ok---kit server jadid ha, omad
ok---kit server jadid ha, omad
سلام
يه سايتي واسه دانلود كردن اين face pack بازيكنها هست مخصوصا ايران
اگه كسي داره ممنون ميشم
اينم كه خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینم هدیه من به شما !
قبلا یکی از بچه ها به نام آفا مسعود آرم شبکه سه رو گذاشته بودند که لینکش خراب بود . من میخواستم آپلودش کنم ولی آپلود نکردم ! چون یه مشکلی داشت و اون اینکه فقط توی صحنه های آهسته بازی این آرم نشان داده می شد . من به طور اتفاقی تونستم که این آرم رو بر روی صفحه همیشگی کنم ( البته توی صحنه های آهسته هم به حالت معمول خودش نشان داده میشه ) به این صورت که این آرم رو با یکی از اسکوربوردها مخلوط کردم و دیدم که ...
خوب من یه چیز دیگه هم هم به این پچ فایل اضافه کردم که خودتون نصبش کنید می بینیدش ( PES6 تون قشنگ میشه ! )
این عکس آرم شبکه سه در حالت صحنه آهسته :
اینم از ابتکارات من :
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح شد !
بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کنید ( برنامه وین رار و dkz رو باید داشته باشین ) و دو بار روش کلیک کنید . خواهید دید که توسط برنامه dkz باز خواهد شد . سپس از قسمت Patch گزینه Apply Patch In Folder رو انتخاب کنید و بعد آدرس پوشه dat رو بدید مثلا برای من اینجوریه :
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\dat
و بعد برید عشق و صفا و ...
Last edited by K A R I M I; 27-12-2006 at 04:23.
کرتيم بابا واقعا چيزهايي ميگي که لازم دارم از اين فوتبال فقط دنبال توپ دويدنش رو ياد گرفتيم ديگه تاکتيک بيخيال بوديم
ديگه نميخوام مزاحم بشم ولي يه مرجع درست درمون از اين استراتژيک و تاکتيک داري يا نه ؟
ممنونم
سلام دوست عزیز فا یلت خرابه
سلام به pes بازهای عزیز ...
اقا من تا دیروز وقت نکرد بودم که برم pes6 رو بخرم که این واسه خودمم عجیب بود ...![]()
آخه بدجوری عشق pes ام .... ( آخه اینم شد عشق ؟)
به نظر من بازم کونامی گل کاشته .... مثل همیشه ...![]()
ولی این مشکلات شوت و ضربه ی سر و .... ای چیزا که از اول تو تاپیک دیدم که بچه ها نوشته بودن ، واسه من پیش نیومده ...
من top player بازی میکنم ... که بالاترین dificulty ش هست .. نه ؟
اما با همین شرایط ، تو اولین بازیم که با اینتر بازی کردم ( خودم بارسا هستم دیگه ) 4-4 شدیم که تو پنالتی بردم ...
گل اول رو هم من زدم ، اونم تو دقیقه ی 3 بازی ... اونم با سر ... اونم دکو ...![]()
![]()
گل دوم رو هم از پشت محوطه زدم ... بازم دکو ... خیلی قشنگ زد ...![]()
ولی خداییش خیلی باحال شده ... آدم لذت میبره ... از سختیش ...
بازی دومم هم با رئال بود ، که 3-3 شد ... اونم تو پنالتی بردم ...
ولی بازی سوم حالمو گرفت ...![]()
با چلسی بازی کردم ... چپ و راستم کرد ... خیلــــــــی قویه ...
یه جورایی غیر طبیعی قویه ...
مشکلی که من توی 6 پیدا کردم ، دفاعمه ...
نمیدونم اشکال از منه ، یا اون ...
ولی یه جوریه که درگیر نیستن ... مهاجما رو ول میکنن ... حتی پویول ...![]()
یهو میبینم دروگبا از این ور فرار کرد ، پویول واستاده نگاش میکنه ، مارکز هم داره اون وری میره ...![]()
توپ گیری هم خیلی سخت شده ... نمیشه توپ رو از مهاجم مثل 5 گرفت ...
آدم حرصش در میاد تا یه توپ بگیره ...![]()
خلاصه میخوام ببینم این مشکل دفاع و توپ گیری طبیعیه ؟ یا ضعف منه ...
یا اینکه باید با sterategy ش ور برم ... ؟
ممنونم
ایول
خیلی بازی عالی است
من به همه توصیه میکنم
سلام
بايد استراتژي تغيير بدي عزيز
با يه تاكتيك كه نميتوني همه تيمها رو ببري !
مرسی امین جان ...
اقا روش خاصی واسه خوب سانتر کردن وجود نداره ؟ توی 6 ...
آخه تو شماره های قبلی ، دوبار که دایره رو میزدیم ، توپ خیلی خوب سانتر میشد و کم پیش میومد که بد بره ...
اما توی این 6 اصلا نمیشه سانتر درست و حسابی کرد ...
میخواستم ببینم شما که بیشتر بازی کردین ، نمیدونین قلق خاصی داره یا نه ... ؟؟
مرسی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)