تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 90 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آرسنال در پي جذب ماريو گوتزه
    انجام این خرید برای آرسنال غیر ممکن به نظر میرسه به دو دلیل:
    1-ماریو تا سال 2014با دورتموند قرارداد داره.
    2-توان مالی آرسنال جوابگوی هزینه این نقل وانتقال نیست.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Arsenal 0 - 0 Marseille

گزارش بازی

نیمه اول:

مارسی بازی را بسیار خوب شروع کرد و در 5 دقیقه نخست از روی دو ارسال از جناحین دو موقعیت داخل شش قدم بدست آورد اما ضربات آندره آیوو به کنار دروازه رفت.

دقیقه 10 اولین حرکت آرسنال روی فرار والکات از سمت راست و پاس عالی جروینیو برای او انجام شد اما ضربه والکات را گلر مارسی با نوک انگشتان خود به کرنر فرستاد.

دقیقه 22 آندره سانتوس سانتر بسیار زیبایی را به تیر دو فرستاد اما آرون رمسی در دهانه دروازه ضربه مناسبی به آن نزد و توپ از بالای دروازه به بیرون رفت. این در حالی بود که پارک در دهانه دروازه منتظر توپ بود.

دقیقه 24 مارسی بار دیگر دروازه آرسنال را توسط لویک رمی تهدید کرد اما شوت او از پشت محوطه جریمه با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 26 باز هم جروینیو فرار خوبی را انجام داد و در داخل محوطه جریمه آرون رمسی را صاحب توپ کرد. تعلل آرون باعث شد دیگر بازیکنان از پشت سر به او برسند و شوت او با برخورد به مدافعان برگشت داده شد.

دقیقه 30 جروینیو موقعیت دیگری در سمت چپ بدست آورد اما شوت محکم او را باز هم گلر برگشت داد.

دقیقه 36 آرون رمسی روی ارسال والکات ضربه سر را به سمت چهارچوب زد اما باز هم گلر مارسی آن را در اختیار گرفت.

بجز چند دقیقه اول، آرسنال در بیشتر زمان بازی میدان را در اختیار داشت اما مارسی روی ضد حملات بسیار خطرناک نشان داد. نتیجه پایانی این نیمه، 0 - 0.

نمیه دوم:

در این نیمه توپ بیشتر در میانه زمین در جریان بود و دو تیم فرصت های به مراتب کمتری نسبت به نیمه اول پدید آوردند که گلی به همراه نداشت.

دقیقه 46 روی ضربه ای ایستگاهی آرتتا توپ را روی دروازه ارسال کرد که ابتدا مرته ساکر و سپس ورمالن به توپ ضربه زدند اما توپ را گل مارسی برگشت داد.

مارسی در این نیمه بارها به محوطه جریمه آرسنال نزدیک شد اما در زدن ضربات در چهارچوب نا موفق بود.

ورود رابین ونپرسی، توماس روسیچکی و آندری آرشاوین نیز شدت حملات آرسنال را بیشتر کردروی یکی از حرکات مشترک، پاس روسیچکی به ونپرسی رسید اما ضربه چیپ او را دروازبان در اختیار گرفت.

داور این دیدار در نیمه دوم با سوت های خود بارها جریان بازی را متوقف کرد اما شاید بزرگترینتصمیم او در نیمه اول بود که برخورد توپ با دست بازیکن مارسی را خطای پشت محوطه تشخیص داد.

3. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

شما طرفدار بروسیا هستی، نه؟ تو اون تاپیک فعالیت میکنی.
    آرسنال قشنگ توانایی داره الان هر بازیکنی رو بخرخه چون هنوز حدود 40 ملیون پول تو دست و بالشون هست.
    برای خرید بازیکن یا بازیکن با تیمش قرار داد نداره که آزاد میاد و فقط حقوق هفتگیش رو باشگاه میپردازه، یا اینکه قرار داد داره که باشگاه خواهانش به باشگاه فعلیش پول میده و باقی قراردادش رو میحره و به خود بازیکن هم حقوق هفتگیش رو میده. الانم که آرسنال پول کافی داره.

5. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

3

به نظر من تو بازی دیشب خیلی خوب بازی کردیم. تنها مشکل تیم تو خط حمله بود وگرنه مارسی رو شکست میدادیم.به نظر من بزرگترین اشتباه ونگر میدان دادن به پارک چو یونگ بود اون تو یه بازی به این حساسی بهتر بود چندتا بازی تو لیگ و جام حذفی و اتحادیه انجام میداد بعد تو بازی های اروپایی بهش میدان میداد.

راستی دوستان چند روز پیش قرعه کشی جام اتحادیه انجام شد و آرسنال باید با منچسترسیتی بازی کنه. تو این بازی آرسنال میزبان هست و بازی خیلی سختی خواهد بود. بازگشت ستاره های سابق آرسنال به ورزشگاه تیم سابقشون هم خیلی جالب خواهد بود.

عزیز من اگه دقت کرده باشی آرسنال تو این چند ساله خریدهای بزرگ کم نداشته مثل آرشاوین،خوزه آنتونیو ریس،سمیر نصری اگه میبینی بعضی وقتها خرید بزرگ انجام نمیدن به خاطر وسواس ونگر تو خریدن بازیکن هست وگرنه همین آرسنال یکی از ثروتمندترین باشگاه های دنیاست.

امیدوارم تو نقل و انتقالات تابستانی بتونن دو سه تا بازیکن طراز اول بگیرن تا تو نیم فصل دوم با قدرت بیشتری تو بازی ها ظاهر بشن.

7. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واقعا ونگر این مارسی رو خوب شناخته بود که گفته بود در خانه حریف بهتر بازی میکنن ...
    اصل و بنای تیمشون در ضد حملات هست و واقعا شانس اوردیم که همون یک ربع اول گل نخوردیم ...
    بازی بدی انجام ندادیم ... به نظرم برعکس بازیهای گذشته خط دفاعمون بهتر از دو خط دیگه مون بود ...
    اینکه به رابین بازی نداد هم به نوعی تفکر ونگر بوده ... به هر حال نیاز به استراحت داره ... ولی خب شاید اگه بیشتر بازی می کرد پیروز می شدیم ...
    داور هم به نظرم یک پنالتی رو برای ارسنال نگرفت ....
    البته هنوزم سرنوشت صعود به عنوان تیم اول دست خودمونه.

9. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آرسنال قشنگ توانایی داره الان هر بازیکنی رو بخرخه چون هنوز حدود 40 ملیون پول تو دست و بالشون هست.
    برای خرید بازیکن یا بازیکن با تیمش قرار داد نداره که آزاد میاد و فقط حقوق هفتگیش رو باشگاه میپردازه، یا اینکه قرار داد داره که باشگاه خواهانش به باشگاه فعلیش پول میده و باقی قراردادش رو میحره و به خود بازیکن هم حقوق هفتگیش رو میده. الانم که آرسنال پول کافی داره.
    هربازیکنی که نه
    هدفم بحث بیخودی نیست دوست من.اما اینیکه بگیم 40میلیون پوند داره پس میتونه فلان بازیکن رو بخره حرف درستی نیست.
    اگه بگی باشگاه اعلام کرده که اعتبار خرید بازیکن امسال 40میلیون پونده خب اون یه حرف دیگه است.
    اما تا اونجایی که من خبر دارم آرسنال همچین اعلامی رو نکرده...
    درهرصورت بین این دوباشگاه بازیکن زیاد جابه جا شدن.اما در این مورد بعید به نظر می رسه که گوتزه رو بتونن به انگلستان بیارن.

11. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه رئیس پس از بازی مقابل مارسی

آرسن ونگر در مصاحبه ی بعد بازی مقابل مارسی در جام باشگاههای اروپا در مورد به هدر رفتن شانسها برای کسب پیروزی میگوید...
    در مورد رابین ونپرسی ...

او وقتی وارد زمین شد شانس زدن گل را داشت ، او میخواست توپ را به صورت چیپ به گل تبدیل کند اما به هر حال نمیتوان گفت یک بازیکن همیشه باید تفاوت و تغییر ایجاد کند .

در مورد تساوی 0-0 ...

احساس میکنم بازی در شرایطی بود که در بهترین حالت فیزیکی خود نبودیم ، مارسی قویتر از ما بازی را آغاز کرد و ما بعد از آن به بازی برگشتیم .

در نیمه ی اول فرصت هایی داشتیم و میتوانستیم بر آنها غلبه کنیم ، پس از آن منظم بودیم .

ما راغب بودیم اما شما باید به مارسی اعتبار دهید ، آنها در دفاع بسیار خوب بودند ، در بازی ما وقفه ایجاد میکردند و به اندازه ی کافی برای خروج از این موقعیت باهوش نبودیم .

نکات مثبت اینها هستند که گلی دریافت نکردیم و مارسی تنها یک شوت در چهارچوب داشت ، به طور کلی میدانیم که در یک سوم دفاعی میتوانیم بهتر باشیم .

در مورد چهار نفر عقب زمین ...

از آنها راضی بودم ، به طور کامل عالی نبود اما چهار نفر عقب ما در حال بازسازی هستند به طور کلی ورمالن بازی بسیار خوبی داشت ، مرتساکر امشب بسیار محکم بود ، سانتوس خوب بود ، جنکینسون تازه بازگشته بود و فاقد تجربه در شرایط خاص بود اما به طور کلی عملکرد خوبی داشت.

در مورد میل هجومی سانتوس ...

وقتی او توپ را در اختیار دارد خوشحال هستم ، شخصا احساس میکنم او قدرت دفاعی بیشتری نسبت به آن چیزی که بیشتر مردم فکر میکنند دارد .

او در هر بازی قویتر میشود ، پسر بسیار باهوشی است که خیلی زود یاد میگیرد و قطعا در حال هماهنگی و انطباق با شیوه ی بازیهای انگلیس است ، آسان نیست که پشت سر هم بازی کنید .

در مورد تاثیرات بازی شنبه ...

شاید از نظر احساسی بیشتر از جسمانی تاثیر داشت ، بسیار سخت است که تنها سه روز بعد مجددا بازی کنید اما ما همچنان موقعیتهایی را داشتیم به ویژه رمزی که در نیمه ی اول دو شانس بزرگ داشت ، جروینهو دارای شانس بود و در چنین بازیهایی شما انتظار دارید یکی از این شانسها به گل تبدیل شود .

در مورد پارک چو یونگ ...

او هفته ی گذشته بسیار خوب بود . اما امشب شما میتوانستید ببینید که فاقد سرعت بازی بود چرا که به اندازه کافی بازی نکرده بود

در مورد نداشتن امنیت صعود ...

خب ما میخواستیم امشب آن را کسب کنیم اما این را نیز باید منصفانه گفت که ما از دو بازی مقابل مارسی چهار امتیاز کسب کردیم . چهار امتیاز به طور کل خیلی بد نیست .

در مورد امید به صدرنشینی در پایان ...

من فقط به نمرات المپیاکوس نگاه میکنم که امشب بسیار خوب بازی کردند و مالکیت توپ را در اختیار داشته اند .

همه فکر میکردند که بازی با المپیاکوس بسیار ساده خواهد بود اما میتوانید ببینید که حتی امشب تنها با نتیجه ی 1-0 شکست خوردند .

طبق شنیده ها ، آنها در این بازی بسیار قوی بودند اگر بازی بعدی خانگی خود را ببریم شانس زیادی خواهیم داشت .

در مورد مصدومیت در این بازی ...

به نظر همه خوب هستند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

هربازیکنی که نه
    هدفم بحث بیخودی نیست دوست من.اما اینیکه بگیم 40میلیون پوند داره پس میتونه فلان بازیکن رو بخره حرف درستی نیست.
    اگه بگی باشگاه اعلام کرده که اعتبار خرید بازیکن امسال 40میلیون پونده خب اون یه حرف دیگه است.
    درهرصورت بین این دوباشگاه بازیکن زیاد جابه جا شدن.اما در این مورد بعید به نظر می رسه که گوتزه رو بتونن به انگلستان بیارن.
    من منظورم از لحاظ مالی بود. حالا ایننکه یه تیم بارفتن ستارش موافقت نکنه اون یه مطلب دیگه هست. آرسنال با فروش فابرگاس و نصری کلی پول گیرش اومد که پس از کم کردن خرید های این فصلش، پول زیادی براش میمونه . شاید حتی بیش از 40 ملیون پاوند. تازه باشگاه پولداری هم هست. منتهی مشکل اینه که ونگر رو هر بازیکنی دست نمیزاره. تفکرات خودش رو داره تو خرید بازیکن. گوتزه هم بازیکن خیلی عالی و درجه یک و مهمتر از همه جوونیه. ولی خوب نوری شاهین هم بازیکن مهمی بود. کلاً تیم های آلمانی (غیر از بایرن) هیچ وقت آنچنان خرید های بزرگی نمیکنن و قیمت بازیکن ها تو آلمان خیلی بالا نیست. بیشتر میفروشن.

15. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

هربازیکنی که نه
    تو نقل و انتقالات تابستونی پیشنهاد ۴۵ میلیونی ارسنال رد شد. دلیل اصلیشم این بود که پیشنهاد دیر داده شد. (روز اخر)

پس مشکلی از نظر مالی نیست تو روز اخر به جز گوتزه پیشنهاد 40 میلیونی برای امویلا و 45 میلیونی برای هازارد هم رد شد.
    تنها دلیل نیومدن میتونه باشگاه بازیکن و خود بازیکن باشه.

Sent from my LT15i using Tapatalk

17. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

تو خبرها اومده بود که آرسنال تو نقل و انتقالات زمستانی میخواد گرانرو بازیکن نیمکت نشین رئال رو خریداری کنه. ظاهرا مسئولان دوتا باشگاه یه سری مذاکراتی رو هم برای انتقال این بازیکن انجام دادن و با توجه به نیمکت نشین بودن این بازیکن جوان احتمال این انتقال خیلی زیاده.

به نظر من بازیکن خوبیه اما عالی نیست اما تو این وضعیت که مدام هافبک های میانی مصدوم میشن میتونه به درد تیم بخوره.
    کاملا واضحه که این بازیکن از رئال جدا میشه چون عملا جایی تو ترکیب اصلی نخواهد داشت حتی تو بازی حذفی هم ندیدم مورینیو از این بازیکن استفاده کنه.برخلاف سال پیش کاکا هم خیلی خوب برای رئال بازی میکنه و همین شاید باعث بشه این بازیکن انگیزه ای واسه موندن نداشته باشه.

19. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •