تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 186 اولاول ... 34349505152535455565763103153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن:
    برباتف بخواهد مي تواند برود

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد مشكلي با جدايي مهاجم بلغاري تيمش ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الكس فرگوسن كه در فوتبال انگليس به عنوان يكي از مربياني شناخته مي شود كه به هيچ وجه به شاگردانش اجازه بازيكن سالاري نمي دهد، درباره‌ي صحبت‌هايي كه درباره‌ي جدايي ديميتار برباتف مطرح مي شود، نظري ندارد و معتقد است در صورتي كه بازيكن بخواهد تيمي را ترك كند مربي نمي تواند مانع شود.

فرگوسن با تمجيد از پشتكار برباتف و عملكرد خوب اين بازيكن در تمرين گفت: او بازيكن باهوش و فوق العاده‌اي است. در هفته‌هاي گذشته در تمرين عالي بوده و خوب كار كرده است. علاوه بر اين برباتف يك انسان برجسته است. با تمام اين حرفها چه كاري از دست من ساخته است.

وي ادامه داد: من در طول سالها عادت كرده‌ام كه در دو هفته متوالي با يك تيم تمرين نكنم. در سه سال اخير فقط يك بار اين كار را انجام داده‌ام به همين دليل عادت دارم كه بازيكنان بيايند و بروند و من هم مشكلي با آن ندارم. وقتي بازيكني بخواهد از تيمي جدا بشود من كاري نمي توانم انجام دهم و اگر برباتف هم واقعا مي خواهد اينجا را ترك كند من مشكلي ندارم.

ديمتيار برباتف فصل گذشته در ليگ برتر انگليس عملكرد قابل قبولي داشت و به همراه كارلوس توس آرژانتيني به طور مشترك عنوان آقاي گلي را به دست آورد، اما آنچه باعث شد هواداران چندان دل خوشي از او نداشته باشند، اين است كه مهاجم بلغاري شياطين سرخ حتي يك بار هم در ليگ قهرمانان اروپا موفق به گلزني نشد.

فرگوسن درباره‌ي دليل ترجيح هرناندس بر برباتف هم گفت: چيچاريتو آن قدر شرايط خوبي داشت كه تقريبا در هر بازي براي ما گل مي زد و ان قدر خوب كار مي كرد كه با توجه به وضعيتي كه داشت بايد در تركيب قرار مي گرفت و هرناندس هر زمان كه در ميدان بود تهديدي جدي براي مدافعان تيم حريف به شمار مي رفت و به همين دليل من حق داشتم كه از او در تركيب ثابت تيم استفاده كنم.

سرمربي اسكاتلندي شياطين سرخ همچنان اظهار كرد: به نظر من اين بدشانسي برباتف بود. اين موضوع دليل نمي شود كه او را بازيكن بد و بي كيفيتي بدانيم. او فقط بدشانس بود كه در زمان حضور او پديده‌اي مانند هرناندس در تيم ما شروع به درخشيدن كرد. به هر حال فوتبال همين است و فوتبال به ما مي گويد براي آينده بايد چه كاري انجام بدهيم. قانون فوتبال اين است كه بازيكنان جوان مي آيند و جاي بازيكنان مسن را مي گيرند.

گفته مي شود باشگاه‌هاي بايرن مونيخ، پاري سن ژرمن و يوونتوس خواهان جذب مهاجم 30 ساله منچستريونايتد هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به تصمیمات رئیس شک ندارم . ولی اگه برباتف رو نگه داره بهتره . بازیکنیه که از موقعیت ها خوب استفاده میکنه . شم گلزنی بالایی هم داره .
    اینو امار گازنی این فصلش هم نشون میده . بازیکنی که نیمه دوم به زمین بیاد و بهترین گلزن تیم باشه .
    حیفه بخواد از تیم بره .

4. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سیاتل سراوندرز 0- منچستریونایتد 7؛ برد با طعم هت تریک وین رونی
    ستاره انگلیسی توانست با درخشش درترکیب تیم سرالکس پیروزی آسانی را برای یونایتد به ارمغان بیاورد

سایت گل - منچستریونایتد در دیدار با سیاتل سراوندرز موفق شد تا با نتیجه 0-7 حریف آمریکایی اش را از پیش روبردارد .

اولین گل این دیدار را مایکل اوون در دقیقه 15 به ثمر رساند تا نیمه اول بازی با برتری 0-1 شیاطین سرخ به پایان برسد ولی با آغاز نیمه دوم دیوف در دقیقه 49 یونایتد را 0-2 پیش انداخت و دو گل از وین رونی در دقایق 52 و 69 و گلهای پارک جی سونگ (71) و رونی (72) و درنهایت گلزنی گابریل اوبرتان در دقیقه 89 باعث شد تا شاپردان فرگوسن به پیروزی ارزشمندی دست بیابند.

بدین ترتیب شاگردان فرگوسن خود را برای بازی با شیکاگوفایر که روز شنبه هفته آینده برگزار می شود، آماده خواهند کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: ماشالا یونایتد

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بکام: من سیتی هرگز نمی تواند به حد و اندازه های یونایتد برسد
    ستاره اسبق یونایتد معتقد است تیم مانچینی نمی تواند هرگز به حد و اندازه های یونایتد برسد

سایت گل - دیوید بکام معتقد است منچسترسیتی هرگز نمی تواند به حد و اندازه های باشگاه منچستریونایتد برسد.
    او معتقد است تاریخ و اعتبار منچستریونایتد همیشه همراه این تیم است و اما سیتی فصل آینده می تواند مدعی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر باشد.
    بکام در گفتگو با شبکه اسکای اسپورتس می گوید:" سیتی بازیکنان خوبی به خدمت گرفته است و با سرمایه ای که مالکان ان در اختیار دارند پیشرفت خوبی داشته است."
    " اما آنها هرگز به حد و اندازه های منچستریونایتد نمی رسند. شاید سیتی فصل آینده مدعی کسب عنوان قهرمانی باشد اما یونایتد در طی 20 سال گذشته مدعی قهرمانی بوده و بارها لیگ برتر را فتح کرده است."
    سیتی فصل گذشته عنوان سوم لیگ برتر را کسب کرد و همچنین در جام حذفی انگلیس قهرمان شد.
    بکام در مورد وضعیت تبس ستاره این باشگاه می گوید:"تبس فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی برای سیتی داشت. از دست دادن او خبر ناراحت کننده ای برای تمام هواداران، کادر فنی و دیگر بازیکنان سیتی خواهد بود."
    "اما نباید فراموش کنیم که سیتی سرمایه لازم برای خرید بازیکنان بزرگ را دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای تبس پیدا کند."
    سیتی این روزها به شدت دنبال جذب سرخیو آگوئرو هم تیمی تبس در تیم ملی آرژانتین است و قصد دارد این بازیکن را به عنوان جانشین او به خدمت بگیرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: مرسی دیوید

پارک جی سونگ: بازیکنان باتجربه یونایتد می توانند جای خالی اسکولز را پر کنند
    اسکولز 36 ساله در پایان فصل اخیر به دوران 17 ساله حضورش در الدترافورد پایان داد و از چندین بازیکن مختلف از جمله وسلی اشنایدر به عنوان جانشین احتمالی او یاد می شود

سایت گل - پارک جی سونگ، ستاره کره ای منچستریونایتد، معتقد است علی رغم بازنشستگی پل اسکولز، این تیم می تواند به روند موفقیت هایش ادامه بدهد. اسکولز 36 ساله در پایان فصل اخیر به دوران 17 ساله حضورش در الدترافورد پایان داد و از چندین بازیکن مختلف از جمله وسلی اشنایدر به عنوان جانشین احتمالی او یاد می شود. پارک پس از پیروزی 7-0 شیاطین سرخ مقابل سیاتل ساندرز در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" ما بازیکنان باتجربه ای مانند رایان گیگز، نمانیا ویدیچ، ریو فردیناند و حتی پاتریس اورا را داریم. همه آنها سال هاست که برای منچستریونایتد بازی می کنند و از تجربه فوق العاده ای برخوردارند. آنها می توانند جای خالی بازیکنانی مانند اسکولز و فن در سار را پر کننند. ما باید با هم متحد باشیم. وقتی هم کریس رونالدو از باشگاه رفت، بعضی ها گفتند آنها دیگر تیم خوبی نیستند اما ما باز هم نمایش های خوبی ارائه دادیم. فوتبال بازی فردی نیست. ما باید با هم کار کنیم و می توانیم جای اسکولز را پر کنیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

8. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: دخه آ دروازه بان اول یونایتد در فصل آینده خواهد بود
    سرمربی شیاطین سرخ اعلام کرد دروازه بان اسپانیایی فصل آینده سنگربان اصلی این تیم خواهد بود

سایت گل - سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد دیوید دخه آ دروازه بان اسپانیایی این تیم در آغاز رقابت های فصل انتخاب اول برای قرار گرفتن درون دروازه این تیم خواهد بود.
    یونایتد بعد از خداحافظی فان در سار از دنیای فوتبال نگران پیدا کردن جانشینی شایسته برای او بود و اکنون فرگوسن از اینکه دخه آ را در اختیار دارد خوشحال است.
    فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:" ما دخه آ را به عنوان دروازه بان اصلی خود به خدمت گرفته ایم و مطمئنا او برای فصل آینده انتخاب اول تیم خواهد بود."
    "شاید آندرس لیندگارد و بن آموس گفته اند با خداحافظی فان در سار برای حضور در دروازه یونایتد شانس خواهند داشت. دخه آ در بازی مقابل شیکاگو درون دروازه یونایتد قرار گرفت و ما به دو دروازه بان دیگر نیز فرصت لازم را خواهیم داد و در نهایت تصمیم می گیریم چه کسی به عنوان دروازه بان اصلی به میدان برود."
    فرگوسن همچنین از آمادگی رونی که در پیروزی 7 بر صفر مقابل سیاتل ساندرز هت تریک کرد ابراز رضایت کرد.
    "رونی بسیار اماده است و هت ترکی او در این بازی باعث خوشحالی ماست. او در تمرینات بسیار پر تلاش ظاهر شد و از انگیزه بسیار بالایی برخوردار است."
    مایکل اوون، مامه بیرام دیوف، پارک جی سونگ و گابریل ابرتان در بازی مقابل سیاتل برای یونایتد گلزنی کردند.
    "سال گذشته ما برای گلزنی روی سه یا چهار بازیکن خود حساب می کردیم و این باعث خوشحالی است که تعداد بیشتری از بازیکنان پایشان به گل زدن باز شود."

لینک منبع خبر:
    کد:

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نانی: رقابت با اشلی یانگ را دوست دارم
    هافبک پرتغالی یونایتد معتقد است در استانه شروع فصل جدید لیگ برتر انگیزه بسیار بالایی برای درخشش دارد

سایت گل - نانی ستاره پرتغالی یونایتد از اردوی پیش فصل این تیم در امریکا بسیار راضی است. شیاطین سرخ چهارشنبه با پیروزی 7 بر صفر مقابل سیاتل ساندرز قدرت خود را به رخ حریف کشیدند. رونی در این بازی برای یونایتد هت تریک کرد.
    نانی معتقد است یونایتد کم کم به شرایط ایده آل برای حضور در رقابتهای فصل آینده نزدیک می شود.
    او بعد از پیروزی مقابل سیاتل در گفتگو با وب سایت رسمی باشگاه می گوید:" بازی خوبی بود، دو پاس گل دادم و هنوز جای پیشرفت دارم و می توانم به مرز آمادگی برسم."
    "شرایطم هر روز بهتر می شود و امیدوارم تا شروع رقابتهای فصل به آمادگی کامل برسم."
    نانی از اشلی یانگ خرید جدید یونایتد تمجید کرد و گفت:" اشلی یانگ بازیکن فوق العاده ایست. همه می دانند آمدن او به یونایتد باعث افزایش کیفیت بازیکنان تیم شده است. رقابت با او برای حضور در ترکیب اصلی تیم برای من بسیار لذتبخش خواهد بود."

لینک منبع خبر:
    کد:

فیلیپ نویل: در حال حاضر به خداحافظی فکر نمی کنم
    ستاره سابق منچستریونایتد قصد ندارد مانند هم بازی های سابقش به دوران حرفه ای اش پایان بدهد

سایت گل - ستاره های نسل طلایی منچستریونایتد یکی بعد از دیگری خداحافظی می کنند. اول گری نویل و بعد پل اسکولز اما فیلیپ نویل که حالا کاپیتان
    اورتون است، در حال حاضر به بازنشستگی فکر نمی کند.
    برادران نویل، دیوید بکام، نیکی بات، رایان گیگز و پل اسکولز عضو تیم جوانان منچستریونایتد بودند که موفق شدند در سال 1992 در رده جوانان
    قهرمان جام حذفی شوند.
    او که در اردوی پیش فصل تیمش حضور دارد در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما جزئی تیمی بودیم که اتحاد زیادی داشتیم. حالا همه با خودشان فکر می کنند نفر بعدی که بازنشسته می شود، چه کسی خواهد بود. من از همه جوان تر بودم و امیدوارم که بتوانم برای سال های زیادی همچنان بازی کنم. فکر می کنم در حال حاضر از نظر بدنی آماده هستم و مهمتر از آن اینکه از بازی کردن لذت می برم."
    او همچنین در مورد پل اسکولز گفت:"اسکولز یکی از بهترین دوستان من است. او همچنین پدرخوانده بچه های من نیز هست."

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: مطمئنم پارک قراردادش را تمدید می کند
    سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد که باشگاه قراردادی جدید به این ستاره کره ای پیشنهاد داده

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد انتظار دارد پارک جی سونگ قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و برای دو سال دیگر در الدترافورد بماند.
    سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران در شیکاگو، اعلام کرد که باشگاه قراردادی جدید به این ستاره کره ای پیشنهاد داده و مطمئن است که او قراردادش را تمدید می کند: " بله، باشگاه به او پیشنهاد جدیدی ارائه کرده است. من مطمئنم که او تمدید می کند. دوران حضور او در منچستریونایتد فوق العاده بوده؛ او یک حرفه ای تمام عیار است. من مطمئنم که او پیشنهاد جدید را می پذیرد و برای دو سال دیگر در این باشگاه می ماند."
    پارک در جولای 2005 از آیندهوون به منچستریونایتد پیوست

لینک منبع خبر:
    کد:

با نظر و پيشنهاد فرگوسن
    پارك دو سال ديگر تمديد مي كند

سرمربي اسكاتلندي تيم فوتبال منچستريوناتيد از تمديد قرارداد پارك جي سونگ به مدت دو سال ديگر خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ستاره‌ي 30 ساله‌ي تيم منچسترسيتي كه خداحافظي‌اش را از بازي‌هاي ملي اعلام كرده با نظر مستقيم الكس فرگوسن دو سال ديگر قراردادش را با شياطين سرخ تمديد مي كند.

فرگوسن درباره‌ي وضعيت اين بازيكن براي فصل آينده عنوان كرد: ما پيشنهاد جديدي به او ارائه كرده‌ايم و مطمئن هستم كه او آن را امضا خواهد كرد. درباره‌ي حضور او در باشگاه و عملكردش جز كلمه‌ي عالي از چيز ديگري نمي توان استفاده كرد.

وي ادامه داد: پارك يك بازيكن فوق العاده حرفه‌اي است و من اطمينان دارم پيشنهاد جديد باشگاه را قبول كرده و دو سال ديگر در تيم خواهد ماند.

قرارداد فعلي پارك جي سونگ تا سال 2012 اعتبار دارد و در حالي كه برخي كارشناسان مي گويند كه اين هافبك با توجه به بالا رفتن سن و سالش بايد تيم ديگري را جستجو كند، اما مربي كهنه كار شياطين سرخ به بازيكنش اعتماد دارد و مي خواهد زمينه را براي حضور او در دو سال آينده فراهم كند.

پارك جي سونگ كه گفته مي شد به همراه وزلي براون و جان اوشي از جمله بازيكناني خواهد بود كه اولدترافورد را ترك مي كند، در گفت و گو با ساندي ميرر عنوان كرد: هيچ دليل ندارد كه بخواهم از منچستريونايتد جدا شوم. منچستريونايتد بهترين باشگاه جهان است و مي خواهم تا پايان عمر ورزشي‌ام در اين تيم بمانم. وقتي همه شرايط فراهم است به چه دليل بايد اينجا را ترك كنم؟

لینک منبع خبر:
    کد:

فرگوسن: نانی در برنامه هایم جای دارد
    یونایتدها در بازار نقل و انتقالات اشلی یانگ، ستاره ملی پوش استون ویلا را به خدت گرفتند و همین مسئله آینده نانی در الدترافورد را در هاله ای از ابهام فرو برد

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، به نانی، ستاره پرتغالی تیمش اطمینان داد که هنوز در این تیم می تواند روزهای خوبی داشته باشد.
    یونایتدها در بازار نقل و انتقالات اشلی یانگ، ستاره ملی پوش استون ویلا را به خدت گرفتند و همین مسئله آینده نانی در الدترافورد را در هاله ای از ابهام فرو برد.
    به ویژه اینکه نانی در دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسا نیز در ترکیب اصلی قرار نگرفت و همین موجب شده تا شایعاتی در مورد آینده او در این باشگاه به وجود بیاید.
    اما فرگوسن تاکید کرد که این بال پرتغالی هنوز در برنامه های او نقش پررنگی دارد:" نانی در طول فصل گذشته بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشت اما وقتی آنتونیو والنسیا دوران مصدومیت را پشت سر گذاشت، از فرم بسیار خوبی برخوردار بود و کنار گذاشتن او دشوار بود. نانی بازیکن خوبی است و بازی اش پیشرفت خوبی داشته؛ ما فصل آینده هم بازی های زیادی در پیش داریم و برای قهرمانی خواهیم جنگید. نانی بد شانس بود که در فینال چمپیونزلیگ حضور نداشت اما او هنوز جوان است و فرصت زیادی برای رسیدن به بلوغ دارد

لینک منبع خبر:
    کد:
    رونی: لیورپول یکی از مدعیان قهرمانی فصل آینده لیگ برتر است
    لیورپولی ها در بازار نقل و انتقالات جوردن هندرسون و چارلی آدام را به خدمت گرفتند

سایت گل - وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، معتقد است لیورپول می تواند در رقابت های فصل آینده لیگ برتر یکی از مدعیان قهرمانی باشد.
    رونی که دوران حرفه ای اش را از اورتون، تیم همشهری لیورپول، آغاز کرد، همیشه رابطه خصمانه ای با هواداران این باشگاه داشته اما معتقد است تیم
    کنی دالگلیش در رقابت های فصل آینده شرایط متفاوتی خواهد داشت.
    لیورپولی ها در بازار نقل و انتقالات جوردن هندرسون و چارلی آدام را به خدمت گرفتند و با خرید هایی که در ژانویه گذشته انجام دادند، تیم کاملا
    متفاوتی نسبت به فصل قبل هستند.
    رونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم لیورپول این بار بتواند برای قهرمانی تلاش کند. آنها خریدهای خوبی انجام داده اند و زیر نظر کنی دالگلیش، من مطمئنم که آنها این بار سخت تر از همیشه برای قهرمانی خواهند جنگید. آنها خودشان را مدعی قهرمانی می دانند."
    او همچنین در مورد اهداف فصل آینده اش گفت:" من برای خودم سقف تعیین نمی کنم اما خیلی خوب خواهد شد اگر یک فصل بدون مصدومیت را پشت سر بگذارم. همیشه داشتن یک پیش فصل خوب، فوق العاده است زیرا می تواند شما را برای کار اصلی تان آماده کند. ما این هفته به سختی تمرین کردیم و در انتظار همه بازی ها هستیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    Last edited by pcforlife; 22-07-2011 at 15:03.

14. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رونی صدرنشین فروش پیراهن بازیکنان لیگ برتری
    پیراهن وین رونی مهاجم ملی پوش منچستریونایتد پر فروش ترین پیراهن در بین بازیکنان لیگ برتر شناخته شده است

سایت گل - پیراهن وین رونی مهاجم باشگاه منچستریونایتد پر فروش ترین پیراهن بین بازیکنان لیگ برتر در فصل گذشته شناخته شد.
    لیست 10 پیراهن پرفروش فصل گذشته اعلام شد که در بین آنها وین رونی در رتبه نخست قرار دارد. بعد از فصل 08-2007 که کریس رونالدو پرفروش ترین پیراهن لیگ برتر را به خود اختصاص داد این اولین بار است که یک بازیکن منچستریونایتد به این عنوان دست پیدا می کند.
    فرناندو تورس مهاجم باشگاه چلسی در دو فصل گذشته در صدر این لیست قرار داشت اما انتقال او از لیورپول به چلسی باعث شد در این فصل به رتبه دوم نزول کند.
    رونی، تورس و جرارد بازیکنانی هستند که پیراهنشان در چهار فصل گذشته همیشه در بین 10 پیراهن پرفروش قرار داشت و این در حالی است که بازیکنانی نظیر کارلوس تبس و سسک فابرگاس در این لیست قرار نگرفته اند.
    رابین فان پرسی مهاجم باشگاه آرسنال بعد از سه فصل غیبت بار دیگر در این لیست قرار گرفت. رایان گیگز و لوئیس سوارس برای اولین بار در بین 10 نفر برتر این لیست قرار گرفتند.
    ده پیراهن پرفروش لیگ برتر:
    1. رونی
    2. تورس
    3. جرارد
    4. چیچاریتو (خاویر ارناندس)
    5. فان پرسی
    6. لمپارد
    7. دروگبا
    8. سوارس
    9. آرشاوین
    10. گیگز

لینک منبع خبر:
    کد:

فابیو کاناوارو و پاتریک ویه را در دیدار خداحافظی پل اسکولز
    دو ستاره اسبق دنیای فوتبال که به تازگی کفش های خود را آویزان کرده اند در ترکیب تیم نیویورک کاسماز مقابل منچستریونایتد به میدان خواهند رفت

سایت گل - فابیو کاناوارو و پاتریک ویه را در بازی خداحافظی پل اسکولز که بین دو تیم منچستریونایتد و نیوریورک کاسماز در ورزشگاه الدترافورد برگزار می شود در ترکیب تیم آمریکایی به میدان خواهند رفت.
    اریک کانتونا ستاره اسبق من یونایتد اکنون مدیر باشگاه نیویروک کاسماز است. او به همراه پله رئیس افتخاری باشگاه ترکیب 17 نفره ای را انتخاب کردند تا مقابل منچستریونایتد به میدان برود.
    دیگر بازیکنان نیویورک را گری نویل، نیکی بات، برایان مک براید، برد فریدل، سول کمپبل، میشل سالگادو و رابی کین تشکیل می دهند.
    این بازیکنان در کنار 8 بازیکن زیر 23 سال باشگاه کاسماز ترکیب تیم آمریکایی را تشکیل می دهند.
    این اولین بازی است که کاسماز بعد از انحلالش در سال 1985 انجام خواهد داد. این بازی در روز 5 آگوست درست دو روز قبل از دیدار کامیونیتی شیلد بین دو تیم منچستریونایتد و منچسترسیتی برگزار خواهد شد.

لینک منبع خبر:
    کد:

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

رونی : منچستریونایتد قهرمانی کامیونیتی شیلد را می خواهد

وین رونی مهاجم یونایتد به سیتی هشدار داد که هم تیمی هایش دیدار کامیونیتی شیلد را جدی خواهند گرفت.

یونایتد،قهرمان لیگ برتر قبل از شروع فصل با سیتی، قهرمان جام حذفی دیدار خواهد کرد.

رونی به L'Equipeگفت:"وقتی شما در باشگاهی مثل منچستریونایتد بازی می کنید هدف قهرمانی در تمام رقابت هاست."

"این درست است که هدف اصلی ما قهرمانی در لیگ برتر است ولی هیچ رقابتی را از دست نخواهیم داد."

"ما میخواهیم در همه چیز پیروز شویم که آغازش با دیدار کامیونیتی شیلد است.هیچ چیزی بهتر از شروع فصل با بازی دربی نیست!"

لینک منبع خبر:
    کد:
    یانگ برای کسب عناوین قهرمانی به منچستریونایتد آمده

اشلی یانگ وینگر جدید منچستریونایتد گفت برای بدست آوردن جام به منچستر آمده است.

یانگ گفت:"من میخواهم عضوی از تیم قهرمان باشم.از روز اولی که آمدم سرمربی درباره روحیه پیروزی صحبت کرده است."

"در تمرینات روحیه پیروزی طلبی بازیکنان را می توانید مشاهده کنید.در این باشگاه همه اهداف در راستای قهرمانی است.بیستمین قهرمانی،جام حذفی و لیگ کاپ. باشگاه برای بدست آوردن تمامی آنها تلاش خواهد کرد.من میخواهم مدال قهرمانی را بر گردنم بیندازم!"

لینک منبع خبر:
    کد:
    فابیو خوشحال از پیشرفت

فابیو داسیلوا مدافع جلوزن یونایتد از پیشرفت فصل گذشته خود خوشحال است.

فابیو به سایت رسمی منچستر گفت:"بسیار خوشحالم که نسبت به فصل قبل بازیهای بیشتری انجام دادم."

"این تجربه خوبی برای من بود ولی برای برادرم نه برای اینکه من در پست او بازی کردم!من و برادرم در همه چیز با هم رقابت می کنیم.این رقابتها بسیار خوب است هم برای من ، هم برای رافائل.این رقابتها باعث می شود قوی تر شویم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    »» با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بابت ترجمه) و سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بابت انتشار)

18. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هایلایت های بازی های پیش فصل یونایتد تو امریکا رو که میدیدم بازی گابریل اوبرتان خیلی من رو تعجب زده کرد!
    چه پیشرفتی داشته....دریبل هاش...پا عوض کردن هاش استارت زدن هاش فوق العادس! خیلی قدم های بلندی برمیداره موقع دویدن...امیدوارم همین سبک بازیش رو بتونه مقابل تیم های بزرگ هم ارائه بده....تازه میفهمم چرا سر الکس دنبال اوبرتان بوده و از فرانسه اوردتش....یادمه اوایل دست و پاهاش عین سوزن بود! انقدر روش کار کردن الان دیگه فیتنس کاری شده واسه خودش!

20. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •