگران نظر بدهند. بازیکن حق ندارد درباره کسی صحبت کند و اگر آنها خیلی خوب هستند باید خودشان نمایش مناسبی را ارائه کنند و نه این که بخواهند درباره فرد دیگری اظهار نظر کنند. فصل پیش 23 گل برای ملوان به ثمر رساندم و هواداران می دانند که ارزش بازیکنان چقدر است. از پرسپولیس مبلغ سقف قرارداد را می گیرم و کسی بی دلیل نگران نباشد.

وی درباره این که غلامرضا رضایی اعلام کرده پیراهن شماره 10 را به او نخواهد داد، نیز خاظرنشان کرد: با رضایی دوست هستم و مشکلی با او ندارم. خودم پیراهن شماره 33 را دوست دارم و در پرسپولیس هم این پیراهن را می پوشیدم. برایم شماره مهم نیست و موفقیت پرسپولیس در الویت قرار دارد.

اولادی درباره شرایط ملوان تیم سابقش گفت: با ملوان خاطرات خوبی داشتم و امیدوارم این تیم در سال آینده موفق باشد. از این تیم پولی نگرفته بودم و اگر مشکلات مالی انزلی چی ها حل شود، آنها روزهای خوبی خواهند داشت

perspolisnews

10. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

در تيم ملي به هماهنگي خوبي رسيديم
    انصاري‌فرد: چهارشنبه معلوم مي‌شود پرسپوليسي مي‌شوم يا استقلالي
    خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته سايپا گفت: به احتمال فراوان روز چهارشنبه از بين دو تيم استقلال و پرسپوليس يكي را انتخاب خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم انصاري‌فرد پس از بازگشت به ايران در خصوص اردوي 12 روزه تيم ملي در اتريش گفت: اردوي بسيار خوب و منظمي داشتيم.
    قبل از ديدار با مالديو شرايط خوبي براي بازيكنان مهيا شد و به هماهنگي لازم رسيديم و اميدوارم در آينده اين روند ادامه داشته باشد.
    وي در خصوص اين‌كه پيشنهاداتي از اروپا داشته و چه تيمي را انتخاب مي‌كند گفت: تا روز چهارشنبه تكليفم مشخص مي‌شود و آن زمان است كه تيم جديدم معرفي خواهد شد.
    انصاري‌فرد در پاسخ به اين سؤال كه آيا رنگ پيراهن تيم جديدت مشخص شده، تصريح كرد: فعلا رنگ پيراهن تيم جديدم معلوم نيست،
    اما به احتمال زياد روز چهارشنبه از بين يكي از دو تيم استقلال و پرسپوليس تيمم را انتخاب خواهم كرد.
    انتهاي پيام/
    Last edited by aligol172; 11-07-2011 at 13:24.

12. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تنها دليل پرسپوليسي نشدن انصاري فر علي دايي هست نمي خواد بزاره پرسپوليس قهرمان بشه با دايي ابروم پيش استقلالي ها رفت و حالا نمي زاره همشهري اش به پرسپوليس بيايد كه تا پارسال التماس مي كرد بيايد پرسپوليس

14. این کاربر از alex110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بعید می دونم دایی مانعی باشه ! البته از پشت پرده هیچوقت نمیشه با اطمینان صحبت کرد ! نباید حضور مایلی کهن رو هم نادیده گرفت،میتونه به پرسپولیسی شدن انصاری فرد کمک کنه .

16. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقایقی پس از امضای قرار داد با استقلال/کرار:ثابت می کنم از علی کریمی بهترم
    معلومه بدجوري كرار تو فشاره بنده خدا ... آخه يكي نيست بگه اگه كريمي تو اوج باشه اروپاييها هم به گرد پاش نميرسن تو كه ذخيره ي

تيم ملي عراقي برادر !
    Last edited by Ssarshar; 11-07-2011 at 13:13.

18. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •